Kirgisistan – Når arven fra sosialismen ødelegger demokratiets framtid!

Jeg er kanskje Norge’s fremst ekspert på sentarl Asia. Jeg ha, i min utrettelige kamp for demokratiet, klarlagt i hvor stor grad sosialismen faktisk har bidratt til å ødelegge framtiden for milliarder av mennesker verden over. Ingen må være i tvil om at sosialisme er ren ondskap! Nå ser vi det til og med i nyhetene! På TV og i aviser! Men hva er sannheten? Kun jeg vet sannheten!

Nå er situasjonen spent i Kirgisistan! Det er demonstarsjoner og uro! Presidenten har rømt landet og frådende mobber herjer vilt i gatene. Dette, mine kjære fans, er resultatet av sosialismen! Dette er sosialismens arv!

Jeg er svært godt utdannet. Jeg har enorme kunnskaper om de flest emner! Derfor vet jeg alt om denne situasjonen!

Kirgisistan ligger i det man kaller senntral Asia. Det kalles dette fordi det ligger sentralt i Asia. Men! Historien er lang! Disse områdnen ble i sin tid erobret av det russikse imperiet. Hele sentarl asia ble da samlet i det adminsitrasjon’s området som russerene kallte Turkestan! Som dere skjønner av at navnet slutter på «stan» var dette muslimske land og de nye makthaverene måtte gjøre grep for å hindre at snikislamisering skulle komme ut av kontroll!

Dette ble gjort da Russiske imperiet ble til sovjetunionen! Da Stalin fikk makten delte han opp Turkestan i flere mindre områder, deriblandt Kirgisistan! Det er disse landene vi ser i dag! Stalin gjorde «Splitt og Hersk!»  JA!! Den perverse sosialisten Stalin hadde faktisk baller til å gjøre det den norske sosialistregjeringen ikke makter, nemlig å ta harde tiltak mot snikislamisering! I dagen’s Norge får snikislamister og menneker fra kriminelt belatsede etnisiteter herje fritt! Det er en skam!

Menså kom Sovjetunionens undergang! Det perverse sosialistiske imperiet måtte gå under! USA og vesten storhet visste seg! Alle jublet! Men hva skjedde! Sosialistiske krefter innad i vesten hindret demokritiet i å spre seg! Alle vet at sosialister forakter demokrtiet!

Man hva skjedde i Sentarl Asia? JO! Det sosialistiske lederene i landen som vat blitt selvstendige bare fortsatte i stillingene sine! Men det var en forskjell! Med sovjetunionens makt borte var det ikke lenger noen sentarlamkat som kunne motarbeide snikislamiseringen! De sosialistiske lederne satte derfor i gang med en omfattende snikislamisering av sitt maktapparat for å beholde makten! Sosialisme og islamisme gir ingen grobunn for demokrati! I vesten jublet sosialistene for dette! Sosialistene jubler over at mennekser må leve i nøde og fattigdom! Sosialistene bryr seg bare om sin perverse ideologi! Sosialisme er kvalemnde!

Derfor finnes det ikke demokrati i Krigisistan! På grunn av arven fra sosialismen! Norske sosialister, som aktivt støtter sosialistiske regimer verden over, har blod på hendene! Sosialter er fra naturens side anti demokratiske!

Så lenge det finnes sosialister i Krigistan kan det ikke finnes demokrati! Vestens anvar er overhengende! Vi MÅ gripe inn! Sosialistene må renskes ut med makt! De er ikke annet enn dyr!

Leve demokratiet! La oss fri verden fra sosialismen! Kun da kan alle mennsker bli frie!

Annonser

10 tanker om “Kirgisistan – Når arven fra sosialismen ødelegger demokratiets framtid!

 1. Hei igjen Hildeunn!

  Ikke vær så beskjeden! Janteloven er et sosialistisk påfunn vet du, ikke bry deg om den.

  Du er jo faktisk _verdens_ største ekspert på Sentral-Asia. Ikke bare på Sentral-Asia, men på hele Asia. Og de andre verdensdelene også, forøvrig.

  Ikke hør på det sosialistiske gnålet om at alle er like, og man ikke skal tro at man er noe. Stå frem og slå deg på brystet! Du er best, og du vet det!

  Kos og klem!
  -Dunder

 2. Du avsporer debatten! Det er vel ikke annet å vente, ditt sosialistiske undermennske! Har du i hele tett EVNER????

  Situasjonen er kritisk! Alle må gjøre sitt for å knuse sosialismen!!!

 3. Kjære Hildegunn.

  Jeg beklager, men tror muligens du har en eller annen form for spaltet personlighet. Dette innlegget er jo nærmest uten skrivefeil, mens andre igjen er én eneste stor skrivefeil. Noen av Hidegunnene er også morsommere enn andre. Personlig synes jeg at Hildegunnen med «middels skrivefeil» er morsomst.

  Jaja, uansett -Stå på, det morsomste er å lese når du kommenterer! 😀

  Hilsen den «efter sigende» sosialistiske analtappen (evt. prolapsen) Julia, som «følger med».

 4. Julia: Du avsporer debatten på det groveste, du er sosialist og prøver å skjule sosialismens forbrytelser! Du er derfro MEDSKYLDIG og burde råtne i fengsle!!! Følg med!

 5. Det er da umulig å ikke avspore debatten når man får sånne herlige kommentarer. 😀

  Hadde bloggen hatt en del mindre skrivefeil, så hadde den nok virket litt mer troverdig for min del. Da hadde jeg nesten trodd litt på at det virkelig sitter en Hildegunn der ute og taster -Uten hode,

 6. Hildegunn i Bortivekkistan. Under Sovjettiden var Kirgisitan egen Sovjet republikk med indre selvstyre. Før det var befolkningen jaget av Tzarens soldater og de søkte tilflukt blant annet i Kina og Afghanistan. Kultur og folkliv blomstert i denne perioden. En stor innsats ble satt inn for å gi folk lese og regnekunnskaper. Faktisk så hadde du trengt ett slikt opphold 😉

  Presidenten som nå er kastet, ble upopulær på grunn av at han tjener penger på å huse amerikanske millitære og støtte til deres aggresonskrig mot trosfeller i Afghanistan.

  Og som så mange steder ellers, så bryr ikke amerikanerene seg om at pengen forsvinner til korrupte ledere og returprovisjon til egne i hjemlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.