Regjeringen hjernevasker barna!

I sosialist avisen dagblade kan vi i dag lese om hvordan sosialismens syke ansikt igjen slippes i fri dressur! sosialist blekken har selvfølgelig full støtte til sosialistnes hjernevasking men hva er den?! Jo den sosialistiske regjering vil nå tvinge barn til og lese bøker hvor deres politiske motstandere blir gjort til skurker og mørke menn! Alle skole biblotekene vil nå fylles med rendyrket sosialistske bøker som tvinger barna i skolen til og bli sosialister!

Hvorfor gjør de dette? Det er klart at min bloggstemme har fått mange til og vokne og at mange nå tenker på egenhånd og går vekk i fra den sosialistiske galskapen som de har blitt opplært i. Jeg er for frihet og likhet noe som alle som vet noe forstår at dagens sosialistiske dominerte storting ikke kan gi oss. FRP må ta makten! Sosialistne vil selvfølgelig unngå denne sannheten ved og fylle barna med propaganda! Når frp spør om ikke de frie markeds kreftene heller kan selge disse bestillings verkene fra den sosialistiske regjering også kan det fåtallet av syke sosialister som ønsker seg og lese løgner og bakvaskelse til sine barn gjøre det da sier selvfølgelig sosialistne: NEI!

Sosialismene kan ikke leve uten hjernevask og tvang! det er ondskap satt i system!

Merk dere hvilke bøker deres barn leser! sosialistiske lærere driver ideologisk programering alt fra barnehagen og alle foreldre bør være på vakt. FrP har alt vist hvordan skolebøker er fylt med ideologisk programering for og gjøre barna til komunister! Vær OBS! les bøkene og stryk ut det sosialistiske! la barna heller lese på gode nettsider som min egen og de jeg har godkjent!

Se opp for hjernevaskingen! Pass på og FØLG MED!

Annonser

28 tanker om “Regjeringen hjernevasker barna!

 1. Hvorfor kan ikke skolebiblioteker fylles til randen av innovasjonsbøker, oppfinnerbøker, Ona Fyr og masse annet som markedsførerer, nyskapende oppfinnere og entrepenører har skrevet?

  Kansje sosialistene er redd for at noe skal sette inn et nytt gir som får menneskeheten fremover?

  Alt skal være likt og alle skal være like… unntatt de på toppen… de skal ha alt og vite alt.

 2. Jeg forstår ikke hvorfor man skal tvinge på ærlig norske mann og kvinner litteratur fra barneårene. Det er best om foreldre får bestemme hva barna får vite. I vårt hjem får ikke barn se film eller lese utenom det som jeg bestemme. Dette må ikke staten forsøke å korruptere så vi mister kontrollen over barnas sinn, de formes lettere enn potetmos, og dermed er det stor fare for at de vil bli interessert i helt feil ting, som gitar, utroskap og reiseliv

 3. @fritz: Glitrende formulert. Spesielt det med reiseliv.

  Dette må være alle foreldres verste mareritt: Poden ringer hjem. «Pappa, sitter du nå?».. «Jada».. «Pappa, jeg skal bli… reiseleder!». All sympati med alle de foreldre som har måttet tåle en slik tildragelse.

  Nei, som vi pleier å si her: «Gi unga en Playstation før Vingreiser kommer og tar dem». Vi får bare stenge dem inne og håpe det beste.

 4. Hildegunn: Du som er så imot sosialisme, sosialisme er jo for utjamning av klasseskille og at alle skal ha like muligheter. feks offentlig skole. Det er jo fint, slik at ikke alle barn er avhengig av foreldrenes inntekt for å gå på skole. Jeg vet ikke hvor gammel du er, men tydeligvis gikk du på skole før det ble innført tilpasset opplæring. Tror du hadde trengt det. Både utfra alle skrivefeilene dine og pga. liten eller ingen sosial utvikling siden ca. trassalder. Har du forresten barn selv?
  fritz Olson: Det er jo en kjensgjerning at ikke alle foreldre er best for sine barn. Derav er Barnevernet opprettet.

 5. Hildegunn, du er «over the top» som det heter på moderne norsk. Kjedelig, rett og slett. Før var du friskere og mer provoserende. Nå er du bare platt og dum. Er det du som har laget «OsloGirls»-serien på VGTV forresten?

 6. Hildegunn, jeg har funnet din blogg, og mener at du er en modig antisoslialistisk kvinnerøst som fyller din rolle som folkeopplyser der sosialistrjeringen og den politiskkorrekte sosialistpressen feiler.Du har så rett i at sosialistrejgeringen hjernevasker skolebarn med det den vil at de skal tro er sannheter, og de bruker som sovetstaten også gjorde edt historieforfalsking i skolebøker for å bevise at deres sosialistpropaganda aggenda er rett.Dette er noe vi faktisk har sett mer til etter at kristin halvorsen ble kunnskapsminister, og at de nå vil påtvinge skolebarn kommunistbøker via statstøttede prosjekter beviser at Norge beveger seg mer og mer mot en sovjetisk samfunnsmoddel.Hva er galt med å bruke pengene der de trengs, til å trykke skolebøker hvor barna fsktisk kan være stolte over sin egen norske kulturarv, men neida!det er jo støtende for de som de rødgrønne=brune (nazi)sosialistene planlegger skal ta over landet, slik jeg ser det!!!Husk på bare Hildegunn, at du fra nå av og i all tid framover har en støttespiller i meg, jeg beundrer deg for dine meninger, du har så rett og vi trenger så mange flere friske og frihetselkennde kvinner som deg som kjemper for en fremtidig frihet som vi skal ta vare på for envær pris!!!!

 7. Samfunviter NR 1:

  HAHAHAHA, den var god Hildegunn. Vi ser jo alle at du har skrevet et støtteinnlegg til deg selv under falskt navn. Skrivefeilene og den dårlige setningsstrukturen avslører deg, og så meningsinnholdet og fraværet av rasjonalitet selvfølgelig.

  Du glemte bare: FØLG MED!

  Fantastisk.

 8. Der tar du kraftig FEIL arild!!!Jeg er ikke Hildegunn, hvor tar du slike konspirasjonsteorir fra???jeg gir ikke Hildegunn kredditt for mine egne innlegg, jeg godtar iukke å ikke få kredd for mine egne innlegg!Om noen faktisk er enige med Hildegunn, så vil ikke det si at de ER Hildegunn vettu!!!Siste ord er ikke sagt fra meg i kommentarfeltet på denne bloggen, jeg ser fram til neste artikkel fra Hildegunn, jeg er faktisk enig i alt hun sier, og synes hun sier det på en rett frem og genial måte, jeg kunne selsagt ha underskrevet med mitt eget navn, men poenget med et kommentarfelt er jo at en kan bruke nick.Og hvordan vet jeg at ikke DU er Hildegunn som prøver å skape diskusjon???En ting er sikkert, at jeg ikke er hildegunn, du bør godta at alle som er enige med henne ikke akkurat trenger å VÆRE henne.Har du hørt om iddentitetsdiffusjon???tror du blander identiteter godt her, et godt råd er att du fosøker å skille kortene om du vil være med på en fruktbar disskusjonHilsen ei som navnet begynner på M og slutter på E!

 9. Så du er enig i alt Hildegunn sier. Det forundrer meg dypt. Det er selvfølgelig mulig at du og Hildegunn ikke er samme person, men for å ta en syretest spør jeg deg følgende:

  Er du enig i alt det Hildegunn skriver her?: http://hildegunn.bloggnorge.com/2010/11/03/politiskoleskandalen-sosialiststaens-diskriminerneing-av-etniske-nordmenn-og-hetrofil-seksualitet/

  Her står det altså at den norske stat integrerer andre etniske grupper inn i politet. Hun konkluderer likevel med at den norske stat er et apartheidregime.

  Dette er åpenbart logisk umulig. Du kan lese mine to kommentarer om dette lenger nede på samme siden.

  Når du har lest alt dette, er du fremdeles enig i alt Hildegunn skriver?

 10. Ja, klart jeg er enig, den rødgrønne= brune sosialistregjeringen favoriserer alle andre en nordmenn, og på denne måten skaper de en apartheidstat som ekskluderer etnisk norske!dette framgår av Hildegunn sin artikkel, om du har forstått hva hun faktisk skriver!!!Alle andre enn sosialister som har samme aggenda, skjønner hva målet er, nemlig den å hviske ut den norske kultur så mye som mulig for å gi plass til multikultur!!!Det er ikke yuten grunn at gahr Støre allerede har laget et nytt slagord, «det nye vi» og dette i seg selv er en frekkhet, da flesteparten av nordmenn faktisk ikke føler seg bekvem med muslimsk kultur som de såp gjerne vil innføre.At en etnisk norsk kvinne blir eksklutert fra å bli politi på grunn av sin etnisitet og sitt vellykkede utseende viser jo at vi faktisk har fåt en apartheidstat som ikke inkluderer de som vi gjerne vil se i sånne stillinger, nemlig vellykkede vakre norske mennesker!

 11. HAHA!

  Du må gjerne mene at det er feil med multikultur, det er helt i orden. Du må også se farene islam innebærer for europeiske land. Jeg er i stor grad enig i et slikt standpunkt. Men å si at multikultur = apartheid er en logisk umulighet. Apartheid innebærer adskillelse av kulturer og etnisiteter, altså det motsatte av multikultur.

  Lykke til videre MhildegunnE!

 12. Multikultur innebærer at vår egen EKTE kultur blir presset ut, og ikke blir sett på som like verdifull lenger, dette er apartheid, ellerkulturellt apartheid om du fatter!I saken om hun som ble nektet å komme inn på politiskolen på grunn av det de fleste vil kalle ett vellykket utseende, er faktisk etnisk OG kulturellt apartheid!Kun i en sosialiststat som foretrekker fremmedkulturelle og somm har senket kravene på språkforståelse for å få inn flere av disse i politiet kan et slikt aåartheid være mulig.Slutt å kall meg Hildegunn «arild»

 13. Og herre min gud, hjelp meg.

  Apartheid ble til som begrep for å gi navn til et regime valgte å segregere ulike etnisiteter. Apartheidregimet opphørte å eksistere når de mikset etnisistetene. Hvordan i himmelens navn kan det å mikse grupper være Apartheid? Apartheid = ikke miks.

  Har du redefinert hva apartheid betyr? I så fall må du kommunisere hva apartheid betyr for deg og Hildegunn.

 14. Når sosialitregjeringenm presser på for å endre vår kultur er det på tide å begynne å regaere!!!kulturen trenger ikke å være i endring, dette er noe soaialistene har bestemt seg for, og jeg tipper at de fleste som stemte på rødgrønt sitter og angrer dypt!Akkurat som de som har stemt på demokratene i USA angrer på at de trodde på sosialist Osama/obama bin Lyin!vi så jo nå at han tapte midtermvalget når folket i usa faktisk ser at hans aggenda var å innføre så mye muslimsk kultur som mulig!!!dette er det samme gar støre vil innføre i Norge, nemølig multikultur, uten å tenke på konsekvensene!det sier seg selv, uten å måtte tenke så hardt at noe har gått galt i eksperimentet når ekte Nordmenn blir offer for en apartheidpolitikk og etnisk utrensking på grunn av at de er vellykkede nordmenn, når sosialistene vil innkvotere så mange fremmedkulturelle som mulig, selv om de ikke har de rette egenskapene, men kommer inn på grunn av at de faktisk MANGLER egenskapene vi egentlig er på jakt etter.dette vil jo også ødelegge samfunnet fra innsiden nå når våre egne blir rasistisk behandlet av de som skulle være sine egne!!!!Er ikke dette et nytt apartheid så vet ikke jeg.

 15. Kulturen trenger ikke være i endring? Som om det er kun innvandring som endrer kulturen? Hva med teknologiutvikling f.eks? Internett som du benytter nå, er med på endre kulturen din.

  Hvilken periode i norsk kulturutvikling appelerer til deg? 1500-1550, eller kanskje 1956-1967? Vi kan jo sperre alle grenser for handel og eksport, forkaste vitenskap og tenkning, kaste ut alle som ikke er etniske nordmenn, flytte inn i skogen og låse vår umiddelbare kulturidentitet – for all tid.

  Verden endrer seg, aksepter det.

  Hvis det er etnisk rensing du mener staten står for så kall det for etnisk rensing. Apartheid og etnisk rensing er ikke det samme. Nok engang: Apartheid betyr adskillelse, og kan aldri bety integrering/miks/multikultur.

 16. Enig i at vi bør i mye større grad assimilere fremmedkulturelle. Det har jeg ingen problem med. Har jeg noen gang sagt noe om det?

  Min kritikk mot Hildegunn går på bruken av selvmotsigelser, feil bruk av begrep, logiske brister og noen ganger rasisitiske og umoralske utsagn. Det betyr ikke at jeg er uenig i absolutt alt. Men manglende kunnskap og evne til å nyansere er svært provoserende, og da utøver jeg min rett til å påpeke dette.

  Du skriver at kulturen ikke trenger å være i endring, det er jo et latterlig utsagn, men det virket ikke som du fikk med deg det. Det er det du får kritikk for, blant annet.

  Når det kommer til den faktiske saken om personen som ikke fikk adgang til politiutdanning, ser jeg ingen grunn til å stemple staten som rasistisk, ei som etnisk renser. Det synes klart at det finnes en rekke mer plausible forklaringer på at hun ikke fikk bli politi.

  Jeg er forøvrig glad for at de har gode kontrollrutiner for dette. Det er ingen menneskerett å bli politi. Jeg ønsker at politiet skal få så gode studenter som mulig, da de åpenbart skal ut og fylle en viktig samfunnsfunksjon.

  Manglende selvrefleksjon synes i så måte som et meget godt argument for utestengelse fra politiskolen. Skal jeg kaste meg på stigmatiseringsbølgen sammen med Hildegunn, så tror jeg neppe at nakenmodeller skårer høyest på selvrefleksjonstester. Men det er selvsagt bare en personlig antakelse.

  Det virker også fornuftig å ansette ikke etniske nordmenn i politiet. Uten dette tiltaket kan det blant annet bli vanskelig å gjennomføre infiltrasjon av visse kriminelle miljø i dette landet, bare for å ta et lettvint eksempel.

  Uansett, er du norsk så er du norsk – er du passende for jobben bør ikke etnisitet bety noe som helst.

 17. Hildegunn:
  At noen ønsker å imitere deg synes høyst usannsynlig, derfor antok jeg at du selv som skrev innlegget. Men jeg skal ta deg på ordet denne gangen. Selv om du er en av de mest ignorante menneskene jeg har opplevd, må du jo ha rett i noe…

  God bedring.

 18. HAH!!!jeg er desverre eller skal jeg si heldigvis ingen sosialistisk copycat hildegunn, men en sterk forsvarer av dine meninger, om noen faktist er enige i det du skriver betyr det ikke auomatisk att de kopierer5 deg!jaja, siste ord er ikke sagt fra meg her på bloggen, mine kommentarer vil du se mere til det skal jeg love deg!!!Hilsen en støttyespiller og antisosialistisk samfunsviter!!!!NR1!!!

 19. Anniken Heytfelt «vil ikke sett FAGvurdernger tilsidet». NETTOPP: Kan noen forklare hva som er FAGsosislaisme og hva som er den rene ondskapens soslsiame som hun står for?????!!!!! Er ikke boken en dem av FAGutdannlsen som hun bruker for å inndoktrine barna????? KOKOKOKOKOKOKOKO!!!!!!!!!!!

 20. Rimgrim

  Jeg vet ikke 100% sikkert at hun skårer lavt på selvrefleksjon. Det som imidlertid er helt sikkert, er at dette er en faktor som tas høyde for under opptaket. Det kan du snakke med enhver politi om, dersom du kjenner noen.

  Med andre ord, selvrefleksjon er en variabel som betyr noe. Det eneste jeg har sagt er at politiet fremlegger et plausibelt argument. Jeg tror på dem, med andre ord. Nakenmodeller fremstår generelt (for meg) som lite reflekterte mennesker, dette underbygger igjen argumentasjonen til politet.

  Det er viktig at ikke «gud og en hver» slipper inn i politiet. Strenge krav må til for å kvalitetssikre personellet. Det er positivt, både for meg og for deg.

  Når det gjelder personer fra andre etniske grupper, har dette vært en problemstilling i lengre tid. Politiet mangler rekruttering fra disse miljøene. Dette faktum marginaliserer mulighetene deres til å gjennomføre visse typer operasjoner, f.eks infiltrasjon av spesifikke kriminelle milø. De har derfor kjørt en aktiv kampanje rundt dette.

  Så vidt jeg vet var det 3 studenter med utenlandsk opprinnelse ved sist opptak. Jeg tviler på at dette faktum kan underbygge den konspiratoriske tankegangen Hildegunn promoterer.

  Jeg venter imidlertid i spenning på at det blir fremlagt noe som helst dokumentasjon som kan underbygge Hildegunns politiske ståsted. Foreløpig er det bare et oppkomme av irrasjonalitet og logiske brister.

  Så vidt jeg kan bedømme er du i samme kategori.

  Ref. opptakskrav: http://utdanning.no/yrker/beskrivelse/politibetjent

 21. Vi har hatt AP styre omtrent sammenhengende siden krigen. Allikevel er pluss minus femti prosent på høyresiden politisk.
  Om man har gjennomført en hvernevask av nordmenn i alle disse årene, så er det jammen noe som ikke har fungert 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.