TV-aksjonen – Gode gjerninger eller statlig organisert ran?

I dag er det Søndag! Følg med! For det er ikke bare en vanlig søndag, dette er en søndag som bare kommer en dag i året. Nemlig søndagen da den såkallede TV aksjonen finner sted. Denne aksjonen går ut på at det samles inn penger på land’s basis til et forutbestmet godt formål og det hele følges tett via TV mediet og den statskontrollerte TV kanalen NRK. Jeg mener dette er et ytterst problematisk arrangement!

I år går pengen til flyktninghjelpen. Jeg stiller spørmål! Hva er dette for en organisasjon? Et overdrevent omsorgsbehov for mennesker på såkallt flukt er ofte et symptom på sosialisme! derfor er flyktninghejlepn helt sikkert ikke en verdig mottaker, selv om de for alle del gjør en svært god jobb og er en viktig organisasjon som fortjener vår støtte, men grunne til at de får penegen fra TV aksjonene er snnsynligvis utelukkende gjennom sisne koblinger til sosialismen! Det kan vi IKKE godtat!!

At man i hele tatt i et demokratisk land har statlig eide medier, og da i særdelsehet en statlig eid TV kanal er en skandale! Ja, man har ikke bare EN TV kanal, innen det såkallede NRK finnes det en drøss av TV kanlaer og i en grad også mange radio kanaler. Når man vet at TV er det mediet som er absolutt sterkest i hele verden er det all grunn til å rope varsko ved at man i Norge i år 2010 skal ha en TV kanal som til og med er landets største som er eiet og styrt av staten. Når man vet at staten er styrt av en sosialistregjering umuligjør dette all form for objektiv journalistikk fra NRK sin side.

NRK finasieres av såkallet lisenes. Dette er en avgift som alle Nordmenn blir tvunget til å betale, i sannhet er ikke dette annet enn en pervers ekstraskatt. Som om ikke dette var nok umuligjør denne finansieringsformen NRK å fungere slik en god TV kanal skal, nemlig å servere god tv underholdning til det norske folk. Ved at finsieringen ikke er avhengig av seer tall kan NRK fortsette å spy ut uniteressane kjedlige tv programm med sosialistisk innhold. Dette er ren hjernevask og et overgrep mot demokratiet!

TV aksjonen er nok et eksmepel på dette! Under dekke av å være til inntekt for en «god» sak (legg merke til at GOD i disse samhengenede ofet er definert ut fra en sosialistiske definisjon av ordet god, det vil si at pengen så godt som alltid går til fremmedkulturelle ofte muslimske prosjekter meden Nordmenn i Norge ogsåp lider på store måter men bli nektet hjelp av sosialistiske NRK som vil sosle seg i glansen av sitt eget feilslåtte hjelpeprogramm!) går mange bøsse bærere ut og forstyrrer folk i søndags roen og krever inn penger med oppfordringer og andre tvangsmetoder!

Ingen med økonmisk innsikt vil kunne fortå logikken i en slik aksjon! Alle u-hjelps prsojekter ender uansett i lommene på lokale stormenn i ulanden pengene havner i, lokale ledere som lurer de sosialistiske hjelpeabeideren priss rundt ved å tilkejnne seg sosialistenes perverse ideologi.

Hadde Nordmenn i stedet for å blir regelrett fratvunget pengene sine grunnet et sosialistisk påfunn. Hadde man i stedet kunne brukt disse pengene i økonomien slik meningen er hadde man spredd den demokratiske og fremgangsrike økonomiske tenkingen til helde verden, og dermed etter kort tid løfte alle ut av fattgdommen. I et større bilde illustrere dette hvordan sosialismen og sosialistisk tenkin har ført verden ut i den pågående finanskrisen!

Derfor oppfordrer jeg alle til å gjøre som meg: Gi så det SVIR til organisajonsne Flyktningehjelpen! Å gi penger er det som hjelper, sosialistisk tåkeprat reproduserer kun fattigdom! MEN! Gi pengene i privat regi gjennom private kanaler, slik at ikke de grådige kreftene bak den udemokratiske statlige ranskampanjen TV aksjonen får kloa i dine penger!

Følg med!

Annonser

19 tanker om “TV-aksjonen – Gode gjerninger eller statlig organisert ran?

 1. er de statskanalen eller innsamlinga du ikke liker ?

  eller er det lisensen ?

  tror duat flyktninghjelpen får dette forde de har «sosialistiske definisjon» god sak… hva da med kreftforeningen osv som også har fått penger e.t.c

  når du får noen år tilmed livserfaring vil jeg anta at du ser ting i et litt annet lys… akkurat nå virker du faktisksom en umoden person….

 2. Anonym:
  Hvordan VÅGER du kritisere meg på denne måten, er du så totalt evenveik at du ikke har annet å komm med enn grove personagrep og regelrett sjikane??! Typsik sosialismen med andre ord!
  Bare fordi jeg er så modig at jeg TØRR stille spørsmål om samenblandingen av roller når det gjelder den udeomkratiske TV aksjone så skal jeg måtte tåle dette!
  SKAMMELIG! Du har INGEN rett til å kritsere meg din sosialistiske analprolaps!!!!!!!!

 3. Hvis gir fordi VI VIL gi, hva skjer da?

  Hvem setter betingelsene for at vi skal få lov til å gi?

  Nå var det nettopp flom i Pakistan, hvor spørsmålet om hvem det egentlig var vi gav til, ble reist.

  En stikkkommentar i den forbindelse, var at hvis Pakistan hevet den ekstremt lave skatteprosenten sin, så hadde det ikke vært behov for hjelp fra utlandet.

 4. Haha, du har det moro! Du kan ikke være ekte. Viss jeg skulle ta feil, er det bare synd på deg. Du er forresten ikke modig, bare mindre begavet.
  Typisk idioter å begynne å skrike når de ikke har noe å komme med. Slutt å syt og brøl, begynn å les og lær om verden før du driter deg ut flere ganger

 5. Gir aldri til den Tv-innsamlingen, sluttet for flere år siden. Gir heller ikke via tlf..da går halvparten bort til driften av den samme telefonen. Gjerrigknark, jeg? Neida, er ikke det, men er heller ikke «oversnill», jeg innrømmer det….jeg er støttemedlem i Luftambulansen, selv om staten burde dekket hele driften der. Dessuten kjøper jeg lodd, kalendere og sånt fjas fra unger som kommer på døren for sine respektive klubber og foreninger. Stappet også en pengeseddel på en bøsse for flomofre i Pakistan. Har også kjøpt bøker fra en neger..unnskyld, afrikaner heter det nå, meget underbetalt fyr som solgte for adventistene, slik at han kunne finansiere sin egen utdannelse i hjemlandet. En meget sympatisk mann med alle papirer og ID i orden, også regnskapet for bokforlaget 🙂 Fly på dørene sommeren gjennom og selge heller miserable bøker for adventistenes bokforlag for omtrent ikkeno i betaling…snakker om utnyttelse av folk. Provisjonen var 5 kr på de fleste bøkene, noen få hadde 10 kr..og i nettsjappa kostet bøkene det samme minus hans knøttlille provisjon (jeg sjekket nemlig etterpå fordi jeg undret meg over at såkalt gode kristne kunne betale så lite), ergo gir ikke adventistene 5 flate øre på bøkene i hjelp, de bare henter seg billig sommerarbeidskraft fra Afrika for å bli kvitt bøker de ikke selger særlig mye av via nettbutikken sin.. hvor mange bøker tror du han solgte på en hel dag? Neppe mer enn 4-5 stk. i snitt. I tillegg måtte han ordne innkvartering og mat selv. Noen, en kunde, hjalp ham der til gratis kost og losji.

  Apropos Nrk..frekt av dem å ta seg betalt for innsamlingsprogrammet når de innkasserer ca 4,3 milliarder kroner via lisensen. Om jeg er kjip med penga (har lite å rutte med), så er jaggu Nrk verre enn meg.

 6. NRK som er et statlig tvkanal tjener millioner på denne veldedigheten samtidig som at staten tar inn milliarder hvert år får å finansiere denne kanalen.
  Synes at det er en bismak her. I tillegg tar jo telenor eller hvem som står for betalttelefonen penger for at folk kan gi ved å ringe.
  Så alt i alt er det kun bøssebærerne, og kanskje noen få andre, som ikke får penger for det de gjør.
  Ikke så mye veldedighet når massevis av pengene forsvinner til andres hender.
  Det minste man kunne forvente er ihvertfall at statskanalen hvor man allerede betaler for dens tjenester skulle ha gitt alt til veldedighet. Alle dobbeltbetaler for tjenesten nrk leverer. Teleoperatøren tross alt har ikke blitt betalt for tjenesten på forhånd, selv om man nok burde ønske de kunne hjulpet litt ekstra på denne ene dagen i året.

 7. Snikrasismifisering:
  At du er tilbakestående er tydelig! Slike sosialistprolapser som deg har INGEN rett til å kritisere meg, ei heller til å bagetlisere mine viktige spørsmål!
  TV aksjonene er sosialistisk og derfor ett overgrep mot demokratiet!!!

 8. Det som jeg spekulerer litt på, er at når jeg googler på flykninghjelpen, så kommer ingen informasjon om organisasjonen. Jeg kunne tenkt meg å vite eksakt til hvem, til hva og hvor pengene går. Skjønner jo at det går til mennesker på flukt, men hva tenker de å gjøre? Stille seg i ett veikryss å dele ut en hundrings hvis det kommer noen flyktende forbi? Og hvem står i tilfellet i det veikrysset med pengeveska? Den personen skal jo ha mat mens han står der, tar han pengene til mat fra pengeveska eller har han noen andre som gir han mat? Og hvem hjelper han i forbifarten? Er det menn og guttebarn? Eller kan både jentebarn og damen også få en hundrings? Eller må de bli igjen hjemme i krigen fordi de ikke er verdifull nok til å taes med på flukten? hmmm, kunne tenkt meg å få vite litt mer om denne hjelpen… :/

 9. Skeptisk!
  «Det som jeg spekulerer litt på, er at når jeg googler på flykninghjelpen, så kommer ingen informasjon om organisasjonen»

  Det kan bare bety en ting: at du verken kan LESE eller SKRIVE din UFFATTELIGE KJEMPEDRITT!!!!!!!!!!!!!
  Følg med!

 10. Det er vel ingen som tror på dette «damemennesket» lenger. Før var denne bloggen i alle fall litt velskrevet, og til tider hysterisk morsom. Nå er den bare platt, og forsøkene på å være morsom er bare rabiate. Det er vel bare FRPere som tror at denne bloggen er «virkelig».

 11. Dølle: typisk sosialist svar! Dere tror hele verden dreier seg om deres pervese virkelighets oppfatning og evner ikke ta til dere at det finnes mennesker med andre meniger enn dere! Dette beviser at der sosialister er en skam og et hån mot demokratiet! Følg med!

 12. Hahaha, Dette må være falsk, ikke faen at noen er så dumme som dette.

  @Skeptisk: Ehh jo, sjekk igjen

  @ Nikolai: NRK tjener ikke et rødt øre på dette (siden det er en reklamefri kanal) faktisk så taper de masse penger på dette siden de betaler jo alle NRK ansatte som arbeider for å få dette på luften

 13. Jeg er lei av å betale for sossialistenes påfunn. Hele tiden. Hele tiden. Hele tiden.

  Hildgunn har rett!!!! (Jeg følger med!)

 14. Jeg er bombesikker på at Hildegunn er en sosialist som utgir seg for å være FRPer for å få dem til å virke som idioter… Eller at personen rett og slett er en smule psycho og ville uttalt seg på denne måten uansett hvilket parti personen stemte på…

  Eller, får jeg spørre Hildegunn: Hvor gammel er du?

  Venter i spenning på et useriøst svar med masse personangrep 😉

 15. Sosialisme er en politisk ideologi som bygger på en tanke om økonomisk likhet mellom statens innbyggere.

  Derimot, flyktningshjelpen kan ikke kalles sosialisme da den ikke prøver å skape en økonomisk likhet mellom vedrørende og resten av befolkningen. Derimot er det snakk om å gi det lille ekstra som kan få mennesker til å få livet forandret- å denne innsamlingen var til og med FRP positivt innstilt til.

  Så du kan gjerne slutte å kritisere alt som tas opp i media, bare for å kritisere, og hevde at sosialismens «onde røtter» går så dypt i dette samfunnet at uansett hvor du ser vil den ha ødelagt og manipulert det landet du engang elsket…

 16. Tenk om Norge en gang havner i krig igjen, og vi må selv på flukt. Da kan vi være glade det finns slike organisasjoner, for det finns mer enn nok annen grusomhet i verden. Spesiellt i krig. Det handler om nestkjærlighet og medmenneskelighet, ikke politisk debatt.

 17. Hildegunn sier: «har INGEN rett til å kritisere meg».
  Hildegunn sier: sosialisme er en trussel mot demokratiet.
  Hildegunn hater sosialisme og elsker demokrati.
  En av bærebjelkene i et demokrati er ytringsfrihet – ergo retten til å kritisere andre menneskers ytringer.

  Kun et menneske med lav mental kapasitet, eller alvorlig sinnsykdom, kan i fullt alvor forfekte en argumentasjonslinje med så åpenbar logisk brist.

  Ignorance is bliss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.