Tanker om dagn, inspiret

Jeg ser mye på mine reiser, jeg er jo som så mange andre Nordmenn utsyte med to øyen og de er fra ntaurens side utgjort slik at jeg ser i vid vinkel ikke etniske øyne. Men jeg liker ikke alt jeg ser går det nedover bakke med vårt samfunn? Trussler finnes! Men det som er enda værre er nå trussler blir bejublet av samfunns gripper som kjemper for en forberdring i sie øyne som slett ikke er forbedring men det er de forvirrend esom ser feil!! Men jeg ser og sannheten lever i min munn!

Det som skal sies er sagt, om man velger den framtisdretteede formen, men her og nå lever vi og derfor er det feil og ta utviklingen for gitt. For hvem har gitt os utviklingen? Vi stammer alle fra det teere som ble plantet  den metaforiske tilstande av vår hhere Gud for å være den vi er og vi skal bli mer fremmover.

Jeg kjenner min vei, men gjør de de alla de som vandre med meg? Jeg vandrer frest og leder veien, bejublet og elsker, med full oversik og rene sko, men hvordan skal jeg se bak meg og oppdage uro i rekkene? >Jeg vetikke men det som skal sie er at ine oppmerskomhet aldri stopper.

Tiden kommer og målet er der framm emen jeg leder alltid kampen også npr den er vunnet for fienden som syne overvinnet er ikke altid utslååt, jeg så dette senest å går. Som dere vet vant jeg kampen men ikke uten skarmmer men min storhet er ivaretatt og nå høres lyden.

Bloggen er min terapi. Komunikasjonene med mine fans gjør meg sterk. Dere er grunne til a tjeg leder kampen for dere villfarelse r enorm. jeg er frelseren sier den som ikke har skjønt dem en jg harskjønt det oger defor frelseen? Kan det stemme? Jeg like ikke det som ligge foran meg, men takket vre min forholdsregler har snnheten viunnet.

Min dag er kmplett. Den kan nå ta slutt! Fred er edet som ligger på suiden av samfunnet. Vi vandrer vegen. Men nårveien ikke er riktig hvor havner vi da? Jeg vet alt men ikke likeel. Hvordan kan kunnskapen svikte? Er det kaniner somstyrer oss? Nei, på ingen måte men faregn gul og de som bor på havet vil spille en stor rolle.

Dette har skjedd, og jeg forteller det nå så der vil veæe forbrste når tiden kommer.

Er jeg evif? Nei, men aldri tar det slutt og jeg står på. Den som er på klippen ser ned,. Nedturen, det er de fatrn kommer fram. Ned og opp. Jeg hopper,o oge r der jeg lander. For riket, er e rikgdomen vår til det beste?

Min valg er  slutt. Jeg er meg. Det jeg ikke er er ikke her. Nå, np, np kan jeg ikke lenger gå men fretiden kommer! Takk

Annonser

7 tanker om “Tanker om dagn, inspiret

 1. Du er av og til morsom, Hildegunn, men litt ferre skrivefeil hadde gjort seg. Dette her er så overdrevet at det ligner ikke lenger på FrP. Parodioens kunst er å overdrive bittelitt, men ikke så mye at det blir platt og banalt.

 2. Nevner jeg i hele tatt FRP i dett innlegget? Nei! Så da handler det ikke om FRP gjør det vel, din jævla analprolaps!! At det er mulig å kunne uttrykke seg skriftlig når en er så mentalt tilbakestående som du tydligvis må være er helt utrolig!
  Hvordan føleses det å være en slik idiot som du er? Tilbakestående drittsoaislit!!!!

 3. Fikk helt tårer i øya da jeg leste bloggen din, Hildegunn!

  Vakkert og poetisk! Mye livsvisdom å hente her!

  Feiret Kristi himmelfartsdag på Fildadelfia igår. Er så følsom at jeg får skikkelige kuppehue etter bare en liten skvett nattverdsvin.

  Men så leste jeg bloggen din. Mer skulle det ikke til før hodepinen ble borte som ved et mirakel og tankene klarnet!

  Gud velsigne deg, Hildegunn! Bare så synd at muslimene og andre hedninger, og sosialister og kommunister ikke kan styre den onde lysten til å skrive stygt om deg! Det fortjener du virkelig ikke!

  Kan dessverre ikke garantere at du kommer til Himmelen, når Jesus kommer tilbake for å dømme levende og døde.

  Men jeg tror du har en ordentlig god sjanse til å komme med til paradiset sammen med oss i Filadelfia. Jeg skal iallefall legge inn et godt ord for deg, det kan jeg love deg!!!

 4. Denne tanken om ‘dagn’ var verkeleg inseminerande for meg. Etter å ha vorte so til dei grader inseminert, skal eg no forkynne Hildequnn’s ord til dei mange massar. Alle, til og med barn, skal late seg inseminere av desse vise orda.

 5. Du insimonere meg kjære hildegunn eg stemmer og FrP utenFaen sett ka prolaspane meiner du er mi hyrdr eg saua NOREG er vårt og tolhøyrer ikkje de skitne ho ndane!

 6. Nå er jeg nesten sikker. Damen/Mannen driver gjøn. Men for all del…. bare fortsett «hildegunn». Jeg har det riktig festelig når jeg leser komentarene. Blant de er det mye bra humor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.