Skyldes togkaoset snikislamisering?

Det har vært mye kaos vedrørende tog i Norge. Dette har man kallet togkaos, noe som er ett svært dekkende begrep! Men det har desverre vært lite diksujon omkring hav som er årsakene til dette togkaoset. Jeg mener årsaken til den rungende stillhete far myndigheter og media er åpenbar og urovekkende!

Mange Nordmenn er desverre avhengige av kollektivtransport i det daglige. I stedet for å bygge skikkelige veier, slik at alle Nordmenn kan bruke egen bil til sine transportbehov, noe som i motesetning til kollektivtransport er en fri og demokratisk måte å bevege seg på, presser de sosialistiiske myndighetene folk flest inn i kollektive alternartiver. Siden kollektivtrafikken i mange tilfeller er offentlig eiet, så er dette det ytterste bevis på sosialistregjeringesn diktatoriske tendenser. Å møtte underkaste seg statlige rutetider og reiseruter er ett utilgivelig inngrep i privatlivets fred og ukrenkelighet!

Men slik er nå engang virkeligheten, ett resultat av sosialistisk vrangstyre i over 60 år!

I dag stilles kollektivtrafikken ovens for nye utfordringer, nemlig ett samfunn i forandring: Vårt demokratiske, kristne samfunn blir overrentt av snikislamisering og sosialisme. Som jeg nylig i ett svært godt innlegg tok opp er dette en sveært bekyrmigsmessig utvikling!

Spesielt har vi sett at dette får utslag i togtrafikken! Tog krever mye vedlikehold. Dette vedlikeholdet blir utført av vedlikeholdsarbeidere. I tidligere tider var Norske arbeidere gode arbeidsfolk med god kristen arbeidsmoral! Disse mennesken satte sin ære i godt arbeid, og var måteholdne og arbeidsomme i sin væremåt. De hadde samfunnets behov i høysetet!

Nå har tidene forandret seg. Med sosialismens og snikisliseringens pervertering av samfunnet har Norske arbeider blitt forpestet! Den gode holdningen og arbeidsmoralen er blitt erstattet av en sosialistisk krav-mentalitet! Tankene om samfunnets beste er erstatte av ufyselig sosialistiske egoisme!

I tillegg kommer snikislamiseringen. Man vet av islamistisk terrorisme at islamistene øsker å ødlegge den vestlige verdens storhet. Hvor er da bedre å begynne enn vår infrastuktur! Det er godt mulig at sabotasje av Norsk jernbane er pønsket ut av bin Laden selv!!

Grunnene til togkaoset er derfor sosialistsk egoisme og snikislamistisk sabotasje!

Jeg mener dette må seese i sørre perspektiv! Vi må vurdere yrkesforbud og sterkere kontroll av sosialister og islamister i samfunnet! Det er kunn på den måten vi kan overleve som ett demokratisk land! Følg med!

Annonser

18 tanker om “Skyldes togkaoset snikislamisering?

 1. Nei, togkaoset skyldes ikke snikislamisering. Kaoset er ledet av et handlingslammet rødgrønt supperåd uten stand til å se lenger enn sin egen karriære.

 2. Duverden, for en evne til å ikke respektere anderledes tenkende! Ja, det må skyldes snikislamisering. Det er ikke så lenge siden at det å gjøre narr av meningsmotstandere for dysleksi ble sett på som tarvelig, men nå er det tydeligvis en del av standardpakka for de politisk korrekte. Det kan godt være at du har rett i at dette må skyldes åndelig påvirkning av personer med mindre saksorientert debattkultur enn den vi hadde for inntil få år siden.

  Hva angår jernbaneproblemene, skyldes det både rødbrune, rene AP, og borgerlige regjeringer – folk som konsekvent har valgt billigste løsning på vegne av jernbanen, også etter at Norge i prinsippet hadde hatt råd til å kjøpe mer driftsikre systemer. For å ta et enkelt eksempel, selv om det ikke er absolutt relevant i forhold til dagens krise: NSB-tunnelen gjennom Oslo var ønsket med tre spor fra jernbanens side, så det var litt reserve ved driftsforstyrrelser. Men selvsagt mente politikerne at det holdt med to spor- er det noe galt med det ene, bryter altså tunnelens kapasitet fullstendig sammen. Praktisk.

  Forsåvidt har vi noe lignende i denne saken også: da dobbeltsporet Ski-Moss ble bygd, kunne de ha valgt å bygge litt sterkere stasjoner underveis, dvs med tre eller fire spor med plattform her og der. Men det gjorde de ikke. Dermed er det mye, mye vanskeligere å snu tog konsekvent på siste stasjon før den problemer har stengt.

  Forøvrig vil jeg ønske deg god bedring i elfenbenstårnet ditt. Du kan jo spørre deg selv om hvordan det er mulig at de norske flytter fra de skolekretsene der det blir for stor innvandrerandel. Hvordan er det mulig å ikke forstå at dette ikke kan forklares på en annen måte enn at det idealiserte bildet er feil?

 3. «Dette vedlikeholdet blir utført av vedlikeholdsarbeidere. I tidligere tider var Norske arbeidere gode arbeidsfolk med god kristen arbeidsmoral! Disse mennesken satte sin ære i godt arbeid, og var måteholdne og arbeidsomme i sin væremåt. De hadde samfunnets behov i høysetet!»

  Norske arbeidere var mye mer sosialistisk før enn de er nå. Undertrykkingen kapitalistiske arbeidsgivere drev med for å oppnå personlig rikdom på bekostning av universell velstand normale tilstander før 1945. Sosialismen ble et naturlig svar på dette for å bedre folks levekår. Velstanden i Norge er derimot så god nå at den vil til syvende og sist bli sosialismens svøpe. Vi kommer ikke til å trenge dette fokuset på det kollektive lenger og individet vil igjen komme i fokus. Slike bevegelser bølger naturlig frem og tilbake og vil nok alltid gjøre det.

  Men er ikke måtehold og samfunnets behov i høysetet selve definisjonen på sosialsime? Du glorifiserer verdier som står høyt i kurs i sosialdemokratiske samfunn og argumenterer dermed mot din egen sak. «Sosialistisk egoisme» er også en rungende selvmotsigende frase ettersom kapitalismen fokuserer på å fremme personlig rikdom og lar hver mann kjempe for seg – kapitalismen blir da per definisjon egoistisk.

  Når sant skal sies vet jeg ikke hvorfor jeg legger inn svar på denne bloggen som jeg er overbevist må være en parodi på høyreekstreme stemmer i vårt samfunn. Smekkfull av ironi og hyperbole fungerer denne bloggen ypperlig til å fremme sosialistiske verdier. Så om bloggeren mot formodning faktisk mener det hun skriver, gjør hun sine synspunkter en større tjeneste ved å holde kjeft ettersom hun skader sin egen sak.

  Følg med!

 4. «Vi må vurdere yrkesforbud og sterkere kontroll av sosialister og islamister i samfunnet!»

  Ha ha, no må du ikkje sitere i frå mein kampf utan å oppgje kjelde 🙂

 5. Ja, togkaoset skyldes de forbanna utlendingene!!! Nå må de faen meg rulle inn!! Kanskje det hadde vært heldigere med en egen transport for disse folka? Ei kasse eller no?

 6. Eg googla namnesøstre i kveld, for å sjekke kva vi alle har å gjøre og føre. Hildegunn betyr jo skjoldmøy/stridskvinne/klar til kamp, så det er vel ikkje så rart at du er engasjert. Men for ein pussig blogg likevel. Eg blir skikkeleg usikker på om det er ironi eller tankelaushet. Eg er ikkje einig med deg i allefall, men kjemp vidare for det du trur på likevel, det er viktig. Så lenge du ikkje blir slem.

 7. er du helt blåst??? eller er du bare paranoid? hva er det du mener med dette egentlig?? har du skulka hele skolegangen opp igjennom du da. virker litt som at du har lav IQ. har du testa deg?

 8. «Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg! FØLG MED!!»
  bra du har tro på deg selv i hvert fall…har en liten anelse om at det ikke er så mange andre som har det nemlig

 9. Aner man et mønster her….?

  Gruppering vi trodde vi ble kvitt for 65 år siden:
  – skyldes jødene.

  CIH:
  – skyldes alenemødre/trygdede/innvandrere.

  Hildegunn:
  – skyldes muslimene.

  På tide å komme seg et skritt videre og føre en anstendig og nyansert debatt?

 10. Jeg prøver igjen, for forrige innlegg ble bare tull.
  ———————————————————
  Aner man et mønster her….?

  Gruppering vi trodde vi ble kvitt for 65 år siden:
  – (Et vilkårlig valgt problem i Das Reich) skyldes jødene.

  CIH:
  – (Et vilkårlig valgt problem i Kongeriket Norge) skyldes alenemødre/trygdede/innvandrere.

  Hildegunn:
  – (Et vilkårlig valgt problem i Kongeriket Norge) skyldes muslimene.

  På tide å komme seg et skritt videre og føre en anstendig og nyansert debatt?

 11. Konspiratorikeren:
  Så du menere at man ikke kan løse ett problem ved å fjerne årskene til problemet??? Du må værer det mest ÅNDSVAKE & TILBAKESTÅENDE mennekset i verden, din analkåpe!!!!!

 12. Joda, Hildegunn. Jeg mener så absolutt at man kan løse problemer ved å fjerne årsaken til problemet.

  Det jeg mener er at både du, CIH og «en gruppe vi trodde vi ble kvitt for 65 år siden» har feilet i å peke ut årsaken til problemet. Ser du den forskjellen?

  Dessuten er det noe som heter moral og humanitet. Jeg synes ikke man kan sette i gang og utrydde folkegrupper bare fordi man føler de er årsaken til noen problemer man opplever. Men det er kanskje bare meg? Kall meg pinglete, men folkemord er liksom ikke min greie…

  (Tilslutt: jeg er litt usikker på hva en analkåpe er. Er det et klesplagg? Noe man tar på seg når det er veldig kaldt, for å slippe å fryse ræva av seg? Det betyr sikkert noe positivt, tipper jeg, så jeg velger å ta det som et kompliment. Tusen takk, Hildegunn! Du er en skikkelig analkåpe du også!)

 13. Hvilken piller er det denne bloggeren tar i seg?

  Dette her er det dummeste jeg har lest på lenge, dummere en dette innlegget om gruvearbeiderne i Chile.

  Sier igjen, Lykke til videre i Livet

 14. Hildegunn – kanskje du skal skrive et innlegg hvor enkelt internett gjør det for folk å spre usaklige, farlige, og latterlige meninger? Det hadde vært herlig ironisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.