Askeskandalen: Regjeringen svikter nordmenn!

Titusener av Nordemenn sitter askefast i utlandet! Dette er en skandale! Nordmenn behlves i Norge og kan ikke tolerere å gå glipp av sine viktige plikter i daglig- og arbeidslivet på grunn av sosalistregjeringens hysteri over ett helt ufarlig vulkanutbrudd!! Men likvel skjer det! Og den norske sosialistregjeringen løfter ikke en finger for å redde Nordmenn i nød!

Alle som leser min blogg ble i går fullstendig klar over hvor skandaløse løgner sosialistene serverer om vulkanen! Det er 100 % ufarlig å fly! Det mener alle eksperter og det mener jeg. Dette er meninger som teller tung, og som har langt mer kompetanse på dette området enn det sosialistregjeringen har. Det er derfor en skandale at flyene ikke går! Nordmenn har krav på å kunne reise fritt med fly når de vil! Det er en gudegitt rettighet!

Askeskandalen viser regjeringes svik! Vi MÅ få en nye regjernig! en demokratisk valgt regjering støttet av folk flest! En handlekraftig regjering! En FRP regjering!! Følg med!

Men flyene går ikke! I hele Europa. Andre land gjør tiltak. England sender marinen for å redde landsmenn. Hvorfor gjør ikke Norge dette? Nei, vent nå litt! Norge har jo ingen marine! Sosialistene har rasert forsvaret! Igjen ser vi hvordan den kortenkte , inkompetente regjeringen svikter folk flest!

Tenk bare på hav som kunne skjedd om ikke sosialistene hadde jukset seg til valgseier i fjor! Tenk om vi hadde hatt en FRP regjering! En regjering som satte folk flest i høy setet! Da hadde flyen gått! Da hadde vi hatt en marine som kunne forsvart norske intreseer og Norges storhet! Da hadde vi sluppet overgrepen mot folk flest som denne regjeringen står bak!

Den eneste nordmannen sosialistrgjeringen har hentet hjem fra utlandet er Jens Stoltenberg! Sosialistene bryr seg ikke om folk flest, de hjelper kun sine egne! For regjeringene er folk flest bare undermennesker som de kan skattlegge og pålegge avgifter.

Annonser

39 tanker om “Askeskandalen: Regjeringen svikter nordmenn!

 1. J:
  Det er ett god spørsmål! Sosialistregjeringen er iallefall ett eksmpel på at det er mulig å bli ekstremt dumme!!

  Takk for støtten! Følg med!

 2. Først mente jeg at nyheten om flystans i Europa kunne vært en glimrendes aprilspøk, om det faktisk ikke var sant, og når jeg startet å lese dette trodde jeg først det var ironisk men. Faktisk ikke sikker enda… Håper for all del ikke Hildegunn mener alvor med deet hun skriver, for makan på mangel på innsikt i saken skal en lete lenge etter. Og som FRP medlem håper jeg ikke du er det samme, for da blir jeg flau på partiets vegne.

 3. Kjære Hildeunn: kom og redd oss! Vi sitter askefast i det store, fæle utlandet, omgitt av (*grøss*) utlendinger.

  Hent oss hjem, du som er det flinkeste, mest innsiktsfulle og høyest utdannede menneske på denne jord.

  Sørg også for at O’Store Siv øyeblikkelig innsettes som Norges statsminister, slik at hun (med din hjelp) kan avblåse alle pågående og framtidige vulkanutslipp!

  På forhånd takk,
  -Dunder

 4. Kjapt forklart så er det Avinor AS som har ansvaret for lufthavn tjenestene i Norge, og det er de som tar avgjørelsene om flytrafikken på grunnlag av data fra Vulcanic Ash Advisory Center i London (MET Office) , som utarbeider utbredelseskart og prognoser for utbredelse av vulkansk aske.

  Og da hjelper det ikke om regjeringen er rød eller blå.

 5. Øystein: Hah! Ikke prøv deg!

  Avinor? Sosialister! Vulcanic Ash Advisory? Sosialister hele gjengen! Alle Europas flyselskaper, flyplasser og luftfatsmyndigheter? Selvfølgelig gjennomsyret av blodrøde sosialister og kommunister!

  Saken er klar, konspirasjonen er fullkommen! Hildeunn har rett (som vanlig)!

  ;-D

  -Dunder

 6. «Det er 100 % ufarlig å fly! Det mener alle eksperter og det mener jeg.»

  Ok.. Jeg skulle likt å sett kilden(e) til denne påstanden 😉
  Virker som du har bred erfaring med vulkan-aske.

  Som en politisk engasjert dame/ungjente burde du vite at man skal ta visse forhåndsregler når situasjoner som dette oppstår.
  Det er dessverre naturens krefter som sitter ved roret, og det er det svært få som kan gjøre noe med…

 7. Ah, ok, så det er DU som er kilden?
  Så ble det hele litt mer troverdig..

  😀

  Goda gud…. Dette må være en spøk, og jeg gikk jammensanten rett i fella!

 8. Ha, ha, ha, ha(ler lenge og godt!) Er det virkelig mulig å være så dum? Jeg håper jeg har misforstått innlegget og at det kun er ironisk ment. Ha, ha,ha, ha…………ler fortsatt.

 9. Hahaha! Snedig måte å dokumentere påstander på!

  Ok, kan jeg også prøve?

  Påstand: 2+2=5
  Hvor jeg har det fra, spør du?
  Se 2 linjer opp. Der er dokumentasjonen.

  Er det sånn det funker?

  Kos og klem!
  -Dunder

 10. Okei, skjønner ikke en gang hva en vulkan på Island har med «de fæle sosialistene» å gjøre. Virker som om du bare tar en hver katastrofe eller sak om hva som helst og gjør det om til at alle i hele verden er en konspirasjon mot DEG.
  Og når ble Frp så veldig langsiktige? Etter det jeg vet vil frp helst bruke opp hele oljefondet i løpet av en uke. Det vil da mest sannsynlig føre til inflasjon og konkurs i Norge, og vi er tilbake på scratch før vi hadde olje. Sosialismen FTW! Der snakker vi langsiktige, statlige løsninger som vil føre til enda mer velferd og likhet for alle 🙂

  Tilbake til vulkanen og det du kaller den ufarlige asken. For et par år tilbake var det et fly som kjørte over Bali faktisk, det fikk aske inn i motorene som førte til at alle 4 motorer stoppet. Jeg vet ikke helt hva du er into, men jeg ville hvertfall ikke likt å styrte flere kilometer nedover mot en (nesten) sikker død. (Og ja, jeg har lest om det på vg).

  Og jeg vet ikke om du er klar over det, men flyselskapene det er snakk om er ikke statlige eide, men private. Og når vi i Norge ikke akkurat følger Smith eller Keynes liberalistiske ideer, har egentlig ikke staten noe grunn til å støtte flyselskapene.

  Jeg er selv ikke i Norge, skal hjem om to uker og jeg vil så klart komme meg hjem jeg også. Men jeg klarte virkelig ikke å la vær å kommentere på dette latterlige innlegget!

 11. Dette minner meg om tidligere leserbrev som ca. akp / s.u etc. publiserte i dagbladet til inn på 90 tallet en gang. Malen var å erklære støtte til blå politikk eller kritikk av rød og argumentere så idiotisk eller provoserende at man spurte seg; herregud, vilken idiot kan mene dette?

  Kjære Hildegunn. Seiler du under falsk flagg? Eller har du ikke tatt medisinene dine? – Skriv til meg om du er deprimert!

  Stem venstre alle sammen. Grønn og menneskelig politikk er bedre enn svovel og aske.

 12. Oj….. Her var det mye rart! Skal si du er smart gitt! Det er vel det dummeste jeg noen gang har lest, at det går ann å ha et så snevert syn på ting. Ha ha ha… Norges viktigste politiske blogg.

 13. Kan noen hjelpe meg? I følge gammel tradisjon er det noe som heter askeonsdag og det er i forbindelse med fasten. (God men glemt tradisjon.)
  Betyr det at disse askeskyene nå varsler at vi må begynne og faste på nytt?
  Håper på svar fra noen som kjenner religiøse tradisjone bedre enn meg.

  Stem sentrum alle sammen. Det er bedre mellom barken og veden enn fra asken til ilden.

 14. Dette var faktisk heeelt sykt. Jeg trodde jeg var litt sprø og lettere gal etter som jeg har et litt annet syn på ting og tang, men du har nå gitt begrepene sprø og lettere gal en helt ny definisjon. Gratulerer!

  Jeg følger alt for lite med på politikk, og det er ikke av interesse. However.. Du må jo forstå at alle privateide flyselskaper vil tjene penger, noe de ikke gjør på grunn av denne asken. Ingen, så vidt jeg vet, ønsker å tape penger. Tror du ikke SAS osv hadde flydd om de kunne det? Hvorfor blander du inn poitikk i noe som virkelig ikke har noe som helst med saken å gjøre.. Saken er da penger!

  Du må våkne opp fra din lille psykotiske verden, og se hvordan den faktisk er. Du bør komme deg ut av huset og ut av Norge for å oppleve verden. Ting er ikke alltid som på papiret, f. eks komunisme!

  Ta deg en bolle, Hildgunn….

 15. «Nordmenn har krav på å kunne reise fritt med fly når de vil! Det er en gudegitt rettighet!»

  Ja, det er en gudegitt rettighet, Hildegunn! Prise Herren! Og da er det vel relativt lett for de av oss som ikke er helt hjernevasket av den sosialdemokratiske ateistpropagandaen, å skjønne hvem som er ute etter å ta igjen for tyninga av katolikkene.

  Eller er det virkelig noen her som tror at Gud liker den norske sosialdemokratiskateistiske statskirken bedre enn Paven? Gud har valgt side. Askeregnet er straffen for at vi kødda med Paven.

  Ingen tilfeldighet heller at det rammet Island. Noe mer ateistisk enn islendingene finner man knapt her i Europa.

  Og nei, for de som måtte lure, jeg er ikke katolikk. Men pedofil (kun av legning, men ikkepraktiserende til opplysning for lesere som eventuelt jobber i kripos) så jeg skjønner godt hva de stakkars katolikkene gjennomgår av lidelser nå som tilgangen på korgutter tørker inn.

 16. lavpanna blogg, men for all del det er jo ytringsfrihet. Selv om det er sosilalister som styrer detta j.. landet. Vi har tross alt Røde Kors med både hundespann og snøskutere. Det er sikkert sosialista som har nekta dem å redde folk i Spania. De hadde sikkert fått denna jævla sosialistskatten som heter moms hvis de hadde prøvd å hjelpe folk.

 17. ENDELIG ET FORSTANDIG MENNESKE her i vrimmelen av tullete innlegg. J

  Jonny fra STovner, GOD BLESS YOU! Ja dette er HERRENS STRAFF for at vi plager PAVEN!!!

  Jeg ber på mine knær om at Stoltenberg og komunistateist regejeringen søker tilgivelse før det er for sent!!!

  Ned på dine knær, Stoltenberg! Be om at Herren skåner oss! Eller tror du kanskje ikke at den allmektige HERREN JEHOVA kan åpne Holmenkollen om Han så ønsker og la det regne SVOVEL OG ILd over SODOMAOGGOMORRASOSALISTKOMMUNISTENE!!!

 18. «Askeskandalen viser regjeringes svik! Vi MÅ få en nye regjernig! en demokratisk valgt regjering støttet av folk flest! En handlekraftig regjering! En FRP regjering!! Følg med!»

  HAHA stakkars hjernevaska FPU medlem Hildegunn. Dagens regjering ER støttet blant folket. FRP har kun 23% med seg mens de rødgrønne har godt over 40%.
  Men dere fpu-ere er vel stort sett ungdomsskole dropouts så dere kan vel ikke så «vanskelig» matte

 19. Jaja, dette er ikke forste sinnsyke post fra Hildegunn… Selv ikke sosialister synes at regjeringen skal betale gratius hjemtur til alle nordmenn i utlandet – hvis du virkelig synes det er du vel helst kommunist?

  Sosialister er vel heller ikke skyld i naturkatastrofer saa vidt jeg vet….

  Husk aa ta medisinen to ganger om dagen, Hildegunn!

 20. Nei dæven, hele min flytekniske utdannelse må nokk granskes etter ny informasjon angående aske å dens effekt på flymaskiner.

  Når var det regjeringen som tok over flysikkerheten i Norge? Har Avinor fått beskjed? Jeg tror EASA ligger å griner nå jeg.

  Nei vet du hva, jeg viser til
  Øystein Says:
  april 19th, 2010 at 14:50
  Jeg klarer ikke holde sarkasmen ute av tankene mine lenge nokk til å formulere en konkret avlang tekst om hvor galt du faktisk har.
  Bare fortsett med norges viktigste politiske blogg du.

 21. Jeg synes dette ble i overkant karikert til å være satire. Man må ikke kjøre fullt så hard på hvis man skal være morsom.

 22. Ser at du har vært pålogget etter at jeg skrev mine tanker. Registrerer at du ikke har noen kommentar til at mine insinuasjoner om at du egentlig er en trompet for akp. (arbeidernes kommunistiske parti/ marxist lenininistisk). Ble du ikke fornærmet?

  Språket ditt er alminnelig sleivete men kunnskapsnivået tilsier at du ikke kan knyte skolisser! – eks. co2 fra vulkanen avslører klimabløff!!?? Utslipp fra vulkan er alminnelig kjent for å kunne kødde noe jævlig med klimaet. Store vulkanutslipp har tidligere forårsaket istid.

  Og hva er det du ikke skriver? Som sosialisthater bør du minne oss om historiske typer som formann mao, pol pot og enver hoxa, og i dag kim jong il, ++++. Det er flere sosialisledere som alvorlig har terrorisert menneskeheten i nyere tid enn det er navn i telefonkatalogen. Var du ekte ville du få serieorgasmer av å minne oss om disse bedritne fyrtårn for radikal sosialisme. Nor Korea er kommunismens siste fyrtårn.

  Det du sier virker så desperat rabiat at jeg tror du gulper det opp i sosialistisk kappestrid med deg selv eller lidelsesfeller. Du låter ihvertfall ikke som en frp eller nazist, selv om de også kan høres rimelig teite ut. DIN FORDØMTE AKP DRITT ( akp kaller seg nå rv etter at båndene til pol pot ble en politisk belastning!)

  POENGET! Folkens. Tipper dette er en falsk blogg. Kommunistene har lang tradisjon for å skrive falske innlegg for å få andre til å virke som idioter. Jeg er ikke paranoid og liker heller ikke frp. Tror ikke dette er veldig farlig. Men jævlig jævlig barnslig. Logg av «hildegunn» og kos deg med maos lille røde. Radikal sosialisme er en ide`som snart er utdød. Men plag ikke godtfolk med dine dødskramper. – Du frp? MY ASS!

 23. Til Terje og Hildegunn:

  Hvis dere skal slenge dritt om Kommunisme, så gjør det. Hvis du skal slenge dritt om Sosial Demokratisme, så gjør det. Men ikke kast dem sammen i samme båt. Kommunisme er ikke Sosialisme. Kommunisme er ett utskudd ifra Sosialisme. Akkurat som Sosial Demokratisme er. Bruk riktig beskrivelse takk.

  Sosial Demokrati er imot «marxist lenininistisk» visjon om diktator styre. Nevn EN Sosial Demokratisk Diktator. Eller Noe fæle ting som har blitt gjort i Sosial Demokratismens navn.

 24. Bra Hildegunn.
  Ikke siden Per Degns tid har noen våget å komme med sannheten slik som deg.
  Dessuten anklager jeg denne sosialistregjeingen som har regjert Europa siden 1812 for å ha neglisjert norskundervisningen for det norske folk. Ikke sant Hildegunn?

 25. Nevn en fæl ting som er gjort i i Sosialdemoratismens navn:
  Vi behøver ikke gå lenger enn til vulkanutbruddet på Island.
  Så snart Stoltenberg og sosialistkameraten hans, Berlusconi har kommet seg inn i kontorene sine, setter de vel igang et utbrudd på Katla og Hekla også. Bare vent.

 26. Kjære Kai. Dette sosialt demokrati som du snakker om er en allegori Jeg ikke har hørt før. Meningen synes derfor litt uklar for meg. Men jeg kan forsikre deg om at jeg ikke ser noen sammenheng overhodet mellom kommunisme og sosialdemokrati, om det er det du mener. Videre bruker jeg begrepet radikal sosialisme siden sosialisme er vanskelig og definere og avgrense. Politikk beveger seg langs flere akser enn høyre venstre. – Det finnes spiselig sv sosialisme og det finnes uspiselig rv sosialisme, om det kan sies sånn.

  Kjære Hildegunn. Jeg var kanskje litt rask til å kalle deg en akp trompet. Unnskyld, men slik holder de virkelig på. Jeg tror du bare er en stor moroklump.

  Meld dere inn i venstre alle sammen. Og stem fram en annen leder enn Trine Skei Grande.

 27. Takk Hildegunn!

  Masse takkfor å at du satte plass på dem politikere. De er bare maktsjuk alle samma. selv er jeg innvandrer men stemmer FRP – nå er nåkk!

 28. Politikk, diskusjon, villfarelse osv.

  Om det er farlig å fly, ja ikke vet jeg.. Men endetiden er iallefall nær.. fødselsveene er godt i gang til Jesu Kristi gjenkomst.

  Dyrets merke, new age, new age order, prøveforsøk med chip-id, forsøk på å fjerne ordet SYND, slik at mennesker ikke vet hva synd er.. «normalisering» av homofili, porno, flere og flere skilsmisser, demonske tegnefilmer til barn, barn blir foret med eventyr om hekser, troll, barnefilmer der de kaller hverandre domming og idiot, heksekraft osv, mens kristendoms-fag blir forbudt i skolene. Ellers har vi Krig, terror, jordskjelv,naturkatastrofer og finanskriser + mange nye funn av beviser, som tyder på at bibelen er livets sanne ord, innåndet av Gud.

  Først kom vannflommen..
  Gud ble bl.a vred på disse kjempe-menneskene som var kryssninger mellom engler og mennesker. Kjempene trigget krig og elendighet som det står skrevet i det gammle testamentes skrifter, derfor skapte Gud en vannflom i Noas dager (Noas ark)
  Kjempemenneskene (Goliater) var ca. 18-30 meter høy, og der var stor kraft i marg og bein. Om noen spekulerer på hvem som bygde pyramidene, så var det nok kjempemenneskene, da de hadde enorm muskelkraft. Bare halsen var ca. like stor som en mann på 1.80 cm.

  http://www.youtube.com/watch?v=B-8bVEIVUh8&feature=related

  Ellers, så er vi midt i trengselens tid, da satan(vond ånd) er et forstyrrende fundament på oss mennesker her på jorden.
  Gud vil åpenbare frafallet av troende(Kristne)
  Vi stempler oss som kristne, men flere og flere får ticks i ansiktet, blir flaue over å snakke om Jesus kristus, da satan er et forstyrrende fundament her på jorden. Satans beste skalkesjul, er å få mennesker til å tro at han ikke finnes, og da har han oppnådd alt hva han vil, nemlig å få flest sjeler med seg til hellvete.
  Men frafallet av kristne må komme, for at antikrist skal tre frem.

  Mye tyder på at antikrist snart skal komme, eller er han allerede her på denne jord? Noen nevner navnet Obama som er(Muslim/Kristen), andre Per og Pål..

  Jeg må også påminne dere at alle går imot Israel.
  Verden, som er( et bilde på satan ), prøver å få Israel (Guds Øyensten)til å bli en international by, slik at de kan tilintetgjøre bibelen.
  Klarer Satan(djevelånden) å tilintetgjøre bibelen, ja da får han det slik han vil. Mennesker kommer ikke til troen på vår Herre og frelser Jesus Kristus, og vil derfor gå fortapt i hellvete.

  Leger og psykologer er spesialister på kropp og sjel, men har ikke minste peiling på ÅND..

  Satan bruker oss mennesker til å villføre oss fra Guds sanne ord, troen på Jesus Kristus.

  Dagfinn Eckhoff i Hedningesamfunnet mener praten om dommedag handler om å få makt over folk: Men her har Dagfinn også blitt rundlurt av satan selv. Dette har ingen ting med makt eller politikk å gjøre, men her er det snakk om å vekke folk som sover.

  Jesus kommer snart. Da er det greit å være frelst, at du tar imot Jesus.
  Det er enkelt. Bare si: Jesus, jeg tror på deg, kom inn i mitt hjerte, vask meg ren, frels meg, tilgi mine synder, og vips, så er du frelst(sikkret veien opp til himmelen, du har evig liv. Halleluja.Enkelt og greit.

  Har du problemer med å bli frelst, ja da er det ånden satan, som holder deg igjenn.
  Den som ikke blir frelst, skal ikke arve Guds rike(himmelen). Å det spiller ingen rolle hvor snill du har vært.

  Skal du komme deg til himmelen, da må du ta imot Jesus Kristus som din Herre og frelser. Amen.

  Gud er God. Men mennesket er skapt med FRI vilje..til å velge godt eller ont..

  Det er sunt å snakke om dommedag, for det vil vekke ånden som bor i deg.

 29. Det er ikkje tilfeldig at «Staten» liknar på «Satan» i både stavemåte og uttale… Maken til pengegrisk gribb skal ein leite lenge etter…

 30. Synest FRP no bør høyre på norges viktigaste politiske bloggar og velgjarane sine og at Siv bør foreslå slukking av vulkanar på Island! Som du beviste i forrige blogginlegg har FRP teknologi til å gjere dette, men vert hindra av desse fordømte sosialistane. Driv å vinglar litt mellom å ville stemme på FRP, RV og Den Nationale Legion (hmm finst dei enno skal tru?). Men dersom Siv går inn for å slukke vulkanar på Island, ja då skal eg heilt klart stemme FRP. FRP brukar mykje av midlane til forskning og ja til nettopp FREMSKRITT og viss FRP greier å avskaffa verdens sozializme så ser eg for meg at Fremskrittspartiet med Siv Jensen i spissen, stiftar eit slags internsajonalt, hmm nei.. eit Nord europeisk og arisk brannvern som rykkjer ut når vulkanar truar den ariske rase. Såg på nyheitene her ein dag at FRP har forska fram eit nytt superslukkande skum. Trur dette kan føre til mindre aske og røyk og samtidig mykje meir effektiv slukking enn med vatn og is.
  Stem Fremskrittspartiet for ei arisk framtid. Hadde FRP vore med makta, hadde aldri den vulkanen rokke å fått noko særleg til utbrudd og den ariske rase ville kunne flyge til jobb som vanleg. Sei JA til lavare skatt, lavare bensinprisar og ja til sløkking av vulkanar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.