Kjærlighet FORBUDT i det sosialistiske Norge!

Hva er vår Gud’s største bud! Kjærlighet! Jeg er en person som alltid følger det godes vilje. Kjærligheten min er grenseløs! Min kjærlighet til ferdrelandet, til demokratiet og til de vestlige verdier er for alle bevisst. Min kjærlighet for folk flest er berømt og høyt skattet. Men hva er det mosatte av kjærlighet? Hat! Og hvem er de fremste eksponeneten for hat i dagen’s samfunn?? Sosialistene!

Sosialistene livnærer seg på hat. I en sosialists verden er allt kaldt og grått, og solen slipper aldri inn. En person som bekjenner seg til sosialismens perverse idelologi kan aldri bli lykkelig, derfor er alt som kommer fra sosialistenes munn kun uttryk for hat og sjikane.

Sosialismen er grusom, sosialisemen hater kjærligheten. I alle sammenhenger! Også kjærlighenetn mellom mann og kvinne! Man ser tydleig hvordan sosialister og islamister sambeider for å utrydde den vestlige rasen gjennom utstrak støtte til homofil livsgjering og til adopsjon av fremmenkulturelle barn framfor fødsel av ekte Nordmenn og en asylpolitikk ute av kontroll. Sosialistregjeringen hater Norge og arbeider aktivt for å føre vårt land i undergangene!

De har støtte av den liberale og venstrevridde pressen! Pressen og sosialistene latterliggjør mennesker, vestlige, demokratiske mennesker, som finner lykke og kjærlighet! Hvorfor! Fordi dette er vakre rike og vellykkede mennseker, personlighets kvaliteteer som sosilismen forakter!

Nordmenn fortjener ett lykkelig liv fritt fra sosialismens ondskap og perversitet!

Ett samfunn uten sosialisme er ett lykkelig samfunn! Støtt meg! Følg med!

Annonser

22 tanker om “Kjærlighet FORBUDT i det sosialistiske Norge!

 1. Nå synes jeg du er ute å kjøre, Hildegunn. Sosialistene har da aldri vært imot kjærlighet, snarere tvert imot. Det er kapitalistimen som tar kvelertak og ikke lar mennesker får fritt elske hverandre utendørs. Isteden blir kjærligheten henvist til skogholt og bilkupeer, hæ? Nei, dette var useriøst. Liten sans for dette. Ærlig talt. Nei, nå!

 2. Du tar feil! Sosialismen ser på mennesket som dyr! Sosialismen fratar folk flest friheten og menneskeverdet! Sosialisme er et grusomt overgrep mot vår Gudegitte frihet og vårt demokrati!

  Sosialme kan aldri tilgis! Følg med!

 3. Haha, dette var noe av det dummeste jeg har hørt på lenge. Du er langt ute på jordet og har ingen forståelse av politikk.

 4. Nei, nå! Sosialismen er Guds demokrati på jord! Å hevde noe annet, virker useriøst. Ærlig talt! Skal liksom kjærligheten inn på tv-skjermen også, da? I shopping malls? I pose og sekk, liksom? Ha ha! Ja, jeg ler. Nei. Ærlig talt! Dette er useriøst! Nei nå! Du tar feil!

 5. Gudegitte frihet? Såvidt jeg kan huske, var det først og fremst sekularistene og de ikke-religiøse som gav oss frihet og demokrati. Les litt historie.

  Hva kjærlighet angår, så er det slike som deg som er fiender av kjærligheten. Kjærligheten kan også være mellom to av samme kjønn, og at du bryr deg så fanatisk mye om hva andre gjør med kjønnsorganene sine, og at du ønsker å forhindre deres rett til å få oppleve kjærlighet, beviser hvor antikjærlig og antifrihet DU er.

 6. Herregud! Sosialisme har ufortjent fått det bilde at de elsker alle og kapitalismen har fått det bildet at det bare handler om penger. Hvor det kommer fra vet ikke jeg, kanskje john lennon, men det er fullstendig feil. Og at så mange fortsatt tror på det skjønner jeg ikke.

 7. Dette må være et troll. Denne personen kan ikke være seriøs i det han/hun skriver her……men om folk lar seg rive med så er vel det en slags serier for «Hildegunn». Gratulerer….

 8. Jesus sier Du skal elske din neste som deg sjøl. Men va når mann er full av hat som typiske sosalister? Da blir det bare hatopp og hat i mente! En kjent pater ble hengt på korset av presseb bare for at han ville være grei mot en und katolsk prest som ikke hadde så mange venner! Kjærlihetens kår i vårt sosalistiske Norge er i sandhet skrøpelig! Takk til Hildegunn for at hun våger å si det som alle andre i pressen lyver om!

 9. HIldegunn har SÅ EVIG RETT!!! Del godene sier sosialtistkummunistene og så prestrere dem jaggu meg å gjøra det forbutt å kjøope seg ei dame på støket! Ekller er det bare sånne FLØTEPUSER SOM STOLLTENBERG som skal få ha seg! HAv med oss som går, på attførinmg og ikke har råd teil hus og kone og må nøye oss mef ei dame acf rimeligste slag på strøket??? Jaggu sa jeg dlee goden liksom!!!! Det er sosialimse på sitt aller verste!!!

 10. Du skulle jammen meg skrevet en bok du, Hildegunn.
  Den hadde garantert blitt en bestselger 😀

  (Så er det jaggu godt man har staveprogrammer i disse tider!)

 11. Hadde du spurt meg for ei uke sien hadde jeg sagt reis til Thailand! der veit dem hva kjærlihet er!!! Der får du damer om du er gammel skalla og magen subber marka aldri så mye! Det eneste dem spør om er vil du ha kjøærlighet? Også er dem fornøyd om du kjøper et par-tre drinker tel dem. og drette er dt rett til køys kan jeg love deg!!! Men nå trur jeg pinedø sosalistene er på marsj her nede ogs. Bynner seriøst å vurdere tidl. østblokken feks. romania eller et sted der dem har kaste SOALISTKOMMUNISTEN PÅ SØPPELDYNGA!!! NOEN SOM VEIT ET BRA STED EN KAN FÅ SEG KJÆLIGE DAMER, SÅ VENNSLIGTS GI MEG ET TIPS HER! (Vennlist KUN SERIØSE HENNVENLSER, spar meg for hets fra kvinnegrrupa ottar og andre manssterosister!!!)

 12. Do Kort_Roger! Dett er ikke så ile her i Norge som du tro. Plenty av damer her på østlande. NO PROBLEM! Har flerre kussiner som veldig gjene vil treffe netopp deg! Do trenge ikke reis til Rumanien. Bare møtt op på STortovets gjestgiveri i Oslo ved åttetiden en vilken såm helst kvell. Spørr eter Stanislaw from Litauen. Dete ska vi ordne serr do! fuck the communists!

 13. Det er fint at du retter fokuset på alt som er galt med verden, men etter å ha fått øynene sperret opp for disse problemene kunne jeg trenge litt oppmuntring. Kan du skrive en gladsak?
  Venter spent på hva du kommer med.

  Koz,
  din største fan

 14. Man trenger ikke være psykiater for å skjønne at Hildegunn sliter med traumer og tvangsforestillinger. Søk hjelp Hildegunn.

 15. Jeg oppfordrer Hildegunn på det sterkeste å ikke søke hjelp. Tror denne bloggens underholdsningsverdi ville tapt seg veldig om psykiatrien kommer inn i bildet.

  Når det er sagt bør du kanskje ikke gå så mye ut blant vanlige folk, men fortsett med bloggen og ikke bli frisk med det første!

 16. «Man ser tydleig hvordan sosialister og islamister sambeider for å utrydde den vestlige rasen gjennom utstrak støtte til homofil livsgjering»

  Ja, islamistenes støtte til de homofile er jo påfallende… not.

  Det eneste som er påfallende, er likhetstrekkene mellom de høyre-ekstreme i Norge (som Hildegunn) og deres yndlingsfiender: islamistene. Intoleransen står like sterkt i begge leirene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.