Oslo TRENGER Carl I Hagen!

Jeg jublet da det ble klart at Carl I Hagen skal bli Oslo’s nye ordfører. Jeg jublet på vegne av Oslo. Jeg jublet på vegne av folk flest i Oslo, ja, for hele landet! Dette er nemlig en juble nyhet! Endlig vil Oslo få en stek ordfører, en ordfører som vet hva som skal til for å gjøre en forskjell, en ordfører som har hjerte for vanlige mennesker! Carl I Hagen vil redde Oslo!!

Jeg var i Oslo! Det var ikke lenger siden enn forrige helg. Og jeg hadde faktisk gledet meg for jeg trives i den byen, vårt lands hovedstad med vårt storting og regjering og vår konge! En by som burde vært vårt utstillingsvindu for verden! En bys som ville imponert utlendinger fra andre land! Norge er verdens rikeste land! Vi er verdens beste land! Alle ting burse tilsi at vi, det Norske folk, og vårt kjære fedreland burde skinne som solen på nasjonenes himmel! Det er det som er vår skjebne, vår gudegitte plass! Men i stedet er vår hovedstad en ødlegat by! Hva skal dette bety?!!?

Oslo er blitt ødelgat av sosialisme. Soialister uten kontakt med vikeligheten har styrt vår kjære hovedstad ned i avgrunnen. Daglig ser vi reportasjer i medien om etnisk norske Nordmenn som må flykte fra hjemmene sine på grunn av en snikislamisering helt ute av kontroll. Islamister og terrorister får vandre fritt i Oslos gater. Jeg gråter mine modige tårer for vår kjære hovedstad når jeg ser det stå en moske på vert gate hjørne, jeg forbanner sosialismen ondskap og landsvik når jeg hvordan muslimske kjennetegn som burka og skjegg (her kan man riktig så godt trekke linjene tilbake til den sosialistiske hippibeveglesen og derers poncho bruk) er dominerende i gatebildet. Når sluttet Oslo å være Norges hovedstad? Når ble vår hovedstad invadert av slike kriminelt belastede etnisiteter?

Oslo trenger en Ordfører som VÅGER å føre ordet! Ordet som er på alle gode Norske ikke-sosialistiske osloborgere’s lepper: NEI!!! Nei til mer sosialisme, nei til mer snikislamisering, nei til trakaseringen av Norske verdier!

Carl I Hagen vil våge. Carl I Hagen vil være sterk for folk flest! Carl I Hagen vil fortelle sosialistene hvor skapet skal stå! Oslo trenger Carl I Hagen!

Annonser

60 tanker om “Oslo TRENGER Carl I Hagen!

 1. Aaah. Det var godt. Har nettop stått opp etter ei god natt søvn. Pusekattane som eg passar på for bror min. Kom sprettandes opp i senga for og fortelle meg kor glade dei er for at eg endeleg har valt å halde dei med selskap, og kommoda eg har bestilt blir no snart levert. Morgonar kan faktisk vere heilt fantastiske.

 2. Som oppvokst i Oslo må jeg si at meningene dine skremmer jeg. Nå er det jo strengt tatt Frp og Høyre som styrer Oslo, og de har gjort nok skade. Får håpe du aldri får rett i dine meninger.

 3. Jeg tror Carl I. er rett mann for jobben som ordfører i Oslo. Ikke minst vil han bli barnas ordfører.
  Såpass oppblåst og innholdsløs som han er, så kan han brukes som hoppeslott 🙂

 4. Du Hildegunn, du Hildegunn….
  Lurer på når du skal arrangere en demonstrasjon mot sosialistene og tenne på deg selv i protest *LOL*

 5. ja han er på sitt beste ja, i barnehagen.

  Et dikt:

  Det var en gang en mann som het Karl
  Han gikk en tur i bua,
  og når han gikk fikk han en tanke
  ja tanken gikk som følger:
  «oj tenk hvis jeg var ordfører!»
  Magnus i oslo: – Hold deg til barnehagen.

  En liten trolle vits hilsen… , ja.. Magnus hehehehehehe

 6. det er ikje regjeringen som styrer oslo, herregud. Nok en grunn til å ikke la frp overta. det tror Oslo er verdens navle. Trist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.