Ett ødelagt barnevern!

Jeh vil faktisk påstå det! Fordi jeg leser i avisen. Og så leser jeg at det ikke finnes kontroll i barnevernet! Slikat kan vi ikke ha det i Norge, jeg forlanger at det gjøres grep! Men jeg forlanger at det gjøres skikkelig, man kan ikke tillate seg at de som har ødlagt tilbudet for vasnskelige barn får lov til å fortsette å ødlegge!

Legg merke til at jeg skriver vanskelige barn i stedet for den vanligere betgnelsen vanskeligstilte. Dette finnes set selvsagt en grunn til. Og grunnen er at man i årevis har hatt feil fokus i sitt syn påa saker i barneversnsektoren. Det er hevet over en hver tvil at det jobber, og ellers er involvert mange kvinner i barnevernssektoren. Det er også hevet over en hver tvil at barnversnsktoren er gjennomsyret av sosialislme fra bunnen og opp til ministeren på toppen! Så lenge sosialismen for lov til å råde grunne reprodusere systemet vanskelightere for vanskelige barn!

Men tilbake til min språklige fortreffentlighet. Skal man takle problemet må man innse problemet! Man har i årevis latt mennesker som ikke har barnets beste i tankene få styre i barnevernssketoren, altså sosialister. Ett trekk ved sosialisme er nemlig at man ikke er i stand til å innse at personlig ansvar er en viktig del av all sosialisering. Skal man kunne fungere nirmalt i samfunner må man kunne ta ansvar for seg selv og sine handlinger. Denne egenskapen ønsker ikke sosialistene at vanskelige barn skal oppleve. Derfor bruker sosialistene og feministene uttrykket «vanskeligstillte» barn. Man ser på den Norske skolen der kvinnelige lærere har vært i flesrtal hvor skaldig feminin innflytelse på barn kan være. Kvinner makter ikke å tukte, dominere og displinere ungdommen. Hele oppdrageransvaret blir redusert til «forståelse» og dulling. Slik skaper man ikke normale mennesker av, slik skaper man sosialklineter, kriminelle og sosialister, altså personer som utelukkende er byrder for samfunnet!

Målet må være at «vanskeligstillte», aøltså rettere sagt vanskelige barn kan sosialiseres og bli normale, produktive, god patriotiske samfunnsborgere: altså som folk flest. I det sosialiststyret barnvernet fratas barn disse mulighetene. Dette er nok ett bevis på at sosialisme reproduserer sosialisme. Sosialisme er svakhet og ansvarsfraskrivelse. Barn med en sosialistisk oppvekst er derfor oveerepersentert blandt vanskelige barn. Sosialisme er ren egoisme. Disse personene tenker derfor bare på seg selv, og tar ikke ansvar. Derfor oppsøker de kriminelle miljøer og dårlig påvirkning, som hasj, siden dette er verdier som sosialistene setter høyt! At barn blir vanskelige og havner i bernverent er derfor utelukkende sosialsmene ansvar! Jeg håper sosialistregjeringen har innsikt nok til å se konsekvensene av sin egen politikk på dette området og gir etter for folkekravet om å gå av!

Fjerner man sosialismen fra samfunnet forsvinner behovet for barnevernet. Så lenge vi har ett sosialistisk, feministisk barnvern vil krisen forstette!!

Annonser

39 tanker om “Ett ødelagt barnevern!

 1. Hva gjør vi når våre egne hjemmeboende barn ikke gjør slik vi vil, jo vi «grounder» de og prøver å snakke de til rette, hva er problemet med å gjøre det med barnevernsbarn? Jeg bare spør

 2. Husker at det i min ungdomstid var omtrent samme situasjon i den lokale barnevernsinstitusjonen. Barna som bodde der fikk omtrent gjøre som de selv ville, samtidig som de ble nedlesset med penger. Om jeg ikke husker feil fikk de noe slikt som 100 kroner dagen i lommepenger. Selv fikk jeg 50 kroner uken av mine foreldre. Dette var for 15 år siden. I motsetning til barnevernsinstitusjonen som lot beboerne gjøre omtrent som de selv ville til alle døgnets tider, noe som innebar røyking, drikking, festing og hasjrøyking, hadde mine foreldre stålkontroll på meg. Jeg hadde knapt penger til mer enn ett Fantomet i uka, jeg våget ikke røre alkohol og kunne ikke være ute til sent på kveldene. Og jeg døde ikke av narkoverdose på en eller annen luguber fest.

  Å låse barna inne er kanskje ingen god løsning, men å administrere pengene de får på en bedre måte og samtidig kreve at de oppholder seg på institusjonen innenfor visse tider på døgnet må da være mulig. Enda viktigere er det kanskje å holde stålkontroll på barnas relasjoner: Kjærester, venner, dårlig familie m.m.

 3. Jeg vil gjerne benytte anledningen til igjen å fremme mitt forslag om digitale fotlenker.

  Disse har blitt brukt med stor suksess i Demokratiets Vugge, United States of Amerikkka.
  Det er enkelt: Man kobler bare på en slik fotlenke, og så kan man spore folk til enhver tid.
  Det seg være asylsøkere, kriminelle i hjemmesoning, eller barnevernsbarn.

  I dette spesifikke tilfellet, kunne denne tragedien vært unngått, om vedkommende hadde hatt på seg en digital fotlenke som hadde slått ut på narkotika, og varslet en sentral slik at folk kunne rykket ut.
  Samtidig kunne fotlenken gitt vedkommende elektriske støt inntil politiet kom, både i instrueringen sin interesse og for å sikre at vedkommende var motivert til å møte politiet.

  De aller fleste problemer har enkle, og ofte ingeniørmessige, løsninger.

 4. «Fjerner man sosialismen fra samfunnet forsvinner behovet for barnevernet.» Er du virkelig så korka, eller bare later du som? For.eks., er det sosialismen som får ekle mannsgriser til å forgripe seg på sine egne barn slik at ungene trenger Barnevernet til å hjelpe seg ut av familien? Det foregår faktisk i alle samfunnslag helt uavhengig av politisk tilhørighet. Er det sosialismen som gir folk arvelige psykiske problemer som gjør at ungene trenger vern både fra familien og seg selv? Se på de katolske prestene hvordan de ødelegger unger, tror du de er sosialister? Tror du virkelig at alle barn med problemer er «vanskelige»? Enten er du veldig ung, eller så har du ingen erfaring med livet i det hele tatt.

 5. Mai-Liiss Gilde,

  Hvis du ser litt på tidligere blogginnlegg fra denne fantastiske debattanten, så er det sosialismen som har skylda for alt som er galt i verden, fra dårlig ånde til vulkanutbrudd. Så det bør ikke komme som noen overraskelse at sosialismen også har skylda for problemer knyttet til barnevernet.

  Siden det er «Norges viktigste politiske blogger» vi har med å gjøre, så er det vel like greit å bare godta påstandene som settes fram. I motsatt fall blir man fort (og med rette, selvfølgelig) stemplet som en «analprolaps», hva nå det måtte være… 🙂

 6. En blogg gjennomsyret av vrangforestillinger (og skrivefeil).

  Bloggeren Hildegunn starter med å fortelle at hun leser aviser! Det tviler jeg på at hun gjør i særlig grad. Hun leser sannsynligvis kun overskriftene.

  Etter å ha lest første avsnitt stoppet jeg opp og leste bloggerens egne synspunkter om mangt og meget i venstre kolonne. At hun betegner seg som landets viktigste politiske blogg viser at egoet er det intet i veien med. Men deretter er det bråstopp og inkompetansen tar overhånd.

  Det gode med å bo i Norge er at man tillater Hildegunn å slippe til med sine synspunkter. Jeg er av dem som er villig til med mitt liv å forsvare hennes rettigheter til å skrive hva hun gjør og som hun sikkert påstår/prater om overfor sine omgivelser.

  Samtidig må hun tåle at andre; enten de er røde, lyserøde, grønne, gule, blå eller mørkeblå – ja hele fargeskalaen slipper til. Det er like ille med en «lobotomert» blå som en ditto rød.

  Jeg kommer ikke til å følge bloggen eller bloggeren næremere. Men dropper jeg innom i vanvare vil jeg sikkert gripe pennen fatt og gi mitt korreks, for jeg tviler på at det kommer noe vettugt ut fra bloggeren senere.

 7. Etter at denne kommentaren er postet, velger jeg å fortrenge alt jeg nettopp leste, og krysse fingrene for at du er den eneste som har et så snevert og primitivt syn på en så vanskelig sak. Dessverre så er du nok ikke det. Så la meg gjette..FrP?

 8. Hmm, denne bloggen hadde jeg helt glemt, må si det er noen år siden jeg var her sist. Skal lese noen av de nyere innleggene. Jeg håper virkelig materialet er av samme art som da jeg sluttet å besøke denne bloggen, for hvis det er kan jeg vente meg en skikkelig latterkule:)

 9. Rakkeren må ha angrepet mange i dette landet. Hvorfor gjøre alt så byråkratisk vansklig når man i de fleste tilfeller bør kunne gjøre det så mye enklere.
  La barn få bo hjemme og la de foreldre som takler å sette grenser for sne barn og unge igjen få rett til å irettesette sine håpefulle. Leste ett sted om tvang og fotlenker. Hvordan i rakkeren tror folk flest da at barn og unge vil te seg ? Joda, bare verre og verre adferd. Husarrest under oppsyn av sine egne foreldre så sant det er mulig.Ett klaps med bjerkeriset – ingen har dødd av det. Jeg snakker ikke om å denge barn og unge ,når jeg sier ett klaps så mener jeg ett klaps.Når jeg sier husarrest så sier jeg husarrest,men da bør det være minst en foreldre tilstede hjemme.Alternativ i ille tilfeller kan f eks være at Barnevernet bøyer og føyer seg en smule og at foreldre og Barnevern samarbeider.Barnevernet må bli mer åpent overfor pårørende. Samtidig som barn og unge kan trenge en refs oftere nå enn den gang jeg var ung, må man heller ikke glemme belønningsmetoden for pen adferd.Håndjern og fotlenker – ærlig talt.Hvilke idioter er det som tror det er virkemidlet.Det er ting de kanskje må bruke på voksne kriminelle,men på barn og ungdom. La det bare fortsette slik innen BV som det gjøres pr i dag og man får beste fall ett nervevrak av av ett barn i retur en dag.I verste fall får vi fler og fler dødsfall.
  Samt får vi fler og fler pårørende som også ender opp som vrak.Folk blir uføre og det som verre er . Enda fler å få på – ja det er jo og en måte å styre ett land på i rette kurs 😉 Men med ei snørrunge som Barne og Likestillingsminister kan man neppe forvente seg vettuge tiltak. Så dessverre folkens, her er det bare å belage seg på flere tragedier.

 10. Barnevernet er fullstending på «blåbærtur»……og spesielt de i Hordaland.

  Jeg har selv to barn som jeg er samværs far for, en mor med ungdom i nrkomiljøet, veldig mye samme situasjon som moren til denne stakkars Ragnhild.

  Jeg har riktig nok ungene boende hos sim mor….enda….men hun trenerer og saboterer samvær med ungene, det være seg alt fra å sende med gamle forsmå klær og sko, til å forlange kortere samvær, under påskudd av at hun skal ett eller annet «vikig» f.eks. overnatting i barnehagen etc..,
  Det er ikke lett å følge dette opp for meg som far da jeg selv bor i Stavanger.

  Men når jeg henvender meg til moren for å be om å levere unger mandag/tirsdag til uken, altså en utvidet samværshelg, er svaret blankt nei, og nye løyner om hvorfor, blandt annet skal det angivelig være avsluttning i barnehagen før skolestar, men styrer i barnehage bekrefter at så ikke er tilfelle….mao…en ny løyn.

  Som om ikke dette er nok…..kontakter hun barnevernet og ber om deres vurdering av at jeg kommer med ungene senere fordi jeg ønsler å ta dem med til EuroDisney.
  Jeg kan selvsagt levere unger om morgenen mandag slik jeg pleier, men da kommer jeg fra Paris kl. 00.30, noe jeg da heller vurderer dit henn at det er langt bedre å komme på normal dagtid og da levere unger 9 timer senere.

  Mors henvendelse til Barnevernet er i seg selv sjokkerende, hun burde kunne være en selvstendig mor, men egne avgjørelser og beslutninger, og loven sier at det SKAL bestrebes BRED og GOD kontakt mellom begge foreldrene, således PLIKTER mor å tilrettelegge for mer samvær om det er mulig, noe det i aller høyestegrad er denne helgen.

  Men hva svarer barnevernet?
  Jo, ifølge mor, svarer barnevernet at reisen ikke bør finne sted, og at barna skal leveres som vanlig. Ergo tar Barnevernet partisk rolle, (noe jeg trodde de ikke hadde lov til) samt at de bidrar til å vanskeliggjøre samvær og å sabotere det som var ment som en opplevelsesrik helg for ungene.

  Det hører med til historien at en av ungene har psykiske problemer, på skole og hjemme, noe som utelukkende skyldes hennes savn og behov for mer og tettere kontakt med…..nettopp FAR!

  Jeg sender mail til vedkommende navngitte person hos Barnevernet, og ber om snarlig redegjørelse for uttalelser og grunnlag, svar uteblir.

  Det er fullstendig meningsløst og det er KUN ungene som er tapere
  Om noen kan overbevise meg at unger har bedre av 7 timer i Barnehage/SFO midt i sommerferien enn en innholdsrik opplevelses tur til Paris med den faren de savner så mye, som sammarbeidskontoret til Barnevernet, BUP har under behandling, vil jeg gjerne at vedkommende står frem.

  Snakk om å dolke seg selv i ryggen, tiltro og troverdighet til dette systemet eksisterer ikke hos meg i det heletatt lengre, det er byråkratisk, korropsjon og offentlige terrorister mot barn.

  Psykisk vold mot barn!!!!

 11. Det beste for barn er selvsagt

  1) Bo sammen med begge foreldre

  2) Hvis det ikke nytter at Mor og Far lenger bor sammen bør man komme til en minnelig samværsløsning for barna sin skyld.

  3) Skulle være bannlyst å snakke stygt om den foreldre som ikke er til stede. HUSK BARN FLEST ER GLAD I BEGGE SINE FORELDRE .

  Boikott av vanlig samvær samt feriesamvær bør heller ikke skje.

  Etter hvert som barn vokser til vil de nok selv finne ut hvem av foreldrene som var mest lojale , dermed forstår de da også en dag hvem av foreldrene som egentlig var den som brydde seg mest om barna.

  At det offentlige er med på å skape ytterligere konflikter hersker det nok liten og ingen tvil.

  Så hvem vet, kanskje barnevernsbarn og skillsmissebarn osv en dag de som tar revansjen overfor det offentlige. Så slipper vi det skippertaket der. Husk at barn husker godt hvem som var til å stole på eller ikke.Barn lærer seg også ganske raskt å forstå hvem som løy overfor dem. Barn lærer av seg selv også hvem som egentlig var slemme mot dem og da hersker det vell ingen tvil om hvilke personer disse tusener av barn først og fremst vil ta revansj over. Sånn sett burde vi egentlig lære å lene oss tilbake og slappe av inntil de tusener av ofrer klapper til uten vår påvirkning. For barn de glemmer ikke det vonde som har skjedd dem.

 12. Til «Øivind».

  Du kan nesten bare slette innlegget ditt. Det du skriver er rett og slett bare tull og oppspinn. Jeg kan meddele at det var et rent helvette å bo på barnevernsinstitusjon for 15 år siden. Det var ufattelig mye strengere da, enn nå. Røyket du hasj eller ruset deg på et eller annet vis, fikk du en strengere konsekvens enn hva du hadde fått nå til dags. Du skriver at de fikk 100 kr dagen, og det er feil. Nå til dags får de 150 – 200 kr uken. Du kan da tenke deg hva de fikk den gangen, og at den 50-lappen du fikk av mamma
  var på lik linje med de andre barna. Du skrev også dette –

  administrere pengene de får på en bedre måte og samtidig kreve at de oppholder seg på institusjonen innenfor visse tider på døgnet må da være mulig. Enda viktigere er det kanskje å holde stålkontroll på barnas relasjoner: Kjærester, venner, dårlig familie m.m.

  Jeg er enig med deg, men dette er allerede innført på de fleste institusjoner. Selv mener jeg at hardere konsekvenser er den eneste muligheten for at barna skal tenke seg om. (som før i tiden) uten vold og slikt selvfølgelig.

 13. Etter å ha lest denne bloggen nøye, og deretter skumlest Hildegunn’s tidligere blogger, har jeg kommet fram til at denne Hildegunn må være utrolig sneversynt og dum. Leser sjelden blogger, og trodde derfor at etter en så alvorlig sak, ville bloggen sette noen spørsmålstegn og konklusjoner som kunne funderes over, og ikke bare svada. Så da blir min konklusjon: Hildegunn, Norges dummeste politiske blogg!

 14. Utrolig hvor mange fra venstresida som føler seg støtt i dag. Istedet for å nevne den aktuelle saken går de, i kjent stil, til angrep på bloggeren. Det er jo ingenting her i landet som er en større synd enn ikke å være politisk korrekt. Jeg vil bare påpeke at siden AP til stadighet påberoper seg æren for å ha bygget det samfunnet vi har i dag, så må de jammen også ta ansvaret for både den systemsvikt og rene, skjære inkompetanse vi til stadighet opplever fra offentlig sektor!

 15. Du har ikke peiling Hildegunn!

  Du setter alt på hode!

  Vi var gått på vei til å bygge et sosialistisk drømmesamfunn!

  Men så kom høyrepartia og ødela med kåre villock i spissen!

  Det er drefor det er så mabnge oppløste hjem og barneverns barn i dagens Norge!

 16. Hildegunn har som vanlig helt rett. Savner imidlertid den religiøse dimensjonen. Ingen tvil om at det norske samfunnet begynte å gå ad undas for alvor, da sosialistene avskaffet skolebønnen!

  Jesus sa «la de små barn komme til meg, hindre dem ikke, for slike hører Himmelriket til»!!! Men dette øret nekter bølingen av sosialistkommunistatesistsodomaoggomorraister å høre på.

  Det er bare å se rundt oss. Så ser vi resultatet av de rød-grønnes herjinger. Oppløste familier og horder av barnehjemsbarn.

 17. Thomas.
  Det er jo vanskelig å føle seg støtt av Hildegunns blogg, jeg har brukt over et halvt år på å prøve å bestemme meg for om vedkommende bare tuller med oss, men har enda ikke klart å bli sikker på noe. Denne bloggen er så parodisk frp at jeg har vondt for å tro noe som helst her. Dobbeltmoral, usammenhengende innlegg og faste syndebukker er faste innslag.. en neve i øst og en neve i vest og men ingen tegn på egen tankevirksomhet, det hele virker jo mer som en venstrevridd har lagd hele greia for å sette fingeren på hvor idiotisk deler av høyresida kan virke.. Uansett så tar man ikke ballen fra en handikappet, heller ikke en klovn..

 18. @Tammus: Dette er ikke FrP, dette er verre……
  Jeg er ihuga sosialist i mine politiske meninger, men mener at ingen FrP’ere mener noe slikt som dette.

  Barnevernsbarna må noen ganger sperres inne. For sin egen og andres sikkerhet…..
  Lovene sikrer foreldres rettigheter. Derfor tas ungene nesten alltid for seint. Det er også farlig å gripe inn for tidlig, for da får Barnevernet «pepper» for det.
  At denne jenta døde er synd, men trolig var hun ikke «reddbar» uansett, dessverre.

  Vi skal være glade for at vi har barnevernet.
  @OJ: Hvis du er så stabil og bra for barna som du mener bør du prøve å få full omsorg. spesielt hvis mor er som du sier.
  Går ungene på skolen ta kontakt med skolen og snakk med dem.
  Ev. barnehagen. Omsorgssvikt synes!

 19. Svar på «Et ødelagt barnevern»
  Gud bedre så mye tull! Barnevernet arbeider ut fra barnets beste, ikke familiens beste. For dette behøver nemlig ikke henge sammen. Er det noen som er så dum at de tror at barnevernet tar barna fra foreldrene i utrengsmål? Vet dere hva det koster sanmfunnet å plassere barn utenfor hjemmet? Vet dere hvor mye merarbeid og stress det medførere for den barnevernansatte som er saksbehandler til det spesielle barnet? Er det noen som er så naiv at de tror at en ansatt i barnevernet handler i utrengsmål? At noe ansatte i barnevernet er så sjøldestruktiv at de lager en omsorgsovertakelsessak bare for moro? Ærlg talt barrnevernansatte har som kjent en ganske beskjeden lønn, og det motiverer lite til ekstra arbeid.

 20. Barnevernet, barevernet skriker alle på men hvor er de skyldige til at vi må ha et barnevern, nemlig foreldrene. Jo de finnes, i nærheten, et sted men de er umyndiggjort. De skal nemlig bare produsere og sosialistene skal forme avkommet fra vugge til grav. I dag setter ungene dagsorden, den som kan skriker, bråker og gjøre mest rampestreker er lederen. Folkeskikk er helt fraværende både hos foreldre, barnehage og skole. Hadde ungene blitt opplært til å ta ansvar for egne handlinger, ja lært seg folkeskikk, som respekt og høflighet samtidig som de fikk straff for sine utskeielser så vill unotene blitt plukket av småtrollene i tide.

  Når ungdommer ikke kan bo hos foreldrene og må plasseres på en institusjon, på statens regning, og bare stikker av noen dager eller uker når det passer dem uten at det får noen som helst følger for vedkommende da har den form for behandling (oppbevaring) mislykket totalt.

  Har en 15 åring så mye vett at de kan gå til rettssak mot staten for å bli plassert nett der de ønsker og vinne saken så beviser det at vedkommende er en inteligent og resurssterk person. Men de mangler evnen til å sitt eget beste til fordel for fylla, fest og morro. Det er forvokste barn. Det må stilles mye strengere krav gjerne med trusler om at stikker du av en gang til så er det Bjørnøya neste. Ikke bare dulle om dem som idioter og nikkedukker.

  En advokat som snakker om å være etterpåklok burde hatt kjennskap til klientens psyke og tidligere handlinger og ikke bare tenke på eget honorar og klientens ønsker. Når klienten bare har vist uforstand så bør de sannelig ikke hjelpes og tilrettelegge for mer uforstand.
  Men store ord og fett flesk sitter som kjent ikke fast i halsen.

 21. «Hildegunn»: hva slags elendig barndom og oppvekst har du hatt som sprer om deg med så mye hat og faenskap? Gå og skam deg!

 22. Det heter barnvern, ikke voksenvern Hidegunn.
  Det er ikke barnas feil at de er vanskelige, derfor brukes ordet vanskeligstillt og har overhodet ikke noe som helst med sosialisme å gjøre.

  Hvis du først skal snakke om et så ømtåelig tema som dette, burde du sjekke kildene dine. Hvem sier at barnevernet er dårlig? Avisen? Hvem er intervjuet? (eks) Noen stakkarslige foreldre som ikke greide å ta omsorg for sine egne barn?

  Hvem er det egentlig mest synd på?

  Jeg vet at denne bloggen bare er tull… men dette blir faktisk for dumt.

 23. I mange tilfeller ville en demonutdrivelse vært tilstrekkelig for å få orden på et vanskelig barn.

  Men neida! Sosialistene vet best! Bekjennende ateister som de er, går de rett i SATANS felle og nekter for at de onde åndsmakter kjemper med GUDS engler om de unges sjeler!

  Barnevernet nektes simpelthen å bruke dokumentert effektive metoder som demonutdrivelse, for å hjelpe de stakkars besatte barnevernsbarna! Da går det som det må gå! TIL HÆLVETE!

 24. Svar til Javel..

  Blir no egentli bare irritert av det du skriv..!

  Gu så mye piss du snakke! Vise jo at du IKKJE har peiling på ka du snakke om, men ser jo lett kordan sie du e på!

  Vel, dem sir no at dem arbeide ut i fra barnets beste, såå om mulig skal det arbeides førr familiens beste (men det kjæm længe ætterpå).. Kommer jo seff ann på ka situasjonen/problemet e åsså!

  Har vært innom det her som «barnet» så har nok et heilt ainna synspunkt og mye mer erfaring enn deg!

  Det du skreiv om merarbeid, stress, beskjeden lønn og at det motivere lite tell ekstra arbeid.. -> kjenne eg må flire litt her..du virke jo heilt tætt i nøtta! Vise jo at du e mere opptatt av penger enn jobben!

 25. Spørsmål og svar til hm.
  Vet du hvilken erfaring Javel har når det gjelder barnevern siden du kategorisk hevder det i ditt innlegg????.

  Norge er vell et av verdens dyreste land å bo i og de har skyhøye lønninger som ikke kan sammenlignes med noe annet land. Viser ikke dette at nordmenn er mer opptatt av penger enn jobben. Og du sitter bare å flirer av det. Norske produkter er blitt for dyre i utenverden og vi priser oss helt ut på område etter område og du flirer fortsatt. Hadde OLA DUNK tenkt på jobben så hadde de vist moderasjon under tarifforhandlingene og ikke kjørt bedrift etter bedrift konkurs med sine vanvittige kravmentalitet. Likevell streiker de for å få mer i lønningsposen. Hadde vi ikke hatt oljen så kunne vi bodd i IGLOER og spist BARKEBRØD. Men du ville vell bare fortsatt å flire du. Svar meg på hvem som er mest tett i nøtta, hvem snakker mest piss og hven har minst greie på hva de snakker om, du fliropp eller Javel

 26. OJ : du har dessverre helt rett i hvordan barnevern og barneloven fungerer . Og om du skulle vurdere rettens vei for å prøve å få daglig omsorg så har du dessverre liten sjanse . Sakkyndige/psykologer vil ikke gi deg noen støtte . De er der for morens ve og vel . Og barnevernet kan du bare glemme , der vil mor få et skriv om at mor er fullt ut kapabel til å gi barna god omsorg . Eller så vil mor evt. få en attest av en allmenlege som sier at hun er skikket som en til å ha daglig omsorg, d.v.s at da er du like langt og ca 50000-100000 kroner fattigere . PS ! Mor har selvfølgelig FRI rettshjelp . Tweety:

 27. En jente er død. Slik skulle det ikke vært. Vi skulle heller ikke frotset i detaljene. Sosialistavisene tjener penger. Polititkerne vil ha stemmer. Det er mye som ikke stemmer. Jeg blir trist.

 28. vanskelige barn og vanskeligstilte barn er to helt forskjellige ting…du kutter alle barnevernsbarn over en kam ved å si at de er vanskelige. alle er ikke vanskelige, men majoriteten er vanskeligstilte. de kommer ofte fra ødelagte hjem, foreldre med rusmisbruk etc. men barna er ikke nødvendigvis vanskelige for det…
  og det du skriver om at de i barnevernet ikke jobber med å integrere ungdommene/barna inn i samfunnet? herrejemini…du er jo helt tapt bak en stol…når du først skal publisere ting, bør du f*** i meg gjøre litt mer research… med tanke på x antall barn som har vært i barnevernet det meste av ungdomstiden sin, så er det de færreste som det ikke går bra med til slutt, men det er jo selvfølgelig de tilfellene man hører om i media etc.
  du snakker om at alle er sosialister, og deriblant media…hvorfor tror du da blindt på det som skrives i media??

 29. Noen må få ut fingern og se til helvete å anmelde barneminister Lysbakken (tror jeg det er han heter, eller noe),

  for å la feministene ture frem som de ønsker, og fullstendig

  ødelegge det eneste vernet uskyldige barn har mot de som
  ønsker å skade dem (og gjerne drepe dem for alt jeg veit)

  som utvilsomt, vil jeg nok si, tilhører Arbeiderpartimafian med Illuminati/frimurervennene sine.

  Sånn er det nok med den saken.

 30. eni me krissronni senn unga te muslimma å sosalista te svalbar hell bjønnøya!!!

  så kann isbjønna som sulte ijel pga av at selen drar sin vei pga av den globalle oppvarminga få no å eta!!!

 31. hildegunn er helt klart tilbakestående, bare les hva hun har skrevet før f.eks Ost er godt
  Følg med!!!
  da sier jeg bare Hildegunn = Retard
  FØLG MED!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.