Askekatastrofen: Forbrytelser mot menneskeheten!

Det er nok en dag med flykaos! Asken fra Island gjør det livsfarlig å fly! Det er derfor klokt å holde begge beina trygt plantet på jorden, slik som jeg bestandig gjør. Man kan ikke riskiere Nordmenns liv ved å sende dem ut i fly i dagens situasjon! At sosialistregjeringen kun tenker med tannhjul og maskineri fremfor mennekseliv blir bevisst når de åpner for å sende ekte Nordmenn ut i flytrafikken under slike ekstreme forhold. Det er en skam! Jeg foreslår den enkle, endelige løsningen på vulkankatastrofen! Det hele er så enkelt som å slukke vulkanen!

At ikke dette er tatt opp tidligere tyder på at sosialiststyres maktene både i Norge og på Island, mangler elemenæer geofysikk fra sin skolegang! Og det er vel ikke så rart når man har ett sosialistisk skolesystem som heller vil ha lek og kvinnlige lærere enn kunnskap i skolen! Sosialismens menneske syn er forkastelig! Jeg derimot, er ett svært inteligent tenkende menneske som ønsker løsninger der sosialismen representerer inkomptenase!

Alle vet at vann slokker ild. Jeg har selv studert brannvesnete på nært hold og vet at min terori holde stikk. Vulkanen på island ligger under en Is bre! Når isbreen smelter lager dette røyk og aske som gjør flytrafikken livsfarlig! Løsnungen er enkel og gebial! Her må vi kvele det onde med fødslen! Is er nemlig frosste vann so uten problemer er svært kaldt! Vulkanen er varm det er derfor den lager problmer.

Ved å øke mengden is som tilsettes vulkanen naturlig med hjelp av norsk teknologi så vil man enkelt kunne slukke vulkanen og få flytrafikken i gang. Sosialistregjeringen vet dette men nekterå gjøre en innsats for å hjelpe Nordmenn i nød. Vulkanproblemene kan løses uten videre og det trenges!

Det ligger helt klart ideologiske hensyn bak de manglende evnene til å ha vilje til og løse vulkan katastrofen. Islendingene har ødelagt økonomien sin og for mange folk flest i Europa! Dette er fordi island er sosialistisk styrt og sosialister er totalt inkompetente når det gjelder økonomi. Derfor utnyter de nå denne natur katastrofen til å ta en barsnslig hevn. Jeg stemmer for internasjonale sanksjoner og aller heslt en hel opphevelse av Island som stat! Denne latterlige øyen bør senkes i havet for å ungå liknende problemer i framtiden!

Men det kommer nok ikke til å skje fordi sosialistene nekter å gjøre det som er best for folk flest. Islande er og vil altid være en byrde for det internasjonale samfunnet og har ikke rett til å eksistere!

Jeg sier stopp! Stopp Island! Stopp Sosialismen! Leve demokratiet og Løsningen!

Annonser

35 tanker om “Askekatastrofen: Forbrytelser mot menneskeheten!

 1. Dette var bare teit. Skjønner at du prøver å bruke ironi, men det var mislykket. Og så var det litt for mange skriveleif og ord delings feil…

 2. Det er bra noen tar tak i dette. Du skraper imidlertid bare i overflaten, uten å ta tak i de historiske faktane. Det var faktisk Einar Gerhardsen som fikk disse vulkanene bygget i sin tid, med støtte fra den daværende amerikanske etteretning og justis og en håndfull islandske popstjerner. Dette var på samme tid som russiske kommunister bygde uvulkaner som gikk ned i jorda, og som sendte kulde ned i bakken, fremfor varm lava opp av jorda. Dette var forløperen til den kalde krigen (som på russisk side selvfølgelig het «den varme krigen») Fra et historisk nøytralt perspektiv burde man derfor snakke om den lukne krigen.

  Men i dag har disse vulkanene gått bananas, og noe av grunnen til at sosialistene ikke tar tak, er nettopp fordi de mener at det er kapitalistenes ansvar, noe som setter Jens Stoltenberg i dårlig lys, i og med at han er sønnen til Harlem den andre og Einar Gerhardsen von Carl Berner.

  Jeg har en teori om at vulkanene er satt igang av sentrumspartiene for å sete den nåværende regjering i et handlingslammelsens lys. Men jeg har ingen fakta. Jeg graver. I aske så og si. Følg med!

 3. Titten:
  Hvordan våger du beskylde meg for ironi, disn skitne sosialistiske analprolaps? Jeg står for alt jeg skriver og mener! Og jeg har alltid rett!! Følg med!

 4. Er det mulig å være så blåst. Eller er det jeg som er dum som ikke skjønte at det var ironi før Titten-Teit sa det var ironi? Jeg er fortsatt usikker på om det var ironi egentlig jeg og var det ikke det synes jeg egentlig synd på bloggeren. Men at Leif skrev ironisk fiorstod jeg og morsomt skrevet var det også

 5. Jeg kommer med dumme kommentarer!
  Jeg birdar ikke til en saklig diskusjon!
  Jeg er bare meg selv å gjør så gått jeg kan!
  Men mitt best duger ikke til noe!

  Kos og klem!
  -Dunder

 6. Dunder:
  Det er fint du innrømmer dette selv, for for meg og mine fans har dette vert opplagt lenge!!!!

  Og dessuten: Du har ingen rett til å kritisere meg eller antyde at jeg driver simpel sosislaime! Du er avskum og jeg er best! Vit at det finnes konsekvenser!!!!! Følg med!!!

 7. Hildeunn!
  Som alle skjønner, så har du fjernet innholdet i mitt forrige innlegg, og satt inn ditt eget innhold, men med min underskrift. Så simpel og nedrig er du altså. Du kan gjerne slette innlegget mitt (det er din fulle rett, som bloggeier), men å endre innlegget på den måten, det er rett og slett svindel. På grensen til dokumentfalsk…

  For en stakkarslig person du er Hildeunn! Ingen integritet, ingen ærlighet, ingen moral. Og du kaller andre folk avskum!?

  Skam deg!

  -Dunder

 8. Dunder:
  Skandaløse påstander. Jeg er mer enn noen en forkjemper for fri debatt og jeg har aldri noensinne endret ett innlegg i mitt kommentar felt! Følg med!

  Jeg er Norge’s viktigest blogger og trenger derfor på ingen måte stå til ansvar for deg!!! Dine avskylige påstander mot meg kan ikke stå ubesvarte!!

 9. Enig med Dunder. (Så kommentaren du hadde lagt inn først.)
  Synes du gikk over grensa der, «Hildegunn».

  Om du er en parodi eller ei, så bør du ha en viss moralsk innsikt..
  Synes frem til nå at det hele har vært svært underholdende, men nå synes jeg bare du er ekkel.

 10. Kutt ut Hildeunn! Du lyver, og du vet det godt selv.

  Mitt innlegg, datert 20 april kl 1258 er ikke skrevet av meg. I det innlegget stilte jeg spørsmål ved at du den ene dagen kritiserer sosialistene for å sette fly på bakken da det i følge deg er 100% trygt å fly tiltross for vulkanutbruddet, mens du i dag kritiserer sosialistene for å åpne for flyvning, fordi du hevder flyvning i vulkanrøyk er livsfarlig.

  Det var dette jeg skrev, før du endret innlegget. Det vet du godt.

  Men, samme kan det være. Jeg har viktigere ting å drive med enn å bekymre meg for hva en moroklump som deg bedriver på tøysebloggen sin. Jeg har hatt stor moro av å imøtegå dine rablende gale innlegg hittil, men når du begynner å redigere folks innlegg, da blir det ikke gøy lenger.

  Kast kortene nå Hildeunn. Du har dradd satiren alt for langt!

  -Dunder

 11. Takk for støtten, Julia!

  Nå går jeg og finner meg en annen sandkasse å leke i, for dette gidder jeg ikke mer. Takk for nå!

  Kos og klem!
  -Dunder

 12. Dunder:
  Du kommer kun med løgner og du vet det selv! Følg med!
  Du har på det groveste krenket meg å anklageg meg for å drive ironi og satire! Dette er svært sjikanerende og usanne påstander, og ren ondskapsfull sosialisime fra din side! Ingen mennesker skal måtte tåle den eksreme mobbinge du utsetter meg for, speslielt ikke en så viktig blogger som megm siden det er kjnt for alle at ingen har rett til å kritisere meg!!!

  Du har blitt advart om konsekvenser tidligere!!!

 13. her er det bloggere med usaklig dritt( Hildegunn har rett i at de rødgrønne har skylda for mye) ellers er inleggene vitne om en IQ tilsvarende halvdelen av skonummeret til vedkommende. Som spesped klarte jeg å komme meg gjennom det meste av analfabetismen ( på linje med Knugen i Sverige)
  Men er Krf stort bedre, kanskje Høybraåten kunne ilegge vulkanene røykeforbud? Det ville jo monne litt :-)pianofinn

 14. Så vidt jeg husker var det Arbeiderpartiet som fant opp ironien en gang på 60-tallet, fordi de ønsket sosial kontroll. Og se, dere utroper hverandre til ironikere og vet ikke at AP-Jens drar i trådene. Dere er kuet. Norges viktigste blogger, mja kanskje, Hildegunn blogger om ting andre tier om, men hva med ting ingen engang tenker på, eller klarer å finne på? Hvem blogger om det? Det ville bare Norges aller viktigste blogger kunne gjort!

 15. 18. april skrev du en sak med overskriften «det er trygt og fly! hysteriske sosialister hindrer transporten!».
  To dager etter innleder du dagens sak med «Det er nok en dag med flykaos! Asken fra Island gjør det livsfarlig å fly!»

  Hva er årsaken til denne helomvendingen?

 16. Island er og blir europas ANTIKRISTNASJON. Det er derfor denne ateistiske nasjonen er i DEEP SHIT nå! Gud har talt. Vi kødda med Paven. MEET THE CONSEQUENSES! Dette er bare en smakebit på hva vi har i vente hvis vi ikke legger oss helt flate og ber om tilgivelse!!!

 17. Takk Jonny fra STovner for det eneste meningsfulle innlegget til nå her på Hildegunns kjempegoe blogg! Gå til Skriften, særlig gamletestamente, så ser dere at Herren ikke finer seg i hva som helst før Han slår tilbake. Nådeløst, MEN RETTTFERDIG!!! Dette ser ikke rejgeringen Stoltenberg ut til å skjønne. Nei hvorfor skulle de det SOSIALISTKOMMUNISTATEISTER som de vittterlig er!!! Det er vi, FOLKET, som kommer til å lide for regjeringens unnfallenhet.

 18. Æ fækk hær av hain Rikard nedvæd brygga at æ skul no ta ei tur innom dettja «internett» som æ har så my bra om. Å det første æ går in på er denija sida hær. Æ takka Herren for æ fant ein så opplyst blågg om aktuella saka med eit reit perspektiv.

  Æ vart så glad at æ for ned te kjerringa som dreiv med nakenbryting med postmannen bak rorbua(det såg ut som hu vant), å æ ropte tel a «søster kom me mæ å må vis dæ nokæ på dein dærre magiske maleriet du kjøpt tel mæ» Så der for vi oppover stejna og samekadevar, æ og kona mi.

  Hu kona vart begesitra over dein blåggen som æ fan til a. Ho ropte tel mæ i begistring » Ta han vesle Rikard opp fra bure sitt i kjellærn så hain kan få se på den hær blåggen.

  Æ veit a fan va ein sosiallist ær, mein d hørs smettsomt ut.

  Æ har forska må de hæt me såkalte Vul-kan-ær, og æ trur d beste er å bombe han som vi gjorde med desse meksikanarane ned i Irak.

  Æ trur dein ejneste løsninga er å ventje. Så nu har æ bygd eit «panikk-sjark» dær æ sitj å ventj på siste nytt blåggen din.

  Hælsinga frå Hildegunn Patriotana

 19. Polardegos, din jævla trønderfaen, koffør ska nånn gje faen i korslezn du har det, di jævla skitmåke?! Berre ta å hald kjeft, for Hildegunn har så mytji vetteigt å sei, ho berre veit det itj sjølv.

 20. Sosialistene har jo sørget for at vi har jo ikke råd til noen ting her i landet lenger, innkludert det å holde brannvesenet med nok vann, noe som sikkert ville ha slukket vulkanen for lenge siden!!

 21. Sosialistknøl…trodde du ikke jeg visste det??
  Jeg skulle bare setter dere på en prøve, og din reaksjon på det jeg skrev, er den eneste som har kommet. Det beviser at 99% av alle sosialister og muslimer er klin kokos!

 22. Skjønner ikke at du kan kalle dette en politisk blogg. Uansett innlegg du skriver er det hele tida sjikanering av sosialdemokrater, og generelt andre som er uenig i deg. Politikk går ikke ut på å sjikanere andre mennesker, men å ytre sine meninger og fordele goder og byrder i samfunnet ved hjelp av regjeringen.

  Slutt å sjikanere, hvis ikke har du ingen grunn til å blogge!

 23. Hildegunn

  Kva svarten veit du om geofysikk, ditt nek?

  Ser du ikkje at bloggen din har teke til å bli tannlaus, no når sjølv Siv Jensen viftar med kniv på talarstolen? Det gode med bloggen din er at du held deg inne og syslar med den, slik at vi slepp å treffe deg på gata.

  Helsing frå ein …

 24. Du skriv så fantastisk morsomt!
  Men det hadde vært fint med eit aldri så lite teikn på at du berre er eit troll, og ikkje ein seriøs person. For viss du ikkje er det, så må eg sei at eg begynner å miste trua på menneska sin intelligens…

 25. Den fæle oska er eit teikn på at gjenferda frå gamle Sovjet framleis lever. Dei kjem for å ta oss alle, og dei seier ‘bøøøøø’ før dei valdtek oss med sine raude lygner. Og Hildequnn er «ho» dei kjem til fyrst, sia lynet alltid slær ned på høgste punktet i det politiske landskap. ‘Bøøøøø’.

 26. Jeg tror hele denne bloggen her er episk trolling av det norske folk.

  Trolling betyr at personen bak bloggen med vilje prøver å fremprovosere så mye negativ respons som mulig for å more seg selv over at andre reagerer.

  Ganske episk trolling må jeg si, og dæven du har tålmodighet med hobbyen din. :p

 27. Hvis det er noen som «troller» her så er det åpenbart den norske SOSLIALISTKOMMUNISTATESISTREGJERINGA!!!! Ikke vil dem slukke vulkanen og ikke ville dem la folk fly før ETTTER AT HILDEGUNN KOM MED SIN AVSLØRENDE KRONIKK «det er trygt å fly – hysteriske sosialister hindrer transporten»!!! DA fikk pipa en annen lyd!

 28. Om Hildegunn driver med «episk trolling av det norske folk», slik signaturen «Jexr» hevder i sitt innlegg kl. 16.38, er vel yderst tvilsomt.

  Har du virkelig lest hva Hildegunn skriver, Jexr? Eller har du bare «skummet» overfladisk gjennom innleggene? Eller er du ganske enkelt negativt innstilt pga. hennes politiske ståsted?

  At Hildegunns meninger ikke akkurat er populære i regjeringskretser, er vel ikke å forvente. Spesielt ikke efter at hun avslørte regjeringens tafatthet mht. askeutbruddet på Island.

  Det er imidlertid min bestemte mening at folk flest nikker på hodene når Hildegunn uttaler seg. Jeg har personlig snakket med mange her i nabolaget på Montebello, som ikke et øyeblikk er i tvil om at Hildegunn, slik hun selv hevder, representerer «Norge´s VIKTIGSTE politiske blogg!»

  (Bruken av genitiv s´en er dessuten en liten genistrek, som understreker at Hildegunn holder stenhårdt på en kompromissløs linje i forhold til det som måtte være «politisk korrekt» i øyeblikket, og heller ikke lar seg kjøpe av reaksjonære krefter innen «målrørsla», men har et fremtidsrettet blikk mot den anglosaksiske kultur, først og fremst representert ved våre allierte borte i Statene.)

 29. Jeg håper seriøst dette er et troll. En ting er hvor åpenbart lite dette mennesket vet om politikk, hvor åpenbart rasistisk hune er i det at hun tydeligvis mener nordmen er bedre en alle andre. Baserer dette på andre blogginlegg jeg har lest her.

  Men dette tar kaka, å tro at man kan slukke en vulkan med å kaste is på den? Ingen skolegang her nei. Om dette ikke er et troll…trist, bare trist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.