Hildegunn’s Mat Tips! I dag: Monstergugge!

Trenger du mat tips? Middags Tips? Mange jør det! Derfor gir jeg nå mat tips og middags på min blogg! Alle mine fans på twitter vet at jeg er en sterk støttespiller for norsk mat og et normalt kosthold, da jeg selv er svært Normal. Jeg vet at mine tips kommer gpdt med, da mange mennesker sliter med ett dårlig kosthold.

Spesielt gjelder dette sosialister. Sosialister har som man vet en dragning mot udemokratske regimer, og spiser derfor mye utelandsk mat. Jeg har ingenting imot nye impulser fra utalndeske kjøkken, så lenge den aktuelle maten er vestlig. Ikke-vestlig mat er det all grunn til og være skeptisk til!

Sepsielt gjelder dette såkalt kebeb. Denne maten er mulig snikislamistisk og kan gi sykdommer som kebebmage og intensjonell analbulemi. Jeg har tideligere blogget om dette! Les mer! Her!

Sosialister spiser altså ofte tvilsom mat fra ikke-vestlige land. Dette er sterk bekymringsfullt. Jeg vet at grunne til at sosialistene gjør dette er ikke bare av forakt for god norsk mat og Norges vestlige demokratiske kultur, men fordi sosialistene mangler fri vilje og spiser ikke-vestlig mat fordi de er kredsankere og trendnisser. Sosialsiert er en stor trussel for den vestlige matkultur!

Derfor tilbyr jeg folk flest gode NORSKE matoppskrifter og mat tipss og middags tips! I dag får vi servert en god Norsk klassiker: Monstergugge!

Man trenger: Til en porsjon:

Pasta
Rømme
Mais korn på boks
Tunfisk boks

Kok pastaen i varmt vann. Hell ut vannet tilsett de øvrige ingredienser etter smak. Rør runt og la det bli varmt. Server og spis!

Annonser

13 tanker om “Hildegunn’s Mat Tips! I dag: Monstergugge!

 1. Hva i huleste gjør maisen her? HVITT tunfiskkjøtt, HVIT pasta, HVIT rømme. Greit nok. Men sammen med GUL mais??? Når ble gulingene innlemmet i den vestlige verden? HVITKÅL er den eneste grønnsaken som duger i en VESTLIG monstergugge!!!

 2. Hehehehe, denne var god! 🙂
  Oppskrifta var òg svær god. Pasta, rømme, mais og tunfisk var ein… ahem… spesiell rett, men likevel betre enn mykje av det som vert tilrådd frå Dagbladets Viestad. Eg ville ha bytta ut tunfisken med anten kylling eller kjøtdeig. Elles fantastisk rett, Hildequnn! 🙂

 3. Eni med Wite Power! Snart er det jo en kinaresturrang på vert jørne fra storbyen til grisgrente strøk!

  Den gule faren er en vel så stor trusel mot vår vestlie matkultur! Så det med maisen var veldi uheldi, syns jeg Hildegunn!

  Vorfor ikke bare nøye seg med det aller beste norsk matkultur har frembragt? Fiskeboller i saus rett fra boksen.

  Bedre blir det ikke! VITERE blir det ikke!!!!

 4. Jeg også reagerer på bruken av tunfisk som svømmer utenfor fremmedkulturelle land. Kan ikke gjedde, torsk, hvitting eller nasjonalfisken slimål brukes i retten?

 5. ØØsj.. Ja, jommen sa du monstergugge 😀
  Tror ikke jeg hadde rørt i det med månedrakt og pinsett engang..

  .. Nei, takke meg til mammas kjøttkaker..

  … Evt. Chilli con carne, spare ribs, kyllingpaella, tapas, flæskesteg, pinnekjøtt, lasagne, minestrone suppe eller ovnsbakt laks…

 6. Denne maten er ikke så vestlig som du tror. Pastaen fikk italienerne fra Kina; kineserne var de første til å lage nudler. Mais kommer fra Sør-Amerika. Tunfisk er en tropisk fisk.

  Du får holde deg til rømma!

  Hilsen ikke-frp’er. ;o)

 7. LH:
  Alle ingrediensene er integrerte deler av ett vestlig kosthold og deres ikke-vestlige opprinnelse blir ikke brukt aktivt i markedsføring. Dette er derfor en 100% vestlig rett.

 8. JESUS ELSKER KEBAB!

  Enig med Hildegunn i at kebab per definisjon er noe snikislamistisk svineri. Men hva hvis man ved hjelp av kebaben kan føre muslimske ungdommer til Jesus, og frelse dem fra helvete?

  Det har vi lykkes med i vår menighet, Jesus Elsker Groruddalen/Samfunnet av De Siste Dagers Hellige. Hvordan? Ved hjelp av tradisjonell gatekjøkkenmat!

  Istedenfor en tørr liten nattverdsoblat, får alle som kommer frem for å ta i mot Jesu legeme, en stor kebab m/alt tilbehør. Og istedenfor en liten slurk altervin, får alle som kommer frem for å ta imot Jesu blod, en 250 ml boks RedBull. Våre nattverdsmøter er blitt utrolig populære blant både normale ungdommer og muslimene.

  Neida, selvfølgelig slipper heller ikke våre nattverdsgjester unna bibirkningene Hildegunn påpeker. Men kebabmage og intensjonell analbulemi er likevel lite å klage over, sett i forhold til at man blir frelst og dermed slipper unna helvetes pinsler i all evighet!

  Det er heller ingenting i Bibelen som tilsier at kebab ikke kan brukes i nattverden. Snarere tvertimot. Jesus åpner selv for utradisjonelle virkemidler i Markus evangelium, kapittel 7, vers 14-16. Og vi leser i Jesu navn: «- Og han kalte atter folket til sig og sa til dem: Hør på mig alle, og forstå hvad jeg sier! Det er intet utenfor mennesket som kan gjøre ham uren når det kommer inn i ham; men det som går ut av mennesket, det er det som gjør mennesket urent. Om nogen har ører å høre med, han høre!»

  Hvem vet, kanskje sitter Jesus og nyter en saftig kebab ved sin Faders høyre hånd i dette øyeblikk! Jeg våger faktisk den påstanden at Jesus elsker kebab! (Og måtte Herren slå meg ihjel med et lyn fra Himmelen, om jeg tar feil! … Og det gjorde han ikke. Altså må det stemme!)

  Skriften sier altså at det ikke er det vi spiser, som er problemet. Det er det som kommer ut igjen. Dette er vi ekstra påpasselig med å forklare de muslimske ungdommene i vår menighet. Ikke bruk hendene til å tørke deg med. Og, for Guds skyld, bruk toalettet! Det går som regel greit. Muslimer viser seg ofte å være overraskende bra mennesker, når de bare har tatt i mot Jesus!

  Med kristelig hilsen Pastor Jonny fra Stovner

 9. Hildegunn, du er en ressurs-person såm vanli.

  Nå skall jej invitere min stakars tilårskomne morde på mid dag om onen dager og jej ska san eli se om hun ikke liker denne rett.

  Hun er nemli, som mej, imot pakk fra utlan. Og hun fortjener derfro en god noskr rett.

  Tak igjenn!

 10. Kebab er 100% vestlig
  Sauen blir stjålen på vestlandet eller smugla frå sverige. Lefsene lagast av potet mjøl frå totten. kinakålen dyrka på sørlandet. løken fiksar hildetull. Og rømmen er me jo einig i allerede.

  Men om pastaen er integrert allerede. Korleis har det seg at den kom etter kebaben til norge og har i mange tillfeller italienske namn og flagg på pakningane? Er den ikkje utenlandsk då? Er det ikkje slik at durumhveten som pasta er laga av kjem frå sydlege strøk og vil ikkje veksa i noreg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.