Har det vært regreingens intensjon å ødlegge sommeren for Nordmenn?

Ja, det er ett spørsmål! Og mye tyder også på at svaret er klart, og svaret er ja! Selv har jeg vært i sommer modus, men det er helt uten at sosialistregeringen skal ha æren for det. For sosialistregjeringen motarbeider systematisk Nordmenns muligheter til å ha en god sommer!

Det mest påtakelige er været! Ja, dette har vært den dårligste sommeren noensinne! I hele verden har man sett det, aldri før har det vært så kaldt i  verden og aller hardest rammet er vi i Norge! At vi skulle behøve å oppleve en slik sommer er en skandale. Og likefult snakker sosialistene i fult alvor om en global oppvarming! Sannheten er, som jeg også har bevisst i tidliger blogger, at global oppvarming er en løgn. Og hva skjer så når sosialistene tvinger gjennomm tiltak for å hindre denne påståtte oppvarmingen? Jo, man får det stikk motsatte: en global nedkjøling!

Alle frnuftige mennesker vet jeg har rett! Har vi kanskje ikke hatt den værste og kladeste sommeren noensinne? Var denne sommeren kanskje ikke noe som kom rette etter den kaldeste vinteren noensinne? JA, det var den! Og derfor er det helt perverst at de sinnsyke sosialistene uhindret får fortsette å ødlegge klodens klima! Om vi ikke setter en stopper for sosialislmen vil jordens evne til å dyrke mat bli svekket! Da vil det spøke for vår sivilisasjon! Dette er selvsagt sosialistene fult klare over, de ønsker å se vår sivilisasjon ødelagt, vår frihet og vårt demokrati fjernet og vårt land islamisert!

Det var Gud som skapet vårt land og vår klode! Sosialistene har ingen rett til å tukle med skaperverket!

Mangen Nordmenn rømmer landet i sommer månedene for å få sol og varme og slipp unna sosialismens pervers styresett her hjemme. Men selvsagt passer drittsosialistene i regjeringen på å ødlegge sommern for også disse Nordmennen! At etnisk Norsk mennesker skal behandles på denne måten er en skam! Men når man ser på sosialistrgjeringens ideal samfunn, Nord Korea, er det ikke annet å vente. Sosialistene ønsker nå å hindre Nordmenn i å bruke sine egne penger i utlandet. Dette er ren stalinisme! Ingen har rett til å bestemme over oss Nordmenn!

Drar ikke allrede sosialistene inn miliarder i perverst høye skatter og avgifter? Jo, og nå har de tatt steget ett skritt videre! Sosialistregjeringen vil bestemme hva vi skal bruke pengene på! Sosialisen vil ta fra oss retten til selv å bestemme over våre penger, umyndigjøre oss! Dette er det værste overgrepet mot vårt folk noensinne, ett overgrep som gjør det klart at regjeringen ikke lenger har legitimitet, de har forrådt vår demokrati!

Jeg forlanger regjeringens avgang!

Annonser

31 tanker om “Har det vært regreingens intensjon å ødlegge sommeren for Nordmenn?

 1. Norge har den regeringen de förtjänar. Turligt nog har ni råd än så länge men det kan bli ett bryskt uppvaknande snart.

 2. åååh… Ironien I at du skrev bevist feil.
  «Sannheten er, som jeg også har bevisst i tidliger blogger, at global oppvarming er en løgn»

  Det får deg til å virke veldig akademisk opplyst, NOT!
  haha
  😀

 3. Hei Hildegunn,

  Takk for veldi ggod blogg. Jeg tror ikke på den sosialistiske globale nedkjølingen. Jeg tror på noe annet. Jeg tror på den ustalie solen!! Sosialistene sier heløe tide akkurat det ve vil og passer seg. hva de vil. Alle er opplært helt fra barnehage til skole til arbeids og trygde liv at regjeringen har rett. Det har deen ikke. det må det bli slutt på.

  Pengen re mine selv om deer på kortet mitt!!!! Jeg vil ikke at sosilistregjeringen skal bestemme hvor jeg skal reise og bruke pengene på kortet miktt!! Det må det også bli slutt på.

  Jeg vil ha varm sommer og flere penger på kortet mitt!!!!!! og det kan det bare bli NÅR regjeringen går av og de borelgi tar over. Det kan bare skje når mange nok blir opplyst om det lureri de er og har vært utsatt for så lenge. Jeg tror det nærmer seg for mange vil lure nå når de har fryst ert helt år!!!!

  STÅ PÅ HILDEGNUN!!! SNART HAR MANGE FROSSET SÅ LNEGE AT REGJERINGEN BLIR TVUNGET TIL Å GÅ AV. MYE KAN VI TAKKE DEG FOR DA!!!

 4. Jeg tror ikke du vet hva definisjonen på Sosialistisk/Sosialisme etc er. Til og med FRP promoterer jo en liten grad av sosialisme, og Høyre ganske mye.

  Politi, Brannvesen er sosialisme, jeg tror ikke noe parti ønsker å privatisere noen av de to.

  Det man mener i politikken er at venstre siden er MER for sosialistiske ordninger enn det høyre siden er, men de ER alle sosialister til en viss grad og de støtter opp om Sosialdemokratiet, altså alle vil ha sosialistiske ordninger, men venstre siden fler en høyre siden.

  Dog, Høyre og AP er ikke veldig langt unna hverandre når det kommer til akkurat dette skille.

  Det blir for dumt å si at Sosialisme er ett onde. Det blir alt for enkelt. Det blir nesten for dumt å snakke om sosialisme uten å være mer spesifikk om akkurat hva slags type sosialisme du retter til, snakker du om Jord reformer I Nord Korea eller snakker du om Texas Rangers i USA?
  eller kanskje du er i mot sosialisme i hvilken som helst form?
  da er du kanskje en Anarkist? 🙂

 5. Hadde det ikke vært bra for deg å se litt mer på den virkelige verden, og kansje utdannet deg litt mer før du uttalte deg. Du kan ikke bygge opp argumentasjonen din, alt du publiserer er grunnløse meninger, fordommer og vrangforestillinger. Lag innhold med begrunnelse.

 6. Anbefaler å skaffe et gratis betalingskort fra utlandet. DKB i Tyskland er VISA uten gebyrer, bortsett fra valutagebyr 1% om du bruker kortet til noe annet enn euro. Neteller MC er uten årsgebyr, men valutagebyr er høyt og det er prepaid så litt tungvint. Så ta med et kort fra et annet land enn Overformynderiet Norge er eneste løsning 🙂 Må nok stemme noe annet ved neste valg enn rødgrønt om det skal være noen mulighet for selvråderett.

 7. Respekterte vitenskapsmenn over hele verden har studert global oppvarming i mange mange år, og har samlet konkrete vitenskapelige data rundt emnet…

  Hildegunn har fulgt med på gradestokken utenfor kjøkkenvinduet HVER ENESTE morgen det siste året…

  Hmm…. hvem skal man tro på? Vanskelig valg det her altså…

 8. @KnakkWurst:
  De er søstre.
  Hildegunn vokste opp i et trygt hjem med gode oppvekstvilkår, mens Hanekamhaug vokste opp i et hjem hvor dem moret seg med å slippe henne i gulvet med hodet først.

 9. Fortsatt underholdende! Fortsatt avføring…Tenk deg det som renner under bakken som alle mennesker klemmer ut av kroppene sine opptil en til to ganger om dagen. Kanskje til og med tre ganger. Bland det med urin….Vips! HildeGunn.

 10. Seriøst Hildegunn, skal du bli oppfattet som noe annet en en dyslektisk 10-åring så kjør i alle fall teksten din gjennom stavekontroll i Word eller tilsvarende før du poster.

  Så slipper du i alle fal lå bli latterliggjort for mesteparten av kunnskapsmangelen, og vi kan heller le av innholdet i det hysterisk patetiske du skriver.

  Du skulle ikke være søsteren til Rune Fardal (ihugga kranglefant på Dagbladet)? Dere har like lite kunnskap om verden dere lever i.

  Som f.eks global oppvarming. Trodde du det betydde at vi kun fikk sommerdager? Global oppvarming gjør at mer vann fordamper opp i atmosfæren, som gir mer, og kraftigere uvær. Global oppvarming vil derfor for oss og mye av resten av verden, innebære mer regn og mer regnstormer, samt vintere med mer snø. (mildere vintere gir mer snø, kaldere vintre gir mindre snø).

  At du ikke forstår sammenhenger er en ting, men da burde du SPØRRE og sette deg INN I FAKTA, istede for å utbasunere din inkompetanse.

  Det GÅR an å forsøke å tenke selv vettu…

 11. Observator
  Typsik sosialistisk hersketeknikk, personangrep, men i språkdrakt at man er omtenksom. Du er en ond faen, alle driter vel om det er litt skrivefeil i en blogg, bare man skjønner teksten. Bortsett fra mindreverdige sosialister, du kan ikke skrive, du oppfører deg som en tiåring etc….

 12. Har ett spørsmål, for enten er det noe jeg ikke har forstått, eller så er det en krafitg logisk brist i det du skriver.

  For å sitere deg; «global oppvarming er en løgn» – I åforseg ett ok standpunkt, mange deler dette standpunktet med deg, det finnes fakta som støtter under dette også.

  Men, så lenger nede proklamerer du om «en global nedkjøling!». Det virker jo litt merkelig siden det største argumentet til de som mener global oppvarming er virkelig, er at det er vi mennesker som har skyld i værforandinger på jorden. Noe du sier deg enig i, siden du sier vi kan regulere temperaturen.

  Enkelt satt: Hvis global oppvarming er en løgn, da er det logisk at global nedkjøling også er det, eller?

 13. Sosilasiter forsøker igjenn å tåkelege SANNHETEN!

  Og sannheten er at noen steder er det global oppvarming, og andre steder er det global nedkjøling!

  Og dette erdner seg også med årstidne, og er HELT NATURLIG!

 14. Even Skudenes:
  «noen steder er det global oppvarming, og andre steder er det global nedkjøling!»

  Hehehe… Jeg foreslår at du finner fram nærmeste ordbok og slår opp ordet «global» 🙂

  – Her på Østre Toten har vi global oppvarming, mens på Vestre Toten har dem global nedkjøling…

  🙂

 15. Spørsmål:
  Du må ha en hjerneprolaps av dimensjoner, for så dumme mennesker som deg er det sjelden man ser! Selvsagt finnes det ikke noe global oppvarming! Om man ikke skjønner det er man tilbake stående!
  Og du er jævla tilbakestående din analprolaps! Du er det mest tilabekståande mennesket i verden din sosialist!!
  Om man gjør tiltak for å senke temperaturen når temperatuern ikke øker synke tempearueren!!!!
  Derfor ødlegger drittsosialistene klimaet!!! Følg med»»»

 16. Ikke bare er du søppel, men den verste sortendøpprl; FEIGT søppel! Som faen meg har kronisk hjerne-diare her anonymt.

  Way to go….

 17. @ Hildegunn

  Takk for svar! Ingen grunn til å bli så aggressiv, men det har ingen betydning.

  Som du sikkert har skjønt, jeg liker å stille spørsmål, du kommer med mange påstander og anklager mot den nåværende regjering, mitt spørsmål blir da, hva ville du gjort som statsminister? Hva er løsningen på problemet du fremmer med så mye tid og krefter?

 18. hihihi, skikkelig morsom blog. Alle går fem på. Det er da ikke mulig for et pustende menneske å mene dette seriøst, og skrive om det på denne måten. jeg koser meg skikkelig med å lese alle de oppildnede innleggene. Halvparten av leserne tror visst «hun» mener dette seriøst, og det er skremmende nok oftest de som støtter henne.
  Takk for mange gode lattere. jeg kommer til å bli gammel hvis en god latter forlenger livet HERLIG! la oss bare håpe at folk flest er intelligente nok til å ikke falle for alle de populistiske og stereotype (mis)oppfatningene slik at «Hildegunn» ikke tilfeldigvis starter en ny ekstremistisk politisk retning fulgt av de stupdummeste menneskene planetene kan oppdrive. Jeg kommer til å legge denne bloggen inn som min daglige pustepause fra seriøs vitenskap og intellektuell tenkning og skriving.

 19. du e SKADA! Herregud så skada du e. Stakkars lille ynkelige hildegunn. Stakkars. Håpe du får et flott liv omringa av sosialista som pine dæ med sine meninga.

 20. SuperHildegunn er en enkel blondine fra landet som tidlig flyttet til byen og kom i kontakt med Unge-Høyre gutter som gav henne noen ligg. Derfor er hun i dag ikke-sosialist, om ikke av den fremragende typen.

  Men hun skal ha kred for selvironi, engasjement og impulsivitet.

  Men det har aldri vært blondinene som har brakt verden fremover.

 21. Fy flate! Dere som skriver kommentara her må bare klappe igjen å legge dere flate! Nøtter ikke å være full når du skriver kommentar, vettu! Alle her er jo fulle som elger. Sikkert på sånn «fiin» «fransk» viin også.

  Takke meg tell. Hvis hjemmebrent var bra nok for bestefarem min, er det f…. meg bra nok for meg!

  Stå på Hildegunn, vi er noen (EN GOD DEL) som har trua på deg!

 22. Jeg har fulgt med på denne bloggen en stund, og selv om jeg ikke er enig i alt Hildegunn sier (hun er nok litt for ekstrem noen ganger), så ville jeg aldri synke så lavt som noen gjør her – nemlig å fradømme henne livet!

  For det er det dere gjør når dere prøver å argumentere for at hun ikke finnes. Når jeg var ung var det ikke ansett som pent å slå noen som lå nede, eller å slå kvinner i det hele tatt. Men det er vel blitt det nå i våre dager med alle innvandrerne på Karl Johan og alt det der moderne. Jeg mener dere slår, dere som ikke vil tro på Hildegunn, at hun er en kvinne av kjøtt og blod. Hvordan ville dere følt det om noen skulle begynne å tvile på deres eksistens? Eller datteren deres? Dere skulle skamme dere, alle sammen.

  Pratet om troll kan dere også ha for dere selv. Ja, for dere vet vel at troll er noe som hører hjemme i eventyr, og ikke på Internettet!

 23. Indignert: Hvis du har lest denne bloggen en stund, så er det da en lille smule merkelig at du ikke skjønner at folk tviler på hennes eksistens…

  … Og apropo det å slå noen som ligger nede; I Hildegunns øyne ligger jo tydeligvis alle sosialister nede. Har du lest de enormt gjennomtenkte og velformulerede svarene hun kommer med til folk som kommenterer her?
  .. For hun kan jammen denge «de som ligger nede»….

  Forstå meg rett. Hennes «hetsinger» preller nok av de fleste….

  Jeg er nok en av de mange som tviler på hennes eksistens. Slikt må man regne med når man stiller med en offentlig blogg som er så til de grader dårlig skrevet, uten argumentasjoner, og hvor hun selv ikke er i stand til å diskutere som et voksent menneske.

  … Er man med på leken, får man jaggu meg tåle steken…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.