Trusebildedebatten – En trussel mot demokratiet?

Som jeg vet har den siste tid i mange aviser vært preget av den såkallede trusebildedebatten. Saken er nemlig slik at det den senere tid  har gått en viss trend i å ta bilde av seg selv i ført undertøy og ikke annet enn det for så å legge dette bildet ut til diposisjon via twitter. Dette kan kanskje virke som en uskyldig form for bildefremvisning, men sannheten som lurer under bakgrunnen er lang mer grumsete enn som så!

Som mange av mine fans helt sikkert vet er jeg (@SuperHildegunn) en sterk stemme på twitter. Med 2000 followers og nesten 1000 fans er det hebte over en hver tvil at jeg bejersker dette mediet til det fulle. Saklig debatt, kritikk av det kritiske og konsis informasjon, krydret med skarpsindige oppservasjoner og fnydige visdomsord har preget mitt forfatterskap på twitter. Andre behersker ikke dette mediet så godt!

Det hele starete med at den såkalletet kunstneren Marianne Aulie la ut ett truse bilde av seg selv på twitter. Dette var inspirert av skuespilleren Demi Moore som også hadde gjort det samme i forkant.

Som svar på dette la dermed en profilert NRK programleder også ut ett tilsvarende trusebilde. Men bare tilsynelatende tilsvarende! Denne personen var nemlig frekk nok til å i ett anfall av ekstrem sosialistisk egoisme fremheve sin egen kropp som en EKTE kvinnekropp! Dette er en frekkhet som savner sidestykke i historien! Hvordan kan NRK progrmalederen hevde at hennes kropp er mer ekte enn andres? Hva slags argumenter kan man ha for en slik pervers påstand? JO!  Følge NRK profilen er dette fordi Moore og Aulie er VAKRE kvinner. «Stygge» kvinner skal dermed være mer ekte enn de vakre! Dette er en logikk man bare er vant til å høre fra sosialistiske feminister!

Slike sosialistiske påstander om at en kvinnes «ekthet» øker proporsjonalt med at attraktiviteten synker er en skamdale! Dette viser hvordan sosialistene forrakter den Vestlige rase!

Og det er her man virkelig kan gjennomskue den grusomme sannheten bak hele trusebildedebatten! Dette er en sosialistisk konspirasjon. Det er ingen hemmelighet at sosialistene, så høyt oppe som på regjeringsnivå, kontnuerlig motarbeider alt det Norske i vårt samfunn, ja, faktisk hele vår vestlige, kristne demokratiske rase. Det er ikke uten grunn at alle advarsler om omfattende snikislamisering blir tiet i hel av sosialistregjeringen. Sosialistene har ikke løftet en finger for å hindre at muslimer flommer inn over våre landegrenser, de har snarere oppfordret til dette! Også den påståtte frie presse har oppfordret til dette!

Den Norske pressen er en skam! Den er helt i lomma på sosialistene, og alle journalister er sosialister! Pressen skal overvåke og kritiser makthaverne, men så lenge vi har en presse som er så gjennomsyret av sosialisme som den Norske vil dette aldri skje! Se bare på hvordan Norge’s største avis ukritisk støtter dette!!!

Den skjulte agendaen bak trusebilddebatten er sosialistenes ønske om å utrydde og slavebinde alle etniske Nordmenn i vårt land, og snikislamisere Norge fullstendig! Sosialistenes oppfordring til homofilt sammliv og ekteskap kontra det hetrofile, sammen med det nye sosialistiske grepet som trusebilddebatten synliggjør: Ett forbud mot avbilding av attaktive kvinner i offetlighet (Noe som igjen beviser at sosialistene ønsker å snikislamisere Norge: Snart komme det nok påbud om burka for alle Norske kvinner!!!!!) er ett hån mot alle heteroseksuelle Nordmenn! Sosialistene ønsker på denne måten å hinddre heterofil seksuell aktivitet mellom etniske Nordmenn for å hindre at flere Norske barn blir født! På den måten kan man rettferdigjøre at asyslsøkere for strømme over våre grenser! Dette er reglerett etnisk rensing!

Sosialistene pervers plan er avslørt! Knus sosialismen før sosialismen knuser demokratiet! Følg med!

Annonser

10 tanker om “Trusebildedebatten – En trussel mot demokratiet?

 1. Som representant for den etniske norske mann kan jeg ikke få poengtert nok hvor stygge jeg synes feministsosialist-kvinner er. Og det burde vært forbud mot at de får lov til å vise fram kroppen på offentlige steder. Eksempel på kvinne som godt kan vise fram kroppen sin:

  Som representant for den etniske norske mann kan jeg ikke få poengtert nok hvor stygge jeg synes feministsosialist-kvinner er. Og det burde vært forbud mot at de får lov til å vise fram kroppen på offentlige steder. Eksempel på kvinne som godt kan vise fram kroppen sin:

  http://www.kjendis.no/2008/01/15/523935.html

 2. Helt rått.. av sånne tullinger som deg finnes… veldig underholdende..

  Det burde være forbud mot å la sånne som deg formere seg…

 3. Oi…
  Jeg trodde ett sekund eller to to at du faktisk mente dette. Glimrende satire Hildegunn, men burde kanskje være litt forsiktig, noen er ikke like gode til å se satiren når ting er skrevet og man ikke får med nyanser fra anskiktsutrykk og tonefall

 4. Jeg ser at damer og jenter stadig viser seg fram som f.eks i avisa… Men hvor er prislappen? Hvorfor står de ikke under annonser? Ser ikke no grunn til at et par halv nakne kvinner skal komme på forsida i en avis om de bare viser seg i undertøy, man har jo lenge hatt halvnakne kvinner i hopetall på nettet eller i blader.

 5. Jeg tror Hildegunn har helt rett. Det er mange ting som peker i den retning.
  1) Ordet «trusebilde» er jo snublende nært «trusselbilde». Coincidence? I think not.
  2) Disse bildene av yppige damer som legges ut her og der på nettet er selfølgelig bare gjort for å avlede oss gutta (og endel jenter tydligvis… ) Mens vi siklende sitter og stirrer på kvinnekropper, kan myndighetene jobbe i ro og mak med sine onde planer. Vi merker ingenting uansett.
  3) Skulle ikke forundre meg om trusedamene har et kamera skult i trusa. Dette betyr at når vi stirrer på trusebildene, stirrer trusedamene tilbake på oss. Vi blir overvåket! Akkurrat, ja!

  Trengs det flere punkter? Tru’kke det…

  Hør på Hildegunn, Den eneste som kan redde oss fra regjeringens onde sammensvergelse, her i det blod-kommunistiske Norge!

  Takk for seg!

 6. «er det hebte over en hver tvil at jeg bejersker dette mediet til det fulle. Saklig debatt, kritikk av det kritiske og konsis informasjon, krydret med skarpsindige oppservasjoner og fnydige visdomsord har preget mitt forfatterskap på twitter. Andre behersker ikke dette mediet så godt!»

  For det første: Siden du tydligvis tror du er satt sammen av de ypperste gener verden har å by på kan jeg med rette si at det er du ikke.. Du kan ikke stave.. Og ikke skyld på dysleksi, om du er så perfekt burde du i allefall ha iq nok til å bruke stavekontroll.. (Du kan gjerne prøve med sitatet over for moro skyld)

  For det andre: «Derfor er dere bare sosialistiske dritter!»
  Er dette et eksempel på «Saklig debatt», «Konsis informasjon» eller «Skarpsindige opp(!)servasjoner»?

  Lurer på om det kanskje er en stavefeil i «Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg!» også.. Kanskje du mente «VITTIGSTE»?

 7. Hei Hildegunn!

  La oss bekjempe den sosialistiske konspirasjonen sammen! Du sier at sosialistene ønsker å hindre heteroseksuell aktivitet blandt nordmenn, ved å nekte trusebilder på internett. Her kan vi to ta ansvar!

  Du, som landets viktigste og smarteste blogger er sikkert en attraktiv kvinner. Du har vett nok til å ta vare på din utsøkte kropp, så du har sikkert mer enn nok å fare med på det området også.

  Så planen er som følger: du legger ut et trusebilde av deg selv her på bloggen. (Eller du kan sende det til meg privat, hvis du foretrekker det…)

  Jeg skal gjøre min del av oppgaven:
  Jeg stirrer på din utfordrende kropp, til øyet blir stort og vått (ikke bare øyet…hehe). Jeg regner med noen minutter med Hildegunn-titting vil gi meg inspirasjon til å befrukte en hel hærskare av etniske norske ungpiker. Her er det bare å stille seg i kø!

  Så kan sosialistene sitte der med sjegg og nesehår i postkassa. Vi skal jammen vise dem at trusebilder og heterofil aktivitet ikke lar seg stoppe.

  Til innsats for demokratiet!

 8. Kjære Hildegunn.

  Det høres ikke ut som du har det noe godt med deg selv men derimot at du er en engstelig person som er skeptisk til det meste som har med forandringer å gjøre.
  Rasen, Homo sapiens, (det tenkende menneske) er et mangfold av særegenheter hvor utviklingsnivået til de forskjellige eksemplarene (Selv innen for samme slekt/familie) er svært forskjellig. Hva årsaken til det relativt vide gapet i evolusjonen skyldes, er det enda ikke kommet noen entydig og godkjent forskningsrapport på. Noen faktorer vi derimot vet kan være utslagsgivende er tilegning av teoretisk kunnskap, ytre påvirkninger i form av foreldrenes verdier, egne opplevelser etc. De nevnte faktorer kan være med på å øke bevisstheten og forståelsen hos enkeltindividet og kan etterhvert gi utslag både som visdom og som raushet ovenfor andres meninger, livssyn, legning etc.

  I Norge er vi så heldige at vi har en god, velutviklet bibliotektjeneste hvor du kan finne all den medisinen du trenger for å bli frisk.
  Ett siste råd er: Kast resten av pillene DE ER IKKE BRA FOR DEG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.