Når rabiate dyrevernere ødlegger livet til folk flest!

Dyrevernere er en trussel mot demokratiet! Klarere kan det ikke sier, og jeg sier det! Det er derfor sant! Dyrevernere, som de så frekt kaller seg, er slett ikke opptatt av naturen og dyrs velferd. De er kun opptatt av seg selv, de er kun opptatt av hvordan de selv framstår. Slik uhemmet, pervers egoisme har ett navn: Sosialisme!

Ett av de sosialistiske dyrevernernes store problemer er at de ikke innser den naturlige orden i naturen. Mennekset herkser på jorda, dyrene er våre tjenere. Slik er virkelightene innstiftet fra naturens side, fra Vår Herre selv. Folk flest vet dette. Men sosialistene tillegger dyr egenverdi! Dette er direkte skandaløst! Et dyr har kun verdi når det er til nytte for ett menneske! Se bare på katten i England! De tilbakestående, perverse drittsosialistiske dyrevernerne true en helt Normal kvinne fordi hun hadde det morro med en katt! Hun puttet katten i en søppel bøtte, en harmløs spøk! Katten gav kvinnen dermed underholdning, katten hadde verdi for kvinnen. Dermed fikk katten verdi i seg selv. Hadde kvinnen latt katten være hadde den bare vært en byrde for samfunnet!

Der fikk dere noe å tenke på, dere perverse sosialistprolapser som ødelegger Norsk natur!

Det er desverre slik at  all Norsk miljø og dyrevern er kuppet av sosialister. Derfor er det umulig å gjøre noe som helst positivt for naturen og miljøet i Norge, og det er intet mindre enn en skamdale. Og sosialistene har selvsagt alle skyld. Gjenneom sin monpolisering av miljøbevgelsen i Norge har folk flest blitt eksludert fra miljøbevglesen. Dette er anti demokrati på sitt værste, og bare enda ett eksmepel på hvordan den ufysleige sosialistiske elitismen truer det Norske demokratiet!

Norsk natur er verden’s vakreste. Det er den blitt kåret til flere ganger. Vestlige turister, og turister fra demokratiske ikke-vestlige land (Det finnes jo som kjednt få slike land, og udemokratiske sosialistiske land tilltaer jo ikke sine borgere å dra på turisme, se bare på sosialistens drømmeland Nord Korea!) er fra seg av begeistring for den fntastiske Norske naturen!

Den sosialistiske miljøbeveglsen er kunn opptatt av luft slott som såkallet «global oppvarming» som det ikke eksisterer NOEN FORM for beviser for, men derimot mange mot! Se bare på hvordan folk flest i Norge har måttet lide det siste året grunnet sosialistskapte klimaendringer!

Problemet er da at sosialustene som så udemokratisk har kuppet miljø bevegelsn! Sosialistene har INGEN FORUTSETNINGER for å forstå naturen!! Hvorfor? Fordi sosialistene verken har kunnskap eller nærhet til naturen! Den sosialistiske miljøeliten bor i Oslo i sine såkallede trendy strøk! Der spiser de ikke-vestlig mat, og har derfor ikke peiling på hvordan vestlig mat og vestlig landbruk foregår, noe som er ett grusomt svik mot hele vår sivilisasjon, og pleier omgang med muslimer og innvandrere,og er dermed mer opptatte av å hjelpe til med snikislamiseringen av Norge enn å ha nærhet til Norsk natur! Det er KUN folk flest som virkelig FORSTÅR den Norske naturen og setter pris på!!!

Men likevel er folk flest eksludert fra de oragn som vil ta vare på Norsk natur! Forstå det den som kan!

Annonser

29 tanker om “Når rabiate dyrevernere ødlegger livet til folk flest!

 1. Jeg kan selv være enig i at rabiate dyrevernere går over stokk og stein, men det gjør jammen du også.

  For det første: Dyrevern og miljøvern generelt har null og niks med sosialisme å gjøre og har heller aldri hatt det. Når naturvernere ofte tilhører venstresiden har det nok sammenheng med at det frie marked og markedskreftene gjør det vanskelig å tøyle skadelig misbruk av naturen, men naturvern i seg selv har ingenting med sosialisme å gjøre. Strengt tatt er det vel så verdikonservativt ettersom det handler om å ta vare på det som alltid har vært (eller Skaperverket om du vil).

  Forøvrig har det aldri fantes noen Gud, og det er ingen baktanker bak noe som helst. Men mennesket er et rovdyr, og rovdyr spiser andre dyr. Slik sett har du rett, men det har ikke noe med at noen slags Gud har tenkt sånn. Det bare er sånn.

 2. Geir:
  Du skjønner tydligvis ingenting. Sosialistene har plassert seg i forsteet for alle dyre og miljøvern i Norge, det er sant!
  Du har ingen rett til å komme med løgner i mitt kommentaer felt din drittprolaps!!!!!

 3. Berit:
  Jeg driver Norge’s viktigste blogg. Jeg kan ikke kaste bort tiden på slike hjernedøde drittsosialister som deg!!

 4. For noe fantastisk idioti. Man skulle nesten tro denne bloggen var ment som en spøk, men det finnes jo mange som grunnet sine totalt unyttige meninger ikke kommer frem andre steder enn å smøre det utover en blogg på nettet. Lykke til!

 5. Du er helt latterlig!
  Jeg skal si deg en ting jeg, når du har så liten verdighet at du legger et liv, som er like mye verdt som ditt eget, i søpla, så fortjener du å få en på tryne. Å yte sånne handlinger er bare helt uakseptabelt. At hun får mye hets og kanskje mister jobben er det minste hun kan lide etter å ha gjort noe sånt.

 6. LS:
  Er du fullstendig tilbakestående, din jæval drittsosialist?!?!
  Ett liv som er VERDT LIKE MYE SOM DITT EGET???? vi snakker om et katt, ett DYR!!

  Dyr har absolutt ingen verdi!!! De er kun til for å tjene oss mennekser! Følg med!

 7. Nina:
  Typisk dere drittsosialister å ikke evne å diskutere saklig men i stedet komme med grusomme personagrep. Jevla analproalpser!!!

 8. Hehe! Jeg også tok denne fort:P Bare slutt å skrive inn komentarer folkens.. det er bare skrevet for å terge på seg sinte komentarer, så han selv kan sitte å flire for seg selv:P INGEN, ingen( bortsett fra hitler kanskje?) er så syke i hodet..

  PS: Du drar spøken litt langt, også med språkbruken, men kan vel iike vente annet fra en innavlet person som er like opplyst og kunnskapsrik som en stein;)

 9. du er seriøst skada…snakker som en liten unge som bare ser det du mener er rett. vi er kanskje smartest på jorda, men hvorfor skal vi plage andre levende vesener. hva om det kom en annen form for intelligens og skulle begynne å eksperimentere på deg som fordi du er et «mindreverdig» vesen.

  jeg tenker logisk. Det gjør mange andre også, men så har vi folk som deg. Men vi andre kan jo bare observere hvordan dere oppfører dere osv for å finne ut hvorfor dere er sånn og tenker sånn.

  Forresten slutt å angripe folk med banning og annen type barnsligheter fordi du ble eid av dem.

 10. Hei tullehue! Bli voksen, og lær deg norsk rettskriving før du fortsetter å forsøple internettet med pisset ditt:-( Inntil videre kan du jo bare putte hue oppi ei søppel bøtte og la det bli der (nei, ordet skal IKKE deles, det skrives søppelbøtte, din dumme ku!)

 11. Prøver du virkelig å forsvare dyremishandling??? Du skrev så mye urelevant i forhold til hendelsen vi debatterer om her at jeg gav opp når jeg nærmet meg halvveis. Mest på bakgrunn av ditt provoserende innlegg hvor du faktisk prøver å overbevise om at dette er helt greit og at dette er slik naturens naturlige orden skal være. Mennesker er også dyr som lever på planeten, men pga. intelligens har vi klart å utvikle oss. Katter lever på instinkt og behandler alle mennesker likt, i motsetning til mennesker, som i dette tilfellet helt uprovosert kan kaste en helt uskyldig katt i en container som den ikke er istand til å komme ut av. Hvordan ville det gått hvis alle var som deg?? Heldigvis finnes det fortsatt individer i form av sosialiserte mennesker som faktisk behandler andre som de selv ville blitt behandlet. Jeg går ut ifra at du i kattens perspektiv ikke hadde likt å få denne type behandling???

 12. «De tilbakestående, perverse drittsosialistiske dyrevernerne true en helt Normal kvinne fordi hun hadde det morro med en katt!»
  Hun puttet katten i en søppel bøtte, en harmløs spøk! Katten gav kvinnen dermed underholdning, katten hadde verdi for kvinnen. Dermed fikk katten verdi i seg selv. Hadde kvinnen latt katten være hadde den bare vært en byrde for samfunnet!»

  Har dyrevernere pisset deg i tryne mens du sovna drita full eller?
  Skal du føre ditt eget korstog og skape deg et navn så må du nesten lære deg rettskriving først.
  Så bør du vel ta deg en kald dusj og roe ned «nepa» din, for DET trenger du.

  «Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg! FØLG MED!!»
  Nei

 13. «Sosialistbloggere (Fienden). Sørg for å gå inn og fortell dem hvor naive, uvitende og dumme de er»

  du er dum du….åååå så dum ..DUUUUUUUM…din dumming..
  du er så dum at du er dummere en dummest. DA er du dum da, din dumming…

  sa jeg du var dum?

 14. Hei du! Jeg skal ikke angripe deg. Jeg skal ikke be deg ta ett brevkurs i dyre-verdi.. Eller hva sosialismen står for! For dette har du nommen meg ikke peiling på. Men det jeg SKAL gjøre, er å gi deg dette telefonnummeret som jeg på det sterkeste anbefaler deg å ringe. Det er dyktige folk som kan hjelpe deg å finne mer hjelp!
  For det tror jeg du trenger…

  MENTAL HELSE HJELPETELEFON 116 123 de er døgnåpne!
  Lykke til!

 15. Hei du! Jeg skal ikke angripe deg. Jeg skal ikke be deg ta ett brevkurs i dyre-verdi.. Eller hva sosialismen står for! For dette har du nommen meg ikke peiling på. Men det jeg SKAL gjøre, er å gi deg dette telefonnummeret som jeg på det sterkeste anbefaler deg å ringe. Det er dyktige folk som kan hjelpe deg å finne mer hjelp!
  For det tror jeg du trenger…

  MENTAL HELSE HJELPETELEFON 116 123 de er døgnåpne!
  Lykke til du!

 16. Jeg kunne kommentert mye her,men jeg velger å kun kommentere dette med kattens egenverdi.

  Du mener dyr kun har verdi når vi mennesker har brukt for det,og at katten kun hadde en forbigående verdi fordi den underholdet kvinnen. På den annen side tilhørte ikke katten kvinnen,og tror du ikke katteeieren hadde større nytteverdi dersom katten hadde vært hos han hele tiden (katten kunne jo reelt sett blitt drept), og ikke fjernet slik som kvinnen gjorde?

  Selv om du ikke bruker trampolina som står i hagen din,betyr ikke det at andre kan komme og hoppe på den som det passer dem,selv om den ikke er i bruk, eller tar jeg feil?

 17. Ellers synes jeg folk bør lære seg folkeskikk.

  Jeg er enig i at forfatteren av innlegget har noe ekstreme synspunkter, som jeg ikke er enig i i det hele tatt, men vennsligst ikke slå tilbake med noe som er enda verre folkens.

  Kjør logiske argumenter istedenfor personangrep,det er mye bedre.

 18. jeg er hverken dyreværner, sosialist, kristen eller noe som helst. likevel jeg kjenner jeg blir helt motløs når jeg leser innlegg som dette.. skrevet ev en dyslektisk, dessillusjonert dust, en hjernedød ignorant med store ord i kjeften om ting vedkommende virkelig ikke burde uttale seg om..
  alle dine meninger er jo helt borte i hælvete på trynet.!!!

  hvis man klarer å finne humor ved å plage ett levende vesen av noen sort, er man klar for dikemark. eller andre former for anstalter.
  vi snakker om helt uskyldige levende vesner her, uten mulighet til å forsvare seg.
  blir som å gå løs på ett spedbarn. og det burde settes MYE strengere strafferammer for den slags atferd. med påfølgende psykriatisk oppfølging.

  jeg vil også påstå at å kalle oss for verdensherskere er helt latterlig. mennesket er en av det formene for liv som har eksistert kortest. videre påstår du at dyrene er her for å forenkle vår hverdag, og at dette står beskrevet i bibelen..
  da må jeg spørre: hvordan i villeste helvete får du det regnestykket til å gå opp???!!!!! jeg er hedning av hele mitt hjerte, eller ikketroende om du vil. dette har jeg vært siden første gang jeg hørt bibelhistorier, og konkluderte da med at dette måtte være bare svada. jeg tror jeg var 6-7 år på dette tidspunkt. ingenting av dette er forsåvidt relevant, men jeg har som totalt uintressert i «gud» o.l faktisk fanget opp mer av bibelen enn det du har. blir det ikke der sagt at alt liv har samme verdi? dessuten; hvorfor i svarte skulle «gud» befale Noa til å for enhver pris bygge denne arken for så å berge 1. par av hver dyreart.. dette var for å sikre mangfoldets eksistens. noe som er helt essensielt for det økosystemet som har utviklet seg til det det er gjennom flere milliarder år, og som vi har vært en del av i en periode som kun kan beskrives som ett komma i margen/ en desimal, eller en brøkdels promille om du vil.. det eneste vi har klart er å stadig ødelegge, voldta og plyndre alle naturens aspekter utelokkende for egen vinning.. og det beste av alt: vi har gjort dette på 3-400 år.. også kaller du oss den overlegne rase?? fy faen, jeg har gammelt brød i skuffen som er deg mentalt overlegen..!!
  når det er sagt, så er jeg til tross for disse utsagnene ikke noen «jævla sosialist», hysterisk dyreværner eller noe sånt. jeg er ganske enkelt ett helt vanlig menneske med ett nøkternt syn på livet generelt. jeg kjører bil, spiser kjøtt, fisker, og lever ett helt normalt liv. men: jeg plager ikke liv for egen glede (med mindre jeg møter deg eller en av dine likemenn). jeg ganske enkelt skjøtter mitt eget, og gjør det jeg kan for å ikke skade ett hart prøvet økosystem, der hver bidige organisme faktisk er avhengig av hverandre..

  til slutt en liten kommentar til vedkommende som hevder at vi er rovdyr.. dette er fra ett anatomisk ståsted så feil som det kan bli. still deg forran nærmeste speil og se hva du har blitt utrustet med.
  tre ting kjennetegner rovdyr
  1: klør
  2: skarpe tenner
  3: fart/kraft alt etter rase
  finner du noen av disse hos deg selv?

 19. Det er ikke så lett å ikke si noe om denne personen som skrev bloggen…Eller jo, men da tror person at hun/han har rett og at det ikke er noe galt om han, mener jeg.

 20. Noe så trist har jeg ikke lest på virkelig, virkelig lenge.
  At du klarer å være så trangsynt er et under.
  Men men, vi kan starte med en ting av gangen! 🙂
  – Du har ikke en blank svingendes anelse på hva du prater om! Du burde virkelig lære deg hvertfall et snev av politikk! At dette er norges viktigeste politiske blogg kan du putte en katt i en søppelbøtte å riste godt i! For det er noe du kan bare glemme å finne på å gjøre!
  – Lære deg og skriv! I det minste lær deg hva ord betyr før du bruker dem!
  – Du eier ikke en anelse av innsikt til andres meninger eller situasjoner, noe så blindt og ignorant at jeg skjønner ikke bak og fram! Du kan ikke diskutere på en slik måte!
  – Personangrep? Du gjør nok av dem selv du. Herrejesus, ta å skjerp deg!
  – Du skifter fint tema og skippler litt ut av hva du begynner med.
  – Hvordan du framhever deg og dine meninger, i mitt syn, er nermere diktatur. Helt forbanna idiotisk!
  – Du kan rett og slett ikke forvente annet en kjipe kommentarer og hva nå enn som følger med når du er så utrolig idiotisk å skriver noe slikt.
  – Jeg er glad at eneste plassen du kommer «frem» er på internett på en trist blogg side, slike som deg (om vi tar ditt perspektiv om dyr og setter fra mitt syn) er heldigvis sett på som mindre oppegåendes og litt vanskligere for å komme inn plasser hvor meninger og bestemmelser blir gjort! Er vel en grunn til du er her og ikke høyere oppe i systemet og da! 🙂
  – Jeg glemte litt hva jeg skulle si nå.. tillegg så orker jeg ikke skrive mer, siden jeg ikke vet hvor mye du vil faktisk ta til deg og skjønne hva som er rett og galt etc. etc.
  Er du urimelig og kjip så får du urimelig og kjip tilbake! Kanskje en sort for naturlov?
  Hvertfall, noe en lett legger merke til er at det er noen som trenger å få det inn med skje eller et godt gammeldags spann og for den del!
  Så pass litt på i fremtiden med hva du sier og uttrykker deg om, værsåsnill!
  Så skulle en vel ha avsluttet med en vittig kommentar, men føler ikke det er så mye mere og si. Så tror jeg katten min har bedre, for meg og den sin del, med oppmerksomhet enn at jeg blir sittendes å kritisere ditt ego. Så sant det er uttringsfrihet her i landet.
  Jaja. Håper du støter på en dørkarm av noe slag å får en liten åpenbaring! 🙂
  God natt og lykke til!
  Alt kan rettes på, til en viss grad med litt tid! 🙂

 21. VIKTIG INFO TIL ALLE SOM LAR SEG PROVOSERE AV «HILDEGUNN»!!!

  Denne personen er ikke ekte! Et raskt google-søk på «hildegunn + blogg» viser at dette enten er noen som bare er ute etter å provosere, evt en sosialist som er ute etter å sette FrP og deres velgere i dårlig lys.

  «Hildegunn» finens verken i telefonkataloger, skattelister eller FrP’s medlemslister, mao en oppdiktet person:-)

  Men for all del, hatten av og gratulasjoner til deg «hildegunn» (eller er du egentlig en hildegutt?, hahah) for å klare kunststykket å vippe så mange mennesker av pinnen med våset ditt.

  På VGD har vi btw et eget uttrykk for slike som deg: TROLL!!

 22. Haha, så jævla gøy skrevet!:D
  Katter er kansje tidenes mest irriterende og utspekulerte dyr.
  De spiser mat, puler og sover, og når du setter ryggen til ligger de å røyter av seg håret på puta di. Om ikke det var nok så skal de faen me stå utfor vindu med de sinnsvake vrælene av noe desperate parringsrop i håp om at min katt ska komme ut for å så blir gruppevoldtatt av en gjeng villkatter.

  Og om ikke det var nok, så i en tid som dette, huset står for salg, du har vasket utendørs og innendørs, så starter visningen og det første gjesten sier er: Lukt Harald, er det kattepiss?
  Gud, gi meg styrken til å ikke hente luftgeværet med optisk sikte og gi katten en i skinka så den holder seg unna

  Sosialister aka Kommunister, gjør dere klar til å trå ned fra regjerings stolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.