Kun Israel tørr forsvare Demokratiet!

Demokratiet er i fare! Hver eneste dag finnes det trussler som gjør seg gjeldene! Antidemokratiske ideologier som sosialisme finnes stadig, og åpenlys snikislamisering finner stadig mer sted! Vi MÅ forsvare demokratiet! Men desverre viser det seg at inkompetente sosialistiske poltikere støttet av devenstrevridde pressen har ingen intersse for å støtte demokratiet, og heller åpenlyst støtter demokratiet’s fiender. Det er kun Israel som tørr forsvare demokratiet.

Det er en skandale at sosialister setter sin egen perverse egoisme foran menneskers lidelse. Grunnet støtte fra sosialister i vesten har terror oragnisasjonen Hams makten i Gaza. De undertrykker sin befolkning på det groveste. Dette blir bejublet av sosialistene og pressen i vesten, som ønsker en videre snikislamisering av samfunnet i vesten, også i Norge. De skadelidende her blir selvsagt befolkningen i Gaza. Så hva gjør sosialistene? Ønsker de i hjelpe folk flest i Gaza? NEI! Sosialistene bryr seg bare om sin egen egoisme! Sosialsiter er en skam for vårt samfunn!

Om sosialistene egentlig ville hjelpe hadde de sendt støtte gjennmom hjelpe organisasjoner som Røde Kors!! Men neida, drevet av sin egen ufattelige egosime søker sosialistene utelukkende å framstille seg selv i ett godt lys! Den såkallede flætene til Gaza var fylt opp av sosialistiske selvdiggere og islamistiske bråkmakere!

At disse sosialistene ble stoppet på havet er bra!

Men hva slags reaksjone møtes Israel med? Hets fra sosialister! Jeg har tidligere på min blogg bevisst hvordan islmistene og sosialistene samrbeider for å knuse demokratiet. Krigen er global, men sreale er slagmarken. Isreal er en øy av demokrati i ett område fullt av islamisme og drittsosialister. Hvorfore er Vesten fraværende i krigen mot demokratiets fiender? De vestlige landene er de eneste som har den kulturen og den kristne religionen som er nødvendig for å ha en demokratiske styreform. Israle er ett land av simple jøder, men likevel er det kun Israle som tørr kjempe for demokratiet.

Sosialister forstetter å støtte den ufiheten og antidemokratiet som islamismen står for. Sosialisme er inten annet enn forrakt for frihet og demokrati! Isreal, ett folk som rent etnisk ikke på noen måter skulle ha forutsetninger for det, er de eneste som tør kjempe mot sosialismens antidemokratiske perversitetere!

Følg med! Norge støtter Demokratiet! Norge støtter Israle!

Annonser

80 tanker om “Kun Israel tørr forsvare Demokratiet!

 1. …:
  «jøder er jo “de utvalgte”. Selv om de oppfører seg som noen av de verste udyra som noen gang har levd på denne stakkars planeten…»

  Jeg leser hva du skriver, og finner det av den grunn merkelig at den mening du søker i formidle i din kommentar er at du IKKE på noen måte kommer med jødefiendtlige utsagn.

  Følg med!

 2. Når jeg leser alle kommentarene til Hildegunns blogg lurer jeg virkelig på om Norges befolkning har en IQ som ikke er større en 5. Derimot tror jeg at sammensetning av Norges befolkning nærmere seg 50 prosent muslimer og 50 prosent Nordmenn og tror faktisk at disse kommentaren er skrevet av en hjernevasket muslim. Spar heller kommentarene Hildegunn fordi dette er bortkastet tid,
  For min del gratulerer jeg deg med din innlegg

 3. Jeg har lest noen kommentarer angående Israels overtakelse av den humanitære konvoyen. Det triste med slike kommentarer om hendelser i Midt-østen er at de uten unntak utarter seg til usakligheter on jøder/israel/muslimer/terrorister/hat, slik at det saken dreier seg om forsvinner.
  Aktuelt i denne bloggen er at Israel forsvarer demokratiet. Jeg skal ikke kommentere om Israel er noen eksemplarisk forsvarer av demokratiet eller ikke.
  Til saken om overtakelse av konvoyen skal jeg bare si at dette skjedde iflg. Israel i internationalt farvann. Dette er regulert i » The United Nations Convention on the Law of the Sea of 10 December 1982″. Israel er den eneste stat som ikke har undertegnet denne konvensjonen (pr. sept,2009)

  Det virker ihvertfall ikke som on Israel forsvarer demokrati og lov og rett på havet.

 4. Gi opp å diskutere med «Hildegunn». Figuren er opplagt fiktiv, du må tross alt kunne gå og tygge tyggis samtidig for å kunne etablere en blogg. Selv om moroklumpen bak FrP-karikaturen prøver å gjøre den troverdig med morsomme skrivefeil ligger det i dagen at dette ikke er mulig.

 5. Jeg begriper ikke at denne blogen faktisk har klart å engasjere så mange så mye. Jeg håper i beste fall at den er forfattet av, og kommentert av en gjeng hormonelle ungdoms skole elever, som kun er ute etter litt artighet, og oppmerksomhet. Jeg nekter å tro at noen som helst faktisk klarer å klemme så mye «stupidity» helt seriøst, og samtidig være med sine fulle fem.

  Faktisk skjønner jeg ikke at jeg selv kommenterer, men synes det var så mye underholdende og komisk lesing her, at jeg berømmer «hildegunn» for en suksess-blogg.

 6. Hildegunn treffer spikeren på hodet. Hvorfor skal sosialistene forsvare de muslimske kreftene så veldig. Historien har jo bare vist at de er fulle av dritt. Se rundt i verden; der det er stor konflikter, er det stort sett muslimer som står bak. I fremtiden må vi forsvare oss her hjemme slik som Israel gjør nå. I alle fall hvis sosialisten får regjerr fremover. Og for ikke snakke om den direkte dumme økonomiske politikken til sosialistene. Det ene landet etter det andre går konkurs, og det har jeg visst siden jeg var 15 år. For økonomi er veldig enkelt å forstå.

 7. VI MENNESKER,- har våre EGNE meninger og oppfatninger,- OM HVORDAN ting burde gjøres,- når det gjelder spørsmålene og svarene vedrørende MIDTØSTEN, ARABERNE og ISRAEL.

  MEN,- nå er det ENGANG SLIK,- at det er GUD,- og han som SKAPER AV HIMMEL OG JORD,- som OGSÅ har det AVGJØRENDE ORD,- og som har FASITEN og den RIKTIGE LØSNING OG SVARENE,- også når det gjelder DISSE spørsmål.

  OM VI,- har ANDRE meninger og OPPFATNINGER,- som vi jo har rett til å ha,- så må vi likevel BØYE OSS for GUD I HIMMELEN,- som alt fra SKAPELSEN AV og de FØRSTE ARK I BIBELEN,- gav SINE LØFTER til JØDENE.

  JESUS,- ELSKER ALLE mennesker,- og GUD skapte ALLE mennesker i SITT BILDE,- MEN JØDENE og ISRAEL,- er Guds UTVALGTE folk,- og GUD har EN SPESIELL plan og vilje,- med JØDENE OG ISRAEL.

  I BIBELEN,- finnes det IKKE noe «PALESTINSK LAND»,- som TILHØRER de såkalte «Palestinerne»,- MEN,- Palestina/Jødeland har ALLTID fra GUDS SIDE og ifølge BIBELEN,- GUDS EGET ORD,- så har det ALLTID og SKAL ALLTID,- tilhøre JØDENE,- som er GUDS EGET EIENDOMSFOLK.

  DET FINNES IKKE,- i BIBELEN,- heller noe «PALESTINSK FOLK» som skal ha noe EGET LAND i Israel,-OM landet og byen Jerusalem,- skulle bli delt,- i en framtidig fredsforhandling,- SÅ ER DETTE,-IKKE ETTER GUDS VILJE,-og det VIL UANSETT senere,- HAVNE I JØDENES HENDER,-både JERUSALEM OG LANDET,- ER JØDENES EIENDOM,- SIER GUD-HERREN,- i sitt TESTAMENTE TIL OSS,-BIBELEN.

  Derfor: Å sende båter med mat til midtøsten for å holde liv i muslimene, er MOT GUDS VILJE! det er bare RETT OG RIKTIG av jødene å SETTE EN STOPPER FOR DETTE UGUDELIGE SOSIALISTISKE PÅFUNNET!!!

 8. Nå vil jeg ha et ærlig svar fra deg og ikke noe svada at alle som ikke er enig med deg er sosialoistsvin.Hvorfor var 61% av de som ble spurt i en meningsmæåling i en avis i Israel uenige idet Israel gjorde,og at de hadde gått for langt.

 9. @ Shai Ben Avraham

  לא ותודה לאל על כך. זה רק הקיצוניים של שני הצדדים על
  מי הנמל מחשבה כזאת של ומי לא מכיר את ההבדל בין יחידים ממשלה מושחת.
  נכון הוא צודק ואנחנו לא צריכים רופף מראה את זה, coz זה הוא עמוד התווך של חופש, חירות וצדק נשענת על. ברגע שאנחנו אפילו להסתכל הרחק במעשיהם טועה אנחנו כבר לא נמצאים בחברה מתורבתת.

 10. Anonym:
  At bare 61 % av de spurte var uenige i at Israel hadde gått forlang synses jeg var et overraskende lavt tall. Avisen har sikkert spurt for mange sosialister til at undersøkelsen kan hevde å basere seg på et representativt utvalg.

  Følg med!

 11. Uffameg .Du må ha en fin kveldl.Det er jo ingen vits å utveksle meninger med deg.Barnehagestadiet var jeg ferdig med for lenge siden.

 12. » DArkwIng Says:
  juni 2nd, 2010 at 14:24

  du må være ganske naiv sjølv….. eg ser med skrekk og gru på at israel oppfører seg ganske nær sjølvast Hitler her. Gaza er ikkje noko anna enn ein konsentrasjonsleir. skamm dokke..»

  Du er passe skutt? Har du sett forskjellene på konsentrasjonsleire og gaza? Gaza er syvende himmel, tror de jødene som ble brutalt slaktet ville byttet plass med de «stakkars» palestinerne… Du burde tenke deg om før du uttaler deg…

 13. pastor er full av hat. ikke rart folk hater sånne,som deg. la folk sulte ihjel,la folk bli drept,og det er guds vilje????din idiot,ta og les hva du har skrevet!!! guds utvalgte folk? jødene? står jo også at de skal få tildelt land ,og de skal vandre fritt til gud kommer og gir dem ett land. til idioter. her har jødene henrettet mennsker ombord,og de prøver legge skylden på de stakkars mennskene,som var ombord? de bør stilles for krigsrett og mord m,m.. FJÆRN ALLE JÆVLA GRENSENE I VERDEN,OG LA OSS HA EN ØKNOMI.alt vil bli mye bedre. og dere må aldri lytte til lommemannen jonny pastor og hildegunn kan dere få av meg.

 14. Jauda Kim, du får det sagt 🙂
  Jeg lurer på om du har vært i Gaza siden du kan uttale deg på tvers av oppfattningen til en samlet verden, mao, ditt forvrengte virkelighetsoppfattning tyder på det, og du er tydeligvis ikke alene, men heldivis er det ikke så mange av dere heller.

  Er jo også ufattelig morsomt og lese israelere hevde rett under internasjonale lover mens de på den andre siden gir blanke i å følge de selv.

  Men nå var det visst Gaza og denne blokaden, som forøvrig er ulovlig iht. internasjonale menneskerettighetslover.

  Siden dere er så ufattelig sleipe og faktisk prøver å omskrive virkeligheten rett forran ansiktet på oss (som om det faktisk ville ha skjedd) som klarer og skille mellom snørr og bart, så både kan og MÅ vi ta utgangspunkt i årsaken til den….og det er blokaden :

  «Restrictions imposed on the civilian population by the continuing blockade of the Gaza Strip amount to collective punishment, a violation of international humanitarian law.12 The blockade of Gaza also prevents or greatly hampers the exercise by the children, women and men living there of many human rights, including the right to food, the right to an adequate standard of living, the right to work, and the right to the highest attainable standard of health»

  Så her ser vi at israel allerede i utgangspunktet bryter lover. (Og for de som ikke vet det, så ble blokkaden innført som ett resultat av at hamas vant valget i palestina. Så med andre ord, så avstraffer israel en sivilbefolkning kollektivt fordi de stemmte ved ett lovlig, åpent og kontrollert demokratisk valg…and that’s it)

  Videre, så er det jo ikke bare en fysisk innesperring (kollektiv avstraffelse av en sivilbefolkning ER forbudt og ikke omstridt) av innbyggerene, de er på en mildt sagt stram slankekur courtesy of israel.

  Videre, så blir de jo nå nektet å bygge opp husene sine (og annen infrastruktur, det kan vel minne om kollektiv avstraffelse eller? Og det er jo bare ett lite extra tillegg til at mennesker nå har vært uten hjem i over 1 år etter at israel bestemte seg for å skyte spurver med kanoner.

  Og i den konflikten, tror du jammen meg ikke at israel klarte og bryte omentrent hver eneste skreven og uskrevne regeler som finnes (og ikke finnes).

  Skal vi ta en oppsummering så langt?

  Nei, jeg tror vi fortsetter, så på bakgrunn av dette (hvis man skal følge hendelsesforløpet til denne ulovlige bordingen) er det at fredsaktivister, og spar meg disse «fredsaktivs ha ha ha» fjortis greiene deres, hva gjør israel?

  Påstår ikke de selv at de «kjemper» for fred med kuler og krutt, leiemord, og generelt driter en lang en i lover og regler (som de til og med har signert selv….bra sammarbeidsparter som skal hevde sine rettigheter samtidig som de nekter å etterkomme de samme reglene….neida, det er ikke så farlig hva noen andre sier eller mener når noen reagerer på denne galskapen, de er bare antisemetisk og nasister, ikke sant?

  Ja, de går sågar så langt som å si, at for å bevare freden, så MÅ de være unntatt de samme lovene og reglene som alle andre på inpasse seg etter. Ja, det er vel ingen hemmelighet at israel har unnskyldt alle sine overtramp med «at de måtte gjøre det» og hvor ofte har det ikke vært snakk om pre-emtive strikes?

  Høres fint ut ikke sant?

  Men det betyr jo bare at de hevder selv at de har rett til å drepe og kidnappe langt uttafor deres mandatområde….dette er jo i tillegg til det faktum at ifølge israel, så har de en rett til å forhåndsdømme og effektuere «dommen» før noen i det hele tatt har gjort noe.
  Wow, hvem andre er det som har denne rettigheten, kan palestinere også f.eks likvidere en israelsk leder i utlandet for noe han kan potensielt gjøre i framtiden?

  Kan jeg også gjøre det?

  Kan du gjøre det?

  Og en ting er å bryte lover, en annen ting er graden/omfanget av deres lovbrudd.

  Så langt, så er det kun US, israel og egypt som, om ikke direkte benekter (ja ja, foruten israel da) så ihvertfall desperat forsøker og tone ned fakta i det som så langt er skrevet i mitt innlegg.

  Og nå kommer vi til selve piratstuntet til israel.

  Hvis vi nå ser tilbake på bakteppet, en ulovlig blokkade hvor sivilbefolkningen blir kollektivt avstraffet av sivilister (som vi kanskje husker er en alvorlig krenkelse av grunnleggende menneskerettigheter) fordi de deltok i ett lovlig demokratisk valg.

  Denne utarmingen av sivilbefolkningen er uakseptabel og ulovlig.

  Ihvertfall, så er det noen mennesker prøvde og få rettet fokuset mot denne ulovlige blokaden.
  Det har de jo lykkes med og israel tjener neppe sin egen sak med sin oppførsel nå i ettertid.

  Ett punkt jeg ofte ser blir dratt opp og stillt spørsmål ved er hvorfor de ikke etterkom israels anmodning om å følge med til havn for å bli inspisert.

  Dette har jo nettopp vært forsøkt mange ganger og det er jo fordi at det ikke fungerer at man nå tar skjeen i den andre hånden.
  For hva tror dere ville skjedd om de gjorde det? Mesteparten av nødhjelpen ville blitt konfiskert fordi det faller under israels definasjon av kontraband. Og i motsettnign til hva israel og støttespillerene forsøker å gi inntrykk av, så var det ingen våpen ombord.

  Forøvrig synes jeg det er veldig merkelig at man hopper bukk over det faktum at skipet ble klarert av tyrkiske myndigheter før de seilte.

  Tror du/dere at tyrkia ville gått god for liten smuglertur med raketter?
  Tyrkia er både medlemm av nato og en viktig alliert av israel. De fleste som konsumerer denne infoen skjønner jo at dette ikke er ett realistisk scenario overhodet….men pytt pytt, hvem bryr seg om detaljer og sammenhenger. Det beste er nokj og ta det meste ut av kontekst og avspore ethvert forsøk på saklig dialog.

  Men slik har det jo alltid vært fra israels side..og tydeligvis deres støttespillere. Heldigvis så ser det jo ut som at disse er i ett behagelig mindretall, og de fleste jeg ser som diskuterer saken gjennomskuer disse trollene fort.

  Så skal man ta utgangspunkt i hva FN selv sier, så var aksjonistene i sin fulle rett til å «bryte» noe som i utgangspunktet er en fiktiv greie som israelerene har, nokk en gang, funnet på spilleregler som gjelder de selv.

  Og vi har ennå ikke kommet til selve kapringen ute i internasjonalt hav hi hi, og mer og mer idiotisk og absurd blir situasjonen når x antall mennesker sitter og følger med på når israel forsøker å fortelle oss at det vi vet av forløpet til dette ikke er sant, den agressive part er nå plutselig offere når deres ulovlig håndheving av en ulovlig blokade klarte presterte å forkludre selv dette med å kapre ett alliert sivilt skip i internasjonalt farvann.

  Nei, galskapen stopper ikke der, å neida, her skal det fornektes og fordreies til man enten går fri eller henger (figure of speech).
  Når nyheten om piratvirksomheten ble kjent, så ble det bombastisk hevdet av israel at de var blitt skutt på før de bordet skipet og etter at de første teamene var blitt firt ned på båten. Hadde vi glemt det?

  Hva skjedde?

  Jo, akkurat det de fleste regnet med, det var bare en ny løgn. Sammtidig så la israel lokk over hele saken og den har de forsøkt å holde så tett opp til brystet som mulig…hvorfor?

  Alle som kjenner til psykologisk krigføring vet dette, og på dette felt er/var faktisk israel en av de beste (jada, jeg vet det kan høres motsigende ut mtp på de siste årenes fadeser).

  Men med tilgang på ny teknologi sp gjør det mulig å sende både lyd, bilder og text med ett musetrykk, så er det ikke lengere sååå enkelt og kontrollere informasjonen.

  Men det er noe som kalles «muddy the waters», og det er metoden man ser har blitt brukt i økende grad de siste årene. Denne siste tragedien er jo ett skolebok eksempel på dette.

  I en allerede for lang post, så vil jeg oppfordre alle til å lese litt om psykologisk krigføring og uttrykket «muddy the waters» og du vil kanskje se ett mønster tre fram.

  Når nå alt det er sagt, så vil jeg også bare tilføye at jeg er overhode ikke begeistret for hamas heller, og de ligger ikke på latsiden mtp propagada de heller. En vesentlig forskjell er jo at styrkeforholdet mellom de to, man kan vel trygt si at israel er langt mer sofistikerte enn deres brødre i ekstremisme, men det er vel formålstjenelig å diskutere sak. Og jeg vet ikke hva man forsøker å oppnå med å trekke fram hva den andre gjorde, gjør det saken noe bedre? (Her har vi jo en del av psykologiske krigføringen in action)

  Det handler om å lede fokus bort ifra faktiske hendelser, avsporing og pøse på med motstridende forklaringer slik at informasjons «massen» blir forsøpplet av motstridende meldinger….og det har kun ett formål som jeg tror de fleste oppegående klarer å tenke seg fram til.

  Og så langt, så har og er israel skyld i absolutt alt de har foretatt seg mtp på blokaden….absolutt alt. Det finnes ikke ett eneste punkt hvor de har kunnet legitimt hevdet den rett de gjør.

  Selvsagt er det fortidlig å uttale seg om aspekter man ennå ikke har fått klarhet i, og lite lite som jeg ville stolt på en hamas versjon så tror jeg like mye på iraels versjon.

  Og egentlig, hva har hamas med denne saken å gjøre (bortsett fra at de er det demokratisk lovlig valgte representanter for palestina (som er hva, det er jo ikke ett land hører vi ofte) Dette handler om sivilbefolkningen i gaza og er ikke mer politisk enn at den utfordrer en ulovlig blokkade?
  Noe de egentlig ikke fikk gjort uansett da de ble angrepet langt ute i internasjonalt farvann.

  Hva har israel gjort rett i denne saken?

  Ingenting!

  Og det er på tide at vi som medmennesker nå sier nok er nok og sørger for å framstille de skyldige i begge leire for en internasjonal domstol!

  For dette går kun utover sivilbefolkningen i både israel og palestina, i værste fall alle oss (for de som liker å tøye den litt ekstra langt.)

 15. Her var det mye festlige komentarer!
  Mye sosialistpakk ihvertfall… samme sosialistpakk som ødelegger landet vårt.

  Single forresten Hildegunn?

 16. Bra Hildegunn!

  Isreal har ful rett til å fosrvare seg, og som vi alle vet, angerp er det beste forsvar!

  Nettopp derfor er Isreal en pådriver for fredsbevarende opperasjoner, både i internasjonale farvann, i andre land, og de muslim-okkuperte områdene som har blitt stjålet fra Guds velsignede fokl!
  Man må gripe roten ved hodet før den får tenkt seg om og det blir mer vodl og tragedier ut av det!

  Men Isreal kunne igrunnen gjort enda mer: Skyt terroristene før dem vokser til, sier bare jeg!

  Prise være Herre min Gud, og velsginet være hans folk, AMEN!

 17. BLIR KVALM AV ALLE DE UFORSTANDIGE INNLEGGENE som hulker over de SÅKALTE fredsaktivistene som ikker noe annt enn MUSLIMSKE TERRORISTER!!!

  Pastor Jonny fra STovner er den eneste som har foprstått at DET ER GUD SOM HAR GREPET INN MOT DE MUSLIMSKE TERRORISTENE!!!

  GOD BLESS YOU PASTOR JONNY!!!

  Gå til GUDS EGET ORD BIBELEN så ser dere SOSIALISTKOMMUNISTMUSLIMATEISTER at Herren ikke finner seg i hva som helst før Han slår NÅDELØST MEN RETTFERDIG tilbake!!!

 18. Hei Hildegunn,

  Tusen takk for at fu står på for demokratiet. Jeg er 110% enig me dgeg!!!!!!

  første skanse av forsvar for demokrati og sniisalmifisering erdet faktisk Israel som står for, på tross av at tyskland drepte nesten alle jødene de kunne få ta i under krigen. Og dette skylder vi dem som klarte å snike seg unna naziklørne. altså at de kjempte vår kamp. KAMPEN FOR DEMOLRATI MOT SNIKISLAMIFISERNG OG DRITTSOSIALISMER!!!!!!!!!!!!

  Jeg følger med!!

 19. hildegunn:

  du har noen tydlige hull i viten din.
  Les boken «Krig og Diplomati» om Oslo-avtalen av norske Tvedt, og se om du ikke blir nødt til å se litt annerledes på denne saken.

  Det er rett og slett feil at Isarel er et demokrati. De ynder å kalle seg det, fordi de VET at det er grunnleggende for ethvert moderne samfunns internasjonale respekt, men det er i virkeligheten et terrorvelde.

  Iarelerene blir kneblet om de er imot sin egen regjerings styre, de har IKKE pressefrihet (kom på 94-plass på verdens pressefrihetsundersøkelse) og de har en opposisjon av ultraortodokse som mener at alt av land tilhører israelerene og at palestinerene skal utryddes/flyttes.

  Selv interne organisasjoner som ønsker en rettferdig linje for Palesinere som er okkuperte blir truet på livet, harselert med og trakkasert.

  Dette er det nok dokumentasjon på til at du kan motsi dette.

  – at Palestinerene etter 60 år ikke er særlig villige til å bli teroorisert uten gjensvar er helt normalt, og du kan ikke alvorlig mene at dette er «drittsosialisme»?

 20. Hva med å flytte til Isarel da? Dere som er så pro-isarel??

  Det er jo nok av nybygde flotte hus der,- gjerder er vel ikke så ille når dere «vet» at det holder «drittpakket» inne? Dere får lov å lære å skyte, bombe og drepe med hendene. Barn, kvinner og dyr. Dette er en enestående måte å lære å plyndre på ekte demokratisk vis!!!

  – etterpå kan dere jo stikke å drikke vin, øl, brennevin og røyke litt mariuhana eller ta litt koka – detFLYTER av dop og alkohol i nybyggerområdene – rene ville vesten ettersom jeg har skjønt! Passer nok dere siviliserte superborgere som hånd i hanske:)

 21. WOW! Visste ikke at det var så kuuult i Israel! Takk til Silje V. for verdifull informasjon. Hadde egentlig tenkt å kose meg med billig sprit & horer i Bankok, men nå blir det definitivt fellesferie i nybyggerområdene i midtøstens ville vesten!!!

 22. Jeg holder med deg Hildegunn!

  Vi klager på Israel og vi klager på Islam, men det er mye her som tyder på at noen i Norge må se litt på seg selv først før de lissom begynner å bli voksne til å ta del i debatt.

  Ha en fin dag i rosenrøde Norge.

 23. For noen år siden sa Hagen det «Vi må passe oss for islamiseringen»… og kanskje det var riktig sagt…. hvis jeg husker riktig så var han ikke sosialist men i et liberalistisk politisk parti.

  Det finns meget i denne verden som er et paradoks.

  Folk i gaza holdes i noe som minner om en konsentrasjonsleir, det er ikke bra det! Men Islam har masser med dårlige rollemodeller.

  Det finnes mye som handler om ballansegang og Islam mestrer ikke det, så det store spørsmål er hvem kan vi egentlig tillate oss å klantre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.