Stopp den ulovlige lærerstreiken!

Det er streik! På mange områder! Jeg er selvsagt skeptisk til en så åpenlyst sosialistisk måte å fremme sine synspunkter på. Det er typisk sosialisme å tvinge sine egen meninger gjennom uten vilje og evne til å komme frem til løsninger gjennom dialog. Det er fork flest som må lide på grunn av sosialistens streik. Men en streik fremstår som mye, MYE, mer pervers og ekkel enn de andre! Lærerstreiken! Det er skammelig! Det er en skandale!

Lærere har nemlig INGEN grunn  til og streike! Lærere i Norge er landet’s, ja faktisk HELE VERDENS, mest priviligerte yrkesgruppe! Jeg vil faktisk ikke kalle læreryrket ett «yrke» i hele tatt! For vanligvis er definisjonen av ett yrke de arbeidsoppgaver som yrkes utøveren gjør. Så hva så for lærere? Jo, sannheten er at lærere ikke arbeider! I ett klasserom er det faktisk ELEVENE som arbeider, ikke lærerne! Lærere bare står og ser på! Og når de ikke har undervisning sitte lærere bare på å drikker kaffe på sine pause rom og syter over hvor ille de har det! Jeg har aldri noensinne møtt en lærer som er verdig beskrivelse hardtarbeidne! Norske lærere er en  skam, en stor skam for verdens beste land!

Hva innebærer arbeids dagen for en lærer? Læreren kommer på skolen når skole dagen begynner! La oss si at en lære underviser ca. 4 av skole dagens 6-7 undervisnings timer, det vil altså si at over 20% av arbeidsdagen, som de blir lønnet for, har lærerne fri! Lærernes fritid blir betalt av folk flests skattepenger!! Men hva med lærerens undervisning? For en lærer å starte en time og notere fravær og informere om elevenes arbeids oppgaver tar max 5 minutter! Deretter følger resten av timen der læreren bare sitte og drømmer seg bort i sin egen verden, totalt uten tanke for elevense læring. At en slik yrkes gruppe har den frekkhet å forlange MER lønn er tidenes vits!!!

Alle vet hvor elendig den norske skolen er! Sosialistiske læreplaner som fjerner kunnskap og disiplin og ersatter det med lek og kaos er den Norske skolens realiterer! Skolen er overfylt av late, udugelige, fagorganiserte, sosialistiske, feministiske og kvinnlige lærere TOTALT uten de egenskaper som skal til for å tukte og dominere en elevgruppe! Fra den sosialistiske regjeringens side stilles det ingen krav til skolne! Ingen krav til lærere! Og dermed ingen krav til elever! Resultatet: Verdens dårligste skole!

Men tar sosialistene ansvar for kaoset de har skapt? Tar venstrevriffe medier opp situasjonen? Nei, som vanlig bryr de seg mer om totalt irrelvante saker!!

Lærer har altså sannsynligvis en av Norges minst krevende arbeidssager, og også en av de korteste! Alle vet jo at skolen slutter mye tidligere enn vanlige arbiedsplasser der folk flest sliter hver dag for lønna si. Slit, strev, arbeidsmoral og innsats er fremmedord for norske lærere! Og i tillegg til dette har de to måneder ferie hver sommer!! Jeg blir fysisk kvalm av Norkse lærere! Der er samfunnets bunnslam, sosialistiske parasitter med sugerør i statskassa!!!

Jeg forlanger opprydding! Alle fagorganiserter Norks lærere skal sparkes OMGÅENDE! Sosialistiske lærere MÅ fjernes fra skolen! Jeg forlanger dyktige lærere, ikke kvinner uten even til å didplinerer elever!

Norge er verdens beste land! Norge fortjener verdens beste skole! Så lenge lærere for lov til å være fagorganiserte er dette uoppnåelig! Knus sosialismen! Det handler om Norges fremtid!!! Følg med!

Annonser

78 tanker om “Stopp den ulovlige lærerstreiken!

 1. Hmm.. For meg kan det nesten se litt ut som at du Hildegunn ikke har tatt særlig del i skoletimene gjennom årenes løp. Så hvordan kan du da vite om læreren er på skolen eller ei?

 2. Linn: *sosialistisk smask og dask*

  Ahhh…. det bringer fram glade minner fra AUF-leir på Utøya. Det var tider…
  😉

 3. Hoho, det skal jeg si deg, blodrøde jenter på Utøya er gavmilde med både smasker og dasker. I god sosialistisk ånd gjelder både «del godene» og «alle skal med»… 😉

 4. «Hei» skrev:
  «Generelt, det er latterlig å hakke løs på norsk skole når du ikke klarer å skrive tre setninger uten feil eller manglende sammenheng.»

  Nettopp. Så jeg mener Hildegunn er et godt eksempel på at i alle fall ikke HENNES lærere strakk helt til…
  🙂

 5. Huff, da. Skolen må ha fart ille med deg. Du har tydeligvis slitt med dårlige lærere. Men det er kanskje litt for enkelt å skjære alle over en kam av den grunn?? Det blir litt som å si; jeg har lest en bok – den var dårlig – alle bøker er dårlige.

  Litt faktainformasjon tror jeg du kunne ha godt av:

  For det første: Undervisningsplikten på barnetrinnet er 26 timer pr. uke, 21 timer pr. uke på ungdomstrinnet.

  Læreres arbeidstid er delt opp slik:
  * 1687,5 timer pr. år. 44 timer pr. uke i 39 uker. 5 ukers ferie, resten er avspassering for 6,5 timer lengre uke enn vanlig (37,5) Lærere har altså nøyaktig like lang ferie som andre. Er det noen som mener oljearbeiderne i nordsjøen har for lang ferie? De har fri i 30 av årets 51 uker. Men det meste er altså avspassering – ikke ferie.

  *Lærere er bundet 33,2 timer pr. uke er til arbeidsplassen (skolen). All møtevirksomhet, undervisning, skoleutvikling, felles planlegging, rapportskriving, dokumentasjon osv. gjøres i den tiden.

  10,8 timer pr. uke styrer man selv. (for- og etterarbeid og faglig oppdatering) De FLESTE bruker også mye av denne tiden på skolen, men man kan velge selv. Ettersom mange har en halv kvm arbeidspult i svært overfylte felleskontorer velger en del å ta med noe av det mest konsentrasjonskrevende arbeidet hjem.

  Så til STREIKEN:

  En person med 4 årig høyskoleutdanning i det private tjener i gjennomsnitt 566.000,- kroner i året. (Dette er ca. 80% menn!)

  En adjunkt (lærer) med 4 årig høyskoleutdanning oppnår en topplønn på 434.000,- ETTER tilleggene vi fikk som følge av en lovlig og vellykket streik. (Dette er ca. 80% kvinner)

  Vi har fortsatt langt å gå før det er likelønn i Norge.

  Ellers vil jeg jo opplyse deg om at fundamentalistiske og fascistiske virkemidler som å sparke lærere pga. deres politiske syn er ulovlig i de aller fleste land, med unntak av f.eks. Iran og Nord-Korea. Litt artig at du mener man skal gjøre det i Norge. Men en slik ytring vil jo hefte ved deg i alle dine senere forsøk på å oppnå en posisjon i Norge – så lykke til med det!

  Hilsen en mann som gjerne tar en ny streik for å få meg selv og mine (for det meste kvinnelige) kolleger opp på et anstendig lønnsnivå – for et av verdens viktigste yrker.

 6. CJ:
  Jeg vil ha meg frabedt at du kommer med direkte løgn i mitt kommenatrfeld. Jeg har skrevet sannheten om lærere, og dine idiotisk påstander endrer ikke denne sannheten. Følg med»

 7. Moro at du mener jeg farer med løgn. Hva mener du er løgn i det jeg skriver. Jeg gjorde bare et forsøk på å gjøre deg litt mer opplyst. Men som KnakkWurst sa…..(godt sagt forresten).

  Og: Ble jo litt nysgjerrig over hva du anser som gode blogger. Du refererer til noen «gode borgerlige blogger». Enkelte av dem er noe av det mer radikale kristenfundamentalistiske makkverk jeg har lest. Det får jo fundamentalistiske muslimer til å virke som pudler.
  Hvor får du alt hatet og sinnet ditt fra, Hildegunn? Trenger du noen å snakke med? Og hvordan får du til å skrive så mange skrivefeil???

 8. Den britiske statsmannen Benjamin Disraeli slo fast allerede på
  attenhundretallet at det finnes tre typer løgn: «Lies, damned lies, and statistics».

  Signaturen «CJ» fremfører den siste typen, som om det skulle dreie seg om gudsens sanning. Jeg anbefaler alle som vil lese noe vettug om norske læreres gjøren og laden, om heller å
  studere Hildegunns utmerkede blogg.

  Ellers merker jeg meg at «CJ» ikke unnser seg fra å forfalle til simpel hersketeknikk. Det aller nedrigste må vel være å gjøre narr av Hildegunns skrivefeil. Denne «rødt hår & fregner»-strategien er jo ellers velkjent fra den sosialistiske skolegårdens hakkeorden, som «CJ» åpenbart ser ut til å sverge til.

  At «CJ» kaller de gode, borgerlige bloggene Hildegunn er så
  elskverdig å henvise til, for «radikale kristenfundamentalistiske makkverk», sier vel det meste om hva slags type lærer «CJ» er. Gud fri og bevare meg for å slippe den slags løs på ærlig kunnskapssøkende skoleelever!

 9. Rimgrim:
  Jeg har aldri stjålet noe. Jeg er nemlig ikke sosialist, og har derfor respekt for Norges lover. Følg med!

 10. Denne bloggen må jo bare være tull, for så vanvittig går det vel egentlig ikke an å være…men bare for moro skyld skal jeg prøve å ta det du skriver på alvor. Det første som slår meg er at det er rart at du kan synes at Norge er verdens beste land å bo i, det styres jo av disse «farlige» sosialistene. Og i følge deg kan jo ikke de gjøre noenting riktig…men ettersom du synes det er så flott å bo her må jo det bety at de gjør veldig mye riktig!
  FRP har aldri styrt landet og hadde de fått muligheten hadde de kjørt de tingene som gjør Norge til et flott land å bo i rett på dunken i løpet av en uke.

  Forøvrig skjønner jeg at du ikke aner noe som helst om hva som foregår i et klasserom, så det er det jo ikke noe vits i å kommentere en gang. Og når jeg ser på de hårreisende orddelingsfeilene og rettskrivingstabbene du gjør er det vel lite trolig at du fikk noe særlig utbytte av skolen den tida du gikk der selv heller.

 11. Ingrid,

  Dysleksi er veldig vanmlig også på internettet. Jeg vet selv at mange slike ordelingsfeil komer av at det er vansklig å lese lange ord. Jegt ror kanskje at du ehller bør se på Hildegunns gode innlegg, og mulige skrivefeil med nye briller med bifkalt brilleglass fordi hun kanskje DOBBELT DOKUMNETERER at skolen feiler???

 12. Ja, hvor skal man begynne her da mon tro?

  «Jo, sannheten er at lærere ikke arbeider! I ett klasserom er det faktisk ELEVENE som arbeider, ikke lærerne! Lærere bare står og ser på!»

  Så din oppfatning er at det er kun elevene som arbeider – mens lærere bare står og ser på. Det er vel ikke en eneste time i en undervisningssituasjon hvor en lærer bare står og ser på. Kanskje akkurat i det det har blitt gitt ut en prøve. Men til og med da kan man ikke sitte. Det er alltid noen som har et spørsmål. Ellers er det ikke mye stillesitting i dagens skole for læreren. Jeg har til gode å se det.

  «Og når de ikke har undervisning sitte lærere bare på å drikker kaffe på sine pause rom og syter over hvor ille de har det! Jeg har aldri noensinne møtt en lærer som er verdig beskrivelse hardtarbeidne!»

  Dette blir egentlig bare for dumt. Enkelt og greit. Drikker kaffe og syter og klager? Tror du virkelig det?

  «Læreren kommer på skolen når skole dagen begynner! La oss si at en lære underviser ca. 4 av skole dagens 6-7 undervisnings timer, det vil altså si at over 20% av arbeidsdagen, som de blir lønnet for, har lærerne fri! Lærernes fritid blir betalt av folk flests skattepenger!! Men hva med lærerens undervisning?»

  Vi har noe som heter bunden tid. Det vil si at vår arbeidstid er fra 8 til 16 hver dag. Den tiden brukes ofte til møtevirksomhet eller forbredelser. Likevel er vi aldri ferdig når vi kommer hjem. Det har kanskje vært noen situasjoner på skolen som krever oppmerksomhet. Foreldre får tak i lærere på deres «fritid». Samt at det er rettinger, forbredelser, kursing osv. Jeg legger ned arbeidet stort sett klokken 22 på kvelden. Da har jeg jobbet i 14 timer. Så kom ikke her. De timene vi ikke har undervisning brukes til slikt som forberedelse, møter med elever, kollegaer, barnevern, BUP, PPT, rektor, foreldre osv. Så nei, vi har ikke fri de timene vi ikke underviser.

  «For en lærer å starte en time og notere fravær og informere om elevenes arbeids oppgaver tar max 5 minutter! Deretter følger resten av timen der læreren bare sitte og drømmer seg bort i sin egen verden, totalt uten tanke for elevense læring.»

  Du tror også tydeligvis at alle norske elever mirkaluløst vet hvordan en oppgave skal løses og at det da er mulighet for å stå og se ut vinduet? Det er noe som heter veiledning. Dessuten er det en del gjennomgang i norske skoler. Man gjennomgår en del stoff som elevene må ha for sin utvikling slik at de kan løse oppgavene som kommer deres vei. Man går også igjennom oppgaver etter at elevene har løst dem. Det er også dette med repetisjon før prøver. Jeg tror ikke jeg har stått rolig og tittet ut av vinduet en eneste gang i min lærergjerning.

  Du nevner også at vi har to mnd med sommerferie som lærer. Sant og si så har vi 7 uker totalt, 2 av disse ukene er avspasering. Vi får dessuten ikke lønn i juli. Så vi blir lønnet for 11 mnd arbeid. Og siden vi betaler skatt også som lærere putter vi vel strengt tatt penger inn i statskassa framfor å suge dem ut. Vi får nemlig ikke trygd i juli hvis du nå skulle tro det.

  Jobb som lærer først du, før du uttaler deg om ting du strengt tatt ikke har spesielt mye peiling på.

 13. Du, kjære bloggar, har tatt deg vann så langt over hovudet at du ikkje ser overflata eingong.

  Lærarar får ikkje lønnsauking når dei burde få det. Mange brenner ofte ut på grunn av vanskelige arbeidsforhold. I fattigare kommunar har dei få midlar å ta i bruk. Og no aukast krava for utdanning i tillegg!

  Som om ikkje dette er nok så har privatskulane begynt å ete seg inn over dei statlege skulane. I staden for å gje midlane som trengs til dei statlege skulane, fyller ei likegodt lommane til privatskular.

  Ein ting har du likevel rett i. Dei endelause reformane har skada skulen. Men dette er ikkje «sosialismen» sin feil. Dette handlar om at byråkratar som aldri har vert i nærleika av eit pedagogisk yrke skal bestemme korleis skulen skal være.

 14. Hanne Katrine har skrevet minst to steder i Hildegunns gode blogg, oger tyspisk eksemepl på BÅDE LÆRER OG SOSIALIST. Typisk at en lærer er så fjæernt fra samfunnsforståelse at HUN KLAGER PÅ AT HUN IKKE FÅR LØNN NÅR HUN ASVPSASERER!!!!

 15. Hanne Katrine som er både lærer og sosilist tror også at hun bar efår lønn i 11 månder!!! Hun er passe teit som ikke vet at det NORSKE SOIALISTISKE ARBEIDERPARTI innførte overformynderriet med FERIPENGER for lenge lenge siden. Er Hanne Katrine og en skole taper, eller er hun sløv av HASJRØYK!!!!!!!!

 16. hehehe er alt jeg kan si……
  Så uvitende. Så dum.
  Håper at «Hildegunn» er en person med sans for humor, for så teit går det ikke an å bli……
  Hvis dette mot formodning skulle være seriøst men bør «hun» nok sendes til Afghanistan for å «joine» Taliban. (fanatismens høysete)

 17. Hildegunn må seriøst få seg en jobb,kloakken i Oslo e.l. hadde vært passende.Ingen ved sitt fulle fem klarer å skrive så mye pisspreik.Fritidsproblem?eeehh ja!!!!finnes løsninger for sånne,fine hvite trøyer med knyting på ryggen.

 18. Da jeg først leste dette blogginnlegget klarte jeg ikke å gjøre meg helt ferdig. Jeg lo så jeg fikk tårer i øya, og måtte derfor vente litt før jeg leste videre. Jeg valgte faktisk først å tro at dette var spøk fra a til å bare for å se hvor provoserte folk kunne bli, men etter å ha skumlest litt på de andre blogginnleggene skjønte jeg at vi her har med et svært uheldig menneske å gjøre. Og la meg gjøre det helt klart med en gang; jeg er absolutt ikke sosialist, jeg har stemt Frp de sist 20 årene, og har ingen planer om å forandre på det, men jeg beklager sterkt at mitt parti tiltrekker seg slike mennesker som Hildegunn. Når det er sagt er det vel råtne epler i alle leire.

  Det er helt tydelig at Hildegunn har hatt maksimalt med uflaks da hun tråklet seg gjennom sine maksimalt 9 år på skolen. Samtlige av de lærerne hun hadde må ha vært av den typen hun beskriver alle dagens lærere som, og med tanke på dette, så er det jo smått utrolig at hun i det hele tatt klarer å uttrykke seg skriftlig (selv om det dog er delte meninger på hvorvidt eller i hvor stor grad hun behersker denne kunsten).

  Jeg tipper at Hildegunn er mellom 35 og 40 år gammel, altså for gammel til å ha vært ferdig med 9-årig grunnskole etter at alle fikk rett til videregående opplæring (forøvrig den største feilen som er gjort i norsk skole de siste 100 år, men det hører en annen debatt til). Årsaken til at jeg tror hun er i denne alderen er at hun viser et kunnskapsnivå som er altfor lavt til at hun kan ha gått på videregående skole. Språket hennes, hvor det florerer med skrivefeil og orddelingsfeil som ikke er av typen en dyslektiker sliter med, tyder også på at utdanning sannsynligvis ble avsluttet etter 9-årig grunnskole (og kanskje før, jmfr. ordningene med utplassering de to siste årene på ungdomsskolen tidligere).

  Kjære Hildegunn. Jeg vil gjerne invitere deg til å komme hjem til meg og snakke ut om problemene dine. Jeg skal også snakke med rektor på skolen hvor jeg jobber og spørre om det kan ordnes slik at du får følge en lærer (meg?) eller et helt team en hel uke. Jeg skal love deg at det ikke er mye tid til kaffedrikking!

  Følg meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.