Norsk presse kan lære av Russland!

Ja, jeg trodde aldri jeg skule si det, men nå er det sagt! I denne spesielle situasjonen kan den norsk presse lære svært mye fra sine russiske kollegaer. Det handler nemlig om innstillingen man skal og må ha som journalist til pressens hellige oppgave, nemlig det å informere folket og oppfordre folket til å gjøre det som er det viktigste i hele verden, nemlig å følge med.

Norsk presse slå på sedvanlig vis opp nyheten om de russiske journalistsstudentenes hyllest av sin statsminister Vladimir Putin i et latterligjørende lys. Men jeg ser tvers gjennom den norske presses skjulte motiver!

Det er ikke til å komme uten om at disse studinene er det man også i vår vestlige sivilisasjon må kunne kalle svært attraktive. Og dette er grunnen til den norske presses latterligjørende tone i sin omtale av dette. Den norske presse er nemlig som alle som følger med vet gjennomsyret av sosialisme. Sosialistiske journalister tilpasser hele tiden sin journalistikk den sosialistisiske ideologien fremfor sannheten, noe som er et enormt demokratisk problem. Dette fører og til at det store flertallet av det norske folk som ikke sympatiserer med de udemokratiske sosialistiske partiene slett ikke har en presse som kan gjøre deres stemme hørt i samfunnet. Dette er rene apartheidpolitikken fra sosialistregjeringsen side!

Man må og i denne samennhengen se situasjonen i lys av sosialistenes, og dermed den sosialistiske presses, syn på hetroseksualitet. Hetrosekuell seksualitet blir kontinuerlig motarbeidet av sosialistene, noe som også fører til at de homofile blir holdt som gissel av sosialistene, og presset inn i stereotyper. Kun når sosialismen er rensket ut fra samfunnet kan vi få et Norge der mennesker blir vurdet på bakgrunn av sine evner og ikke på bakgrunn av sin seksualitet.

Når sosialistene motarbeider heteroseksuelle forhold mellom mann og kvinne på denne måten, og samtidig legger opp til en ukontrollert muslimsk innvandring er det tydlig hva som er sosialistenes mål: Å snikislamisere Norge. Gjennom å motarbeide etniske nordmenns mulighter til å produsere barn og samtidig underbygge befolkningsveksten med muslimsk  innvandring vil vi om kort tid få et samfunn der alle gode vestlige, norske verdier som frihet og demokrati er utryddet.

Derfor oppfordrer jeg alle i den norske presse til å gjøre sitt ytterste for å stoppe denne galskapen! Lær av russeren! Lær å være stolt av deres fedreland! Lær å være stolt av deres folk!

Vis hvor vakre nordmenn er! Og nordkvinner! Gi vår etnisitet stoltheten tilbake, og bejubl det hellige band mellom den norske mann og kvinne!

Kun slik kan vårt folk overleve!

Annonser

10 tanker om “Norsk presse kan lære av Russland!

 1. Her er vi helt på linje, Hildegunn! Jeg er 100% enig med deg. Norske journalist-studiner bør gjøre som sine russiske medsøstre: vise seg fram i nettoen!

  Forresten, Hildegunn. Du er jo Norges viktigste blogger. Dvs, du er en slags journalist du også. Skribent. Gå foran med et godt eksempel. Fram med tits’a!

  (PS: Håper ingen tror jeg har noen skitne baktanker med dette innlegget. Jeg er bare, i likhet med Hildegunn, oppriktig bekymret over sosialistenes framferd her i landet. Ergo (som Hildegunn har forklart oss) norske nymfer må vise seg fram for å redde oss fra sosialistenes klamme grep!)

 2. Konspiratorikeren:
  Du missforstår med vilje, din sosialistprolaps. Dette handler om å legge forholdene til rette for vår rases overlevelse, ikke å gi perverse drittsosialister som deg noe å glo på!!!

 3. Jammen kjære deg, Hildegunn! Jeg er jo på din side! Jeg støtter din kamp for frihet og demokrati! Du har jo nettopp forklart oss hvordan sosialistene i vårt land bekjemper heteroseksualitet med alle midler. Den kampen er jeg klar til å ta opp. Jeg er heteroseksuell så det holder!

  Derfor, kjære Hildegunn, la oss knuse sosialismen sammen! Legg ut dine yppige bilder! Det vil være VELDIG inspirerende for oss frihetselskende, heterofile mannfolk! Give us some eye candy!

 4. «Når sosialistene motarbeider heteroseksuelle forhold mellom mann og kvinne på denne måten, og samtidig legger opp til en ukontrollert muslimsk innvandring er det tydelig hva som er sosialistenes mål: Å snikislamisere Norge.»

  Dette er så vakkert og 100 % ulogisk. Nå har vel sosialismen i det store og hele vært en ateistisk ideologi. Så at sosialistene skal snikislamisere Norge er vel ytterst tvilsomt.

 5. Kapitalisten:
  Ja, det er mulig du har oppdaget en øøøørliten logisk brist der. Dessuten, hvis man ønsker å motarbeide heteroseksuelle forhold (slik Hildegunn påstår), og dermed fremelske homoseksualitet, så er vel neppe islamistene de beste samarbeidspartnerne… 🙂

 6. Kapitalisten:
  Når man har overordnede mål kan man sette uenigheter til side. Både sosialismen og islamismen har som mål å slavbinde og utrydde den vestlige rase, dette gjør de ved ukontrolert innvandring, og ved å hindre vestlige mennesker i å reprodusere seg seksuelt. Homofil sekualitete fører som kjent ikke til graviditet!

  var dette virkelig så vankelieg i forstå, din tilabkestående analdritt av en fiskekakeprolaps???????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.