Dette beviser at Norge har verdens dårligste lærere!!

Ja, nå er det en gang for alle bevisst! Nye undersøkelser viser nemlig at nesten alle lærere i den norsk skolen mangler elemneter fag kunnskap om de fagene de gjennomfører såkallet «undervisning» i! At vi i år 2010 i verdens rikeste land ikke har bedre lærer å tilby våre barn er en skandale og en katastrofe! Men desverre er dette realiteten under sosialistregjeringesn vanstyre av utdanningspolitikken!

Problemen er nemlig grunnleggende! Strukturen i rekruteringen til l æreryrket MÅ endres! I dagens system appelerer en lærer utdanning først og fremst til kvinnlige studenter. Læreryrket er fra før av overlesset av kvinner. Dette er en medvirkende årsak til at Norsk skole er blandt verden’s dårligste. Kvinnlige lærere mangeler nemlig i vestentlig grad evnen til å sette KRAV til elevene! Elever skal tuktes og domineres, ikke dulles med av kvinner som har et biologsk omsorgsbehov som er totalt uforenelig med utøvelsen av ett lærer yrke!

Så hvorfor rkruteres så mange kvinner til et yrke de er så uegnet for? På grunn av den sosialistiske ideologien som hersker i skolen! Kvinner blir desverre ofte tiltrukket av sosialismens perverse løgner. Derfor er mange lærere ogsp sosialister. Som man vet er det sosialistene som har brakt fagforeningene og fagorganiseringen inn i arbeidslivet, og for lærere er dette nok et hinder for effektiv arbeids utførelse. De flest norkse lærere eier ikke arbieds moral, og grunne til dette er at de er fag organiserte. Jeg krever forbud motat fagforeningsmedlemmer får undervse i skolen, da disse har uheldig innflytelse på barn!

Mange sosialistiske lærere mobber sine ikke-sosialistiske elever. Dette er typisk sosialisme. Hva med å innføre anonyme lærere? Da kan eleven SELV få uttrykke sine evner uten å måtte tenke over å tilfredstille en sosialistisk lærer med sin besvarelse!

Jeg støtter de gode kravene om at lærer må være fag eksperter! Se bare på en av de vanlige klagene fra lærere: At de klager på at de trenger tid til å forberede undervisning! Dette synligjør behovet for bedre fag kunnskap! En lærer som kan faget sitt trenger nemlig ikke å bruke tid på å «forberede» sin undervisning, han KAN jo allrede faget sitt!

Lærere klager over at de har mye å gjøre! Jeg spør: Er det så rart da??? Denne ufysleige yrkesgruppen har jo så mye ferie at de knapt er på jobb! Hadde lærere klart seg med like mye ferie som folk flest har hadde de lett klart å utføre sitt påståtte arbeid. Men grunnet den enomer egoismekulturen som finnes blandt lærere er ikke dette noe alternativ. Det er en skam!

Med enkle grep kunne man ha reddet norsk skole:
– Gjenninfør disiplin! Ulydige elever må svi for sitt svik mot skolens menig. Da trenger vi lærere som evner å straffe drittunger. Man kan også innføre bøtlegging av elever/foreldre som ikke innretter seg og derfor kaster bort skattebtalernes penger.
– Rensk ut uønskede elementer! Barn av rusmisbrukere, innvandrere, andre tapere og sosilaister er overrepersntert innen frafall og bråk. Rensk disse ut av skolen tidlig. Mang kan ikke i en stadig mer spisset verdens situasjon bruke penger på å utdanne barn som aldri vil ende opp som samfunns produktive!
– Reduser antal fag! Skolen i dag er full av unyttige fag, noe som binder opp utgifter i form av unyttige lærere. Undervisning av fag som musik, kunst og handverk, samfunnsfag og religion kan med fordel reudesres. Bort med diktanalyse og nynorsk fra norsk fagte, og inn med mer lese og skrive trening!
– Bedre lærere! Nei til sosialister og kvinner som tror lærer yrket er ett omsorgs yrke! Ja til dyktige fagfolk. Jeg foreslår å gjøre militær utdanning til en del av lærer utdanningen, slik at man sikrer at lærere er skikket til å disiplinere sine elever.
– Lærer evaluering og individuell lønn! La foreldre og elever gi lærener karrakter! Da kan man luke ut de som er uegnet til å motivere, inspirere og displinere barn! Læreens løn bør også endres! La den fast settes av skolens sjef, rektor, som baserer basereer lønnen på lærense persatsjoner, altså elevense karrakterer.

Med så enkel grep vil vi får en bedre skole. Det øsnker vi alle for fremtidesn generasjoner. Hvordan få det til? Ved å fjerne dagens sosialistregjering fra makten! Setm FrP for en fornyelse av Norge og skolen!

52 tanker om “Dette beviser at Norge har verdens dårligste lærere!!

  1. Bra innlegg med friske tanker, som egentlig ikke er så friske allikevel – det var jo sånn skolen var før! Er enig i mange av dine synspunkter!

  2. Ikke kritiser utdanning med grammatiske skrivefeil!!
    Du skriver som en FrP’er 🙂
    Gjett om du passer FrP profilen godt.
    Stikk en tur innom den skolen du kritiserer så kanskje du kan rette dine egne skrivefeil i fremtiden. Som du skriver selv : inn med mer lese og skrivetrening.

  3. Karianne:
    Tror du ikke jeg vet hvordan skolen er?
    Tror du ikke jeg har undervist i skolen?
    Tror du ikke jeg ser tvers gjennom lærernes løgner?
    Følg med!

  4. Hysterisk morsomt! Dette må være tidenes råeste ironiblogg, med et innlegg fullspekka med absurde skrivefeil og retorikk på sjimpansenivå. Stor humor!

  5. @Hildegunn
    Du har pokkern meg ikke undervist i skolen!!!
    Men gjorde du det en gang er det ett kvalitetstegn at du ikke er der mer!
    Du er vel ikke den Hildegunn fra Sunnmøre? Du vet «hun» som forsøker seg på humor.

  6. Dette var eit latterleg dårleg blogginnlegg. Ein tener lite på å angripe ei arbeidsgruppe på den måten. Du røper dessutan at innehar særs lite kunnskap om emnet.

    Eg har planer om å bli lærar. Med ein mastergrad i kjemi og årseining i matematikk har eg solid bakgrunn. Eg er og einig i at det bør setjast høgare krav til fagleg kunnskap hos lærarar. Måten du legg det fram på er berre så ufatteleg trangsynt og lite konstruktiv.

    […] «Kvinnlige lærere mangeler nemlig i vestentlig grad evnen til å sette KRAV til elevene!» […]

    … kor har du dette frå? Eg har hatt mange lærarar, og mange av dei har vore kvinner. Dei har satt seg sjølve i respekt og satt store krav til oss elevar i like stor grad (eventuelt liten) som dei mannlege kollegaene deira.

    […] «En lærer som kan faget sitt trenger nemlig ikke å bruke tid på å “forberede” sin undervisning, han KAN jo allrede faget sitt!»[…]

    Snikksnakk. Det er ikkje nok å kunne faget sitt. Ein må kunne lære det bort og. Ein professor eg kjenner brukar mykje tid på å planlegge forelesningane sine. Han er som eit vandrande leksikon, og kunne lett ha snakka fag i 2 timar i strekk utan å slå opp i ei bok. Det han har skjønt (i motsetnad til deg) er at for å få folk interesserte i faget må han legge arbeid i å gjere det interessant. Dette er ein kunst.

    Skaff deg litt kunnskap om det å vera lærar før du langar ut mot dei.

    […]»Rensk ut uønskede elementer! Barn av rusmisbrukere, innvandrere, andre tapere og sosilaister er overrepersntert innen frafall og bråk.» […]

    Er du alvorleg? Sjølv for FrP er dette litt ekstremt. Eg kjenner mange sosialistar med høg utdanning. Eg har enno ikkje møtt ein einaste rusmisbrukar som eg ikkje har unna skulegang. Er det ikkje også ein tankevekkar at folk flest med høg utdanning ikkje stemmer FrP?

    Forresten; du kan ikkje skrive «Norge’s» og «verden’s» på norsk. Det heiter «Norges» og «verdens». Kanskje me skal «luke ut» dei som ikkje kan skrive også?

  7. Erlend:
    Dette var et tåpelig utsagn. Den nasjonalSOSIALISTSIKE tankegangen i tyskland var å fjerne de som avr annerledes helt fra samfunnet. Jeg foreslår å fjerne enkeltindivider fra skoleverket, og heller sette dem til arbeisoppgaver som er mer passende for dem. Det vil være til det beste for alle.

  8. Oi! Her var det mange skrivefeil i bloggen, kanskje du ble undervist av sosialister? Kanskje en ordbok på ønskelisten til jul ville vært noe? Lykke til!

  9. Jan Arild:
    Jeg har under vist i skolen. Jeg kjenner alle sider av skoleverket, og du har ingen rett til å kritsere meg din tilbakestående sosialistiske analprolaps!!!!

  10. Jan Arild:
    Ganske dumt å klage på skrivefeil i et innlegg, med en kommentar med skrivefeil i selv?

    1. To utropstegn er ikke korrekt.
    2. Det skrives ikke FrP’er, men FrP-er.
    3. Du har ikke punktum etter setning nummer to.
    4. «FrP profilen» skal skrives «FrP-profilen».
    5. Du har glemt et komma i nest siste setning.
    6. Det skal ikke være mellomrom foran kolonet.
    7. Du skal bruke anførselstegn når du siterer.

    Din lille kommentar inneholder altså syv skrivefeil…
    Godt jobba! 😉

  11. Torill:
    Jeg FORAKTER slike som deg! JEg har en passende beskrivelse på deg: En språk-Jan Thomas!
    En slik en som er for opptatt av det ytre, altså påståtte skrive feil, til å ta innover seg det gode poenget jeg kommer med i min blogg.
    Når jeg leser slike kommentarer som du kommer med er det all grunn til å tro at du er intelektuellt tilbakestående, din sosialistprolaps!!!! Følg med!

  12. Det ser visst ut som om du mangler litt kompetanse selv Hildegunn, med så mange grammatiske skrivefeil som innlegget ditt er preget av. «Fag kunnskap» er to forskjellige ting. I motsetning til fagkunnskap…

  13. Harald:
    Jeg hever meg SKYHØYT over din kritikk! Den er nenmlig latterlig og irrelevant!
    Fordi: Du evner bare å kritisere påståtte skrivfeil, din stygge språk-Jan Thomas, og du mangler den intelektuelle kapsaiteten til å føre en saklig diskusjon om dette viktige temaet!!
    Jeg er så utrolig mye mer inteligent enn deg din sosialistprolaps!!! Følg med!

  14. Jeg blir irritert på meg selv for at jeg lar meg provosere av disse tåpelige utsagnene du kommer med her, men dine svært useriøse og ufaglige påstander må bare kommenteres.

    At det burde være flere mannlige lærere i skolen kan vi enes om, MEN det betyr ikke at kvinnelige lærere ikke duger. Etter din påstand om at «Elever skal tuktes og domineres, ikke dulles med av kvinner som har et biologsk omsorgsbehov som er totalt uforenelig med utøvelsen av ett lærer yrke!» vil jeg anbefale deg å lese boka «Eleven som aktør» av professor i pedagogikk Thomas Nordahl. Håper det får deg til å endre syn på hvordan man skal se på og oppdra/opplære elever!

  15. 90% enig. Jeg er tidligere lærer selv. I skolene jeg har jobba i, har det vært så mye bråk, så lite disiplin, så dårlige faglige ferdigheter og så dårlig oppførsel at jeg tviler på at særlig mange elever lærte noe i det hele tatt. De eneste ungene som klarer seg i skolen i dag, er de som er smarte, kommer fra ressurssterke hjem og dermed kan få den hjelpen hjemme som de ikke får på skolen (ettersom læreren har nok med å prøve å holde styr på de 50% av klassen som er helt rabiate, i tillegg til sin stadig økende menge byråkratisk-administrative oppgaver), og som selv ønsker å komme seg fram. Når det gjelder det med mangel på disiplin har du helt rett. Lærerne (særlig de kvinnelige) duller og «forstår» elevene så til de grader at elevene tror de kan gjøre hva de vil. På noen av skolene jeg har jobba på måtte vi låse enhver dør etter oss, særlig inn til lærerværelset, ellers ble vi frastjålet vesker, mobiltelefoner, ja alt som ikke var nagla fast (t.o.m. PC-er).

    Men så skriver du: «Lærere klager over at de har mye å gjøre! Jeg spør: Er det så rart da??? Denne ufysleige yrkesgruppen har jo så mye ferie at de knapt er på jobb!»

    Du tar helt feil. De siste åra (særlig siden -94) har man lesset enorme mengder administrative oppgaver og plikttid på lærerne, som man ikke hadde før, og som man tidligere kunne bruke på å følge opp elevene. Nå sitter man uke etter uke og fyller ut skjemaer og rapporter og bokfører all mulig dritt som man tidligere ikke trengte å gjøre. F.eks. må man (og dette er bare et lite eksempel), dersom man ønsker å sette ned karakteren i orden/oppførsel på en elev, kunne dokumentere skriftlig nøyaktig hva eleven har sagt/gjort, når dette ble sagt/gjort, hvilke tiltak som ble iverksatt, nøyaktig hvilken time eleven var fraværende (med eller uten melding?), og så videre. Hvis man ikke kan dokumentere, har man ingen «sak». Og dette da i forhold til samtlige elever man har ansvar for. Mange lærere (særlig de unge, som faktisk tar alt de er pålesset på alvor) går ikke fra jobb før i sekstida. Og så sitter man hjemme og retter oppgaver i tillegg, selvfølgelig. Når det gjelder dette med ferie: For den ene av de to sommermånedene får man ikke betalt. M.a.o. har man bare rundt tre uker mer ferie enn i andre yrker. Med tanke på at man jobber ti timer i døgnet mens «det står på», er det vel forunt.
    Så hjelper det jo heller ikke på saken at du kaller dem en «ufyselig yrkesgruppe», da. Problemet her ligger ikke hovedsaklig hos lærerne, men hos politikerne og hos utdanningsdepartementet, som er ansvarlig for retningslinjene.

    Så skriver du: «La foreldre og elever gi lærener karrakter! Da kan man luke ut de som er uegnet til å motivere, inspirere og displinere barn!»
    ??? De samme elevene som de lærerne som faktisk prøver å innføre litt disiplin og grenser (som jeg antar faktisk er de eneste av dem du respekterer…? ;o), mener du? Og foreldrene deres, som enten stort sett gir faen i hva ungene gjør på skolen, eller snakker så dårlig norsk at de ikke engang kan føre en samtale med læreren? Disse skal gi lærerne «karakterer» (en «r» i karakter, forresten…)? Eller dreier det seg bare om de elevene og foreldrene DU liker?
    Dette er det som er galt med norsk skole i dag:
    – Totalt fravær av disiplin og for mye «forstå-seg-påing»
    – Elevene har for mange «rettigheter»
    – Altfor høy terskel for iverksetting av tiltak (som f.eks. utvisning)
    – Altfor lave krav til elevenes foreldre
    – Altfor mye byråkrati
    – Altfor mange utenom-undervisningsmessige oppgaver lesset på lærerne
    – Altfor ambisiøse og teoretiske læreplaner, særlig i norskfaget (hvem faen bryr seg om Wergeland når man kommer fra barneskolen og knapt kan lese)
    – Altfor mye «integrering» av svake og vanskelige elever i vanlige klasser
    Og sist, men ikke minst: – Altfor mye «forståelse» overfor barn av innvandrere…

  16. Stakkars deg. Jeg forstår at du er sint på det norske skolesystemet. Jeg ser at du har en noe mangelfull opplæring. Så mange skrivefeil og orddelingsfeil har jeg ikke sett i et seriøst innlegg noen gang. Ikke vær lei deg. Det finnes hjelp! Lykke til videre i livet ditt.

  17. Når jeg tenker meg om, etter å ha lest litt mer på denne bloggen, angrer jeg jo litt på at jeg skrev et innlegg…for bloggforfatteren er jo åpenbart ikke helt vel bevart. Uansett: Til «Snart lærer med fordypning»; Lykke til ;o). Og styr unna storbyene, særlig Oslo (det er et helvete).

  18. Slett ikke overraskende at du er FRP-er! Makan til idioti! Jeg er rystet over dine lite gjennomtenkte meninger. Får lyst til å banke litt vett inn i skallen din. Får håpe du bare skriver dette for å provosere…

  19. Hei

    jeg er enig med deg i at det er mange sider ved det norske skolessytemet som er kirtikkverdig. Jeg er derimot ikke enig i mange av dine synspunkter. Jeg jobber selv som lærer, men er relativt fersk, så jeg vil ikke være for bombastisk med mine uttalelser.

    Et av det største problemene jeg opplever i forbindelse med min hverdag som lærer er at vi som lærere har hendene bundet på ryggen når det gjelder konsekvenser for elever med uønsket atferd. Det virkemidlent jeg har til rådighet er å snakke med elevene, eventuelt ringe til foreldrene. Dette vil i mange tilfeller fungere bra, men i noen tilfeller er ikke foreldrene med på laget, og da har telefonsamtaler hjem liten eller ingen effekt. Jeg kunne tenkt meg å ha muligheten til å gi elever igjensitting. Dette er tydeligvis vanskelig ettersom dette blir sett på som frihetsberøvelse, og dermed i strid med barnas rettigheter. Dette mener jeg er et resultat av en naiv holdning ovenfor barn. Intensjonene har nok vært gode, men jeg mener dette slår ut negativt for barna. De venner seg til en verden der deres handlinger ikke har konsekvenser, og plutselig når de runder 18 år kan handlingene deres få alvorlige konsekvenser som påvirker livene deres i stor grad. Skolen har som oppgave å forberede barna til det livet som venter som voksen. Slik som det er nå mener jeg at skolen ikke forbereder barna for den verdenen som venter. En verden uten konsekvenser, ansvar og krav.

    Jeg er også enig med deg i at det bør stilles større krav for å komme inn på lærerskolen, og at lærere bør spesialisere seg i fag, og få undervise i de fagene de har kompetanse i.

    Ellers mener jeg det er mye tull i blogginnlegget ditt. At Kvinner mangler evnen til å stille krav til elevene ser jeg ingen grunn til å tro på. Problemet her ligger i at mer og mer av ansvaret for elevenes læring har blitt lagt på læreren, og eleven har ikke lenger ansvar for egen læring. Så det er lærerens ansvar. Jeg er enig at det bør stilles krav til elevenes læring, men jeg mener at dette ikke har noe å gjøre med om det er menn eller kvinner som er lærere. Jeg mener dette problemet kommer av den kultur som har rådet innenfor skolepolitikken de siste tiårene.

    Ellers må jo lærere få lov til å fagorganisere seg om de ønsker det, som alle andre arbeidstakere i landet. Ettersom vi som lærere ikke direkte genererer noen fortjeneste for landet, er det lett å glemme oss når det kommer til lønn. Derfor ser jeg på det som viktig at lærerene har en sterk fagforening med mange medlemmer. Det finnes også et utall andre grunner til at det er lurt å ha, og være med i fagforeningen. Jeg har iallefall ikke troen på at det er fagforeningen som gjør at lærerne er umotiverte. Det jeg selv kan bli umotivert av til tider er at vi som lærere er overlesset med regler og lover som gjør at vi har svært liten makt over vår egen jobbsituasjon. Ellers tror jeg ikke at fagforeningsmeldemmer har dårlig inflytelse på barna. Du vil finne representanter fra alle politiske partier som er med i fagforeningen. Jeg har aldri opplevd at en elev har blitt mobbet fordi læreren har vært sosialist, det har nok skjedd, men dette er nok ikke et stort problem.

    Jeg er enig i at lærerne har mye ferie, men det er vanskelig å gjøre noe med. Jeg ser ingen grunn til at barna bør tilbringe mer tid på skolen. Der er det mer en lenge nok som det er. På mange måter er læreryrket hardt. Jeg kjenner mange lærere som sitter og jobber til sent på kveld. Dette er ikke uvanlig i andre yrkesgrupper heller, men som lærer står ikke antall timer i stil med den lønnen man får. Når det derimot er skole har lærerne nok av oppgaver. Vi er overlesset med krav om rapporter, opplæringsplaner, fagplaner, osv, osv. Dette gjør at store deler av dagen går med til oppgaver som ikke er relatert til undervisningen. Dette ser jeg som et resultat av velmente pålegg fra statlig hold, som det til slutt har blitt alt for mye av og nå fungerer helt mot sin hensikt.

    Uansett om en lærer er ekspert på sitt fagområdet vil han trenge tid til å forberede timen sin. Det man bruker tid på er jo å forberede undervisningsopplegg, legge til rette for at alle elevene skal få noe ut av undervisningen. Det er dette som tar tid, og i mine øyne er dette en av de viktigste oppgavene en lærer har. Jeg er likevel enig at en lærer bare bør undervise i fag han har kompetanse i. Da slipper man å bruke tid på å sette seg halvbra inn i et tema, og kan bruke tiden på å lage et godt undervisningsopplegg.

    I det store og hele er jeg enig i at det er store problemer med skolen. Det provoserer meg derimot at du utaler deg så bastant, og vil ta i bruk ganske drastiske virkemidler, tilsynelatende uten å vite så mye om hvordan det egentlig er.

  20. Gratulerer til Skrivefeil 😀
    Vet du hva en imbesil er? Eller er du bare en en nettflanør ?
    Ga deg noe å angripe denne gangen også, ser du det?

  21. «Erlend:
    Dette var et tåpelig utsagn. Den nasjonalSOSIALISTSIKE tankegangen i tyskland var å fjerne de som avr annerledes helt fra samfunnet. Jeg foreslår å fjerne enkeltindivider fra skoleverket, og heller sette dem til arbeisoppgaver som er mer passende for dem. Det vil være til det beste for alle.»

    Riktig, det kalles rangering av mennesker. Det er ikke nødvendig å ta livet av «laverestående» de kan gjøre enkelt arbeid i industrien eller jordbruket. Samfunnet er ikke tjent med å kaste bort utdanning på disse. Det du forfekter er nasjonalsosialisme.

  22. Ikke vet jeg hva som er riktig, men enkelte dager tenker jeg at burka hadde vært på sin plass. Etter jul også da kaloriene har lett for å lage noen valker her og der. Tenker også på hvordan vil burka passe i skiløypene. De som flytter til Norge skal vel tilpasse seg norske forhold og da er vinteridretten noe som vi er en del av. Har også tenkt på: Kan jeg reise til land f.eks. Jemen og gå i bikini? Nei, det ville aldri hende, jeg vil og må tilpasse meg det stedet jeg reiser til. Har bodd i mange mange land og har ALDRI hatt problemer med å være som de som bor der. Må si at jeg absolutt ikke rtildekning av ansiktet. Ansiktet viser hvem vi er.

  23. Helt riktig, høyrevinden blåser over landet og alt sosialistisk ræl på havet.

    Ungdommen trenger en fast og streng hånd tilkoblet en hjerne som faktisk vet hva det undervises i. Der faglig dyktighet, tro mot autoriteter og jernvilje er byttet ut med inkompetanse, rabiat radikalisme og generell tafatthet. Helt på linje med den røde horden som har styrt landet vårt de siste 8 år.

    Lærere burde heller innføre et autokratisk læremiljø, der konskvenser smekker hver eneste radikalspire over fingrene slik at de retter seg og blir gode høyreborgere, et samfunn uten slike borgere er regelrett kaos og en menneskerettighetsforbrytelse.

    Innfør også uniformsplikt i skolen, samt militærskoler for trøblemakere.

    Dog belastninger som rusmisbrukere, døgenikter og gjentatte radikalspirer bør interneres, spesielt når de er unge. Da kan man allerede snu trenden, før det renner nedover den sosialistiske bakke av urelealistiske forhåpninger.

    Takk for meg.

  24. Erlend:
    Det er ikke snakk om å rangere mennesker. Det er kun sosialismen som driver med slikt.
    Jeg snakker om å sørge for at alle mennsker finner den plassen i samfunnet der de best kan realisere sine evner, uansett hvor mangelfulle disse er- Følg med.

  25. Festlig åpningsinnlegg!

    At snobbete lærere lar seg provosere og ser seg nødt til å angripe skriveferdighetene dine i flokk, er hysterisk morsomt.

    Dette er nemlig alt de har å komme med. Ingen nyansering, ingen supplering, ingen vilje til å diskutere den dårlige norske skolen overhodet – med Moskus som unntaket som bekrefter regelen.

    Faktisk ser jeg for meg at det er slik debattene foregår på landets lærerværelser også, ingen evne til selvkritikk og man skylder på alle andre forhold.

    Faktum er at;
    – Late lærerstudenter skulker og stryker (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=503304)
    – 2 av 3 lærerstudenter klarte ikke prosentregning (http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/08/21/376492.html)
    – 8 av 10 lærerstudenter for svake i matematikk (http://www.utdanningsnytt.no/templates/udf20____18208.aspx)
    – 4 av 10 lærere innfrir ikke fagkrav (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=10011384)

    Og angående norske lærere sine evner innenfor klasseromsledelse;
    – Norske elever bråker mest i Europa (http://www.aftenposten.no/jobb/article243037.ece)
    – Norske skoleelever på bråketoppen (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=257616)

    Norske lærere og norske lærerstudenter er rævva. «Ååånei, så ufølsomt å si det!». Det finnes gode lærere, men gjennomsnittet blant norske lærere er preget av unnfallende (ofte fraværende) klasseromsledelse og dårlige fagkunnskaper. Skjerpings.

  26. Norsklærer:
    Jeg gjennomskuer deg. Din sarkastiske nedlatende tone viser at du er en person som synes du selv er bedre enn andre, sannsyligvis er du en sosialist med en mac fra appale som du skriver på. Det er for meg 100% klart at du er uegnet til å værer leærer, nettopp grunnet de grunner jeg har redgjort for i min blogg! Følg med!

  27. Moskus:
    Det er tydelig at du er en sjelden fornuftig lærer som ser galskapen i det sosialistiske utdanningsregimet. Men dine påstander om at lærer jobber mye er helt vanvittige!
    En lærer som kan fage sitt trenger som sagt ikke å «forberde» undervisning, da han kan det han driver med. Dessuten underviser ikke lærere samtlige timer i lopet av en dag, mange timer sitter de bare på lærer værelset med kaffekoppen sin. Når elevene går hjem siter lærene bare i syklubb eller «møter» som de kaller det og når man i tillegg regner sommer, vinter, høst jule og påske ferier kan man knapt kalle lærer yrket en heltidsjobb!
    Følg med!

  28. pedagog:
    Du er altså bevist på at sosialistiske lærer mobber elever og andre på drunn av deres politiske satndpunkt. Du hadde nok passet bedre i den nasjonalSOSIALISTISKE skolen i nazi tyskland!!!
    Følg med!

  29. Hildegunn sa: «Når elevene går hjem siter lærene bare i syklubb eller “møter” som de kaller det og når man i tillegg regner sommer, vinter, høst jule og påske ferier kan man knapt kalle lærer yrket en heltidsjobb!
    Følg med!»

    Følg med!?? Det du åpenbart ikke skjønner er at man er PÅLAGT å stille opp på disse møtene (som går under navn som f.eks. «team-tid»). Tror du ikke mange lærer hater disse møtene, og mye heller skulle sittet ved pulten sin og retta oppgaver og forberedt undervisning? Det skal jeg love deg at de gjør! Disse møtene er et eksempel på alt det byråkratiet lærerne nå er pålagt, som man ikke slipper unna, og som binder opp tid man kunne brukt på faglige ting. Akkurat som all føringen av rapporter, journaler, skjemaer o.s.v.
    Du har ikke peiling på hva du snakker om.

  30. Når jeg leser slike innlegg, så får jeg lyst til å si: TI KVINNE. Du skal ikke snakke i forsamlingen!
    Holdningen din er ca like håpløs som det.
    Nå kommer du sikkert i god debattånd til å kalle meg en prolaps av noe slag, for det gjør du jo med alle andre, men det får heller være.

    Måtte du ha en god bedring!

  31. Hildegunn. Når du bruker ordene: «Det er bevist at sosialistiske lærere mobber elever». Hvorfor dokumenterer du påstanden din?

    Alle kan si at noe er bevist, uten dokumentasjon er det null verd…

    Er noe bevist, så fremfør bevisene.

    Do it!

  32. Å virkelig? Dette kan i beste fall føres som bevis for at det er mobbing i skolen. Men så er det heller ingen som bestrider at det finnes mobbing i skolen. Det vet alle som har gått på skole.

    Din påstand er at sosialistiske lærere mobber elever. For at et slikt utsagn skal ha interesse må en legge til grunn at du mener at lærere som støtter sosialistisk ideologi mobber MER enn andre. Ellers sier du bare at noen lærere mobber.

    I så måte viser dokumentasjonen din INGENTING om at sosialistiske lærere mobber elever.

    Før bevis for DET DU HAR SAGT! Hvor vanskelig kan det være??

  33. Undersøkelsen som artikkelene din referer til, benytter også faktoranalyse som metode. Det kan altså ikke sies noe om kausale forhold. Sosialistiske lærere er heller ikke en variabel som inngår i studen. Hvordan undersøkelsen underbygger noe av det du har sagt er meg en gåte.

  34. helt enig med Hilde. skolene her er dårlige,har barn i skolen. de lærer ingenting,ingen disiplin,lærerne klager over for mange elever og dårlig øknomi osv. også har de jævla dårlige foreldre,som skriker hyler bare lærerne ,prøver å straffe dårlige elever. gamle skolesystemet var mye bedre hvor elever lærte respekt og disiplin. lærere bør få lov til å straffe de som ikke er bra. burka hijab osv, lærere bør studere før de fordømmer muslimer,de vet jo ingenting om relgion osv…

  35. Nei, jeg er ikke en mobber, men det stemmer at jeg har fordommer mot FRP-velgere, da jeg stadig ser slike idiotiske utsagn fra dem. Du er vel ikke den rette til å uttale deg, som slenger med leppa om en hel yrkesgruppe, og tar alle under en kam, inkludert fremmedspråklige etc. Her snakker vi fordommer!
    Og selvfølgelig er det et poeng at du ikke en gang kan skrive, når du på død og liv skal ytre din mening på en blogg. Her tenker jeg ikke på små bagataller som at man har to uttropstegn eller et komma for lite, men det du skriver er jo helt elendig norsk. Skrivefeil i hver bidige setning! Da er det jo greit å skylde på udugelige lærere, kanskje…
    Lærere kan jo ta skylden for alt. Ingen nevner med et ord at foreldre også har en viktig rolle her. Skal man for eksempel ha disiplin i skolen, må man ikke bli motarbeidet av foreldre som syr puter under armene deres.
    Jeg tror du har misforstått når det gjelder læreres arbeidstid. Jeg har så vidt tod til å ta meg en kopp kaffe i friminuttet. Sitter ikke og skravler og har syklubb, det har jeg ikke tid til! de fleste lærere jobber godt over 40 timer hver uke, og mange sene kvelder. Kan jeg spørre deg hva du jobber med?

  36. «Ja, nå er det en gang for alle bevisst! Nye undersøkelser viser nemlig at nesten alle lærere i den norsk skolen mangler elemneter fag kunnskap om de fagene de gjennomfører såkallet “undervisning” i!»

    Ja, for 4 av 10 er jo som kjent «nesten alle». Det blir lett å få flertall i stortinget hvis 40% er «nesten alle»….

    Du kunne heller skrevet «flertallet av norske lærere mangler IKKE elementær kunnskap…». Det hadde faktisk vært mer korrekt objektivt sett.

    40 % er selvfølgelig ille i denne sammenheng, men gud hjelpe meg hvor demagogisk er det mulig å bli?

  37. «Nei, jeg er ikke en mobber, men det stemmer at jeg har fordommer mot FRP-velgere, da jeg stadig ser slike idiotiske utsagn fra dem.»

    – Og det er du helt ok med? På samme måte som folk har fordommer mot muslimer fordi noen kommer med idiotiske utsagn? Eller slik nazistene hadde fordommer mot jødene? Eller slik noen muslimer har fordommer mot jøder, som igjen noen jøder har fordommer mot muslimer, som igjen nynazister har fordommer mot jøder og muslimer fordi NOEN har sagt eller gjort noe? Ta å se deg selv i speilet.

    «Du er vel ikke den rette til å uttale deg, som slenger med leppa om en hel yrkesgruppe, og tar alle under en kam, inkludert fremmedspråklige etc. Her snakker vi fordommer!»

    -Ta å se deg selv i speilet igjen.

  38. Jeg har selvsagt barn i skolen. Hvor skulle dem ellers være? Dere som skjønner alt, kan dere forklare det? Dette ligner ingenting. Nå må myndighetene gripe inn! Jeg tåler snart ikke mer.

  39. «Erlend:
    Det er ikke snakk om å rangere mennesker. Det er kun sosialismen som driver med slikt.»

    Sov du i både norsk- og samfunnsfagstimene? Sosialisme er jo nettopp å behandle alle likt og å ikke rangere mennesker.

    Du burde nok følge med på andre ting en din egen navle.

  40. Ord som Hildegunn er utrolig glad i:

    Sosialistprolaps
    Sosialistiske Analprolaps

    Og de utsagnene der er en gjenganger i nesten alle innleggene dine. De er ukonstruktive og usaklige utsagn mot personer som kommer med saklig kritikk mot dine innlegg. Dessuten, hvis du har undervist i skolesystemet bør du sannelig vite hvordan å skrive! Det virker som om du ikke går gjennom innleggene dine, eller svarene dine etter at du har skrevet de ferdig.

    Ingen av innleggene dine er saklige. De er mildt sagt utrolig komiske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *