Kun FrP har rett: Norsk kriminalpolitikk er en skamdale!

Haha, der lurte jeg alle dere sosialister som tror det er en skrivefeil i overskriften. Det er det nemlig ikke! Skamdale er nemlig ett nytt ord! Når noe er både en skam og en skandale da er det en skamdale! Og sjelden har det vært brukt et mer dekkende ord om noe enn når jeg kaller den norske kriminalpolitikken en skamdale! For politikken som den sosialistiske regjeringen fører er den direkte årsaken til alle kriminalitetsrelaterte problmere vi opplever i dag!

Heldigvis finnes det en fornuftig stemme, og den stemmen tilhører FrP! Skal Norge kunne overleve som et demokratisk samfunn, et demokrati som daglig trues av demokratiets fiender, sosialisme og islamisme, så trenger vi fremskritt og fornying! Det finnes ikke tvil om dette, og alle som menere noe annet er landssvikere!

FrP er det eneste partiet som innser at når man dømmes til fengsle så dømmes man til fengselsSTRAFF! Man skal starffes for sine brudd på Norsk lov! Når man har forbrutt seg er det bare rett og rimelig at man skal måtte lide for dette, det sysne jeg og hele det Norsk folk. Men selvsagt er ikke de perverse sosialistene enige i dette, deres syn på kriminalpoltikken er et HÅN mot rettsikkerheten til folk flest!

For å vise dette vise jeg til dette utdraget fra en tidleiger blogg jeg har skrivet, uten at noe som heslts er blitt gjort for å utbedre de kritikkverdige forhold jeg påpekere!:

Norske politi fengselsvesen og dommstoler trenger enn grunnleggende reform! Jeg forslår at vi ser til land der man faktisk har stor suksess med å fange kriminelle. Se på USA der sitter nærmer 1 % av befolkningen i fengsle i øyeblikket. Det er derfor naturlig å ansla at andelen av befokningen blandt de vestlige demokratier som livnærer seg av kriminalitet som levebrød er omtrent ca i overkant av 1% av befolkningen. Ergo har vi i Norge i dag ca 50000 yrkes kriminelle. Antal insatte i norske fenglser er derimot bare 3350 personer, en gjennomsnitts innsatt sitter bare inne i 95 dager! Det er rett og slett skandaløst lavt straffenivå ett hån mot folk flests sikkerhets følelse! Det er med andre ord til en vær tid over 45000 kriminelle på frifot i Norge!

Disse tallen har jeg hentet fra justis departemangets hjemmeside!

På den siden ser man også at fengselsvesente sltt ikke heter fengsels vesenet med KRIMINALOMSORGEN!! Hva har de kriminelle gjort som gjør att de fortjener omsorg! INGENTING! Snarere tvert i mot. De fortjener straff!!!

Disse tallene dekker bare de etnisk Norske kriminelle i Norske fengsler. Når man i tilleg vet at sosialistene åpner grensene for en ukontrollert strøm av asylsøkere og fri innvandring av kriminelt belastede etnisiteter så er det med gru man tenker på hvor mange forbrytere det er som daglig går fritt i samfunet!

Dette må regjeringen ta ansvaret for! Jeg forlanger regjeringens avgang! Norske fengelser er i dag til latter for verden, og Norge flommer over av kriminalitet!

Skal kriminaliteten fjernes fra samfunnet må vi rykke den opp med roten! Vi må først og fresmt fjerne årsaken til at kriminelle får herje fritt, nemlig sosialismen. Kriminaliserer vi sosialismen er vi et godt stykke på vei. Men det viktigste er å få inn nye tanker, politikerer som tørr si NEI til kriminalitet, som tør si at krimmenelle skal straffes, Politikere som Sylvi Listhaug, og et parti som FrP som tør tenke nytt!

Skal vi redde Norge fra undegangen trenger vi FrP i regjering! Følg med!

Annonser

11 tanker om “Kun FrP har rett: Norsk kriminalpolitikk er en skamdale!

 1. Hei Hildegunn.

  Jeg leste bloggen din om gruvearbeiderne, og det som slo meg var at kommentarene dine til innleggene ikke hadde noen skrivefeil. Men bloggen din er full av dem. Tror dette er lureri.

 2. oi, dette var skremmende lesing. Skal si du legger til deg kraftige et kraftfult spraak uten at jeg er helt overbevist om at du har en dokumentert begrunnelse for meningene dine.

  Hvor henter du fakta om at det er en sammenheng mellom graden av sosialisme og kriminalitet? Det er sikkert ikke mye kriminalitet i Burma, men det er vel ikke en statsmodell til forbilde, selv om den er milevis unna sosialisme?

  Vet du overhode hva som hjelper for at kriminelle skal bli lovlydige? Strengere straffer forer fort til okt bitterhet og hat mot samfunnet som igjen kommer til syne nar man blir loslatt. Tiltak som arbeid og utdannig under fengselsoppholdet hjelper for a bli kvitt kriminalitetet, istedenfor a gjemme den i et fengsel. Det er hvertfall min oppsummerte mening.

  Enten mener man at sosialisme og islamisme motarbeider demokrati, eller saa er man landssviker? Hva for en absurd paastand er det?

  Er det bare sosialister som bryr seg om skrivefeil? Selv om overskriften er fri for dem, florerer dem ellers i artikkelen.

  Norges viktigste politiske blogg? Naaja, jeg kommer hvertfall ikke til a kaste bort tida mi pa a lese disse andre artiklene dine, hvor du helt sikkert sprer like mye edder og galle over ‘sosialisme’, ‘islamisme’ og andre ting som gjor deg kvalm.

 3. Problemet med norsk straffevesen idag, er at straffene er altfor, altfor lave.

  Verkebyllen sosialisme – som egentlig bare er en omskrivning av nasjonal-sosialisme, nemlig nasisme – har fått herje vilt med folk flest sin rettsoppfatning for lenge.

  Og de har lurt folket til å tro at kriminelle er borgere, noe dem ikke er – de er avskum, rett og slett.

  Straffene må opp, og ondet må tas med roten. Ondt skal med ondt fordrives, som et godt ordtak sier.

  Jeg slutter meg derfor til FrP sitt siste forslag, og gir min hele og fulle støtte til innføringen av dødsstraff som avstraffningsmetode.

  Og skal vi være helt ærlige, så må vi innrømme at ingenting er mer effektivt for å bekjempe kriminalitet, enn dødsstraff.

  Jeg mener derfor at dødsstraff bør idømmes som en standard straffemetode, uavhengig av forbrytelse.

  Kun da får vi bekjempet de kriminelle, en gang for alle!

 4. Først som sist og alltid Hildegunn du har rett med alle de goe poengen dine!!!!!! jeg ble redd nå jeg lest eom alle de kriminelle 45000 skurkene som sniker fritt ute i den onde sosisliste verden og kan true og skade meg. Jeg ble gla når jeg leste at du har fokus og at prolbmet kan løst.

  Mye beder!! Neste gang!!!! Frp som sjef!!!

 5. Dette var tamme greier, Hildegunn/Rimgrim G. Lite kraftfullt, nesten ingen skjellsord.

  Jeg går ut fra at det skyldes at du er opptatt med andre, viktigere saker, og at du snart er tilbake med storslegga for å løfte oss vantro opp i lyset, hvor vi kan sitte ved din side og lære, virkelig lære ditt budskap for så å opplyse våre falne med-engler og bringe også dem opp fra mørket så også de kan… osv. osv. *snufs*

  Amen

 6. Ifølge den norske ordbok finnes ikke ordet «skamdale», så tviler på at det er noe behov for å lese igjennom hva du har skrevet da alt allerede virker på trynet.

  Du må gjerne fortsette å skrive, for det gir meg, og sikkert en del andre en god latter iløpet av en lang dag. All hail stupidity!

 7. Rimgrim S:
  Jeg skriver min blogg for meg selv og mine mange fans. Jeg har intet ansvar for å underholde deg.
  Når det gjelder denne Rimgrim G så har vedkommende ingeting med meg å gjøre, jeg tror heller det er snakk om en blass kopi av deg.

 8. Ha ha ha Hildegunn, du må være steikje dum i hodet ditt og du finnes ikke intelligent i det hele tatt. Men du er vel bare ein liten frp-er som er stor i ord og liten på jord. Søte deg,det er jo en grunn til at frp ikke kommer i regjering. Det må du jo forstå, lille venn…Men du er veldig underholdende. Stå på he he..

 9. Det er noe som heter realitetsorientert politikk, og en politikk som er utformet slik at den faktisk fungerer til sin hensikt.

  I dag VET vi at 80% av kriminelle kommer fra vanskelige familieforhold, har adferdsvansker og sliter i skolen. Poenget er ikke at alle kriminelle er slik, poenget er heller ikke at alle fattige eller personer med adferdsvansker er kriminelle, men at slike forhold skaper kriminalitet.

  Det er litt gøy at du nevner USA, fordi USA er et av de landene med strengeste straffer og lite omsorgstiltak for innsatte. Det er også det landet med flest 2-gangskriminelle, altså der hvor flest fortsetter å være kriminelle etter å ha vært i fengsel.

  All forskning tyder på at strenge fengselsstraffer med dårlige forhold for de innsatte, fører til MER kriminalitet.

  Jeg ønsker meg et samfunn med lite kriminalitet, og da må vi bruke det som faktisk fungerer til å begrense kriminalitet:

  Forebygging og god kriminalomsorg.

  Samtidig litt arti at du samtidig som du sier at demokrati er viktig, vil forby de som er uenige med deg å snakke.

  To ord for å komme litt ned på ditt nivå:

  Fuck deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.