Musikkfestivaler må vurderes forbudt!

Allrede for ett år siden advarte jeg mot musikk festivaler! Og det med god grunn! Som jeg skrev den gang på min blogg er musikkfestivaler ett sted der Norsk ungdom blir utsatt for hasj og andre sosialistiske utinger. Men ingenting er blitt gjort! Det er direkte skammelig! Musikkfestivaler slik de fremstår i dag er utelukkende ødleggende for alle andre en enn ørliten gruppe!

Jeg snakker slevsagt om sosialister. Denne gruppen kjennetegnes jo av en nærmest pervers egoisme, og er tottalt ute av stand til tenke på annet enn sin egen nytelse. Og så lenge denne gruppen har infiltret Norske musikkfestivaler er festival opplevesen ødelagt for folk flest. Musikk festivalene handler nemlig ikke lenger om musikk og festival.

Mye av musikken som spilles fra Norske festival scener er direkte skadelig forNorsk ungdom! Haha, nå lurte jeg dere sosialister skikkelig! Dere trodde jeg mente at musikk er skadelig og bør senurerese! FEIL! Jeg tror nemlig på YTRINGSFRIHETEN! Det gjør derimot ikke sosialistene! Sosialisten har sørget for at det ikke finnes musikalsk ytringsrihet i Norge! Man har ikke lenger lov til å hører på den musikken man vil, man må høre på den musikken som sosialistenes meningsmonopol godkjenner. Og det er kunn denne musikken som får slippe til på Norske festivalescener!

La meg snakke med ett eksmeple. Det såkallede rocke bandet Muse spilte i går på Hove festivalen. Hvorfor? Det er jo ett gejnnomført taletnløst, sosialistisk band! Kjedlige sanger og tekster på rosabloggnivå! Men likevel flokker folk, deribalndt mange, ja faktisk ett stort flertall etnisk Norsk ungdommer til! Hvordan kan slikt skje? Norsk ungdom er fra ntaurens side svært oppegående mennesker, og har evnen til kritisk tenking særdeles inntakt! Hvorfør hører de da på denne typen mindreverdig musikk?

Grunnen er selvsagt at sosialistene har fri tilgang til venstremedia for å promotere sine festivaler. Totalt ukritisk spyr avisene og tv, spesiel NRK (for DINE lisesepenger!!!) ut gratisreklame for festivalene, og dermed for sosialismen. Sosialisme er hjerenvask, det er festivalene ett eksempel på. Mangen ser på musikken sosialistene på festivalenen booker inn som god, dette er 100 % bevis på hvordan sosialistene, som utgjør den selutnevnte kultureliten, hjernvsaker og forfører Norsk ungdom. Musikken er bare første steg på veien. Festivalene vil om de får lov til å fortsette på denne måten omgjøre stadig nye ungdomskull til viljeløse handlanger for sosialismens perverse ideealer. Uten at noen griper inn vil musikkfestvalene på sikt utgjøre en trussel mot demokratiet!

Det er nemlig slik at tanker som likeverd og at alle mennesker har samme verdi ikke vedsettes av sosialisten, og dermed er heller ikke alle mennesker likeverdige på musikkfestivalene. Sosialistene ønsker ett sorteringssamfunn. På musikkfestivalene blir mennesker som ikke liker den musikken som sosialistene liker utestenget. Dette er kulturell sensur av store deler av Norgeæs befolkning, men siden sosialistene er venstremedias yndlinger blir det ikke satt spørsmålstegn ved dette. På sikt vil dette si at om sosialistene får samme kontroll over hele det Norske samfunn vil det si at vi vil få et samfunn der mange mennsker blir utesteng og fengslet om de ikke har samme meninger som sosialistene. Vi ser i Nord Korea resultatene av ukontrolert sosialisme i ett samfunn. Nord Korea er idealet sosialistene ønsker å forme Norge etter!

Det eneste som kan redde MusikkFestivalene i SommerNorge er om sosialister blir utestengt fra alle former for kulturarrangement! Kulturen skal være for folk flest, ikke en liten klikk av elitistiske perverse sosialister!

Hvorfor kan ikke festivalene handle om sol, sommer og god musikk? Hvorfor skal de handle om egoisme, hasj, kriminalitet og hemningsløs egoisme, verdier som sosialismen representerer? Norske musikkfestivaler i sin nåværende form kan ikke få lov til å fortsette, ei heller kan det tillates at etnisk Norske ungdommer reiser til utlandet for å delta på festivalermed tilsvarende verdigrunnlag!

La oss alle gjøre en innsats for å ta sommern tilbake fra friheten og gledens fiender!

Annonser

104 tanker om “Musikkfestivaler må vurderes forbudt!

 1. Jaja. Om dette er satire, treffer det eigentleg ikkje heilt. Litt mykje sjangerbrot og distraherande skrivefeil. Kanhende er det øving som skal til? Eller ikkje? for dersom det ikkje eingon er satire, er det berre trist.

 2. Jeg har fått oversatt ditt eminete innlegg.

  Selv om du har fått en kristen oppdragelse, har du skjønt poenget.

  Du er hjertelig velkommen ned til vårt land, hvor vi sammen kan stoppe denen tøyleløse vestlige zionist musikk.

  Har kan du lese mer om hva jeg mener:

  Men regjeringen, ledet av president Mahmoud Ahmadinejad, har trolig ingenting i mot å forby kulturformen.

  Etter at Ahmadinejad vant valget i 2005, slo han hardt ned på musikk. Tusenvis av album nektes distribusjon i landet, og myndighetene gir sjeldent tillatelse til å ha konserter. Ifølge The Guardian frykter de at det kan brukes av opposisjonen.

  – Khamenei har alltid hatet musikk, sier Houshang Asadi, som skal ha delt celle med den åndelige lederen før den iranske revolusjonen, ifølge The Guardian.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.