FilmAnmeldelse: Iron Man

Som alle mine fans vet så har jeg på min blogg anmeldt mange filmer. Jeg er nemlig en svært dyktig film elspert. Så dyktig er jeg at etter å ha publisert mine film anmeldersr på min blogg har jeg blitt kontaktet av en av Norgeæs største aviser med tanke på jobb som avisens ledende film anmelder. Jeg måtte, desverre for denne avisens leserer, takke nei da avisen på mange måter gav utttrykk for sosialistiske verdier som jeg som venn av friheten og demokratiet forakter. Men mine fans trenger ikke fortvile, jeg vil stadig vekk dele min film kunnskap med dere! I dag er dagens film: Iron Man!

Filmen starter svært lovende! Det handler om forretnings Mannen Toni Stark som er i Afganistan for og demonstrere ett nytt våpen som kan ta kbekken på de mange islamsitiske terroristene som har base der, og på den måte sikre den demokratiske utviklingen som vi alle ønsker. Men de avskyelige islmaistene tar Stark til fange! Og tvinger han til å lage ett våpen til terroristene! Men de har ikke reknet med sannheten. Hvordan skulle en islamist klare å lure en Vestlig, intelligent mann? Stark bygger derfor i skjul en drakt av Metall som han bruker til og rømme og knuse islamistene og terroristen og komme seg unna og unnslippe og komme til bake til en Amerikansk base!

Så langt er filmen kjempe bra! Så så skjer det ett vende punkt. For det er tydlig at de sosialistiske bakmennene i hollywood vil bringe sine egne sysnpunkt inn i dette. I en verden der sosialisisme finnes vil kunstnere aldri kune ha muligheten til fritt fremme sine meninger. Det er intent mindre enn en skamdale!

For plutslig ønsker ikke Stark og lage våpen lenger! På typisk sosialistisk maner er det viktigere å la sosilaister og islamske terrorister herje fritt en å forsvare demokratiet, det er dirkete kvalmende at man ikke skal kunne yte en film uten å bli tvangsforet med sosialistisk propaganda!

Filmen utgjør også klare sjangerbrudd, og er på mange måter ett hån mot vestlige demokratiske verdier! For som jeg vet, siden jeg er film ekspert, så er Superhelter historisk sett både supre og helter! De forsvarer demokratiet og de vestlige verdier, og gir folk flest, gode vestlige mennesker tro og håp når demokratiets fiedner truer! Sli er ikke Iron Man! Denne figuren utviser en stor grad av egoisme, en typisk sosialistiske egenskap. Som superhelt film svikter derfor Iron Man sitt verdigrunnlag, dette er ett ufattelig svik mot ale mennsker i den vestlige, sisvilisete verden!

Filmen Iron Man er en skandale! Den bør umiddelbart forbys i Norge, de den perverse sosialistiske propaganda kun tjener til å undergrave vår demokratiske styreform!

Terningkast 1!!!

Annonser

23 tanker om “FilmAnmeldelse: Iron Man

 1. Hildegunn; Denne bloggen måå være tull!? Kan ikke skjønne annet, for her driver du med personangrep, og som det du kaller bloggen din selv for, «Norges viktigste politisk blogg,» MÅ du kunne føre debatt og dialog på et saklig nivå. Det gjør pr. dags dato overhode ikke! Å komme med utsagn som analprolaps og referer til svar av deg tidligere på bloggen din; «Om du ikke skjønner dette er du ikke annet enn en politisk tilbakestående drittsosialiaistisk analprolaps!»

  Dette minner veldig mye om FRP-mannen i Troms som kalte fylkessekretæren i Troms AP for rævhøll, og den 16 år gamle jenta for hjernevaska kålhode/banan/AUFer. Det slo tilbake på han, og en vakker dag kommer det til å slå tilbake på deg også!

 2. Einig me Hildegunn! Nårr enn får meir underholdning på jobbn neri Afganistan enn på kino da er de noe fudnamentalt galt et ste!! HAR SETT

 3. Nå skjede det noko rart her HIldegunn! Skreiv et inlegg åssa blei det ikje ferdi før det duka opp på bloggen STJÅLE AV EIN SOM KALLE SEG PASTOR JONNY FRA STOVNER!!! JÆVLA PRÆSTEFAEN HOLL DEG UNNA MINE INNLEGG FORR FAEN!!!!!!

 4. Jeg prøve igjenn: Einig me Hildegunn! Nårr ein får meir underholdning på jobbn neri Afganistan enn på kino da er de noe fudnamentalt galt et ste! HAR SETT MEIR BLO Å AVREVNE LEMMER Å JENNOMHÅLA KROPPER Å UTPOPPA AUGE PÅ EIN EINASTE GOD DAG PÅ JOBBN, enn i heile dene drtifilmen! Åi Afganiistan får eg BETALT FOR UNNERHOLDNINGA men på kinno måtte eg btala for skiten!!!!

 5. Jeg ber dere, spesielt deg, Hildegunn: Skriv korrekt norsk! Tull eller ei, en blogger med så mange lesere bør ha et visst forhold til norsk grammatikk. Prøv å styre unna orddelingsfeil og slurv.

 6. Katrine, hva slags vemmelig abnormitet er du? Denne bloggen ville mistet all sin sjarm om Hildegunn var nødt til å følge dine ønsker.

 7. Til Telemark bataljon:

  Jeg har på ingen måte forsøkt å «Stjele ditt innlegg», Telemark bataljon. Her har det nok skjedd en teknisk feil i.f.m. at jeg postet et annet innlegg (under Hildegunns blogg: Kun Israel tørr forsvare Demokratiet») samme dag.

  Herrens eier er dog uransakelige, så kanskje det var Guds vilje at vi to skulle møtes på denne underfundige måten. Hvem sier at Gud ikke har sans for humor!

  Jeg ser nemlig på den dypt ukristelige holdningen du røper i ditt angrep på meg at du er et menneske i dyp åndelig nød, som trenger å bli frelst fra syndens gjørmepøl, og bli døpt og gjenfødt i Lammets blod, Telemark bataljon!

  Har du prøvd Bibelen? Ikke? Les Det gamle testamente, så ser du at du og Gud er på samme lag!

  Gud tar nemlig et skikkelig balletak på alle de fordømte SODOMAOGGOMORRRASOSIALISTKOMMUNISTMUSLIMATEISTENE som ikke står tilbake for noe av det våre stolte soldater gjør med muslimbermen nede i Afghanistan! Iron Man blir som en sjenert speidergutt i forhold! LES OG LÆR FRA EN MESTER!!!

 8. Hei Hildegunn,

  Takk for den veldig gode filmanmeldelsen. Jeg støtter ikke sosialister, og vil derofr inngå filmen!!! Og jeg er 110% enig med at filmen må forbys!

  Hva kan vi gjøre for å hjelpe deg til at det blir slutt på alt som er galt?

 9. Det er viktig å se filmen for det den er, ikke det den ønsker å vise seg fram som. Mine filmanmeldeser er derfor landets viktigeste, og må ikke kritiskeres!

 10. Ingen må krisitsere Hilgequnn!! All kfrikk av Hilqeunn’s emintente blogg er å betrakte som rein sjikane!! Hennar ord er heilage som Gud sjølv, og all krtritkk er å pisse i døypefonten! Fgølg mde!

 11. Dersom man skal kunne drive en blogg, må man også tåle å få kritikk. Ingen kan komme å si at man ikke skal kunne kritisere hildegunn, for det kan man gjøre på så mange nivåer.

 12. Dette er herlig underholdning! Kan jeg få tilføye at jeg synes forøvrig du er laget av ren, hard, løs og alle former for avføring.

 13. Pokker.

  Jeg trodde nesten dette var seriøst, og at vi her hadde med en skvatt hakkende gal person å gjøre, helt til jeg leste dette.

  Du hadde meg frem til «jeg er best»-holdningen, og at du har blitt tilbudt jobb i avisen, der dro du på litt for mye gitt.

  Vel, jeg kommer til å kose meg stort med alt som ellers står her, og trøste meg med faktum at du er «stemmen» til de ikke så rent få idiotene der ute som faktisk er enige i det du skriver.

  Tjohei!

 14. Kan ikke være ekte detta her.enten er’a dritings eller så er det en eller annen dust som trenger oppmerksomhet,det skal vedkommende ha,du har fått oppmerksomhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.