Gratis førerkort til innvandrere vil føre til flere trafikkulykker!

Det skandaløse forslaget om å gi innvandrere gratis førerkort er foreslått! Jeg er sterkt kritisk! Mange innvandrere er jo fra muslimske land, og dette vil da føre til en enorm økning i snikislamiseringen av vårt elskede fedreland. Men det viktigste er uansett sikkerheten til folk flest! Gratis førerkort til innvandreer vil nemlig føre til flere innvandrer i trafikken!

Det er en sannhet at innvandrere kommer fra utlandet! I utlandet har de ikke den norske vei standaren! Årevis med sosialistisk vrangstyre av Norges land har flrt til at Norge har den DÅRLIGSTE VEISTANDAREN I HELE VERDEN!! Hvordan skal det da gå når utlendinger som slett ikke er vant med Norske veier skal kjør bil i Norge? Innvandrerene vil selvsagt forvente at verdens rikeste land har verdens beste veistandar, noe som burde være en selvfølge men ikke er det grunnet sosialisme!, og da vil innvandrene kjøre på en måte som ikke vil være tilpasset Norske veier!

Det vil da skje ultkker! Liv kan gå tapt! Og helse! Norske mennesker, folk flest, kan lide på grunn av veistandarens utilstrekkelighet! Skylden ligger utelukkende oss sosialistene! Sosialistene har blod på fingrene!

Sosilistenese dobbelt moral er tydleig! Sosialisten har med perverst høye avgifter hindret folk flest, NORDMENN, i å bruke sin gudegitte rett til å reise! Med bil! Men når innvandreer vil kjøre bil skal de få gjøre det gratis! Dette er sosialismen i ett nøtte skall! Snikislmiseringen kjenner ingen gresner!

Sosialister er landssvikere! Sosialister tåles ikke i Norge! Følg med!

Annonser

20 tanker om “Gratis førerkort til innvandrere vil føre til flere trafikkulykker!

 1. Faren med dette forslaget er at frøet er sådd. Det norske folk er hjernevasket av arbeiderpartiet i flere tiår, nå. Når først et forslag er lansert, er det bare å ta tiden til hjelp. Kveget må få lov til å fordøye og skrike fra seg. Deretter kan forslaget virkelig bearbeides inn i hjernekavesa på kveget uten alt for mye protester.
  Det er virkelig rart at de mest innvandrervennlige ikke allerede har omfavnet forslaget. Men det kommer nok når de oppdager hvilken mulighet de har. Dette forslaget kom nok som julekvelden på kjerringa hos dem også.

 2. Nei takk!!!

  Innvandrere SKAL IKKE få gratis sertifikat. Det er jo som å gi baufil til fangene!

  Hvis hun som kom med det forslaget hadde normal intelligens, og i tillegg hadde fulgt med i norsk media de siste 2 årene – hadde hun visst dette;

  1) Pakistanske og afrikanske innvandrere har foretatt den største svindelen i norgeshistorien med underslag i TAXI-næringen i Oslo. En stor majoritet av innvandrerne i Oslo-Taxi har bevisst benyttet bil til svindel med andre ord. (kilde, Oslopolitiet, Skatt Øst)

  2) Innvandrere fra Litauen har utelukkende benyttet bilden til tyveri-raidene sine de siste årene.

  3) Innvandrere som kjører taxi, har i stor grad benyttet bilene til narkotika-transport i hovedstaden, i tillegg til annen kriminell virksomhet.(Kilde, Oslopolitiet)

  Kunne fortsatt i den uendelige.

  Våre nye landsmenn bør med andre ord hjelpes med andre muligheter enn sertifikat – hva med intensivt norsk kurs – samt innføring i Norges Lover.

  Ole Ex-naiv

 3. Vet ikke om jeg skal le eller gråte av innlegget ditt.
  Selv er innvandre og yrkes sjåfør. Har kjørt buss og laste bil i 17 år og har opplevd at faktisk innvandrene kjører roligere i trafikken enn ellers Normenn.
  Selvfølgelig er jeg imot det forslaget med gratis førerkort til utlendinger, men om en slik tiltakk skulle komme i dagslyset, så betyr jo ikke at alle utlendinger skulle bare gå til biltilsynet og hente førerkortet sitt, de må jo gjennom alle obligatoriske kjøretimer og prøver og da betyr det at vedkommende har lært seg å kjøre og respektere trafikk reglene i lik linje som deg og alle andre.
  De fleste trafikk ulyker i Norge kjer pga. dårlige veier, ungdommer med fersk førerkort og eldre folk som reagerer sen i trafikken eller ser dårlig.
  For tiden kjører jeg buss i Oslo og for ett buss selskap som har over 70% sjåfører med utenlands bakgrunn og under 30% etnisk Norske, men gjett hva? I 2009 hadde våre Norske koleger 63% av alle skadene med bussene. Enkelte skader kostet bedriften flere hundretusen kroner.
  Men alt i alt, hvis fattige innvandrer skulle få gratis førerkort, så skal selvfølgelig også fattige Normenn ha rett til det før oss.
  Ha en god dag og en strålende helg.

 4. Er helt enig i at innvandrere ikke bør få gratis førerkort, jeg blir bare veldig lei meg når jeg ser du fremstiller det på denne måten. Gode meninger bør markedsføres bedre enn dette, og ikke skygges over av den ufattelige dumskapen som ligger i nesten hver eneste setning du skriver.

  Så neste gang du vil støtte en fornuftig sak, vær så snill, la vær, det er folk som deg som ødelegger for saker som dette, ingen andre.

 5. Ska dem få kjøre rondt med islamiseringa si utafor gettoen på Grønnland osså nå!

  Her i Odalen vil vi itte ha døm det seir jeg bare!

  Burre kosta dem dobbel så mye å ta lappen så samfunne får att noe av penga dom snyte på skatten!

  Åkken ska dom fårresten med lappen når dem likavel kjøre ront i stålne biler?!!

 6. Mye av det du peker på, Ole ex-naiv, skyldes først og fremst kulturproblemer, og tildels også språkproblemer. Som lett kan føre til misforståelser. Og at man gjør ting man ikke mente. Det vet jeg av egen erfaring fra mitt yrke som sosionom.

  Og husk at det var en etnisk norsk regnskapsfører som lurte drosjesjåførene til å føre feil regnskap. Han fikk åtte års fengsel for å ha lurt dem. Det sier vel sitt.

  Skulle egentlig bare mangle om ikke vi som er så heldige å få bo i verdens rikeste land, skulle dele iallefall litt med de som har rømt fra politisk forfølgelse og tortur.

  Gratis førerkort, er det så mye forlangt? Iallefall ikke noe å hisse seg opp over, sånn som mange fordomsfulle nordmenn har en tendens til å gjøre. Ikke vær så egoistisk. Vis litt hjertelag.

 7. Landet vårt vil bli oversvømmet av muslimer som vil skaffe seg gratis førerkort, som om vi ikke har nok av dem fra før!!
  Nei, full repatriering NÅ…og la sosialistsvikerne gå med i samme strømmen. Norge for nordmenn!

 8. Enig med Freppern. Nå ere så mye grattis å få for musslima her i lande at gir vi dom førekorte åssa så blir det snart ikke ståplass igjen til oss nordmenn i vår eiga land!

  Busslats eetter busslast kommer til å gå i skyteltraffikk mellom sommalia og Norge. Dom tregner jo ikke drive me rissikabel pirratviksomhet i afrikahavet når dom bare kan dra te landet vårt og ta for seg!

  Nei nå må vi få aSiv tel å styre landet før det går heilt tel sosslisthelvete!

 9. Høres ut som Hildegunn tror samtlige invandrere kun
  skal kunne spasere inn på biltilsynet for så å motta et flunkende nytt førerkort, uten en eneste kjøretime. Jeg er også imot forslaget i utgangspunktet, men tror det er viktig å se på nye måter å integrere innvandrere i det norske samfunn.

  Fristende å si som Gordon, mye trangsynte folk her. Om dere er mot forslaget (eller for den saks skyld for) burde det ikke være for mye forlangt å be om seriøse argumenter. Å slenge ut halvrasistiske kommentarer blir bare for usaklig.

 10. Klassisk Hildequnn-retorikk her, men for éin gongs skuld har ho i utgangspunktet rett. Gratis førarkort for innvandrarar? Eg håper dette er ein spøk.

 11. «Det er en sannhet at innvandrere kommer fra utlandet!»
  Du er solid som grunnfjellet, Hildegunn. Heilt uangripeleg.
  Ein klassisk retoriker!

 12. Gratis førerkort ja! Nok et forsøk i den endeløse rekka av korrupsjonstiltak fra den røgrønne soalistkommunistike drittregjeringa for å holde på makta.

  Lokke til til seg asylsøkere, gi dem opphold og som enedelig mål statsborgerskap. Så dem opparbeier seg takknemlighetsgjeld og stemmer på den røgrønne maffian i 2013!

  Ellers bare å konstatere at Hildegunn har rett angående veistandaren her i landet. Nettopp tebake fra krigen mot mulsimterrostistene i verden fatigste land Afganistan, der undertegnedes kompani gjorde vårt beste for å dessimere antallet potensielle asylsøkere og førerkortsnyltere!!!
  Tiløog med i det ørkenhælvete av et skitland har de ta meg faen bedre veier enn de krøtterstiene den røgrønne landsvikerbærmen byr oss her heime i verdens rikeste land!!!

 13. Sannelig, ja sannelig jeg samtykker, Norge har de dårligste veiene i hele verden.

  Dette er det ikke tvil om. Og det skyldes sosialist svik!

 14. Du Telemark bataljon, hva er det dere driver med i Afghanistan?
  Dere kan umulig ha gjort en grundig nok jobb. Her om dagen fløtta det inn en Afghanistansk familie i nabolaget!!
  Ser jeg en av dem kjøre bil med gyldig gratis førerkort, skal jeg holde deg personlig ansvarlig! Nei, jeg er sikker på at du er en sosialistjævel selv, som bare vil prøve å reinvaske seg fra ansvaret!

 15. Hei Frepperen! Joa kan gott værra einig med deg i atte vi ikke har gjortt grundig nok jobb me å dessimere mulslimene der ned i ørkenhælvete Afganistan.

  Men vem trur du har skyll i det andre enn den solisalistkomunistike røgrønne pinglelansvikerregjerringa!!!! Som trur vi klan krig uten slkikkelig våpen! Våpenpengane vil de tydligvis helle bruke te gratiss førekort te misulime hemme i Norge!!

  Hadde jeg og gutta hatt noe som helts vi sku sagt så hadde vi teppebomba det muslimparradiset lengre tebake te steinaldren enn de alreie befinne seg!!!

  A gudd mulsim is a dedd miulsim som amerikannera der nere seier! Desvre sitte det ei pingle i presdentstollen i amerika for tia. Var andre tide unde verdenskriggen da dem ikke nølte me å droppe ei attombombe i hauet på gulingan! DA var det lissom ikke no merr å diskuter. Amerikanera hade sagt klrt i fra å henne skape sku stå!!!!

 16. Det er klart sosialistmuslimkommie-regjeringa vår bærer et stort ansvar for ikke å sende med gutta våre våpen som kunne jevna det jævla muslimlandet med jorda.
  Bare vent til fru Palin overtar etter muslimen i det hvite hus, så får du nok atombombeønsket ditt oppfyllt!

 17. Shit, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.. Det her er tragisk lesning. Jeg håper innelgget ditt er ironisk, for om du virkelig mener/tror dette, er jeg flau på dine vegne. Klassisk generaliseringstabbe, uten rot i virkeligheten. Pinlig, også fra de fleste kommentatorerne her.

  Og Norge har ikke verdens dårligste veier, hallo – har dere vært i noen andre land enn Norge og «Syden»? Hva med å reise litt, åpne horisonten, løfte blikket, bare for en liten stund?

  Og hvordan i alle dager har dere klart å kombinerere religion med kjøreferdigheter? Og snikislamisering? Hva er dere egentlig redde for? Haram.

  Og, ja, jeg vet at dette er et gammelt innlegg. Jeg tør ikke engang lese de nye innleggende dine i frykt for å måtte bruke hele dagen på å kommentere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.