Hvem tjener på et destabilisert Thailand? Sosialister og islamister!

Jeg følger med og ser det som skjer i Thailand. Jeg har tidligere blogget om dette og krevd stopp i urolighetene, men ingenting er blitt gjort. Der for har jeg analysert situasjonen grundigere. Det er derfor ikke lenger tvil om at situasjonen er kommet ut av kontroll, når det er våpen og vold i en by der mange Nordmenn ferierer. Dette kan vi ikke tillate. Derfor erdet på tide og gå til handling!

Mange vet noe om Thailand, men det er ikke mange som vet alt. Thaliand har hatt store problemer med muslimske islamister som ønsker å drive med sharia i enkelte områder. Ett land som Thailand har gjennom turismen fra vesten lært om vestlige verdier som frihet og demokrati, og derfro er Thailnd mot islamistisk inflytelse. Det er vel verdt å kjempe mot frihetens fiender!

Det gjelder også sosialistene. Fienden i Thailand kalles rødskjorter, rød er sosialismens farger. Dessuten er sosialistene i vesten fra før ute etter å kvele Thailands økonomi, gjennom å gjøre flyresier utilgjengelig for folk flest. Dette begrunner de med den såkallte «klimakrisen» noe som slett ikke er vitenskapelig dokumentert. For sosialistene er dette dobbel vinning. De hindrer folk flest, gode Nordmenn som betaler ut av skjorta på veggen i skatter og avgifter, blir hindret i å nyte ferie i Thailand, og de lokale innfødte blir hindret sine møter med vestlieg mennesker og vestllig kultur, og også mulige inntekter.

Det handler om hva som er til det beste for alle. Folk flest fortjener ferie. Thalendere fortjener at deres tilbud kan bli benyttet. Det er slik vår økonomi fungerer. Sosialister ser bakover og ikke framover. De ønsker ikke at mennesket skal reise og utvide sin horisont, de ønsker stengsler og mistenksomhet mellom folkene.Islamistiske terrorister ønsker å bringe terror og steinaldertaliban. Å ikke støtte Thailand i denne situasjonen er å støtte islamismen og sosialismen. Disse gruppene er demokratiets fiender. Derfor er det å ikkes hjelpe Thailand å ikke hjelpe demokratiet. Det kan ikke den vestlige verden vere bekjent av!

Jeg åpner derfor for en vestlig militær intervensjon på vegne av demokratiets støttespillere i Thailand. På den møten vil demokratiet seire og folkets rettigheter, også det Thailandske folk’s, bli gjennoprettet!

Annonser

34 tanker om “Hvem tjener på et destabilisert Thailand? Sosialister og islamister!

 1. Du over MÅ VÆRE GAL! DET ER DEG OG SÅNNE SOM DEG SOM BURDE SKYTES!DU ER HELT UTE AV TAKT NÅR DET GJELDER VIRKELIGHET OG SANNHET!DU ER EN FARLIG PERSON,SOM BURDE TAS HÅND OM! SKAMMELIG!

 2. Fred: Det er du som har problemer, da du ikke tåler at sannheten kommer fram i lyset. Du er utentvil sosialist og dermed en fiende av demokratiet! Følg med!

 3. jeg lurer litt paa om du skriver for aa provosere, eller bare er sterkt ironisk. slikt sludder som dette kan ikke ha blitt skrevet av noen over 12 aar iallefall.

 4. Fred du må vel skjønne at hun har rett??

  Stakkars Hildegunn vil jo på ferie til Thailand, så da må vi jo sende inn en hær som kan ta over hele Thailand slik at hun kan få ferien sin?

 5. Hehe,, du er underholdende,,det skal du ha,, 🙂

  Det er riktig at Thailand har en muslimsk befolkning i sør, mot grensen av Malaysia. Men så er det fullstendig stopp i fornuften i resonneringen din. Islamistene som lager trøbbel er en liten del av muslimene i sør, og har så langt ikke utvidet sin aksjonsradius utenfor «sine» provinser.. faktisk langt derifra. fra songkhla og nordover driver de muslimske thaiene med sitt, på samme måte som thaier flest, med unntak av at de går i moskeen istedet for i tempelet.. PhiPhi island er jo et strålende ferieeksempel på åssen det fungerer i det aller meste av det muslimske thailand.. Så den muslimske fare er nok et av de aller minste problemene Thailand må håndtere fremover. Når det gjelder dagens krise, kunne ikke muslimene i sør brydd seg mindre, eneste de evt. merker, er at det er mindre politi til å jage ekstremistene.

  Jeg har egentlig ikke tenk over hvorvidt rødskjortene kan kalles sosialister. Det er et veldig sammensatt politisk bilde. men man kan godt si at parolene til rødskjortene går ut på å få mer makt ut til folket, dermed faller det vel inn under kommunistiske bilder.. Nå er det dog slik at Rødskjortene i sin tur blir finansiert og delvis styrt av thaksin shinawatra, korrupsjonsdømt tidligere statsminister. Shinawatra har kumpaner i fraksjoner innen millitære og politi, og er en maktfaktor som spiller med grep som langt fra er sosialistiske. Når det gjelder grasrotbevegelsens oppfattelse av hva de egentlig er med på, er ingenting klart. De fleste er enige om at nåværende regjering ikke er blitt valgt, og derfor ulovlig og derfor burde det utlyses nyvalg. Så, ifølge demokratisk, vestlig tenkesett, er det altså den sittende regjering, som du så hemningsløst støtter, som tviholder på et udemokratisk tildelt mandat. på den annen side ville det neppe vært noe opprør uten pengene til Shinawatra. Mange oppgir å motta lønn for å være med på demonstrasjonene,, opptil 1500 bht per dag er nevnt.

  Når det gjelder «demokratiet» i Thailand, er det meget å utsette. det er et patriarkalsk samfunn, hvor Kongen er høyt skattet og en enorm maktfaktor. Hæren, politistyrkene, og de aller rikeste styrer Thailand uten mye tanke for demokratiske spilleregler. Det Thailand har lært av turisme, er kort og godt at det er gode penger å tjene på det. punktum! De er jevnt over null intressert i vestlige verdier og tenkemåte.

  Når det gjelder flypriser og klimakrise kan jeg ikke skjønne hvorfor du drar det inn i den aktuelle situasjonen i Thailand. Et overveldene flertall av rødskjortene har lite kunnskap om noen klimakrise,eller finanskrise. Og rødskjortene kan som alle på bakkenivå i thailand røft deles inn i de som lever av landbruk, eksportindustri og av turisme. At de skal være en del av en konspirasjon for å hindre kulturutveksling i forbindelse med handel og turisme er rett og slett bare tull!

  konflikten i Thailand kan rett og slett ikke settes i noen kjent sammenheng for oss i vesten. på overflaten er det krangel over en illegitim regjering, i understrømmene kjemper forskjellige fraksjoner innen politi,millitære og finans/overklasse om makt. På toppen har vi en konge som på tross av sine mange prosjekter for å gjøre livet for fattige i Thailand bedre, ikke har noen interesse i å forandre på Status quo. kongefamilien har gjennom mange år bygd opp et image som forteller «alt for folket» samtidig som de i aller høyeste grad er med på å sikre at overklassen beholder alt av makt.

  Konklusjonen din er så tåpelig at jeg først lurte på om du ville provosere frem noe med denne fabuleringen. Om du hadde visst stort om Thailand ville du visst at Thaier er umåtelig stolte over at de er den eneste nasjonen som ikke har vært under noe kolonistyre eller okkupert. En «vestlig, millitær intervensjon» ville dermed måtte kommet mot absolutt alles vilje, fra Kong bhumiphol til den fattigste risbonde.
  Når man også vet at millitære og politi har mye mer ressurser tilgjengelig enn det som behøvs for å slå ned dette «opprøret» om man vil være hardhendt, gjør din påstand bare enda mer tåpelig.

  så.. tilbake til skolebenken med seg,, ikke sitt og lag konspirasjonsteorier om saker du tydeligvis ikke kan noe om. hold deg ti Jens & Co,, der har du muligens en sjans til å underbygge dine temmelig underholdende rablerier 🙂

 6. Jeg blir så sykt gira av å lese sånne blogginlegg som det her, fordi det får meg virkelig til å forstå hva denne verden har blitt til, og hva som egentlig foregår oppi hodene til folk rundt meg. Tilsynelatende «normale» folk som jeg liksom skal kalle mine landsmenn, som jeg møter på overalt bare jeg går ut døra, kan alle være mine bitre dødsfiender. Hvorfor? Fordi de er splitte pine gale, rett og slett gale oppi hodene sine. Denne verden har utviklet seg ekstremt mye negativt de siste 10 årene. Folk som før for eksempel engasjerte seg i politikk og div. bryr seg ikke lenger det grann om hva de de egentlig driver med eller konsekvensene av hva de setter igang, de er bare ute etter å skape konflikt og kaos. Innen få år kommer hele verden til å være gå i oppløsning, og det kommer til å være krig overalt, takket være sånne sinnsyke Hitler-lignende folk som bl. a. bloggforfatteren her.

 7. Denne Hildgunn er det minst opplyste kreket som får anledning til å ytre sine vanvittige meninger for tiden. Har du overhodet ikke satt deg inn i thailandsk historie og politikk? Skjønner du ingen ting av hva som foregår i dette landet? Vet du ingen ting om hvordan folk har det i dette landet? Kjenner du over hodet til sosiale forhold iThailand? Det er selvfølgelig leit at slike opprør blir nødvendige, men slik du uttaler deg, så støtter du sannsynligvis også militærjuntaen i Burma? Eller er det kanskje ikke så nøye der, for der er jo ikke du og meningsfellene dine på ferie uansett … Jeg skammer meg over slike som deg, fysj!

 8. Sitat:
  «Jeg har tidligere blogget om dette og krevd stopp i urolighetene, men ingenting er blitt gjort. »

  Allerede har forstod jeg at vi har med en person med myndighet å gjøre.
  Ellers var innblandingen om sosialister i Thailand bare tull & vås.

 9. Du skriver forresten om «muslimske islamister». Hvem er islamistene som ikke er muslimer? Kan du utdype? Trøste og bære …

 10. Da det jo bevist er mye korrupsjon i Norge,hvorfor ikke kuppe Stoltenberg og anklage Han for korrupsjon?Så kan Høyesterett fjerne hele AP, og sette inn eks.Høybråthen som SM.Det hadde vært noe he?Og om det kanskje ble litt opptøyer,jeg tror veldig lite,vi Nordmenn er jo så forståelsefulle at vi hadde vel knapt merket det,så kunne vi bare reist på ferie til alt var normalt.Det kunne muligens skapt en del bråk når Høyesterett fjernet alle fagorg. også men,er noen imot,skyt de,enkelt og greit!Problem solved.

 11. hehe jeg flirer meg ihjel.
  Du er ikke sann, Thaksin som har/hadde et partiprogram som Frp her hjemme ville oversatt og brukt. Sosialist han? hehe trur du har tatt deg en knert og slått på dataen din.
  Men moro? ja det var det.
  Hilsen rødskjorta fra nord

 12. Neo:
  Du er en skam for alt som heter kunnskap! Du spyr ut din kvasikunnskap om situasjonen i Thaliand , du bæsjer løgner gjennom fingrene på tastaturet! Du er en total hjerneprolaps!!

  Jeg vet alt om Thailnad. Jeg kjenner sitausjone og følger den sterkt! Ingen kan mer om meg enn dette. Følg med!

 13. Kjære Hildetull!
  Nok ein gang imponerar du med å fortelja røvar historiar.
  I Thailand er raud som i flaget, eit symbol på det Thailandske folkets blod, blod som er symbol på livet til folket i Thailand, ikkje sosialisme eller kommunisme eller hilduisme. Neo treffer med sine fakta kunskaper 99,999999% av situasjonen i Thailand. Den siste prosent andelen er nok det at, det hjelper ikkje for deg å gå tilbake til skulebenken. Du er som ein pc som er oppgradert for mange ganger uten ein rein installasjon. Du må formaterast og partisjonerast, for det går vist ofte virus på installasjonen din (les hjernen).

 14. må sige det hat intet med muslimer at gøre men noget nordmænd elsker høyt nemlig penge og magt de forsmået multimillionær ex pm Taksin de vil have tilbage til magten han er om nogen muslimernes fjende nummer et i thailand kan ikke se hvordan de skulle kunne vinder på det får vere en ommer

 15. Neo: Veldig bra innlegg.

  «Hildegunn» er en oppdiktet person. Den virkelige personen bak «Hildegunn» er noen som prøver og latterliggjøre FRP og FRP-velgere generelt. Ved og spy ut slike tåpelig innlegg, håper personen bak og skape en generalisering om folk som stemmer FRP er mindre intelligente osv. Og så langt virker det som mange går rett på 😉

 16. RAPPORT FRA THAILAND

  Enig med Hildegunn i at nå surner det kraftig til her nede i «smilets land»!

  Og da snakker jeg ikke om «en sur en», som man bare må ta med på kjøpet og med godt humør, når man som jeg ikke akter å «spise gotteriet med papiret på».

  Nå frykter vi imidlertid at de røde muslimkommunistene skal komme til makta. Og ta fra oss de villige damene og den billige spriten. Kort sagt alt som gjør livet verdt å leve her i den norske kolonien i Pattaya!

  Militær intervensjon? Er i utgangspunktet ikke negativt innstilt til det, Hildegunn. Historien viser jo at gulingene har hatt godt av å siviliseres av «den hvite mann».

  Men for Guds skyld hold kommunistregjeringa til Stoltenberg & co unna paradiset vårt. Får den gjengen noe å si over eventuelle FN-styrker, er det bare et tidsspørsmål før kommunismen, med vinmonopol og forbud mot damekjøp, er innført her nede også!

 17. Thailendingar fortener å døøøøø, sia dei er sosialistarrrr! Lat oss bruke mesteparten av oljefondet på å bombe landet tilbake til steinalderen! Grrrrr!

 18. Sosialismen og kommunismen er en uting som sakte men sikkert vil drepe motivasjon, stoppe utvikling, skape stor gjeld og gi elendig velferd. Hva er egentlig i veien med å tro på individet? Et menneske kan i noen tillfeller utrette mer enn 1000.

  Er usikker på om rødskjorte er synonymt med kommunisme? Kan noen fortelle hva det betyr?

 19. Jeg såg ein kar med røyd skjorte her i ullenssvang, pesten e komen. Stytar deg i alt du ser , Hildegunn Du e vår redning å trøst

 20. Fy faen, åsså i Ullensvang, det norskeste av alle norske landskap er blitt besudlet av sosialister. Nå har de jaggu overtrådd grensen for hva vi etniske nordmenn kan tolerere. Hva blir det neste, muslimer som plukker plommer i Hardanger?

 21. Noen ganger er jeg for internettsensur….. Når mennesker som kan så lite, som til de grader misforstår, til de grader sprer vås fra ende til annen får tilgang til tastatur og nett, får man resultater som dette. Ikke et eneste ord i «Hildegunn’s» skriverier er i nærheten av virkeligheten, sprøyt fra ende til annen og NULL kunnskap om Thailand og problemene her. Hverken sosialisme, islam eller annet som Hildegunn har problemer med er ingredienser i dagen krise i Thailand. Noen som kjenner henne og kan få til et bra behandlingsopplegg?

 22. Her var det jaggu mye prat og lite ull. Sammen med det sedvanlige ropet på sensur, som vi hører til det kjedsommelige fra den politisk korrekte venstresida.

  Nei, stå på du Hildegunn! Nest etter damene og spriten her nede, er bloggen din en klar favoritt blant oss gutta i den norske kolonien her i Pattaya!

  Hva dem syns i Bangkok er revnende likegyldig! Det var jo der de røde muslimkommunistene dreiv og herja til regjeringa endelig fikk stoppa galskapen!

 23. Kurt-Ronny,
  ta deg en pause fra uføretrygdbaren din i Pattaya og les en avis eller 2, kanskje en nettside eller 2 med reell informasjon, ville hjelpe (kanskje ikke..) på din virkelighetsoppfatning!
  De norske barene i Pattaya viser sitt sanne ansikt med dine kommentarer, jeg gremmes, sammen med alle andre nordmenn som ikke sitter der i Sangsom-tåka!

 24. Skjønner godt at du ikke «sitter der i Sangsom-tåka», Nordmann i Bangkok. For den tåka finns ikke.

  Ingenting kan konkurrere med ei flaske Sang Som på styrten, for å skjerpe de små grå. Det veit alle som har et nært og lidenskapelig forhold til verdens beste sukkerrørrom!!

  Bare thaidamene som kan konkurrere med den, når det gjelder å få hue i høygir og blodpumpa til å sprute!!!

  Anbefaler imidlertid legedariske Sangtip, for den som liker litt ekstra speeeed!! Da holder du det gående i dagevis!

  Typisk nok nekter de kommunistiske gledesdreperne i «vinmonopolet» å ta inn Sang Som i Norge.

  Må forøvrig si at jeg syns litt synd på deg, Nordmann i Bankok. Virker ganske bakvendt å befinne seg i Edens have, og så sitte der som ei gammal inntørka jomfru og nekte å ta seg et lite glass Sang Som engang. Tror heller at et sted som rødgrønne Norge ville vært midt i blinken for deg.

 25. haha, luring

  eneste grunnen til at du kan sitte der å nyte Thailand som du gjør, er fordi du kommer fra et sted som nettopp rødgrønne Norge….

 26. Har ingenting å takke de rødgrønne for, Lars. Snarere tvert imot! Har alltid vært selvstendig næringsdrivende. Aldri ligget samfunnet til last.

  Å hva får en til takk for samfunnsinnsatsen med å skape arbeidsplasser, til og med kvinnelige arbeidsplasser som er så etterlyst i Norge, fra de rødgrønne myndighetene? Motarbeiding, kjelkelegging og mistenkeliggjøring!!

  Tygg på følgende sitat, Lars:»Regjeringen og regjeringspartiene møter gründere og småbedriftseiere med mistenksomhet, misunnelse og mistro i stedet for å gi en oppmuntring og et klapp på skulderen til dem som våger å skape og videreutvikle et levebrød for seg selv og andre.»

  Hvem trur du det var som sa det? Kunne vært undertegnede. Eller godjenta Siv jensen. Eller en hvilken som helst høyrekapitalist! Men det var faktisk din navnebror Sponheim i Venstre!

  Det sier litt om hvor ille det står til i det rødgrønne Norge for tiden, når det kommer fra en som hater høyresida generelt, Frp spesielt, og skjeller ut Siv Jensen hver gang han får muligheten!

  Har aldri vært lett å drive i min bransje i Norge, men da landet fikk en justisminister som er æresmedlem i kvinnegruppa Ottar, og en sosialminister som holder på med 12-trinnskurset til AA, blei det heilt umulige arbeidsforhold. Stadige politiraid mot arbeidslokalene og trakkassering av de ansatte!!

  Har derfor gitt opp Norge, og flytta heile forretningsvirksomheten til Pattaya. Sponheim ville ha likt seg her!!

 27. Denne tråden er sporet helt av, men jeg når det er sag er det også slik at jeg har truffet en sosialist i Hardanger! Næmlig selveste Krsitn Halvorsen på fergen fra Jondal til Tørivkbygd unde ren valgkamp! Da gikk jeg forbi som om jeg ikke så henne i det hele tatt, og spyttet over rekken (det sammen som gelenderen på båten). Og når valget kom stemte jeg høyre ellerr FRP!!!! (Dette er den samme bygden som Spondal har suene sine i, og de dret langt i fru Halvorsen!!)

 28. Hildegunn skrev i kommentarfeltet:

  «Jeg vet alt om Thailnad. Jeg kjenner sitausjone og følger den sterkt! Ingen kan mer om meg enn dette.»

  Tiltredes!

  @ Nordmann i Bangkok: Les Kurt-Ronnys kommentarer om igjen. Han er faktisk ganske morsom. Hva slags «forretningsvirksomhet» tror du det er han sikter til?

 29. Jeg oppdaget denne bloggen i dag og har lest den «baklengs» Første jeg leste var om etter «hildegunns» oppfattning de «griske og dumme grekerne» og siden jeg bor størteparten av året i Hellas ble jeg nok litt provosert ja. Men etter å ha lest meg bakover har jeg forstått at dette er nok en person som liker å ha det litt morsom.
  Eller er det en som er fullstendig religiøst forstyrra. ??????. I så fall…
  NOEN DER UTE ……. HJELP henne !!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.