En sosialistregjering bestående av grådig tyver -kun FRP tar ansvar!

De siste dagers medie avsløringe om kring den utbredte korrupsjonskulturen innen sosialistregjeringen har rystet det politisk Norge i sine innvoller. Det har en gang for alle blitt avslørt i vilket perverst stort omfang sosialistene i regjeringen har utnyttet syn posisjon til å skaffe seg selv sinnsyke fordler. Når man i tillegg har det i bakhodet at denne regjeringen har absolutt null legitimitet i det Norske folk etter at de med utsarkt juks stjal valg seieren ved valget i fjor, er dette det største hånet mot folk flest som sosialistene noensinne har utført! Dette er skammelig og jeg forlanger regjeringens avgang og rettsforfølgelse av alle Norske sosialistiske politikere!

Det er en skam at slike mennesker skal regjere over oss! At folk flest skal måtte lide under ett slik ufattelig vannstyre. Norge er i dag et mye, MYE værre land å bo i enn det Sør Afrika var under apartheid tiden. Den uffatelige diskrimineringen som vanlige, normale etnisk Norske mennekser i dag blir utsatt for er sannsynligvis det værste tilfellet av diskriminisajon i hustorien. Men hva kan man vente fra sosialistene? Dagens norske sosialistregjering er jo i bunn og grunn en viderføring av ondsakpens ideologi, sosialismens, herjinger i fortiden. Husk bare hva den tyske nasjonalSOSIALISMEN gjorde mot jødene!!! Og se på hvordan sosialistregjeringen i dag motarbeider Israel, det eneste demokratiske landet i midt østen, og AKTIVT støtter palistinske terrorister! Sosialismen har altid hatet demokrati og jøder, og gjør det den dag i dag! Alle sosialister, ALLE, er kollektivt ansvarlig for disse grusomhetene!!!

Nei, sosialister har aldri hatt folk flet’s beste i hensiktene. Den perverse skatte og avgifts politikken til sosialistene hindrer Nordmenn i å oppnå økonomisk frihet. Den dårligste veistandaren i verden pluss verdens høysete bensisn priser fratar oss muligheten til å bevege oss fritt i vrdens vakreste land. Sosialistene tenker bare på seg selv, de er grådige! De stjeler framtiden for alle Nordmenn!

Heldigvis finnes det ett håp! FRP tar ett kraftig oppgjør med de perverse sosialistene. FRP tørr utfordre sosialistenses løgner og vanstyre. Norge trenger og fortjener en ny retningn, ett sant demokrati utens sosialisme.

Sosialisme er det motsatte av demokrati. Så lenge sosialismen eksterer kan ikke demokratiet ekstere! Knus sosialismen!

Annonser

14 tanker om “En sosialistregjering bestående av grådig tyver -kun FRP tar ansvar!

 1. Heiheihei,dette er jo gull da de supre driter seg ut litt.
  Husker du kåtbukken som for ca 10 år siden,han skaffet seg sex,men det var med mindreårige på hotell.& Jan som fikk besøk på tinget,noen hadde med en gønner som jeg tror ble liggende.

  Masse dritt vi kan finne,gleder meg til neste lystig lesing om driting på leggen(e).

 2. Tror nesten «Hopp&Drit» husker liitt dårlig. Saken med Os-ordføreren dreide seg ikke om flere mindreårige. Den dreide seg om ei eneste jente som tross alt var OVER 16år….

 3. Hei Hiledgunn,

  Jeg ventet at du vill gripe tak i denne store sakken og at landets viktigste poletiske blog vill ta tak i rottenskapen som sosialistregjeringen koker med.

  Jeg tror det er enfordel at dette kommer frem Jeg tror også alle de påvirkninger som du har bidratt med nå kaster av seg og at NOEN i sosialistavisene SER LYSET og den veien uten skikkelig asfalt og i kroker og slangemøsntre i hele vårt vide vakre vide land OG VEIEN DET GÅR!!!!!

  Nå er det bare små stunder håper jeg til hele det norske folk er opplyst og forstår sammenhengene med pølse-hansen og Jonny Lyvefjes og den msslimske flygendeteppe-Støren og alle de andre miniminiministrerene som stjeler av det som er ditt og det som er mitt og det som er hele det nroske folk sit!!!!!!!

  Cissa må være helt KOKOKOKOKOKOKOKOKOKO!!!! Hun må være sosialit som tror det er ritkig å stjele bare fordi en annen har gjort det!!!!! KOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!! Det samme med HOPPEDRITTTEN over: KOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!! Er det greit med sosislister som stjeler som steingale ravner fordi noen i FRP gjorde noe uheldig som nesten er glem????!!!!! KOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!!

 4. Lif Arne,

  Ser du ikke at sosislistHOPPEDRITEN på sislistisk måte prøver å å AVsPORE den viktige sake? Vi som tilhører riktig side i politikken må passe oss for slikt SOSILISTISK SLUDER OG VÅS go holde oss til sken!!

 5. “Potestas corrumpere solet et potestas absoluta corrumpit absolute”
  Power corrupts, and absolute power is corrupt.
  Altså, desto mere makt, desto mer korrupt.

  One might allso add: Sciencia est potencia.

  There is no right side, only sides.

  Dont think the grass is greener on the otherside, couse there will allways be a douchebag hogging most of it:> Rødt/grønt, frp, høyre eller senter. Does not matter its all a puppetshow for the masses to maenjoy, to make you think you have a say in whats, what anymore:)

  At an age where facebook has the impact to make spineless politicians do what they think the popular opinion is, says it all.

  When grown ups «Debate» using only what can be translated to, shouting (A somewhat liberal quote from a recent post: «!!!! AMG AMG WTF BBQ HELPS0r>Z i know WHAT TO DO, vote for some shitt i think is best!!!:<") You know there is no hope for ous left, other than to bide your time, untill were in the ground rotting away. Smiling couse your on your way to pay the last tax, the penny to take you cross the river styx.

 6. Lasse,
  Er du helt blind???? ::There is no right side, only sides.::???????

  KLart at det er sider, og i Norge er den jo åpenabart svært stor nesten som EN SLAGSIDER å regene!!!!!!! DEN SIDEN ER SOSIASLISMEN!!!! Det erd en siden som har STJÅLET OG VÆRT KORRPPT og som er en gjeng med Jonn y Lyvefjes alle sammen.

  Sånne som deg som ike tar stilling i kampen bør snarest betale skattepenger rof ¨å komme dere over elven STYX!!!! Det går jo automatsik med Jonny Lyvefjes ved roret!!!????

 7. Hei Hildegunn,

  Her tar du faktisk tak i en viktig sak, og du begynner overraskende bra. Men etter én setning sporer du av og serverer ditt sedvanlige møl.

  Synd at du kaster bort muligheten til å diskutere en såpass viktig og betent sak som korrupsjon blant norske politikere.

  Jeg er selv AP-velger (du vet, en stinkende sosialist-anal-dritt-nazi), men synes det som har kommet fram angående regjeringsmedlemmenes håndtering av gaver er flaut og alarmerende. DET bør debatteres.

 8. Hildegunn,

  Nå skjønner jeg intenting! HVA!!!??? Her har jeg støttet i tynt og tynt og blir skjelt ut som SOSISLIST?????? hER MÅ NOEN HA GÅTT BAK MIN RYGG OG LØYET TIL DEG!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Jeg er medlem av FRP!!!

 9. Det er helt utrolig at du kan sammenligne Norge i dag med aparteheid-styre som var i Sør-Afrika. Vær så snill å forklar hva som er verre her enn det som var der. Du er også fantastisk med dine kreative forsøk på å vise paralleler mellom sosialisme og nasjonalsosialisme. Det er det samme som om jeg skulle ment Høyre og Ku Klux Klan har samme politiske synspunkt. Det er sant at nasjonalsosialismen lånte elementer fra sosialismen, men det var en forvridd og forferdelig politisk ideologi som kom ut av det.

  Og det er to ting jeg gjerne vil nevne: facisme har på samme måte som nazismen lånt elementer fra sosialismen og vridd det til en grusomt bilde ideologi. At du ikke bruker dette mot oss fæle sosialister viser bare at du ikke kan nok om politikk (overaskelse!). For du virker som en som bruker alle knepene i baggen, om det er sant eller ei.
  Det andre jeg vil nevne er at det virker som om du glemmer nasjonalen i nasjonalsosialisme. Og det er kanskje en grunn til det…hadde du bare visst hva det går ut på. Jeg har mine tvil.

  Nasjonalismen, og nå må du huske at jeg nå bruker dette eksempelet på samme måte som du bruker sosialisme og nazisme i sammen, er en ideologi som sier at hvert folk skal ha selvbestemmelse i sin egen stat. Og da kan man jo godt si at Frp er ett nasjonalistisk parti, for få er vel så ivrige etter å minske minoritetenes rettigheter og få en «renere» norsk stat.
  Herved kan jeg konkludere med at Frp er ett nasjonalistisk parti og man kan da se de tydlige likhetene mellom nasjonalistiske Frp og NASJONALsosialismen. Jeg ville vanligvis ikke brukt den sammenligningen, men siden det er deg Hildegunn tror jeg det er eneste mulighet for å fram poenget mitt. Men håpet er ikke stort.

  Så var det bare en ting til jeg vil nevne. Du sier at sosialister jukset med forrige valg, nekter folk økonomisk frihet og hater demokratiet. Har du ikke fått med deg at regjeringspartiet faktisk vant valget ærlig og hederlig med flertall i regjeringen (faktisk sist noen satt i regjering uten størstedelen av folkets stemmer på sin side var det en regjering bestående av partier fra høyresiden).
  At sosialister nekter folk økonomisk frihet (jeg tror nok du tar i litt der) er ikke det så rart ettersom økonomisk likestilling er en av de viktigste sakene for sosialister. Og når det gjelder hat av demokratiet så vil du få god nytte av å vite at sosialistsvina i regjering nå er sosialdemokrater. Det vil altså si at de tar bryter med de marxistiske elementene i sosialismen. Så du kan nok roe litt ned på de uberettigede beskyldningene dine.

  VR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.