Produkt klage!

Jeg er som alle mine fans vet tillhenger av ett svært godt kosthold. Jeg spipser sunne, Norske mat retter og alle burde gjøre som meg. men jeg er ikke bare slik! Jeg har også lov til å spise snacks noen ganger uansett hva sosialistene måtte mene. Derfor kjøpte jeg til Fredag’s kvelden inn en pose med KIMS Naturt CHIPS

Jeg valgte dette produkte på grunn av produkt informasjonen.Der stod det: NORSKE NATURCHIPS! Jeg kjøpte dette, da jeg vet hvor gode Norske produkt er. Men jeg ble skuffet! Disse chipsene smakte ikke fantastik, de smakte som NOE ANNET!! De smakte som ett annet produkt fra samme leverandør! Nemlig:French Fries!

Dette produktet erett utlenlandsk inspiret produkt! Og så smaker det helt likt som ett Norskt produkt! Det er en skam! Å bruke det Norske som markeds føring uten å levere den fantastiske kavlieteten ssom vi alle forbinder med Norge er en skam, det er en skamdale, det er tilnærmet landssvik!

Annonser

22 tanker om “Produkt klage!

 1. Jeg håper for din del at denne bloggen er tull, men man vet jo aldri.

  Litt artig er det faktisk å lese disse forvrengte innleggene og den forferdelige formuleringen (som også inneholder en haug med skrivefeil).

  Men som sagt; håper det er tull.

 2. Red Power:
  Skamdale er ett godkjent ord din jævla analprolaps!
  Når noe er både en skam og en skandale da er det en SKAMDALE kan du ikke bare skjønne det din tilbakeståande drit?????????????????

 3. Hei Hildegunn,

  Tusen takk for at du klager. Det er alt for få som tør å stå frem som klagere, og nestn ingne gode Nordmenn klager. Det er ikke i vår natur å klage, men det må det kanskje heller ikke bli helt bli slutt på (De eneste som klager og syter hele tiden er sosialistene, men allti, alltid på feile steder!). Jeg føler med deg!

  Franske topeter er det nå bare å kimse av, spesilt hvis det er gullpotetern av syltynn type spm er det man vil ha!

  Engamg, Hildegnu (er det greit at jeg er på fornavn med deg?) så kladge jeg på en sjokolade. Det viste seg at Maribou (et stort sosialitisk selskap som var invitert av den norske sosialitstregjeringden til å ta over Freia), hadde griset til i produksjonen borte i Oslo, og sendt sjokoladene hit til Bergen med forlite sukker og kakkao! Det var nesten som å være under helen av Mao, og jeg holdt på å dø!

  Stå på Hildegunn! Bloggen din er super, og jeg er helt enig med deg i at den er norges viktigste!!!!!!

  Hilsen,

  Rimgrim

 4. Hakke noe med sosalista å gjørre detta kan du skjønne >Hilldegunn! Det er muslimma som er på ferde ijen.! Dem er overallt nå i daglivarehandlen. Det dem gjør er ganske enkelt å sprette opp kimsnorskepåsen og fylle med french fries. Hebnsikten er å forvirre norske forbukere så dem trur at utenlands er like godt som ekte norks! Så vi i neste omgsang tur at alt utenlansk som f.eksempel muslimma er like goe som oss orntlige nordmenn!!

 5. din tillbake stående dritt ( hilldegunn) ja det er en SKAMDALE. en skamdale (:P) at du faktisk skriver det du skriver. men men, legger i hvertfall igjen en liten fakta tekst som du burde lese. ha en flott helg:) btw syykt lol at den eneste som er enig med frp Hilldegunn her er Rimgrim Gjallarhorn ( åpenbart medlem av vigrid:P)

  «Sosialisme er en politisk ideologi som vektlegger ønsket om økonomisk likhet mellom samfunnsmedlemmene. Tilhengere av sosialismen ser økt statlig engasjement i samfunnet som et virkemiddel til å oppnå rettferdighet. Sosialismen fremmer et optimistisk syn på muligheten for å politisk styring av økonomien, men skeptiske er til private næringsinteresser og profittmotiver. Tilhengere av sosialismen har i motsetning til tilhengere av kapitalismen og liberalismen et negativt syn på frie markeder, ettersom de anser dem å skape uholdbare skiller mellom rike og fattige.

  Sosialisme er en bred samlebetegnelse på en rekke ideologier på venstresiden av den politiske høyre-venstre-aksen.» synes det var på tide at du leste dette:P

 6. Sose-Says:

  Du kan umulig være helt god i nøtten, som – bare utifra nicket mitt og mine anti-sosialistene meninger – tror at ajeg har moe med Vigrid å gjøre. Slik er det ikke! Dessuten er det et presonangerp, og det kan ikke bety annet enn at du er en enkelt kommunist med mangelfult utviklede sjelsevner! Du er ikke noe annet enn et stort sosialistisk ronketryne!!!

 7. Lat oss alle gå i fakkeltog med Hildequnn i spissen og fjerne alle utletlansdk inseminerte chipsvarer frå hyllene! Berre Sørlandschips og Maarud skal vere igjen når vi er ferdige! Alt utelsnandsk imseinert chisps varer skal pælmast på eit stort bål framfor det sosialistiske Stortinget til skrekk og åtvaring!

 8. -_-:
  At du tror på sosialismens løgner er ditt problem.
  Jeg kjenner derimot sannheten om sosialismens ondskap.

 9. Til sosialisten «-_-«:

  Det kommer ikke som noen overraskelse at din definisjon av begrepet «sosialisme», ennu engang bekrefter at dere sosialistiske trygdemisbrukere ikke har den fjerneste anelse om hvordan man skaper verdier i vårt samfunn.

  Sosialister foretrekker som bekjent å la andre betale regningen for seg. Og går helt i vranglås når det blir snakk om å «spytte i nevene» og gjøre en personlig innsats for å bidra til verdiskapningen i vårt samfunn (derav sosialistenes patologiske motvilje mot et fritt marked).

  Problemet er imidlertid at noen må skape verdiene, før man kan forbruke dem. Det blir ingen skatter og avgifter, ut av ingenting! Da er «kapitalistene», som sosialistene kun har forrakt til overs for (noe som åpenbart skyldes misunnelse), gode å ha!

  På grunn av den grunnleggende latskapen man finner hos typiske sosialister, finner jeg det forøvrig helt utenkelig at de er i stand til å orke å planlegge, og langt mindre gjennomføre, en storstilt manipulering av Kims Naturchips. Slik «Anonym» antyder som en mulig forklaring på den dårlige kvaliteten Hildegunn retter oppmerksomheten mot.

 10. Hei og takk for din henvendelse.
  KiMs setter stor pris på å få tilbakemeldinger, om det nå er ris eller ros.
  Vi beklager at du har fått et produkt som ikke svarer til dine forventninger. Ut i fra din e- post er det uklart for meg om du opplevde at det var noe galt med produktet, eller om det er en generell kommentar på at du ikke liker KiMs Naturchips.
  Dersom du tror produktet er utsatt for en produksjonfeil kan du sende det til oss for nærmere kontroll.
  Adressen er:
  KiMs Forbrukerservice
  Postboks 4465, Nydalen
  0403 OSLO
  Merk «Saksnummer XXXXXX».
  Med vennlig hilsen
  KiMs Forbrukerservice

  Marte Lindstrøm
  Forbrukerkonsulent

 11. «Ut i fra din e- post er det uklart for meg om du opplevde at det var noe galt med produktet, eller om det er en generell kommentar på at du ikke liker KiMs Naturchips.»

  Hva?! Hildegunn er jo en mester i å uttrykke seg skriftlig. Tross alt driver hun Norges viktigste politiske blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.