Sosialismen som religion?! Gellius som overbiskop i en sosialistisk kirke?!

Endelig tar kirken også kaster ut sosialisten Gelius!? STATSkirken har lenge vært et sosialistisk prosjekt for og svekke den kristene tro og all moral! Gelius har vært sosialisttenes sende bud og krevd at alle kirker skal være mosker i det fler kulturele eksperimenntet som det aldri har vært noe avstemining om! Innvandringen uten folke avstemning om den utviklingen som har i dag er lands svik og vil bli straffet når sossene kastes ut av regjeringen!!

Hvorfor kvitter sosialistne seg nå da med sin ergeste forkjemper for og rasere  vår historie og kultur arv og åpne for homofile og kvinner i kirken og som også ønsker og gi bort alle kirker i landet til muslimene etterhvert som de tar over landet!? Er det en sosialistisk dekk operasjon for og kunne kvitte seg med de kristne som ikke støter dem?!! vil vi få overbiskop gellius utnevnt av sosialistne og vår maktesløse konge som blir truet med avsetelse av sykdomen sosialisme utnevnt om få uker?!

Brev er sendt gelius som biskopen og ingen av de ekte kristne i kirken er kjent med som selvfølgelig gitt i kopi til kommunismens høyborg NRK, bevisene er klare!? Enda et bevis er humanismesosialistenes støtte til forslaget!! De vet selvfølgelii at Gellius vil gi dem all sin støtte og dele med dem når han er blitt trygt plasert som overhode!! forfalskede proseser for og skape misnøye blant den hjerne vaskede norske befolkning som sosialistne kontroller gjenom media. GEllius kandidatur har blitt nøye planlagt og lagt opp. hans populæritet skulle økes ved og tvinge han inn i skal vi danse ved bruk av trussler mot tv2 og ved hjelp av sosialistsike koloberatører i jorunalistiskk standen og siden har han gitt ut pornografiske bøker som hyller umoral og fyll som skal bygge opp hans popularitet i den blinde befolkning som lar seg villlede av den sosialistiske presse! En nøye planlagt sosialistisk konspirasjon må en ha øyne for og se, og det har jeg!!!

STATSkirken blir overlatt Gellius takket være den sosalistiske konspirasjon!!! de siste kristne blir fordrevet fra landet og igjen sitter sosialismen som religion med yppersteprest Gellius som hyller sodoma og gomora og overlverer vår kultur arv til islamister!!!

Jeg tør og si sannheten og fortelle hva som skjer!!!!! nå skal selv religionen bli en del av sosialstenes syke system!! En skamdal er det!!

Annonser

90 tanker om “Sosialismen som religion?! Gellius som overbiskop i en sosialistisk kirke?!

 1. Er det SOSIAListene som har skylden i du slakter det norske språk slik som du gjør?

  Sjelden har jeg sett slik uvøren bruk av tegnsetting og regelrette slurvefeil. Tror du må slutte å være så sinna når du skriver, så kanskje vi andre klarer å tolke blogginnleggene dine uten Da Vinci-koden.

 2. Sosialstene vil ha muslimer inn i staskirken og staten, de erstater vårnorske kultuer med islamsk kultur.DET ER SANNHETEN OM STATEN,OG STATSKIRKEN ER STYRT AV SOSIALISTER SOM VIL KVITTE SEG MED VÅRT LAND SIIN EKTE KULTUR OG RELIGION!!

 3. SOSIALISTENE VIL TVINGE ALLE TIL Å SKRIVE I CAPS LOCK FORDI DE VIL KVITTE SEG MED ALT SOM HETER SKIKK OG BRUK PÅ INTERNETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111ONEONEONE

 4. Hildegunn!

  TUSEN TAKK FOR DEN GAVEPAKKEN. ENDELIG KAN JEG BEVISE AT DU ER FULLSTENDIG PÅ BÆRTUR.

  SERVEREN FOR BLOGGEN DIN LIGGER I OSLO!!!!

  BEVIS:
  Gå til http(kolon,slash,slash)www.81solutions.com/server-location.html
  Legg inn hildegunn.bloggnorge.com og trykk på «lookup»

  2 KVARTAL UNNA REGJERINGSLOKALENE ligger din kjære frie server.

  JEG LER MEG SKAKK!!!!

 5. Kall meg gjerne en språk-Jan-Thomas!!! hvis dette får deg til å føle deg bedre, fortell meg hva de slemme SOSIAListene gjorde mot deg på skolen? Du har helt klart fått varige men og arr i sjelen slik som du skjender språket vårt.

  Personlig mistenker jeg deg for å være en SOSIAList i fårklær, ute etter å latterliggjøre oss PATRIOter.

 6. Arild: Jeg har aldri sagt at serveren min blogg ligger på var plassert i utlandet!!! Du viser igjen din overtruffne evne til og ikke kunne LESE og forstå FAKTA!!! LOL!!

 7. Eller kanskje du er styrt av sosialistene til å angripe sosialistene, slik at vi alle skal føle sympati med den nasjonalsosialistiske staten. Men egentlig er du en dobbeltagent for planen din er å få sosialistene til å slappe av, etter at de har fått sympati med alle. Først da slår du til!

  Ja, ja, nå skjønte jeg det – alt er klart for meg nå, det må være fakta.

 8. Irony much: Takk for at du viser til Arild hvor feil han tar!!! han forstår ikke forsjell på servere og min server!!! LOL!! 😀

 9. HVILKEN DEBATT DA HILDEGUNN? DENNE BLOGGEN ER JO BARE DU SOM SKRIKER OG KJEFTER I KAPP MED DEG SELV JO?

  TROR DU BARE KAN PAKKE SAMMEN OG LA sosialISTENE TA OVER BLOGGEN DIN, SÅ KANSKJE VI I DET MINSTE FÅR TING GRAMATISK RIKTIG.

  MVH.

  LEGION AGAINST THE CONTINUING RAPE OF THE NORWEGIAN LANGUAGE ON THIS BLOGG RUN BY HILDEGUNN.BLOGGNORGE.COM

 10. Legion: tror du at du er tøff når du skriver på engelsk om det norske språk?!? du er jo selv motsigende at du ikke forstår det selv!! du går i sirkler med deg selv din utspjåkete språk-jan-thoma!!!

 11. Men du skrev jo at sosialistene kontrollerer ALT (i norge som du spesifiserte etterpå), samtidig som du sier at de ikke kontrollerer borgerlige blogger. Dette er umulig å mene, samtidig. En selvmotsigelse altså.

  I forsvaret ditt sier du at de fleste servere ligger i det frie landet USA. Det må bety at du mener at borgerlige bloggservere ligger i USA (eller tilvarende frie nasjoner), siden de ikke er kotrollert av den norske stat.

  Til og med når du blir presentert for 100% konkrete bevis, så klarer du å bable tull til svar.

  INNRØM NÅ FOR POKKER AT DU TOK FEIL!!

 12. Hildegunn:her er det noen som har koppiert mitt nick og skriver i mitt navn, det liker jeg ikke, her er kopi av den som ikke er meg:

  SOSIALISTENE VIL TVINGE ALLE TIL Å SKRIVE I CAPS LOCK FORDI DE VIL KVITTE SEG MED ALT SOM HETER SKIKK OG BRUK PÅ INTERNETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111ONEONEONE

  Dette har jeg aldri skrevet!HVA SKJER???Jeg har fått en kopycatt!

 13. Det sier seg jo sellv at alt går t helvete når vi har sosiaistisk kirkeminnister her i landet.sosialstene vill jo ha muslinmsk multikultur her, og tar ikke lengre noen hensyn til våre ekte verdier!!!!

 14. De kaller det multikultur når vi skal ha innført muslimsk kultur i landet, og dette blir muslinmsk multikultur, ikke kultur som vi hadde før og fakktisk trivdest fint med.Alle andre folkegruppene som mkommer til landet klarer å tilpasse seg norsk kultur,men bare ikke denne store gruppen med muslimer som forlanger at deres kultur skal bli endel av den norske, eller som faktisk sier det rett ut at islam er norsk kultur.jeg hører ikke att sosialstene protesterer på dette, jeg ser at de er inntereserte i å presse på folk flest att de må ta hensyn til islam, og kaller dem til og med de nye VI!!!!før muslimene komm på banen og komm med krav så ver det aldrig snakk om multi kultur!!!!dette er noe den sosialstiske regjeringen har funnet på sånn att muslimer kan komme med flere og flere krav!!!

 15. Du tar feil. Han er et hønsehode i mine øyne, jeg kan forklare hvorfor jeg synes det. Men det har ingen verdi for andre, da de kanskje vil oppfatte han annerledes. Det er min subjektive vurdering, og ikke et FAKTUM. Andre må gjerne like Gelius for min del.

  FAKTA: Steinen faller til bakken. Dette er en objektiv observasjon som alle kan gjøre. Det skjer alltid, og kan etterprøves. Fakta forklarer likevel ingenting. Fakta forklarer ikke HVORFOR den faller til bakken. En kan fremsette hypoteser om hvorfor. Disse kan igjen testes ut i fra vitenskaplige prinsipper. Noen hypoteser står seg bedre enn andre, og disse danner grunnlaget for en teori eller forklaringsmodell. Uten disse grunnleggende vitenskapelige prinsippene ville du ikke hatt muligheten til å skrive innlegg på internett. De danner grunnlaget for vår teknologiske utvikling.

  Skal du kunne med tyngde forfekte at Geilus er et hønsehode FORDI han er sosialist må du begynne å dokumentere det du sier. Hvis ikke er utsagnet meningsløst for oss andre.

 16. For å hjelpe deg på vei Samfunsviter:

  Du sier:

  a) Gelius er en sosialist.
  Definer sosialisme, og dokumenter at Gelius er tilhenger av denne ideologien.
  b) Derfor er han et hønsehode.
  Dokumenter at det er sammenheng mellom det å være sosialist og nedsatt kognitive evner.

  Først da vil du virkelig ha noe å slå i bordet med.
  Hvis ikke, er det KUN din personlige mening.
  Den har ingen verdi for oss andre, da du kan ta fullstendig feil.

 17. Du kan jo bare prøve og høre på stoltenberg og hvordan han snakker så skjønner du att det er en sammenhenmg mellomm sosialsme og nedsatte evner!!!
  prøv å hør på Kristin hallvorsen somm er i MOT privat skoler menn FOR muslim skoler så har du ennda et bevis.prøv å se hvordan det fungerer i sosialsitiske land, så ser du sammenhengen.Se på usa, de var så hjernedøde å velge en MUSLIMSK sosialsit til president og nå angrer til å med de somm valgte han inn på det.Sosilismen kan ALDRI fungere!Se på sverige og den sosialstregjeringen de hadde og hvordan de har ødelakt landet helt!!!Dtte er ikke bare min personlige mening, menn noe somm faktisk har vist seg i praksis.På tide med en forandring til ett annet og bedre sammfunn.

 18. Samfunsviter NR 1.

  Stoltenberg er sosialdemokrat.
  Stoltenberg er sosialøkonom, og fikk svært gode karakterer. Tror ikke på hypotesen din om at han nedsatte evner. Kan du dokumentere det?
  Er det sammenheng mellom talefunksjon og nedsatte evner? Stephen Hawkins regnes som en av de smarteste menneskene på jorda, han klarer kun å snakke gjennom en talemaskin.

  Jeg trenger dokumentasjon for å forstå konklusjonene dine.

  Forøvrig ligger Norge i verdenstoppen på levestandard. Hvordan kan du seriøst mene at landet er ødelagt? Vi har ekstremt lav drapsrate og fryktelig gode støtteordninger fra staten i forhold til de fleste land. Høy gjennomsnittsalder, få under fattigdomsgrensen osv. Vi har et enormt overskudd på statsbudsjettet.

  Sosialismen fungerer heldigvis ikke, som du sier. Det er jeg enig i. Da må du komme til samme konklusjon som meg. Norge er ikke et sosialistisk land.

 19. det er ikke bare hvordann han sier det, men også HVA han sier.eller ikke sier.Han selger ut landet til muslimer, dermed fungerer ikke landet som det burde.han har satt inn en islamist til og bli stortings prsident, han har en utenriksminnister somm vil ha dialog med muslimer somm allerede h<r bestenmt seg for at menneskeskapte lover er under allas lover,. det sier seg selllv att dette ikke går i lengden, bare se på england og se hvordan sosialsitene ødela landet menns de hadde makten.SAY NO MOORE

 20. fremmedkullturelle har det bra her ja…Ikke nordmenn som blir presset ut i konkuranse med muslimer som skal kvoteres inn i alle bauger og kannter, han stortings presidenten ble jo ikke en gang vallt inn i stortinget, han ble kvotert inn fordi han var fremmed kullturell muslim.sjekk bare Hildegunns artikkelll om hun som ikke kom inn på politi skolen fordi hun var for pen. Der stiiler de lavere krav til fremmed kullturelle på inntak, mens våre egne blir etnisk rensket!APARTHEID!

 21. Samfunsviter når skal du slutte å tulle?

  Presses ut? Du har tydeligvis liten erfaring fra arbeidslivet. Vi importerer jo enorme mengder arbeidskraft. Industribedrifter sliter med å få tak i fast arbeidskraft, fordi normenn ikke gidder å ta drittjobbene, og de må importere polakker/litauere osv. Vi har jo verdens laveste arbeidsledighet. Hva faen snakker du om egentlig? Ring f.eks et tilfeldig lakseslakteri langs kysten (norges nest største eksportnæring) og spør hvilke utfordringer de har rundt dette. Jeg vet det, jeg sliter med det til dagen. Jeg utfordrer deg. Hvis du vil kan jeg gi deg noen telefonnummer. Ingen problem.

  Når det gjelder politisaken med nakenmodellen, hadde den ingenting med kvotering å gjøre, det vet du godt. Dama oppfylte ikke minstekravene for opptaket, dette har jeg snakket utfyllende om tidligere, samt vedlagt dokumentasjon.

  Jeg har også tidligere gitt definisjonen på hva aphartheid er. Det betyr adskillelse/separasjon, jeg gidder ikke kaste bort mer tid på å forklare deg ting som de fleste lærte på barneskolen.

  Etnisk rensing. Herregud!

  Faen som feiler deg egentlig?
  Hvordan klarer du å misforstå alt som skjer rundt deg? Bare gjetter du vilt på hvordan ting henger sammen, eller er du stein stokk dum?

 22. Samfunsviter NR1 og Arild: Dere avsporer og ødelegger debaten!!! om dere ikke får til og holde dere til saken må jeg reagere med sanksjoner i forhold til kommenteringsreglene!!!!

 23. Svar på denne:

  Men du skrev jo at sosialistene kontrollerer ALT (i norge som du spesifiserte etterpå), samtidig som du sier at de ikke kontrollerer borgerlige blogger. Dette er umulig å mene, samtidig. En selvmotsigelse altså.

  I forsvaret ditt sier du at de fleste servere ligger i det frie landet USA. Det må bety at du mener at borgerlige bloggservere ligger i USA (eller tilvarende frie nasjoner), siden de ikke er kotrollert av den norske stat.

  Til og med når du blir presentert for 100% konkrete bevis, så klarer du å bable tull til svar.

  INNRØM NÅ FOR POKKER AT DU TOK FEIL!!

 24. Sorry Hildegunn, skal holde meg til saken, men han spørr jo, så må jeg jo svare!!mn skal prøve å hollde svarene i debbatten’s rammer herretter.

 25. Trodde frie servere lå på cook ilands jeg, eller i stillehavet der man ikke betaler skatt, det er vel der piratbay hadde sine,

 26. Haha. Ja du skal vel kontrollere retningen debatten tar også Hildegunn? Kritikk mot ledelsen, og dets partifeller (Samfunsviter NR 1) må slås hardt ned på. Tror du jaggu ikke lakeien din beklaget seg også….

  Lær dere å svare på kritikk og spørsmål på en rasjonell måte, så slipper jeg å bruke en masse tid på å forklare dere elementære ting som f.eks hva ordet «fakta» betyr.

  Først da kan vi ha en skikkelig debatt, der gode argumenter på begge sider kan drøftes frem og tilbake.

  Til da, ha en god natt!

 27. La meg være så politiske korrekt, å dermed spørre om du har røyket noe som trolig kommer fra Afghanistan?

  altså, braindead… det er snakk om opium

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.