Modig nobelkomite gir sosialismen langfingeren!

Fredsprisen er tildelt! Hele verden har rettet sitt søkelys mot Norge nok en gang, og en vinner er kåret. Jeg gratulerer den kinesiske menneskerettighetsforkjemperen som har blitt tildelt prisen, og berømmer også nobelkomiteten for dette valget, en tildeling som var 100 prosent nødvendig etter fjorårets ufattelige tildeling til president Hussein Obama.

Fred er viktig. Og fred er, i motsetning til hva sosialistene tror, mer enn bare fravær av krig. Norske sosialister mener i fullt alvor at om man trekker norske og vestlige soldater ut av Afghanistan så vil det bli fred i det krigsherjede landet. Alle tenkende mennesker vet at dette er feil. Skaper man menneskeverd skaper man fred! Det er et sitat! Og nå er det jeg som sier det, og sjelden har det blitt sagt i en mer fornuftig og meningsfylt sammenheng! Skal det bli fred i verden trenger man ytringsfrihet, menneskerettigheter og demokrati!

Disse verdiene, disse vestlige verdiene, er livsnødvendige for at demokratiet skal kunne oppstå og slå rot. I den vestlige verden er disse verdiene selvsagte, først og fremst takket vår kristne kulturarv og kristne religion, og det er derfor vi i vesten har et enormt ansvar for å spre våre gode verdier i hele verden.

Nobelkomiten har i dag gjort sin plikt for demokratiet og freden! Menneskerettigheter er, som jeg har nevnt, sammen med ytringsfrihet og demokrati, grunnleggende nødvendig for fredens tilblivelse. Den kinesiske nobelprisvinneren har kjempet for menneskerettigheter og ytringsfrihet, men enda viktigere er det som Liu Xiaobo har kjempet mot, menlig Kinas sosialistiske statssytem!

Sosialismen er det motsatte av frihet, det motsatte av menneskerettigher og det motsatte av demokrati. Sosialisme er i dag, sammen med sosialistenes allierte, islamistene, de aller største fiendene mot freden i verden.I årevis har islamister med våpen i hand truet den fredlige og demokratiske verden. Sosialistene har gitt islamistene full støtte i dette. Sosialistene har derfor på det groveste undergravet arbeidet for fred i verden, og man kan derfor med rette spørre seg hvorfor denne perverse ideologien i hele tatt er tillatt i et demokratisk system. Når man vet at Kina er et sosialistsik land kan det ikke være noe tvil om at man i høyeste grad må holde Kina medansvarlige for sosialismens udemokratiske og fredsfiendtlige holdninger.

At nobelkomiteen med dette gir langfingerene til det sosialistiske landet Kina, og dermed også alle sosialister i hele verden, viser at nobelkomiteen er forankret i de gode kristne og vestlige verdier som freden og demokratiet er fullstendig avhengige av!

Ingen har rett til å kritisere denne fredsprisen! Å kritisere arbeidet for fred, menneskerettigheter og demokrati er et hån mot alle gode verdier og mennesker i verden. Sosialismen er fredens største fiende!

I dag har nobelkomiteen bevist Norges storhet. Med sin ihedrige innsats for at hele verden skal få ta del å de vestlige demokratiske og kristne verdiene, er det Norge, vårt land og vårt folk, som er verdens ledestjerne i kampen for fred. Norge skinner som solen på nasjonenes himmel!

I dag er en viktig dag for freden, og nok et nådestøt for sosialismens ondskap!

La oss alle kjempe for ytringsfrihet, for demokrati og for menneskerettigheter! La kampen aldri ta slutt! Følg med!

Annonser

18 tanker om “Modig nobelkomite gir sosialismen langfingeren!

 1. «Bli kommunist
  Kapitalismen = krise, krig og nød Kommunismen = løsningen
  tjen-folket.nope»

  google ads ironi, tjener du noe på å reklamere for kommunismen?

 2. Fytti å dum du må være som har skrevet dette innlegget. Kinas problem går ikke på sosialismen, som er en økonomisk ideologi som støtter de svake; Kinas problem går på diktaturet som ikke tillater folket å bestemme selv.

  Mener du at det aldri har vært diktatur i et kapialistland? Mener du at det er diktatur i Norge?
  Spesielt det med at sosialistene står i ledtog med islamistene… Det blir for dumt. Var det ikke den amerikanske kapitaliststaten som trente opp Al-Qaeda da? Al-Qaeda som nå er den vestlige verdens største frykt?

  Jeg håper virkelig du kan begynne å bruke det du har mellom ørene dine, for du virker bare som en komplett idiot for meg.

 3. Det er ikke noe galt i Sosialisme, i utgangspunktet ikke i kommunismen heller. Men det er maktbruken til Kina som er det store problemet. Om man kunne tale fritt, så ville verdensomspennende kommunisme vært det mest bærekraftige styresettet på jorden. Hvis ingen hadde hatt mer enn de strengt tatt må ha, så ville jorden vært en friskere planet.

 4. Jepp kommunismen er veien å gå! Marxismen baserer seg jo på at mann skal utslette alt og alle som ikke deler samme tanker eller idelogi som deg. Med andre ord, drepe det som er annerledes…
  Var ikke det (satt på spissen) nazistene og drev med?
  Gjennom alle år så kan man jo se litt på hvem som har stått for mest utslettelser, nedslaktinger og ødeleggelser…. kommunistene (eller det har vell alldri blitt gjennomført i.flg NKP osv) har drept laaaaaangt flere enn det nazistene noensinne har gjort.

  Ikke ta meg feil er en avskyelig med nazisme og (eller det har vell sikkert heller ikke blitt gjennomført på en ordentlig måte skal mann spørre enn dedikert nazist på lik ligne mann spør enn kommunist).
  Men er fremdeles i9ngen som tar seg nær av, har medfølelse til familer og offre når folk springer rundt med alleslags avskyeilge kommunistpropaganda (t-skjorter etc.) det er heller kult, det.
  Derimot ser mann noen med noen nasistiske symboler på seg, nøler mann ikke med ¨å gjøre alt mann kan for å påføre denne personen smerte…. grunnet medfølelse for alle offre……

 5. Enig.
  tenk deg å bo i Kina kontra Norge

  Sosialisme er at alle skal få.
  Får å få til det
  -må alle ha «like» behov.
  -må den frie vile fjernes
  -må informsajon holdes tilbake
  -må makten være plassert et sted over lang tid.
  ops men det er jo Kina. :-). Kina er med andre ord bedre egnet for sosialise enn Norge.

  sier ikke at Kina er sosialistik i norsk forstand, men at folket i norge vil måtte nærme seg det kinesike folkets levemåte, rettighter osv for å gjennomføre politikken til venstresia i Norge.

 6. «I den vestlige verden er disse verdiene selvsagte, først og fremst takket vår kristne kulturarv og kristne religion»

  Kristendommen (og alle andre religioner) er en direkte motsetning til Demokrati og fri tanke/vilje og Kristendommen (Kirken) har alltid bekjempet og strittet imot.

  Kristendommen er ikke en bærer av de vestlige verdier du snakker om.
  Du må tilbake til greske filosofer og vikinger (Parlament/Ting) for å finne opphavet til de humanistiske verdier vi faktisk lever etter samt Demokratiet.

 7. Bare et spørsmål av nysgjerrighet, Hildegunn:
  Hvor på den politiske skalaen plasserer du Nobel-komitéens leder Thorbjørn Jagland?

 8. Et lite spørsmål til, mens vi er i gang:
  Er det noen spesiell grunn til at du omtaler USAs president som Hussain Obama? Jeg tror vel egentlig jeg vet svaret, men du skal få lov til å svare for deg sjøl.

  Jeg vet godt at Hussain er mellomnavnet hans, men det er ikke så vanlig å bruke det. Det virker bare litt sært. Kaller du Norges landslagssjef i fotball for Roger Olsen? Tidenes beste langrennsløper for Erlend Dæhlie? Tidligere partieier i FrP for Ivar Hagen?

 9. Konspiratorikeren Says:

  oktober 11th, 2010 at 10:04
  Bare et spørsmål av nysgjerrighet, Hildegunn:
  Hvor på den politiske skalaen plasserer du Nobel-komitéens leder Thorbjørn Jagland?
  —————————

  Det må selv en sosialistdust som deg forstå, at muslielskeren Jagland er snakket til rette av FrP og Høyres representanter i Nobelkomiteen!!

 10. Det beste med denne prisen er at fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen selv får en stiv langfinger langt opp i anus av kommunistpakket i Kina, som ikke lenger vil kjøpe den sykt bola oppdrettsfisken fra fiskeriminsiterens eget oppdrettsanlegg!

 11. Nå må Jagglann skynne seg å bygge tilfluktsrom i kjelleren i villaen i Lier!

  For viss du trur at kinnesera kommer til å nøye seg med bare å slutte å kjøpe ting og tang fra Norge, trur du feil!!

  Dem kommer til å atombombe familien Jagglann noe så inni helsikes!!! Før dem lager en rykende ruin av heile Drammensområdet!!!!

  Ikke at det gjør meg noe akkurat. Har aldri likt den sosialistiske jålebukken Jagglann. Og om Drammen er det jo bare en ting å si: Bedre med en dram i timen, enn en time i Drammen!!!!!

 12. Hildegunn,

  Folk er folk alle steder og deter de i kina også. Men, og det er viktig. de er mange mange flere kinesere der enn her. Derofr står sosialsimen liksom sterkt. Det er på overflaten. Helt på toppen av kurven. Der lederne sitter og koser seg i kommunsme fordelene sitt. Det finnes kanssje mer enn 1 millrd kinesere som ikke er kommunister. Som har reddet det ene barnet polikken. Og denne politikken skulle de fått dele en pris for. For den har laget fred!!! Selv om det bare bli 10 øre på hver. Super glade i hele kina, og enda en finger til super kommunistene.

  Tenk det!!!!!! Neste gang!!! Fredsprisen til 1 milliard kinesere!!!!

 13. Igjen har du rotet deg bort i radikalt stoff på internett. De fleste kan nok si seg enige i at Kina verker er sosialistisk eller kommunistisk, men heller farcistisk.

  Kommunismen : greit i teorien, men umulig å gjennomføre praktisk.
  Sosialisme : elendig forsøk på å praktisere kommunismen
  Kapitalisme : greit i teorien også, men umulig å gjennomføre 100%.
  Liberalisme : den eneste retning man kan gå om man har en IQ over 10.

 14. Jeg håper ikke dette er seriøst, for isåfall har du misforstått en hel del. Les litt mer om politikk/historie/religion før du kommer med slike idiotiske påstander.

  Det virker ikke som du i det hele tatt vet hva sosialisme er. Med en master i Europeisk Politikk kan jeg garantere deg med all min kunnskap og studieerfaring at det du skriver her er ignorant tullprat, skrevet av en person som tydeligvis ikke gjort leksene sine.

  Skjerp deg! Det er slike trangsynte mennesker som deg som er årsaken til mye dumt her i verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.