Når folk flest må lide grunnet sosialisme

Vi må stoppe sosialismen, om sosialismens destruktive kraft får herje fritt i vårt samfunn og i verden så vil vi ikke kunne omgjøre skadene sosialismen fører med seg noensinne, vi ser dette i vårt eget land og vi ser det i hele verden. Vi må alle følge med og verne om våre verdier!

I avisen i dag kan vi leste om en helt Normal mann som ble utsatt for ett urovekkende komplott av sin såkallede vennekrets. Meden han selv var i London som er hovedsatden i ett av den vestlige verdens viktigset land , Storbritannia, hadde hans såkallede vennekrets malt mannens leilighet rosa innvendig!

Mange vil kanskje si att dette er en spøk, kanskje til og med morsomt. Men det sier ikke jeg! Og jeg oppfordrer alle til å ta klar avstand fra slike ting. Dette er nemlig ikke bare en skøyerstrek, dette er resultatet av sosialisme.

Den er hevet over en hver tvil at denne såkallede vennen er sosialist. Kun sosialister har frekkeheten til å ødlegge andre menneskers liv kun for at de selv skal ha noe å more seg over, kun sosialister kan utvise den grenseløse egoismen som skal til for å ignorere andre mennekser fullstendig. Ett av min mange visdomsord sier at alt som er galt med verden i dag skyldes at man ikke tar hensyn til hva slags konsekvenser ens handlinger får for andre. Og hvem er det som først og fremst, for ikke si at ALENE STÅR for denne egoismen som ødlegger samfunnet vårt? SOSIALISTEN!

Sosialismen er en sykdom. Den rammer ikke bare enkeltmennekser. Den rammer hele vårt land!

I dag er vårt rettsvesen truet! Sosialistene ønsker nemlig å innfører hidjbab som en del av den Norske politi uniformen. Dette er en direkte skamdale! Sosialistene viser meddette at de forakter alt Norge står for, og at vår frihet og demokrati slett ikke gjelder for vanlige Norske mennesker! E tvungent, statstyrt snikislaisering finner sted! Vi kan ikke tillate hijab i politiet! Det vil føre til en ytterligerer diskriminering av Nordmenn i Norge! Allrede i dag har sosialistene gjort Norge til ett apartheid-land. Kun sosialister får lov til å ytre seg i medier og kultur, folk flest blir tvunget til å inta sosialismens standpunkt, Mastesaken i Haredanger er ett klart eksemple på dette!

Det Norske folk får sitt livsgrunnlag ødelagt av sosialisme. Vi kan stoppe ødleggelsen!

Annonser

58 tanker om “Når folk flest må lide grunnet sosialisme

 1. Takk for hyggelig svar, Hildegunn 🙂

  Men jeg er for en gangs skyld ikke helt enig. Selvfølgelig går det an å lede en debatt. Ta Holmgang, f.eks. Der har de til og med profesjonelle debattledere. Oddvar Stenstrøm var en av disse, og ledet samtlige debatter han var med i. På NRKs folkemøter har de opptil flere profesjonelle debattledere samtidig, såkalt delt ledelse (som også forekommer av og til innen f.eks. skiløp og stavhopp).

  Jeg sluttet å se på disse programmene for lenge siden, fordi folk flest (altså vi seere) aldri får opplyst hvem som til syvende og sist vinner. Det er som å vise 5 timer av en Tour de France-etappe, og kutte sendingen rett før innspurten.

  Men jo, det går absolutt an å lede en debatt.

 2. Rimgrim !
  Du leser sikkert ikke dette !
  Skulle du likevel gjøre det har du lest noe totalt innholdsløst . Samme som APene på tinget ditt !

 3. Hildegunn har jo helt rett her, og setter fingeren på et viktig punkt som dessverre ikke blir nevnt i de fleste historiebøker:

  I det gamle DDR levde folk i konstant frykt for at venner skulle snike seg inn og male om leiligheten mens de var ute. Ikke rart at folk feiret friheten da muren falt. Endelig skulle de få ha sine malte veggflater i fred!

 4. @KnakkWurst:

  Vi som har levd en stund husker godt DDR-tiden. Hvordan de få som klarte å rømme, gråtende fortalte den ene skrekkhistorien etter den andre, om tjuvlåning av nøkler, om horrible fargevalg og ting jeg ikke en gang orker å tenke på. Det var da man priset seg lykkelig over å bo i et fritt land.

  Nå som denne typen forbrytelser har dukket opp i vårt fredelige og såkalt frie hjørne av verden, er det desto viktigere at media tar sitt ansvar på alvor og slår det stort opp, som de har gjort i denne saken. Og gledelig er det at vårt lands viktigste meningsbærere, som Hildegunn, løfter disse sakene opp og fram i lyset.

  Håper de skyldige får en passende straff. Gjerne en mulkt i størrelsesorden den Osama bin Laden kommer til å få hvis han noen gang blir tatt.

 5. Oh, lol.
  Det er deilig å vite hvor mye du sliter og irriterer deg over noe du ikke kan gjøre noe med. Skriv, klag og bann i vei. Norge vil fremdeles forbli sosialistisk og rød/grønt.
  What a wonderful wo-orld 😀

 6. Tenk å finne underholdning i å drive en køddeblogg som dette her. Det er ganske innlysende at ingen er så fantastisk fucket i hodet at de faktisk mener dette, skjønner ikke at folk gidder å henge seg opp i det en gang. Kanskje på tide med en hobby? Leke i trafikken eller noe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.