Sosialistene vil kontrollere russen – et forsøk på etnisk rensing?

Følg med! Det nærmer seg våren! Og hav er ett vårtegn? Jo! Ett vårtegn er et tegn på at nå kommer våren! Ett vårtegn er russen! Jeg er en strek støttespiller forrussen. Elver som har slitt seg gjennom årevis med sosialistisk skole gang, gjennomsyret av venstrevridde læreplaner og kvinnlige lærere skal endleig får feire at skolegangen tar slutt. Russetiden er ett av de viktigste tegnene på at demokratiet i Norge fungerer!!

Men hav skjer? Sosialiststyresmaktene vil nekte russen og ha det morro! Jeg har tidligere også på min blogg avslørt hvordan sosialister aktivt arbeider for at ungdom ikke skal få lov til å ha det morro!

Dette er ett klart og tydelig overgrep mot norsk ungdom! Er ikke Norsk ungdom som folk flest? Hvordan kan noen våge å påstå at etnisk Norsk ungdom ikke er fornuftige? Dette er en hån og ett skam for sosialistregjeringen!

Det er likestilling’s og diskiriminerings ombudet som står for denne skammelige kampanjen! Dette er ett utslag av den sosialistiske statsfeminismen! Men det er også del av en lang større sosialistisk konspirasjon! Det er ett velkjendt fakyum at sosialismen forakter verdier som frihet og demokrati, verdier som den vestlige rase holder høyt og som russetiden er en feiring av. Inspirert av sine alierte i Taliban benytter  det sosialistiske likestinngsombudet snikislamistiske metoder for å hindre sunn og frisk Norsk ungdom å ha det morro sammen i russetiden!

Sosialistene går altså aktivt inn for å hindre seksuellt samkvenn mellom etnisk vestlige personer! Dette er ren og skjer ETNISK RENSING fra sosialistenes side! Sosialistene ønsker å se den vestlige rase gå under, og at et snikislamisert Europa befolket av innvandrere og kriminelt belatsede folkeslag skal ta over vårt land, og at de vestlige verdier som frihet og demokriati, verdier som er uforenelig med sosialismen, skal forsvinne!

Vi må alle støtte russen! Russetiden er en feiring av vårt demokrati og vår frihet! Retten til å ha det morro skal ikke kunes ta fra oss av sosialistene!

Annonser

14 tanker om “Sosialistene vil kontrollere russen – et forsøk på etnisk rensing?

 1. Kanskje en smule ironisk innlegg, men vi skjønner poenget. Klart at ungdommen skal få lov til å ha sin russefeiring, mer eller mindre velfortjent. Og brukt riktig, blir den jo et minne for livet. Men enkelte tar den jo vel langt ut, da… 🙂

 2. Ironisk??? Hvordan VÅGER du!!!!!
  Jeg er ikke ironisk! Følg med!!

  Er ikke seksulalitet en viktig årask til gravididtet??? Er det ikke fra gravisdiditet at barn blir født?? JO!! Og når sosialistene aktivt jobber for å hindre sex mellom etnisk vestlige personer er dette udiskutable etnisk rensing!!! Ende en avskyelig forbrytelse fra de perverse sosialistene!!! Følg med!!

 3. Helt enig med deg Hildegunn. Tvert imot hva sosialistene ønsker, så burde russefeiringen utvides.
  Jeg vil også anbefale etniske norske ungdommer til å melde seg inn i Fpu. Seksualiteten står i høysetet under våre møter.
  Alle husker vel landsmøtet i Langesund for noen år siden, hvor Søviksnes gikk foran med et godt eksempel i sitt forsøk på forøkning av vår ariske rase.

 4. Hehehehe, denne var svært god! 😀
  Jepp, russen burde verkeleg få lov til å både drikke og pule under avgangseksamen frå vidaregåande. Noko anna ville jo vere å nekte etniske nordmenn å formeire seg sjølve! 😛

 5. Du må vel ha noko som kallast eit «heilheitleg verdsbilete»?
  Moro korleis det plutseleg gjek opp for meg korleis statsfeminisme, Taliban, «sozialisme», kvinnelige lærarar, snikislamisering, rasehygiene og religion generelt heng i saman.

  Dette var god lesing, gullkorna var mange og kom på rekke og rad! Takk for dagens gode latter 😀

  «Jeg har tidligere også på min blogg avslørt hvordan sosialister aktivt arbeider for at ungdom ikke skal få lov til å ha det morro!»
  Pwned! lol

  Men seriøst: Gjer verden ei tjenste og finn deg ein hobby som til dømes hagestell, interiør eller rettskriving, heller enn å lese bøker ala mein kampf.

 6. Bra Hildeunn! Nå er du «oppe» på godt gammelt nivå!
  😀

  Hvis jeg forstår deg riktig, så mener du altså at russetiden er en viktig bidragsyter til å holde fødselstallene oppe blant etniske nordmenn?

  *Grøss!*

  Kos og klem!
  -Dunder

 7. Noah:
  LEs mine KOMMENTERINGS REGLER din tilpabestående analprolaps!
  Du avsporer debatten og kommer med personsjikane og grov hets! Hvordan skal seriøse blogger som meg forholde seg til slike mindreverdige innsketer som deg? Du er ett avføringshull og en kork!!

 8. Herlig! Et nytt bidrag til den populære samlingen «Hildeunns gullkorn»:

  «Hvordan skal seriøse blogger som meg forholde seg til slike mindreverdige innsketer som deg? Du er ett avføringshull og en kork!!»

  Dette er kunst, Hildeunn! Når blir slike sitater å få kjøpt, på T-skjorter, eller i glass og ramme?

  Kos og klem!
  -Dunder

 9. Hey Dunder,

  Du har ikke tilfeldigvis laget en sitatsamling? Det begynner jo å bli noen nå. I så fall ville vært artig om du, til ære for Hildegunn selvsagt, kunne legge de her som et innlegg 🙂

 10. Sorry Lars,
  Jeg har solgt rettighetene til sitatsamlingen til et bokforlag. Jeg kan ikke røpe salgssummen, men vi snakker om et åttesifret beløp. Vi har mer enn nok stoff til første bind, men av markedsføringsgrunner venter vi litt med utgivelsen. Lanseringsdatoen er foreløpig hemmelig, men jeg tipper nok at boka blir å finne under mange juletrær jula 2010…

  Kos og klem!
  -Dunder

 11. Jeg håper da inderlig at du Hildegunn ikke tenker på å formere deg. Det er mer enn nok med ett eksemplar av arten «Hildegunnensis inkonsikventius idiotikus».

 12. Du sier dette er Norges viktigste politiske blogg? For det første må jeg le av alle skrivefeilene dine, spesielt «ord delings feilene» dine. Dette er noe du burde lære deg før du kommer med slike påstander om sosialismen. Ingen tar deg alvorlig hvis du ikke kan skrive. Det er det en blogg er til.
  For det andre kunne jeg ikke finne noen ordentlige gode argumenter for russen, bortsett fra at de skulle ha det «morro», og det er også noe du trenger for å få fram ditt synspunkt. For det tredje liker jeg ikke hvor høyt du setter deg selv og dine meninger. Du kan jo faen meg ingenting om verken sosialisme eller «diskriminerings ombudet» som du så fint kaller der. Jeg lo når jeg leste dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.