Krisen i Hellas skyldes forrakt for de vestlige verdier!

Det er krise og uro i Hellas. Dette er en svært uheldig situasjon, da mange Nordmenn ferierer i Hellas og kan komme til å få ferieopplevelsen ødelagt av streik og opptøyer. Jeg forlanger derfor at grekerene snarest løser sine problmere og finner sinn naturlige plass innen den vestlige verden. For det er kunn dette som kan løses Hellas’s problmer.

Hellas påstår å være demokratiets vugge. Demokratiet er en verdi som den vestlige verden, med våre demokratiske verdier som frihet og vår kristne religion er svært opptatt av. Historien viser oss at den kristen religionen er en grunnlegende faktor for en demokratisk styreform, man ser bare på situasjonen i for eksmple Afrika, der de innføtte hedningene forkastet de gode demkratiske idealer som deres vestlige befriere søkte å hjelpe afrikanerene til å oppnå på 1800 tallet. Det samme ser vi i den islamistiske verden. Uten kristendommen som samfunnsbærende religion kan ikke demokratiet oppstå.

Det er derfor klart at Hellas i sin nåvernede situasjon blir straffet for sitt svik mot de vestlige idealer og verdier. Se bare på det greske skriftspråket! Dette er totalt ulykt de vestlige skrtis språk og viser ett land i total utakt med den vestlige sisvilisasjons storhet. Mye tder også på at mannge grekere har tatt inn over seg hendesnke verdier som latskap og korrupsjon, og på den måte undergravet sin egen stat på en måte som ville være utenkelig om landet var befolket av etniske Nordmenn. Utstrakt kontakt med ikke-vestlige folk gjennom historien har derfor bidratt til å bryte ned Hellas sitt vestlige verdigrunnlag.

Kunn gjennom å vedkjenne seg sin synd med hednenskap og sosialisme og ta innover seg vestens storhet, ved å gjennopprette frihet, demokrati og kristen religion kan Hellas komme ut av krisen.

Men mange grekere protesterer. Dette går dirkte ut over ferierende vestlige, som Nordmenn, og må klassifiseres som ren terrorisme. Dette er terroraksjoner som søker å ødlegge vestlige verdier og vestlig storhet på samme måte som Al Quaide gjør det.

Men melding til det greske folk er: Vend om! Kun slik kan dere bli freslst!

Annonser

21 tanker om “Krisen i Hellas skyldes forrakt for de vestlige verdier!

 1. lol det er helt latterlig. så du «krever» at grekere skal rette på ekonomien, vanlige arbeidere skal gå ned i lønn å ikke klare å betale gjeld/husleie og deretter bli uten bopel bare for at nordmenn «DU» skal kunne ha de fint på din ferie??? HAHAHHA

 2. Flott, du er engasjert i verdensspørsmål! Jeg fikk meg en god latter, ja! Heldigvis representerer ikke dine vurderinger den vestlige holdningen. Ikke den norske heller.

 3. hvorfor skal grekere bry seg om en ussel nordmann på ferie? 😛

  de driter vel i deg og hva du har å si…. 😛 du er ikke i posisjon til å forlange en dritt

 4. For 100 år siden var grekere flest en gjeng med bygdefolk som levde av fisken de selv fisket i havet. De har alltid levd fra hånd til munn, og kommer til å fortsette med det uansett hvor mye de vil gi inntrykk av noe annet. Om hundre år er de alle fiskere igjen… hvorfor seigpine? Ekskluder Hellas fra EU. Problem solved.

 5. hva levde nordmenn av for 100 år siden?
  alle har vel vært fisker/bonde en gang i tiden. at de som har hatt fremgang har blitt så følelsesløse når de gjelder medmennesker at de tenker kun ferie når et helt land går under. verdig meninger fra nobelprisverter….. (not)!

 6. «vestlige befriere» du liksom…. Det du skriver er i sin helhet bak mål. Hvilken tidsepoke lever du i? Skulle nesten tro at du tok tidsmaskinen fra 1500-tallet. Jeg skal i hvertfall ta litt selvkritikk for å ha tatt deg på allvor og kommentert svadaen du serverer her – det dummeste jeg har lest på veeeldig lenge. Måtte gud velsigne din forstand.

 7. Jepp! Jeg er også overbevist om at hvis grekerne øyeblikkelig forkaster sitt svikefulle alfabet og tar i bruk vårt frie demokratiske latinske alfabet, så forsvinner alle problemer som dugg for solen.

 8. Det er nok best at de forkaster sitt eget skiftspråk ja. Og lærer seg norsk istedet. Jeg foreslår Hildegunn som norsklærer!

 9. Dessuten må grekerne slutte med å befrukte damene våre når de er på jentetur i Hellas…

  Både jeg og kona er blonde og blåøyde (i bokstavelig forstand), men ungene våre har et mer eksotisk utseende… Ugler i mosen?

  (I overført betydning er det kanskje bare jeg som er «blond og blåøyd»)

 10. Hehehe….
  Det beste med hele innlegget må jo være at den gode Hildegunn tror at korrupsjon ikke foregår i resten av Europa.
  Det blir god vorspiel-underholdning for oss som faktisk har lest historie og samfunnsfag 😉

 11. NU MÅ DET GRESKE FOLK LÆRE SEG FOLKESKIKK!

  Hvem er det som har holdt liv i det lutfattige greske folk, om ikke oss turister som har vært så generøse å henlegge ferien til de greske øyer?

  Dette er altså takken for vår uselviske gavmildhet: De innfødte opptrer som fulle sjømenn og kaster vekk pengene (våre) på tant og fjas!

  Og når det ikke er mer igjen, går de løs på våre feriesteder med køller og brannbomber, i den hensikt å true til seg flerfoldige millioner kroner i «kriselån» fra oss!

  Vi forlanger at den rødgrønne regjeringen umiddelbart sender soldater til Hellas, og driver de greske terroristene vekk fra middelhavskysten, slik at vi får feriere i fred på badestrendene våre!

  Forøvrig mange takk til Hildegunn for en (som vanlig) innsiktsfull analyse av den greske tragedien!

 12. Å få hjelp a den røgrøne pinglelansvikerrejeringa kan du bare gløme Cristhan! Det er den same sorten sosalistkomunister som uten å kny lot seg rompekjøyre a tyskera i 1940!!

  Men viss du er villi te å betale gott blir jeg gjene me deg ne te feriestede ditt og rødde opp! Har akerat fjorten dages fri fra musslimkrigen i Afgannistan.

  Er vant te å krige i ørekenhælvete Afganistan. Er vel ikke så mye annleis på sandstranda i Helass! Om jeg dessimere muslime i Afganistan eller tjuvaktige heidninger i Helass er eit fett!

 13. Kjære deg koritsimo (gresk for jenta mi). Er vel noe sent ute med min komentar men kan altså ikke la være å bry meg her. Om det du sier er seriøst ment gir jeg deg gjerne navn og adr. til en anerkjent psykolog. For sikkerhets skyld gjør jeg deg også oppmersom på at grekere er kristne… ortodokse som betyr at de har samme religion som du. Noe du tydeligvis ikke har fått med deg i din kristendomsundervisning er at toleranse og empati er en viktig ingrediens. ( måtte Vår Herre ha tolmodighet med deg til du forhåpentlig vis tilegner deg mer vett og lærdom.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.