Fantastisk forslag – Kun FrP tar flyktninger på alvor!

FrP er det eneste partiet som er løsningsorientert når det kommer til problemene omkring innvandring og asylsøking. Det beste for alle mennesker er å lev i sin egen kultur, sin egen nasjon og med sitt eget folk. Men dette skjer ikke alltid! Mange mennesker blir fristet av den vestlige verdens storhet og ønsker å komme hit og bo og arbeide. Men mange fler ønsker å komme hit for å utnytte vår vennligehet på det groveste med kriminalitet, flerkultur og naktotika!

Det sier seg slev i det store o hele at dette er en uholdbar situasjon vi ikke kan ha noe av! Det er feil! Men vi kan likevel ikke tvinge mennesker ut av landet eller oppsamle dem med makt, denslags politikk finner man bare i sosialistiske regimer, som det nasjonalSOSIALISTISKE Tyskland på 30 og 40 tallet. I ett demokratisk vestligland er vi alle gode mennekser, iallefall folk flest!

Derfor jubler alle nå for FrP sitt fantastiske forslag om å betale innavndrer ett tilskudd for å dra hjem! Disse menneskene, som uten tvil er blitt påvirket av vesens storhet under sitt opphold her, kan bruke pengene på å etablere ett godt liv i sine hjme land, og samtidig øke vestens innflytelse i disse landene slik at frihet og demokrati, gode vestlige verdier kan slå rot!

Men slevsgat påhersker det sosialistene å prøveå forhindre dette forslaget. Dette bunner i at sosialismen er en rasistisk idelogi! Sosislaiister ser mennesker bare utfra deres etnististe og hudfage, og bryr seg ikke om personlige evner eller egenskaper og kvilifkasjoner eller mangel på dette! Sosialistene ser ingen forksjell på samfunnsverdien på en voldtekstforbryter og en hjernekirurg så lenge begge er mørke i huden!

Sosialistene ønsker derfor å hindre mange innvandrer retten til å leve ett godt liv i sisne hjemland! Dette er rasisme og en rett ut forkastelig tankegang!

Meden jeg skriver dette ser vi at samfunnet vårt er i VOLDELIG KAOS! I utlandet tør Norge gi sosialismnen langfingeren! Hvorfor ikke gjøre det samme her hjemme? Gi innvadrere rett til ett godt liv, ikke tving dem tll evig slaveri for sosialismens perversiteteer! Følg med!

Annonser

16 tanker om “Fantastisk forslag – Kun FrP tar flyktninger på alvor!

 1. Det er SANT! Samfunnet vårt er et Voldelig Kaos hvor Ingenting fungerer lengre!

  Å betale forbryterne for å reise sin kos er vel og bra, men da synes jeg vi skal ta pengene tilbake når de kommer frem til sine respektive landområder. Jeg hade vært fornøid om jeg bare fikk flybilletten, hvorfor skal voldtektsmennene få hundre tusen kroner PÅ TOPPEN av gratis reise!?

 2. Tror du har blanda kortene her, Hildegunn. Skjønner ikke helt hvilken sammenheng du ser mellom dette innlegget og din blogg. Men det er jo selvfølgelig alltid greit å ha noen å klandre for all den kriminatliteten som forkommer i dette landet. Og det helst FØR man har fått med seg hele historien. Så klart er det jo innvandrere det er snakk om, uansett hva slags kriminalitet det gjelder! Og det at de tre som er involvert i denne episoden faktisk er etnisk norske, og kjenninger av politiet har selvfølgelig ingen betydning…

  Konklusjon: Send hjem alle innvandrere, jeg heier på det jeg-det er jo løsningen på alle problemene som finnes her i landet!!

 3. sol:
  Hvordan VÅGER du ta ting ut av sammenheng????
  Jeg linket til den artikkelen for å UNDERSTREKE mitt poeng! Dessuten vet alle at kriminelt belastede etnisiteter er mer voldelige enn Nordmenn! Følg med!!

 4. Hildegunn,
  maa si jeg er ganske imponert over at noen kan skrive de tingene du skriver her. jeg liker spesielt godt det du skriver i kommentaren over :
  «Dessuten vet alle at kriminelt belastede etnisiteter er mer voldelige enn Nordmenn!»

  paa samme tid som du i selve innlegget skriver :

  «Dette bunner i at sosialismen er en rasistisk idelogi! Sosislaiister ser mennesker bare utfra deres etnististe og hudfage, og bryr seg ikke om personlige evner eller egenskaper og kvilifkasjoner eller mangel på dette! »

  Mitt spoorsmaal her blir derfor : Er ikke din ideologi like rasistisk som du paastaar at sosialismen er? I tidligere innlegg http://hildegunn.bloggnorge.com/2010/09/27/medias-usmakelige-diskriminering-av-norske-soldater/ legger du ingenting i mellom for aa fremheve at nordmenn er Vikinger og skapt til aa sloss – slaar du opp i historiebooker kommer vikingene ut som en belastet etnisitet saa da er vi kanskje ogsaa en relativt kriminellt belastet etnisitet da vikingen er «Nordmannens»ideal?

 5. @mhb:

  Du har misforstått totalt, slik sosialister ofte gjør!

  Vikinger er HELTER, og drap som norske soldater foretar i utlandet er FULT UT LOVLIG!

  Så enkelt er det, når du bare tenker deg om!

  Odin er stor, og vi er Hans folk!

 6. Enig med Even. Vikinger er helter. Tenk bare på Sigurd Jorsalfar og andre vikingers kamp mot muslimene og Islam, en kamp som fortsetter gjennom FrP,s kompromissløse holdning overfor hedningreligionen og deres medlemmer som forsøker å okkupere vårt kjære fedreland!

 7. Hildegunn,
  Hvis vi skramler sammen 100.000 kroner og gir dem til deg, reiser du din vei da? Samme hvor du reiser, bare det er et sted uten internett-tilgang. Please…?!

 8. @konsp:

  Dette er en STRÅLENDE ide.

  Hvem andre er det som er med på å sponse Hildegunn slik at hun kan reise til steder hvor sosialismen til og med har ødelagt internett, og komme tilbake med reisebrev hvor hun i detalj forteller oss om ondskapens imperiumer?

 9. haha… sier ikke ordet politisk flyktning deg noen ting? det finnes faktisk folk som flykter fra landet de kommer fra fordi de kan bli drept hvis de blir boende der pga konflikter med det politiske systemet.
  syns forresten du skal lese boka ulovlig norsk – hvis ikke den er for SOSIALISTISK for deg…

 10. «Det beste for alle mennesker er å lev i sin egen kultur, sin egen nasjon og med sitt eget folk.»

  Dette har jeg da vitterlig lest ett sted? Kan det ha vært i Mein Kampf mon tro?

 11. tuv:
  «Stavekontroll»?
  Smak litt på ordet: Stavekontroll…. stave + kontroll. Akkurat ja!
  Det er reinspikka sosialisme. Kontroll og overformynderi! Folk skal undertrykkes for enhver pris. De skal ikke en gang få lov til å stave som de vil.

  Nei, du kjenner nok Hildegunn dårlig. Hun kjemper for individualisme og enkeltmenneskets frihet. Hun kjemper mot all ensretting og statlig inngripen.

  Stavekontroll – neitakk!

 12. Det virker som Hilde Gunn kjemper for individualisme, og enkeltmenneskets frihet for de personene hun anser som «rene», eller hva enn hun ønsker å kalle dem.

  Uheldigvis er det kun rettighetene for etniske nordmenn hun fremmer, noe som for meg høres ut som rassisme.

 13. Hei Hildegunn!

  Jeg er en kjempefan av deg. Du viser det sanne ansikt til en sosialist: en wannabe FrP som ikke får til en dritt fremgang.

  Tusen takk for alt du har gjort!

 14. Konspiratorikeren:

  Herregud da menneske. Jeg mente stavekontroll i den retning at blogginnleggene ikke flommer over av dumme skrivefeil.

  Gå og lek i trafikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.