Mulige øyeskader blant Norsk ungdom kan skje grunnet sosialistisk skole!

Jeg leser i avisen at utenlandske trender truer! Jeg er rystet og sjokkert!
Såkallet eye balling skjer! Det gå ut på at man heller vodka inn i øyet for å oppnå en rus effekt! Det skjer i utlandet og nå kan det også skje i Norge!! Det må hindres! Og hvordan skal man hindre dette? Jo man må fjerne årsakene til problemet. Og årsakene er selvsagt den sosialistsike innflytelsen som Norsk ungdom blir utsatt for i skolen!

Den sosialistiske skolen er nemlig en skam! Det finnes ikke kunnskap, og enda viktigere det finnes ikke disiplin! Handlinger får ikke konsekvenser. Elever i den sosialistiske, norske skolen lærer at uansett hav de gjør så får det ingen følger, dette gjør at Norske barn i dag ikke lærer at man må ha folkeskikk å oppføre seg, derav har vi også ungdomskriminallitet og bråk, særlig innvandrerbarn er involvert i dette, da de kommer fra etniske grupper som er mer kriminet belasted, og som i møte med den sosialistisk skolen nøter er verden av forbrytelser uten straff. Dette er ene og alene sosialistenes feil!

Men nå strekker altså problemet seg lenger! Jeg snakker om oppslagene i avisen! Om å helle vodka i øynene! Man trenger ikke å trekke tråden langt før man skjønner at grunnen til at dette skjer i Norge er den sosialistisk skolen.

Som jeg har bevist så lærer ungdom i Norsk skole at handlinger ikke har konsekvenser. Dette er en holdning de tar med seg ut i verden. Derfor aner ikke Norsk unfdom at å helle vodka i øynene kan føre til øye skader! De er nemlig oppleært og indoktrinert til å tro at man alltid kan gjøre som man vil uten å møte ansvaer ellrer konekvenser. Derfor blir denne frikke måten populær.

Men det finne sogså en annen årsak. Mange unge gjør denne drikke måten fordi det skal bringe en raskere og mer effektiv rus. Det er klart at dette frister mange ungdommer som ikke har så god råd med penger. Sosialistene har jo sørget for at man i Norge har perverst høye alkohol avgifter. Mange Nordmenn ruinerer seg nesten bare fordi de som folk flest øsnker å slappe av med en drink eller to, noe som er helt lovlig og ikke minst Normalt, men denne gleden unner ikke sosialisten folk flest.

Derfor er det klart at sosialistene med viten og vilje driver unge Norske mennesker ut i risikofylte drikke måter som såkallet eye balling! På den måten påfører de Nordmenn øyeskader, som fører til belastning på det Norske helsevesenet. På den måten kan sosialistene forsette å kreve inn absurd høye skatter og avgifter fra folk flest!

Sosialistene setter sin egen grådighet foran Nordmenns liv og helse. Sosialismen gusomhet er enorm! Forby sosialisme!

Annonser

43 tanker om “Mulige øyeskader blant Norsk ungdom kan skje grunnet sosialistisk skole!

 1. På Twitter skrev du at det var bra at Brann taper kamper fordi de bruker røde drakter – selv trodde jeg alltid det var dialekten deres som var årsaken – fordi det er sosialismens farge. Hva føler du i så fall om at den dominerende fargen i det norske flagget er rødt?

 2. Skylder du ren idiotisme på den norske skolen.. Du trenger ikke skolegang for å skjønne at det ikke er bra for verken øyne eller kropp å hele ren vodka i øyet, hvis du mener at du hadde trengt skolegang for å skjønne det er du under gjennomsnittlig intelligent, men det viser du egentlig gjennom denne bloggen, for et så dumt blogginnlegg som dette har jeg ikke lest på lenge. Haha

 3. Hei Hildegunn. Sikker på at ikke du bare er en venstrevridd agent provocateur? Virker slik på meg og det overrasker ikke. Venstresida har aldri respektert andres meninger og har en tendens til å ville undertrykke motstandere. Men ellers er jeg enig i alt du skriver. Keep up the good work 🙂

 4. Elsker at du skylder på sosialismen for denne trenden. Det er bare helt fantastisk. Det er en fryd å lese dine blogginnlegg, rett og slett fordi du er så utrolig dum. Så vanvittig uintelligent og smal. Så herlig grunn, og så lite reflektert da kvinne. Hvem ER du? Forfriskende!

 5. bare tøyss&forbana tull at aibålling er farlig!!! være jævlie en på rusebussen hade vodkaknute i lua!!! vær eneste en!!! tro meg det er bare avhollsbeveglesen som er ute me propagandaen sin!!!

 6. Moro. Denne trenden er ikke en trend i Norge, men i USA og Storbritannia. Så å skylde på norsk skole blir litt søkt. Men artig blogg du har 🙂

 7. enig med RUSSEN 2010. Erke no farli å tulle med en sjott vodka. Har tulla på mange andre måter jeg og det går greit som bare det! prøv f.eks. cøntsjott, det er bare inmari deili!!!!!

 8. Anonym:
  Hvorfor søker du å avspore debatten alrede i første kommentar? Typsiks dere dritt sosialister å ikke være i stand til å diskuter saklig.

 9. Øyeskader i Amerika og England til «sosialistisk skole»…?

  Tørr jeg spørre hva «sosialistisk skole» er? For det må jo være et politisk vedtak du her sikter til i Norge (som du da mener er sosialistisk), som er skyld i en Amerikansk og Engelsk trend.

  «Derfor er det klart at sosialistene med viten og vilje driver unge Norske mennesker ut i risikofylte drikke måter som såkalte eye balling!» skriver du. Hvorfor er dette «helt klart», du har visst glemt å skrive grunnlaget for hvorfor dette er klart.

  Jeg trodde da Norge var Sosialdemokratisk og ikke sosialistisk. Er det demokratiet
  Vet du i det hele tatt hva begrepene Sosialisme, Sosialdemokrati og demokrati betyr?

  Dette her var begredelige saker du, jeg tror du må reorganisere røkkelet av et innlegg du har skrevet hvis du i det hele tatt skal få noen betydelig respons fra til og med de som er enig med deg.

  Det jeg tror du tenker på er den nye verdensomspenene (i vesten og USA) trenden med disiplinering av unge, eller mangelen på denne. Ayn Rand og andre som måtte mene det samme. Disiplinen er på vei ned, men jeg synes da ikke den superdisiplinen som er til stede under Maoismen og Bolsjevismen er noe bedre.

 10. Anonym nr. 2:
  Gratulerer, din tilbakestående analprolaps! Du skjønner INGEN TING! Hordan er det mulig å være så jæval dum som det du er???? LES min blogg din dritt så skjønner du hva jeg mener for du misforstpr alt din stygge sosialistape!!!!

 11. Føydalen:
  Den norske skole er gjennomsosialistisk, dette er ett faktum. Det kryr av kvinnlige, fagorganiserte lærer som ikke er i stand til å lære barna disiplin og kunnskap, men i stedet hodler seg til de sosialistiske lærplanene ssom bare foreskriver lek og kaos!

  Dette er ett alvorlig probllem men idioter som deg ødelegger alle forsøk på en skalig debatt om dette! Det er dere sosialistiske analprolapser som har skylda i at de vestlige, NORSKE, demokratiske iedealer blir ødelagt av sosialisme og snikislamisering!

 12. Som alt annafaenskap er det typisk muslimene som står bak eyeballingen åsså. Alle veit joat muslimene ikke får DREKKE alkohol. Så er dem selvfølglig missunnlig på oss orntlige nordmenn for at vi kan kose oss med vodkaen vår. Eyebollingen er muslimenes tragiske forsøk på å få seg en rus UTEN Å BRYTE KORANENS BUD OM Å IKKE DREKKE ALKOHOL! Nå har den muslimske uvanen desverre smitta over på norsk undgdom som blir smitta av muslima fordi de er tvungne til å gå i den norske sosialistskolen sammen med utlendinger!

 13. Såkalt eyeballing er en trend som rår i utlandet. Hvordan kan den norske skolen ha noe som heldst med fenomenet å gjøre – som nettopp foregår i utlandet? Ser du prøver å forklare det, men det hele blir så dumt at jeg ikke klarer å forstå poenget ditt.

  Ellers artig blogg.

 14. Artig blog, morsomt at du mener det motsatte av det du skriver. Men jeg tror ærlig talt at til og med FRPere skjønner at det er foreldrenes og ikke skolens ansvar å oppdra ungene, så du drar poengene litt vel langt. Men det er kanskje meningen også?
  Uansett: Keep up the good work.

  Hilsen en streikende, rød lærer fra Bergen som heier på Brann (vi har de fineste draktene og den beste dialekten)

 15. Dette må være tull.. har aldri lest så mye usakelig/useriøst og rett og slett Uintelligent på lenge! du burde skjerpe deg hvis dette er en seriøs blogg. hvor har du lært alt dette tullet?! håper ingen leser dette og tar noe som helst til seg!

 16. «Typsiks dere dritt sosialister å ikke være i stand til å diskuter saklig.»

  Dette er noe av det tåpeligste jeg har lest. Du kan umulig legge skylden på skolen. Og hvis du leste artikkelen ville du se at dette var en utenlandsk fenomen, som ikke hadde kommet til Norge enda.

  Ha fakta klare!

 17. Propell:
  Du er en skam! At slike mennesker som deg får herje fritt i ett demokratisk samfunn er ufyselig! Sosailsme er en sykdom, sosialister MÅ fjernes fra skolen og aller helst fra HELE SAMFUNNET!!!
  Følg med!

 18. hehexD “Typsiks dere dritt sosialister å ikke være i stand til å diskuter saklig.”
  ja det er «dritt sosialistene» som ikke klarer å diskutere saklig her:P..

 19. Astrid:
  Du har tydligvis ikke lest bloggen min nøye nok. Jeg skal forsøke å forklare det litt klarere for deg.
  Denne trenden utgjør en fare for norsk ungdom, og jeg peker på årsakene til at ungdom i Norge er motakelige for slike farlige trender. At dette allrede er en trend i Norge har jeg ikke påstått, det er en ubegrunnet påsatnd fra din side. Du kan heller ikke bevise at denne trenden IKKE forekommer i Norge, ergo er det du som ikke har «fakta klare», som du så fint formulerer det.

  Jeg ber deg derfor om å sette deg ordentlig inn i saken før du skriver eventuelle nye kommentarer på min blogg. Per i dag er du nemlig desverre ikke i stand til å føre en saklig debatt.

  Se forøvrig mine kommenteringsregler.
  Følg med!

 20. Hei Hildegunn! Morsomt hvordan du klarer å vri å vende på alt, og få det til å være sosialistene sin skyld. Du er meg ei god dame du, fortsett sånn!

  Mvh tyrkermafiaen.

 21. Ok, jeg tar alt du skriver til etteretning.
  Men når du sier at jeg ikke er i stand til å føre en saklig debatt, tar jeg meg selv i å le litt.

  «Gratulerer, din tilbakestående analprolaps! Du skjønner INGEN TING!»

  «LES min blogg din dritt så skjønner du hva jeg mener for du misforstpr alt din stygge sosialistape!!!!»

  Saklig much?

 22. «Du er i din fulle rett til å være enig eller uenig i det jeg skriver. I begge tilfeller forventer jeg at du fremstår på en høflig, intellektuell, akademisk og reflektert måte, uten å virke nedlatende, bedrevitene eller arrogant.»

  Har ved flere anledninger sett at du har kalt leserne dine bæsjspisere og analprolapser.. Når du så ettertrykkelig forventer saklighet fra dine lesere, er det vel bare rettferdig at vi får det samme tilbake, eller?

 23. Astrid:
  Dine påstander er selvsagt ren løgn. Jeg er alltid saklig.
  At jeg i opphetede diskusjoner muligens har fortalt en og annen sinnsvak sosialist hvor skapet skal stå er selvsagt mulig, og da må man bruke ett språk som disse krekene forstår.

 24. Haha. Genial humor. Først leste jeg litt, så tenkte jeg wtf??? Men så leste jeg gjennom resten, og ser jo at det må være sarkasme.

 25. Hahahahaha!! Meir Hildequnn-satire! Genialt! 😀
  Etter mi meining burde dei heller ‘augeshotte’ øl, for det er i motsetnad til vodka ikkje fullt so skadeleg. 😛 Det er no forresten skamlaus sløsing med god sprit å helle det inn på auget. Skal ein verte full fortast mogleg, er det faktisk betre å innta spriten analt… That’s right… 😛

 26. Dette må da være Norges mest meningsløse blokk.

  Hvem er denne Hildegunn med alle disse forkvaklete meninger, og som skriver med så dårlig ortografi, 12 åringer har jo vanligvis et sikrere språk.

  Virker som du har et behov for å beskyttes mot deg selv.

  Gjør deg selv en tjeneste, slett bloggen din, forhold deg helt i ro.

 27. Det var en gang et TROLL med navn RTFM som herjet ITavisen sine debatter… denne trollingen er ekstremt lik…. skulle tro Hildegunn og RTFM var ett og samme troll….

 28. La oss nå snu dette på hodet, og si at dette er venstresidens propaganda-apparat som forsøker å sette sosialistene i dårlig lys. Kjære Hildegunn. Vi er bedre enn dette, vi trenger ikke provokatører som deg, vårt budskap kommer igjennom og vi trenger ikke forkledde sosialister som deg til å gi høyresiden et dårlig rykte.

 29. La oss nå snu dette på hodet, og si at dette er venstresidens propaganda-apparat som forsøker å sette sosialistene i dårlig lys. Kjære Hildegunn. Vi er bedre enn dette, vi trenger ikke provokatører som deg, vårt budskap kommer igjennom og vi trenger ikke forkledde sosialister som deg til å gi høyresiden et dårlig rykte.

 30. Hildegunn har sjølvsagt rett her! Det er på tide nokon tek opp denne problematikken. Er sjølv blind pga eyeballing og det er ingen tvil om kven som har skulda. Nemlig som Hildegunn seier: Venstresida og sine høge alkohol avgifter.
  Hadde alkohol kosta det samme som cola, hadde ned norske folk sitt syn utan tvil hatt betre prognosar. Mi forskning på feltet viser at forekomstane av grå og grønn stær følgjer alkoholprisane. Enno er det litt usikkert kor mykje av augeproblema skuldast vodkaeyeballing,, og kor mykje skuldast drikking av billigare tresprit,, og kor mykje skuldast eyeballing med tresprit.
  Hadde berre sosialistfeanane sørga for litt billigare sprit, hadde verda vore ein lysare stad for meg og mange andre eyeballerar.
  Driv fortida å eksperimentere på andre mindre helseskadelege men alternative måtar å ete og drikke på. Røykalaks kan anbefalast. Gir ikkje så mykje rus, men er avslappande og ganske rik på omega3. Laksen varar mykje lenger når den blir rulla og røykt. Billig!! og ingen fare for å bli blind heller, men pass på: tran+røykånde er ein evil kombo.

 31. Ny vri på gammel overtro, Legestudenter har lenge lekt med Vodkaklyster, det skal visst også virke bra. Det neste de finner på er vel å tømme det i kjeften!!!

 32. Kan vel egentlig kalle meg selv en sosialist, men ikke ekstrem, sånn som sikkert mange Frp’ere tenker når de tenker sosialist. Jeg mener at en bør dele goder og ta vare på hverandre, men selvfølgelig at negative handliger skal ha konsekvenser.

  Jeg har ingenting imot at folk er uenig i mine meninger, folk må få tro og mene hva de vil for min del, så lenge det og de ikke skader andre. Men jeg synst det er synd å se noen som skriver så dårlige blogg innlegg som dette. Du henter jo fakta ut i fra luften uten å vise til faktiske bevis. Jeg må jo bare spørre, du skjønner at du ødelegger for ditt eget parti (går ut i fra at det er Frp) når du uttaler deg på en sånn nedlatende og fordomsfull måte? Du viser jo de dårlige sidene ved partiet som partiet selv ikke ønsker å bli assosiert med.

  For din del håper jeg du prøver bevisst å provosere, for om dette virkelig er dine tanker, så synst jeg synd på deg. Du kan umulig ha et godt liv når du bærer så mye hat mot en gruppe mennesker som er uenig med dine verdier og meninger.

  Og bare for å poengtere, så er det jo foreldrene som skal stå for oppdragelse og skolen for utdanning. Om det er noen som lærer barna at negativ atferd ikke får konsekvenser så må det jo være de mange foreldrene som ikke «gidder» lenger og legger alt ansvaret på skolen, som har nok med å prøve å undervise barna.

 33. noah, det er svært dårleg (les: sosialistisk) gjort av deg å gje augeballing (eyeballing) skulda for grå og grøn stær. Desse er svært alvorlege augesjukdommar som sosialismen åleine har skulda for!!! Slik som soslialismens klør syg livet ut av deg, syg grøn stræ synet ut av auget på derg, nroah! Tenk litt på det, du analsvette rævhest!!!!!

 34. Klipp fra bokmålsordboka, revidert av Hildegunn:
  BEVISE: verb. Synonymer: skrive, si, påstå, hevde.
  Eksempel: «Som jeg har bevist…»
  Betydning: «Som jeg har påstått…»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.