Var det riktig å hente opp gruvearbeiderne i Chile?

I går ha mange jublet! Det var fordi at da ble de mye omtalte gruve arbeiderne som satt i en gruve under jorden som ikke kom seg ut ville bli hentet opp og ble det. Da ble det jubel og glede ike bare, i Chile men i hele verden. Også i Norge kunne man følge dette på TV. Jeg menere det er grunn til å stille spørsmålstegn: ? ved dette. Både medienes ukritiske dekning og om det var verdt å bruke så mange ressurser rednings aksjonen!

Det underjordiske har vært fryktet i hundrevis av år. Man visste godt at ondskapens krefter holdt til under jorden og man ville ikke forstyrre dem fodri dette kunne bringe uhell og ondskap over seg selv og samfunnet. Slike forholdsregler har gått i graven de siste årene, først og fremst grunnet at vi har fått ett sosialistiske styrt meningsmonopol fra såkallede «vitenskapsfolk» og media og politikerer som slett ikke tillater folk flest å bruke sin egen klokskap, men må alltid bøye seg for «sannheten» som de sosialistiske myndigheten står for!

Slevsagt finnes det ikkek tusser og troll i dag! Men det gjør det da heller ikke i fortiden! Likevle frykte folk dem, men det gjør vi ikke i dag. Mennekset har mistet kontakten med sin Gud. Vi SKAL frykte mørket da ondskapens krefter ligge skjult i vår psyke og dette kan sklå ut når man blir utsatt for slike omgvelser og omstendigheter!!! Det man i dag kaller «psykiske sen reaksjoner» er det som egentlige er påvirkning av mørekets krefter. Disse «gruve arbeiderne» (hvor mye har de egentlig arbeidet de siste mpnedene???????) vil være tikkende bomber i samfunnet, de vil bringe ondskap til verden!! Grunnet sinn påvirkning!!!

Man må også ta de internasjonlae politiske konskvensen i betraktning1′ Chile er ett alnd med engrusomm sosialistiske fortid som enda i dag står som en skejnselen i menneskets sivilisasjons historie. Når vi i tiklleg vet at Sør Amerika er et kontintet der sosialistiske diktatorer har mue makt er det naturlig å anta at sør amerikanere er genetisk disponert for sosialisme i mye større grad enn det vi vestlige mennesker er. Denne redningsopperasjonen har brekt heder og ære til Chile og dermed til hele sør amerika, noe som kan bety mer prestisje til sosialismen som ideologi. Det er en utvikling vi ikke kan tålerere!! At ikke slike hensyn er tatt er en skamdale!!!

Ingenting er mer hellig enn menneskers liv. Ingen har vært en stårre på driver enn meg for å redde uskyldige mennesker i gruven fra en grusomm skjebne. Derfor fordømmer jeg alle den sosialistiske presse som har dekket denne edningasskjonen slik at Nordmenn har kunnskap omm dette! Dere har gjort lettfattelig påvirkelige sjeler utsatt for sosialisme og ondskap! Dere er svikere av fvår frihte og demokrati!!

Bare tiden vil vis e hvordan mdet gpr, men jeg frykter konekvendne! Følg med!

Annonser

113 tanker om “Var det riktig å hente opp gruvearbeiderne i Chile?

 1. Jeg så en gammel mann på busstasjonen i dag som høylytt diskuterte/kritiserte politikken i Norge med seg selv som eneste samtalepartner. Jeg kom til å tenke på ham mens jeg leste innlegget og kommentarene. Bare en lite digresjon der.

  Altså, fordi disse gruvearbeiderne var chilenske, så burde de ikke blitt reddet? Herlighet. Hva foregår egentlig oppi hodet ditt, Hildegunn?

 2. Knut:
  Du er ett usedvanlig patetisk og idiotisk menneske og uten tvil spsoallist fordi du er så dum!!!

  Du utgir deg for å være en annene en kjendis til og med for å gi ditt argument tyngde men du er bare en løgner fordi du ikke er den du utgir deg for å være dessuten skriver du bare tåpelige ting og argumenterer ikke noe som er typisk sosilaistisk du er derfor bare en dritt og ikke engang verdig å yter deg i samfunnet din avføringsklump!!!!

 3. Ha ha ha…dette er en fantastisk blogg! Alle dere som skrur dere opp: slapp av, dette er bare tull fra ende til annen. Personen bak Hildegunn sitter nok og gapskratter av alle som biter på her:) dette er syk underholdning, dog syk underholdning!

 4. Dette er nok ikke tull, tenk så enkelt som alternativkost. Hva kostet redningsaksjonen? Og hvor mange liv kunne vært reddet med tilsvarende slump penger? Er det riktig bruk av penger? For her er det ikke både og, det er valgt å ikke bruke pengene på å «redde» noen andre.

  Må si at det finnes mange evneveike her som ikke ser dette «paradokset». Alternativkost er bare relevant å avvise dersom det ikke finnes noen flere å redde.

 5. Føyk:
  Du er ikke annet enn en Spårk-JanThomas! Innhold er altid viktigere enn hundre prosent språkriktighet.

  Men di størst feil er at du ikke evener å argumenter, men kun å avspore dabttten. Det betyr at du er en tilbakstående pervers sosialistprolaps! Følg med!

 6. Trist lesning. Vi lever i et ufattelig rikt samfunn. Vi har den høyeste levestandarden på kloden, sågar de beste støtteordningene. Vi har tilgang på utdanning og all tenkelig informasjon om verden og hvordan den fungerer. Så klarer du det kunststykket å presentere dette ufattelige tanketomme dokumentet. For et mesterverk i manglende rasjonalitet og fravær av omtanke for andre mennesker. Jeg blir sittende måpende tilbake og lurer på om du noengang har åpnet en bok i historie, vitenskapsteori, filosofi, logikk, psykologi, politisk analyse, sosialantropologi, teologi, osv.

  Hva er din kompetanse? Hva vet du om verden? Det er jaggu ikke rart det er krig i verden, når det til og med finnes så ignorante mennesker som deg her i vårt lille paradis av en utkant.

  Du er en skam. Gå og skam deg! (Etterpå kan du gå på biblioteket og lese noen bøker – reis også litt rundt i verden når du får tid.)

 7. DERE MÅ JO ALLE SKJØNNE AT DETTE KUN ER EN SPØK FRA HENNES SIDE. HUN SKAL SE HVOR MYE HUN KLARER Å TERGE ANDRE OG SE HVOR MYE DRITT FOLK KLARER Å SKRIVE.
  HUN SITTER SIKKERT OG LER AV HVOR MYE FOLK BRYR SEG, OG PRØVER Å FINNE MORSOMME SETNINGER MED ORDET SOSIALIST I.
  IKKE BRY DERE…
  HAR KUN LEST HENNES INNLEGG, OG DET ER LETT Å SE AT DET ER TULL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.