Asylsøkere amokk – resultatet av de rødgrønnes politikk!

Jeg tar en pause fra min velfortjente ferie modus for å gi mine mange fans den egentlige årsaken til at asyslesøkere i Norge går amok! Hvordan kan slikt skje? Slike scener burde Nordmenn blitt spart for, Nordmenn fortjener langt bedre! Slike opptøyer skjer vanligvis bare i land befolket av lang mer kriminelt belastede etnisitetere enn Nordmenn! Hva er årsaken? Svaret er selvsagt den sosialistiske rød grønne regjeringens umenneskelige politikk!

Sosialistene er nemlig de værste menneskene som noensinne har eksistert! Deres perverse planer for samfunnet må ALDRI gjennomføres!

Asyls søkere er mennesker som har søkt asyl i Norge. De kommer ofte fra andre land. Land som er fattige, muslimske eller plaget av krig og vold. Men ikke alle har rett til å komme til Norge! Kriminelle, bløffmakere og mennesker med sosialistiske trekk skal holdes LANGT unna vårt land! De må sendes ut! Dette evner ikke sosialistene å gjennomføre.

Men hovedgrunnen til at det kommer asylsøkere er forholdene i U-land! De er fattige, krigsherjet og ureverseelig snikismaliserte. Dette er ikke slik det burde være. Alle land burde være fremgangsrike, frie og demokratiske. Men sosialistene ønsker ikke dette. Her er det sosialismens perverse menneskesyn kommer til syne! Sosialisten ser ikke på mennesker som kommer fra U-land som likverdige oss Nordmenn! Sosialistene er de værste rasistene og apartheidistene noen sinne!

Sosialistene ønsker menlig ikke at fattige mennesker skal komme ut av fattigdomen! Sosialistene arbeider aktivt for å reproduser fattigdom, krig ødleggelse og djevelskap!

Hvorfor? Svaret er egosime. SOSIALISTISK EGOISME!! Ingen er sågjennomført egoistiske som sosialistene, en sosialust er totalt ute av stand til å tenke på andre mennsker, til å føle kjærlighet eller empati!

Sosialistene øsnker menlig at mennsker i fattige land skal fortsette å lide for at sosialistene her i Norge og andre Vestlige land fortsatt skal ha noen  å synes synd å! Sosialistene mener i sine perverse sinn at det kune er sosialsiter som tenker på fattige menneskeri lidende land. De før derfor god samvittighet. Dette er beviste på sosialistenes ufattelige selvgodhet, de ønker at mennseker skal lide for at de selv skal føle seg vel. Sosialister er det mest kvalemende som finnes!!

Sosialisme er grunne til at det finnes nød og fattigdom. Sosialisme er grunne til at det finnes mennesker på flukt. Sosialisme er grunne til at det finnes asylsøkere. Sosialisme er grunne til opptøyene vi har sett i Lier.

Fjerner vi sosialismen og sosialistene fjerner vi nøden og fattogdomen. Så enkelt er det.
Knus sosialismen!

Annonser

22 tanker om “Asylsøkere amokk – resultatet av de rødgrønnes politikk!

 1. Det hjelper fint lite at sosialistene mister makten når Høyre ikke er hakket bedre i innvandringspolitikken.

  Erna & co står dessverre for en ganske lik innvandringspolitikk som de rødgrønne.

  Det står i partiprogrammet deres…

  Det står at de ønsker å videreføre dagens innvandrings- og flyktningepolitikk.

  Dette til tross for at antallet innvandrere har DOBLET seg siden år 2000. Det er IKKE bærekraftig, og jeg er skuffet av Høyre.

  Problemet i Høyre er først om fremst at de politikerne som er valgt inn ikke er på linje med velgerne sine.

  http://www.hoyre.no/temaer/innvandring_og_asyl

 2. Disse asulsøkerne organsierr seg som sosialister, helt uten takknemlighet for at de i det hele tatt får lov til å søke asyl, selvom de som de selv beviser ved sin oppførsel er en skurkegjeng selvom de eneste som burde få lov til å søke asyl var de som virkelig trengte det. Slik er det ikke. Det burde være helt anderledes!!!. Det må det bli slutt på, og kun nødlidende som kan bevise at de ikke er sosilister eller andre skurker bør kunne søke. For eks. muslimske ateister eller nødlidende med høyere utdanning som vi trenger!! F.eks leger eller andre ingeniører eller oppfinere og bedriftsledere!!!

 3. Vi trenger forskjellsbehandling! Vi trenger den modellen med poengsystemet som de har tatt i bruk i Danmark fordi det er ekstrem stor forskjell på invandrere og hav som ligger til grunn for at de kommer her.

 4. Hei, Jan.

  «Dette til tross for at antallet innvandrere har DOBLET seg siden år 2000. Det er IKKE bærekraftig, og jeg er skuffet av Høyre.»

  Der gikk du til kjernen av tingene. SOSIALISTENE i Høyre er like kørka som de andre. Det fins ikke annet enn sosialister i Norge, uansett farge.

  Det inge vil se i øynene er at innvandrerne vil være i FLERTALL i Norge innen 2020. Dette er statistikk – FAKTA – ikke bare en mening. Hva vil det gjøre med det? Vente til de setter fyr på Bondeheimen også?

 5. FÅ DISSE MENNESKENE UT AV LANDET

  DETTE BURDE VÆRE ENKELT

  DE KOMMER IFRA UTLANDET

  ERGO ER DE UTLANDIANERE

  SEND DEM TILBAKE TIL UTLANDIA DER DEM KOMMER IFRA

  PÅ FØRSTE BØRST

 6. @Tutemare

  Veldi godt poeng «…at invandrene vil være i flertall»
  De kaller seg for en minoritetsgruppe men de popper opp over allt og er befolkningsmessig i enorm vekst…. ??

  Var innom hovedstaden Oslo igår. Ja det var ikke mange etnisk norske eller skandinaver å få øye på der.
  Tok meg en tur til Carl berner, masse med folk som holdt på å bygge om veiene der… hørte ikke en eneste som pratet norsk.
  Okay det var ikke Islam men europeiske, men det sier noe om landet. Helt sikkert milliarder av kroner som flyr ut av landet?

  Skal vi bare sitte og se på de bare tar over sagte men sikkert?
  Vi har stor arbeidsløshet her, Nordmenn som kan og vil og er veldi flinke til faget de har skolet seg opp til, men det finns ikke jobber nok til alle, alle invandrere vil bor i Oslo til og med det finns ikke boliger nok og sånt kan det bare fortsette og fotsette….

  Det går an å få plass til invandrer som faktisk «må være et sted som dette» men det må stilles betingelser og det må være en grunn til de er her og evt. får asyl» Den prosessen burde være lisså vanskelig som det er å komme seg ned ii en flaskehals.

  Umenneskelig? Nei, hvis jeg f.eks. setter meg for å vil emigrere til Australia blir det stillt veldig høye krav til meg, også i USA osv.

  Ikke Russland heller, vil jeg bo der, vanskelig prosess.

 7. Er det blitt sånn at kommentarfeltet også fylles opp av parodier på brunsvidde Frp-ere, eller er denne bloggen nå tatt opp i fellesskapet på ytre høyre?

 8. «Er det blitt sånn at kommentarfeltet også fylles opp av parodier på brunsvidde Frp-ere, eller er denne bloggen nå tatt opp i fellesskapet på ytre høyre?»

  Helt umulig å si.
  Jeg måtte faktisk lese gjennom fire-fem artikkler før jeg forsto poenget med denne bloggen, men kommentarene er jeg neimen ikke sikker på. Resultatet blir uansett helt likt.

  Men så er jo jeg bare en «hjernedød sosialistisk analprolaps» eller hva det nå heter

 9. @Kjell ingen som er hjernedøde, de som tror de har blitt frelst fordi de tror på en eller annen politiker kan ha valgt feil.

  Hvorfor skal politikere egentlig blandes inn i et spørsmål som handler om asylsøkere?

  Ja jeg spør fordi fordi en politiker kan ha en mening, men det som utløser «galskapen» er ikke hva politikeren forsøkte overbevise befolkningen om men det som i realiteten skjedde.

  Her i landet kan du egentlig velge om du vil satse på pest eller kolera, det har du friheten til, det er demokrati.

  Hva med befolkningsgruppene som misbruker demokratiet sine muligheter?

  Et godt sted å få til med teorisme kunne rent faktisk bli Norge som står nest…..

 10. Vet du egentlig hva en sosialist står for sånn generelt? Jeg kan opplyse deg jeg.

  Sosialisme er en politisk ideologi som vektlegger ønsket om økonomisk likhet mellom samfunnsmedlemmene. Tilhengere av sosialismen ser økt statlig engasjement i samfunnet som et virkemiddel til å oppnå rettferdighet. Sosialismen fremmer et optimistisk syn på muligheten for å politisk styring av økonomien, men skepsismen er til private næringsinteresser og profittmotiver. Tilhengere av sosialismen har i motsetning til tilhengere av kapitalismen og liberalismen et negativt syn på frie markeder, ettersom de anser dem å skape uholdbare skiller mellom rike og fattige. (Fra Wikipedia)

  Nå er det vel også ytterst få av landene hvor det er størst utvandringsstrøm at det er sosialistisk, eller sosilademokratisk styringsform. Det er vel også en del av disse landene som ikke har skrevet under på menneskerettighetserklæringen også hvor mennesker er på rømmen.

  Jeg er ikke enig i at folk skal fyre opp asylmottak pga at de har fått avslag på søknaden sin. Disse kan gjerne sendes hjem igjen da dette ikke er en god måte å fremme sine meninger på. Men skyld ikke på sosialismen. Det var ikke den som tente på Lier. Det var heller ikke sosialister som bestemte seg for å forfølge sine innbyggere.

  Du har jo nevnt tidligere i andre blogger at sosialister er hasjrøykende egoister, samt at de er late har du vel også påpekt -og en hasjrøykende, lat egosist hadde vel strengt tatt gitt f*** i noe annet enn å finne sin neste joint, hoppe rundt på en eller annen sosialistisk musikkfestival eventuelt sovnet i stolen sin foran TVen? Eller? Det er nazister og andre høyreekstremister som hadde giddet å bruke tiden sin på å jakte etter og ta de som er annerledes enn dem.

 11. Kunne du ikke heller bare kalt bloggen din anti-sosialismesyt?
  Jeg tror det er det minst saklige og mest talentløse jeg har lest i hele mitt liv!!!

 12. Hanne Katrine: Det er ufint av deg å beskylde andre for å være nazisst og høyre ekstrmist. Viss du følger med (!!) vet du at de ikke finnes. De eneste som overlde den kampen var venstresidens relgiøse kommunsiter og soialister som tror på Marx sine idet om at alle skal få det likt endag og være glade sammen. Det er der hasjen og gitaren kommer fra!!! Det er derfor så mange tror at sosialsime er det samme som SOSIAL. Det er det ikke. Det er noe helt annet. Det er mye værre!! Den glade dagen kom ikke i øst europa og det samme kan skje her!! Er du helt dum!!???

 13. Jeg ser at det er mange sarkastiske innlegg her, som absolutt ikke kan tas på alvor.
  En direkte tulleblogg, er dette.

  Men det er bra at noen setter søkelyset på aktuelle problemstillinger, så får dem bare le litt av sin egen uforstandighet i å forholde seg til disse problemene og se dem for hva dem er.

  Asylsøkere utgjør på mange måter et stort problem, og en overhengende fare.

  Ikke bare kommer dem hit fra andre land, men dem passer igrunnen ikke helt inn.
  De har rett og slett dårlig forutsetning for å finne seg jobber, og bli gode norske borgere.
  Og det er mange av dem, ja igrunnen de fleste, som det ikke er noen grunn til at vi skal ta imot.
  Til sist er det noen, ja kanskje mer enn vi vet om, som går med planer om å utføre terroraksjoner.

  Der har vi faktisk veldig gode muligheter for å gjøre noe med dette, hvis vi bare tør.

  De rødgrønne har vist seg å være kujoner, og bare fare med pjatt, men partier som FrP, Høyre og Fedrelandspartiet, har faktisk vært villige til å ta det hele inn over seg og tenke ut smarte og praktiske løsninger.

  Her er da mine forslag for å få en endelig løsning på problemet:

  1. Obligatorisk sterilisering av alle asylsøkere før søknaden behandles

  Her er det viktig å være strenge – det handler om å gi og å ta.
  Dem kommer hit og hevder at dem frykter for sine liv i utlandet, javel, da må dem også være villige til å gi litt selv.
  Egentlig er dette helt opplagt: Dem passer så dårlig inn i utlandet at dem er redde for at noen skal drepe dem, og så skal dem komme hit og passe enda dårligere inn? Og samtidig kreve å få mulighet til å lage barn og på den måten spre mistilpassetheten sin til flere?
  Nei, vet du hva.

  2. Obligatorisk arbeid under og etter behandlingen av søknaden

  De rødgrønne er som kjent late mennesker som helst vil leve på uføretrygd istedenfor å gjøre et ærlig dagsverk, men Bibelen forteller oss at den som ikke vil arbeide, skal heller ikke få spise.
  Inntektene fra dette arbeidet skal da selvsagt gå til å nedbetale kostnadene ved behandlingen av søknaden, samt ovennevnte sterilisering.

  3. Obligatoriske digitale fotlenker
  Dette for å kunne spore hvor dem er til enhver tid, og forhåpentligvis redusere den fæle kriminaliteten dem holder på med.
  Og gjør dem noe kriminelt, så skal dem rett ut av landet.

  Dette er igrunnen svært enkle grep, og krever ikke mye arbeid.
  Det er bare å være villig til å ta tak i problemene, og løse dem.

  Godt valg, folkens!

 14. Even, jeg ser du har tenkt gjennom sakene, men hvorfor skal asylsøkerne stå først i køen når det gjelder sterilisering? Norske leger er overararbeidet nok som det er, og millioner av nordmenn står i kø for å slippe å få bart, jeg mener barn.

  Ellers må jeg bare innrømme at jeg er litt rødgrønn selv: Jeg blir som oftest litt rød i sola, og jeg går alltid på grønt når jeg kommer hjem igjen.

  Digitale fotlenker låter forresten kjempedigg! Hvor får jeg kjøpt dem? (Årets julegaveidé!)

  For øvrig helt enig: Den som ikke leser Bibelen, skal ikke få lov til å spise, og den som ikke spiser, skal ikke få lov til å arbeide.

 15. @Uncle Jake:
  Takk for de oppmuntrende ord, jeg skal forsøke å besvare spørsmålene dine.

  Nå må vi huske på at det meste her er på idemyldringsstadiet, da vi ikke ser for oss å bruke for mye tid på å gå inn på detaljer rundt det hele; vår oppgave er mer å gi de andre partiene inspirasjon.
  Dette bidrar til den demokratiske prosessen, hvor det hele får en tverr politisk gjennomgang (gjerne først gjennom pressen), og så ser vi litt ann reaksjonene og tilpasser de praktiske utformingene etter det.
  Det er ikke nødvendigvis en endelige løsning, foreløpig.

  Over til sterilisering.

  Det er bra at du har fokuset på kostnadene ved det hele, men du er kanskje ikke informert om at vasektomi (klipping av sædlederne) er et veldig enkelt inngrep?
  Det er ikke nødvendig å blande leger eller kirurger inn i en slik operasjon. Man snitter bare i pungen, finner frem sædlederne en for en, og klipper.
  Gjort på fem minutter med en saks og en grillklype.
  For kvinner er det selvsagt litt mer komplisert, men da de fleste asylsøker er menn, vil mye av problemet være enkelt løst.
  Eventuelt kan man i samme operasjon foreta en kastrering, noe som vi fra dyrehold vet vil hjelpe med å skape mer rolige og føyelige hanner.

  Og så dette med digitale fotlenker, da.

  Det viktigste her er å holde fokuset på kostnadene, og å gjøre det hele så enkelt som mulig.
  Det enkleste er ofte det beste.
  Et mulig alternativ i den forbindelse kan være å kombinere sporingsfunksjonen til en digital fotlenke, med den instruerende effekten av elektriske dressurhalsbånd.
  Vi ser da for oss at dette kan bidra til å kontrollere bevegelsene til asylsøkerne, samt redusere opphopningen av dem på enkelte plasser, og derav redusere kriminalitet.

  Det er igrunnen veldig enkelt: Vi setter opp et online kart med fast sone-inndeling og variabel lokasjonsinndeling.
  I praksis kan dette fungere slik at asylsøkere nektes adgang til sentrum, hvor dem igrunnen ikke har noe å gjøre for dem har ikke råd til å kjøpe noe der uansett, og også nektes adgang til områder hvor det til enhver tid har blitt begått kriminalitet.
  Samt selvsagt områder hvor det er for mange utlendinger allerede.
  Dette er veldig enkelt: Hvis en asylsøker beveger seg mot et slikt område, får vedkommende automatisk et kort og korrigerende støt, for å instruere at her har man ikke lov til å gå.
  Slike kart kan da være oppslått på asylmottak, og daglig oppdatert basert på kriminalstatistikk, slik at asylsøkeren kan orientere seg om hvor det er upassende å være.

  Dette tror vi er gode og praktiske løsninger, som vil hjelpe asylsøkere å bli integrert i det norske samfunnet på en god og likevektig måte, slik at dem finner sin passende plass.

 16. Rimgrim:

  «Det er ufint av deg å beskylde andre for å være nazisst og høyre ekstrmist. Viss du følger med (!!) vet du at de ikke finnes.»

  Vel – de gruppene finnes de. Vi har Vigrid og Norgespatriotene blant annet som er nynazistiske grupper. Det er flere andre ute i det ganske land samt ellers i Europa. Sverige har slitt med nynazistiske miljøer. Jeg beskylder ingen for å være nazist. Jeg bare konstanterte at det er ikke sosialister som nødvendigvis har vært de største forfølgerne av andre folkeslag – det er nazistene.

  !De eneste som overlde den kampen var venstresidens relgiøse kommunsiter og soialister som tror på Marx sine idet om at alle skal få det likt endag og være glade sammen. Det er der hasjen og gitaren kommer fra!!! Det er derfor så mange tror at sosialsime er det samme som SOSIAL. Det er det ikke. Det er noe helt annet. Det er mye værre!! Den glade dagen kom ikke i øst europa og det samme kan skje her!! Er du helt dum!!???!

  Jeg har aldri sett på meg selv som dum eller uopplyst. Kommunismen hadde ikke mye bra med seg da Stalin kom til makten. Grunnen til at kommunismen i det hele tatt vokste frem i Europa var jo fordi land og folk ble styrt med jernhånd av sine keisere, konger o.l. Folk flest sultet mens de rike fikk spise seg gode og mette. Men det var ikke de rike som gjorde at landet gikk rundt, det var arbeidsmassen generelt. Når det blir så ulik fordeling av godene blir det revolusjon. Men om kommunismen var veien og gå er nå så. I Norge snuste de litt på idèen om å bli kommunistisk, men siden de var redde for revolusjon og opprør innad i landet valgte man den sosialdemokratiske veien i stedet.

  Jeg tror ikke Norge er i fare for å bli et land med hasjrøykende og gitarspillende sosialister. Jeg tror at nordmenn generelt er så klare på hva slags gode vi har i et sosialdemokratisk land at vi vil jobbe hardt for å ha det slik vi har det.

  Når det er sagt, så blir jeg faktisk litt skremt av å lese en del av kommentarene på dette innlegget.

 17. Hanne Katrine,

  Du har kanskje rett i at det finnes noen nazister igjen. Jeg trodd Vigrid hadde sluttet. Norgerspatriotene har jeg aldri hørt om. Uansett er begge disse lagt sammen ingeting iforhold til Sosialistisk Ventrspoarti + Rødt + Arbeidarpartiet og de delene av de andre partioene hvor sosialistene skjuler seg.

  Grunne til at kommunismen voskte var at lederne lovet alle at de skulle få det fint sammen ganske snart, men først måtte de stå åp alt de kunne. Snart ble de lovet at dagen skulle komme. Denne fanaistike gjengen drepte andre for rettferdighetens skyld. De gjorde det mange steder i verden. Sjefene bodde i så store slott SOM KONGER. Der kom de ut noen sjeldne ganger når de var lei av sex, øl og hasj. Da stilte de seg opp på balkongen og lovte atsnart skulle det glade skje. Litt til!!

  Det gikk dårlige og dårlig. Dew sosialiste arbeiderne slet seg ut på å drepe andre og overvåke. Ingen fabrikker virket. Alt gikk galt.

  Stoltenberg er på amnge måter nevøen av denne SOSILISTE DJEVEVELSKAPEN. Den intenasjonale sosialistike kronprins av det RØDE RIKET reiser rundt på hyllingsferd i hele verden og strør seg rundt med penger som ikke er hans og lover at snart blir det bra der og!! Det skjer ikke. Sosialistene ledere bruker opp alt på meningssløt sløseri. for dem er staten eier av alt og sosialdemokratier er basre en omvei til kommunisme.

  Har du hørt om DLD (datalagrisndirektivet)? Det skal disse internasjonale røde koseklubbene som IKKE ER SOSIALE, men noe helt annet bruke til OVERVÅKING!!!! Har du hørt om Erik Honnekker? Har du hørt om STASI? Har du hørt om KGB? Ser du sammenhengen???

 18. Du kan ikke være riktig klok. Hurra for internett hvor tullinger som deg får herje fritt! Dog er det litt søtt hvor naivt du skriver.

  Ps. «nordmenn» skrives med liten «n». Ikke er det egennavn, og ikke er vi noe form for übermenschen heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.