Uholdbar situasjon i Thailand! Nordmenn rammes!

Det er strid og uro i Thailand! Det bør stoppes snares er min klare oppfordring! Som så mange andre Nordmenn er jeg glad i å reise til varmere støk å slippe unna mørket og kulden og det gjennomregulerte sosialistiske samfunnet til fordel for samfunn der den vestlige gjesten blir møtt med den ære og respekt han fortjener og service innstillingen er god!

Og ett slik land er Thailand! Jeg setter pris på og resie dit og Thailand folk setter pris på mitt besøk! Deres lands økonomi er drivet av turisme og de tar dette på alvor og kjenner derfor sin plass i forhold til de vestlige besøkende. Derfor setter jeg stor pris på den service og hyggelighet jeg og mine reise følge har møtt i Thailamd!

Men nå er der altså uroloigheter og uro. Jeg ser sværet sskeptisk på dette fordi det er indre uroliheters som dette som kan ødlegge det thailndske samfunnet innenfra og legge forholdene til rette soruønskede elementer. Jeg snakker selvsagt om sosialisme. Regjering’s fiendene og bråkmareere kalles nemlig rødskjorter! Røde er sosialismens fareg og da fatter man lett hva disse lømlene’s hensikter er!

Alle vet at sosialister har ingene respekt for lover og demorati. Sosialisme er heningsløs egoisme og kaos. Ett sosialistisk land kan ikke fungere da sosialister er for politisk tilbakestående til å styre ett land og den perverse sosialistiske ideolgien!!! Det er derfor av aller groveste viktighet at rødskjortene knusese!

Tenke på alle Nordmenn som gledere seg til ferie i Thaliand! Landest økonomis styres av turisme og derfor er de vestlige og Norske turister de viktigeste menneskene i Thalinad. Sosialisteske rødskjortet  forstår ikke dette og ødelegger for sitt land!

Jeg er alletid på folk flests side! Også i Yhaliand for å redde landet fra sosialsisisk ruin og kollaps må vesten gripe inn og knuse rødskjortene og oprette tingenes naturlige orden! Det er den enstese løsningen det er ett folkekrav!

Følg med!

Annonser

15 tanker om “Uholdbar situasjon i Thailand! Nordmenn rammes!

 1. Jeg er Norge’s viktigste blogger din ufravikelige onanist! Kritikk av meg er kritikk av demokratiet og strengt forbudt!!
  Forhold deg saklig i henhold til mine regler! Om du ikke bidrar til en god debatt er du ikke annet en ett sosialistisk krek! Følg med!

 2. Hildegunn.
  Jeg tror dessverre at du ikke har forstått så mye, Din blogg vitner også om et menneske som har en vrangforestilling av hva sosialisme er.
  Selv er jeg høgremann som har sittet i komunestyreer, uten at dette har ført til ensretting og enfoldighet.
  Det som skjer i Thailand (jeg oppholder meg der for tiden) er at rødskjortene vil ha et demokrati der et menneske har en stemme
  i valgsammenheng.
  Gulskjortene vil ar de rundt og i Bangkok skulle ha to stemmer for hver person. Dette vil ikke rødskjortene akseptere som tenkelig er.
  Under Taksin ble infrastrukturen ute i distriktene oppbygd, lån ble gitt, sosial boligbygging ble foretatt, og det ble satt igang opplæringsprogram for alenemødre og fattige i blant annet engelsk, Dette fordi de skulle ha mulighet til å få jobb på nesten lik linje med eliten i Bangkok som hovedsakelig består av kinesere eller Thai/kinesere .
  Taksin var en kjeltring,men han gjorde mye godt for Thailand og da i særdeleshet for de fattige i distriktene, Han ble som sagt kuppet, blant annet fordi han ville redusere kongens og militærets makt. De miliære som kom inn har gjort masse idiotiske ting som har ført til problemer for landet, eks visumregler,bedrifteierskap, husbygging eyc etc. Nedgangstider for de fattige som ikke har hatt nok fra før, fører til frustrasjon, og nåt de i tillegg ikke skal bli hørt gjennom sin stemmeavgivning, er det forståelig at de demonstrerer. Sosialisme kan ikke sammenliknes med kommunisme, – Kanskje mente du kommunisme i din blogg. Vi har sosialisme i Norge og mange andre Europeiske land. Denne styreformen har fungert utmerket i motsetning til den kapitalistiske så du bør kanskje sette deg inn i sakene bedre

 3. For de av oss som har Thailand som sitt andre fedreland, er det bare leit å se hva de sosialistiske rødskjortene har stelt i stand av galskap i smilets land.

  Hildegunn er inne på noe veldig vesentlig når hun påpeker at sosialistene mangler respekt for lover og demokrati.

  Thailands eneste håp er at de militære griper inn og redder befolkningen fra sosialistenes overgrep.

  Ellers er jeg stygt redd for at Thailand kan havne i samme bakevja som vårt eget fedreland, der det nå utrolig nok er forbudt å være sammen med nigerianske kvinner man treffer på Karl Johan, dersom man skulle være så grei å hjelpe dem med privatøkonomien. I Thailand er denslags sosialispåfunn heldigvis ikke noen aktuell problemstilling for tiden, men det kan fort gå den veien høna sparker dersom sosialistene kommer til makten også her.

 4. O’ Hildegunn, er Thailand sosialistisk eller kapitalistisk? Thailand liker vel norske sosialist-turistar pga pengane dei tek med seg? Null penger, null service. Det er kun i sosialistiske land ein blir tatt vare på sjølv om ein ikkje har pengar 😀
  Eller kva tenkjer du om dette?

  Du skriv over at: » Kritikk av meg er kritikk av demokratiet og strengt forbudt!! »
  Bytter vi ut «deokratiet» med «kommunismen» så ville du høyrest ut omtrent som Stalin. :p Eg trur faktisk du er litt skapkommunist.. Ein totalitær skapkommunist. Er Comrade Hildegunn i mot ytringsfriheit og?

  Uansett, takk for ein underhaldande blogg

 5. Noah skriver: «Det er kun i sosialistiske land ein blir tatt vare på sjølv om ein ikkje har pengar. Eller kva tenkjer du om dette?»

  Nu vet jeg ikke hva Hildegunn «tenkjer» om dette, men personlig mener jeg at det vel er ganske opplagt for ethvert tenkende menneske hvorfor myndighetene i de sosialistiske landene holder seg inne med den ressurssvake delen av befolkningen. De trenger stemmekveg for å holde på makten.

  Og pengene til all denne veldedigheten, hvor er det de kommer fra, om ikke fra lommebøkene til de av oss som faktisk er villig til å gjøre et ærlig dags arbeid. Og ikke bare snylte på alle andre.

 6. 😀
  Christian Øvre-Wiik Says:
  «men personlig mener jeg at det vel er ganske opplagt for ethvert tenkende menneske hvorfor myndighetene i de sosialistiske landene holder seg inne med den ressurssvake delen av befolkningen.»
  LOL!
  Meinar du å seie at den ressurssterke delen av Norge som stemmer mot høgre?? At foreksempel FRP har større andel ressurssterke enn Venstre eller SV?? 😀 Dette er ikkje mitt intrykk av situasjonen i alle fall. Eg trudde det var ei ganske allmenn oppfatning at FRP stemmarar ofte ikkje var dei skarpaste knivane.. Eg trur og det ofte er slik at dess lenger ut på «kantane» du kjem dess mindre har folk i mellom øyrene. Dette gjeld nok venstre sida og.

  Her er ein undersøkelse på samaneng mellom IQ og politisk parti ein stemmer.. Sjølvsagt, ein kan meine kva ein vil om IQ.., men er litt artig lesning like vel synest då eg 😀

  http://www.nrk.no/programmer/tv/test_nasjonen/3098803.html

  «Og pengene til all denne veldedigheten, hvor er det de kommer fra, om ikke fra lommebøkene til de av oss som faktisk er villig til å gjøre et ærlig dags arbeid.» Ærleg dags arbeid faktisk LOL FRP stemmarar er vel ikkje den ærlegaste og mest arbeidsomme delen av det norske folk eller?
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1529716.ece
  Jaja, det finnst visst idiotar og kriminelle i alle parti, men at FRP utmerkar seg spesielt overraskar ikkje meg i alle fall.

  Kva synest Christian og Hildegunn om helsereformen som pågår i statane for tida? Det må vel kunne kallast ein sosialistisk reform? At det blir perfekt, det tvilar eg på, men at det blir mykje betre enn med eit kapitalisisk system, ja det trur eg verkeleg. Meir korrupt monkey business skal ein leite lenge etter.. Kapitalismen er ikkje løysinga på alle problem folkens.. Verkar som mange her trur det. Kongo er til dømes eit gjennomsyra kapitalistisk land. Sikkert eit svært bra land å vere styrtrik i, men eit helvete å vere fattig i.

 7. Til Christian Øvre-Wiik: Du høres akkurat ut som en av disse kapitalistsvina som totalt mangler sosial samvittighet!

  Jeg finner deg ikke i skattelistene. Hvis du ikke betaler skatt, er det temmelig frekt av deg å rakke ned på de som ikke er i arbeid, pga. arbeidsledighet eller sykdom, eller fordi de er asylsøkere!

  Når vi i partiet Rødt kommer til makta, er sånne som deg de første som ryker!

  Da kan jeg love deg at villaen din på Montebello blir kommunal ungdomsklubb, og den sykt store plenen din blir fotballbane for blandalag.

  Hvis du ikke veit hva et blandalag er, så kan jeg opplyse at der spiller alle de du ikke tåler trynet på: de arbeidsledige, trygda og asylsøkerne.

  På din plen, ja! Tenk litt på det før du snakker nedsettende om vanlige mennesker igjen! Vær litt mer ydmyk, så kanskje vi lar deg beholde redskapsboden til å bo i.

  Men Hildegunn derimot. Hun skal vi ribbe for alt, inklusive denne dritbloggen. Så mye dritt hun har skrevet om sosialismen, så har hun mindre sjanse til å overleve i det sosialistiske paradiset vi skal skape her i Norge, enn en snøball i helvete!

 8. ^ Er selv mer rødgrønn enn rød, men du stjal ordene fra meg 😀 Det er på tide at noen setter disse arrogante selvdiggerne på plass.

 9. «Din kommentar venter på moderering.» Har venta på moderering no ganske lenge no, og i tilfelle posten min er gløymd så prøver på nytt.. Beklager om den kjem dobbelt i så fall.. Håper innlegget ikkje er gløymd med vilje, men dette er jo ein fri, kapitalistiske blogg vel? Der ytringsfriheita står sterkt?
  Første forsøk vart sendt april 28th, 2010 at 23:46

  forsøk nr2: (over to døgn seinare)

  Christian Øvre-Wiik Says:
  “men personlig mener jeg at det vel er ganske opplagt for ethvert tenkende menneske hvorfor myndighetene i de sosialistiske landene holder seg inne med den ressurssvake delen av befolkningen.”

  Meinar du å seie at den ressurssterke delen av Norge som stemmer mot høgre?? At foreksempel FRP har større andel ressurssterke enn Venstre eller SV?? 😀 Dette er ikkje mitt intrykk av situasjonen i alle fall. Eg trudde det var ei ganske allmenn oppfatning at FRP stemmarar ofte ikkje var dei skarpaste knivane.. Eg trur og det ofte er slik at dess lenger ut på “kantane” du kjem dess mindre har folk i mellom øyrene. Dette gjeld nok venstre sida og.

  Her er ein undersøkelse på samaneng mellom IQ og politisk parti ein stemmer.. Sjølvsagt, ein kan meine kva ein vil om IQ.., og men er litt artig lesning like vel synest då eg 😀

  http://www.nrk.no/programmer/tv/test_nasjonen/3098803.html

  “Og pengene til all denne veldedigheten, hvor er det de kommer fra, om ikke fra lommebøkene til de av oss som faktisk er villig til å gjøre et ærlig dags arbeid.” Ærleg dags arbeid faktisk LOL FRP stemmarar er vel ikkje den ærlegaste og mest arbeidsomme delen av det norske folk eller?
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1529716.ece
  Jaja, det finnst visst idiotar og kriminelle i alle parti, men at FRP utmerkar seg spesielt overraskar ikkje meg i alle fall.

  Kva synest Christian og Hildegunn om helsereformen som pågår i statane for tida? Det må vel kunne kallast ein sosialistisk reform? At det blir perfekt, det tvilar eg på, men at det blir mykje betre enn med eit kapitalisisk system, ja det trur eg verkeleg. Meir korrupt monkey business skal ein leite lenge etter.. Kapitalismen er ikkje løysinga på alle problem folkens.. Verkar som mange her trur det. Kongo er til dømes eit gjennomsyra kapitalistisk land. Sikkert eit svært bra land å vere styrtrik i, men eit helvete å vere fattig i.

 10. Noah: Din kommentarer er nå publisert. Min blogg er min og inen har rett til å kritisere meg. Å kommentere her er en ære og ett privilegium, og sosialistisk syting og klaging kan fort føre til KONELKVENSER!!!!

  Følg med!

 11. Til «RØDT RULER»: Nu tror jeg vel det er mer sannsynlig at Fremskrittspartiet kaster den rød-grønne regjeringen og innsetter landet fremste politiske talent Siv Jensen i statsministerembetet, enn at taperpartiet «Rødt» noensinne «kommer til makta».

  Og da vil kommunistiske dagdrivere som deg og ditt «blandalag» kun være av interesse for vår ordensmakt og påtalemyndighet.

 12. Til «Noah»: Nu var det vel ikke akkurat intelligenskvotienten det var snakk om her. Men den enkeltes vilje og evne til å bidra til verdiskapningen i vårt land.

  Og der står det særdeles dårlig til i den sosialistiske leiren. Noen må skape verdiene, før man kan forbruke dem, vet du! Det er imidlertid dessverre ikke et budskap som er særlig populært på den politiske venstresiden.

  Jeg tror imidlertid ikke dette nødvendigvis kun skyldes lav intelligenskvotient hos sosialister generelt. Hovedforklaringen er vel heller den grunnleggende latskapen man finner hos denne typen mennesker.

  Sosialister går ganske enkelt helt i vranglås, når det blir snakk om å «spytte i nevene» og gjøre en personlig innsats for å øke landets bruttonasjonalprodukt! Da er vi «kapitalister» gode å ha. Slik at dere sosialister i det hele tatt får noe å dele ut til alle latsabbene!

 13. Jeg sa at du KANSKJE fikk beholde redskapsboden til å bo i, etter at Rødt har tatt makta i Norge. Etter dine siste to bedritne høyrefascistiske innlegg, er det klart at der røyk redskapsboden også!

 14. Bare for ordens skyld: Det siste innlegget mitt var retta til kapitalistsvinet Christian Øvre-Wiik. (Jeg skreiv det øverst i innlegget, men hvorfor det falt ut da jeg sendte kommentaren, veit jeg ikke. Men dette er jo ikke akkurat en venstreorientert blogg, så hvem veit hva som egentlig skjedde!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.