Sosialismen som religion?! Gellius som overbiskop i en sosialistisk kirke?!

Endelig tar kirken også kaster ut sosialisten Gelius!? STATSkirken har lenge vært et sosialistisk prosjekt for og svekke den kristene tro og all moral! Gelius har vært sosialisttenes sende bud og krevd at alle kirker skal være mosker i det fler kulturele eksperimenntet som det aldri har vært noe avstemining om! Innvandringen uten folke avstemning om den utviklingen som har i dag er lands svik og vil bli straffet når sossene kastes ut av regjeringen!!

Hvorfor kvitter sosialistne seg nå da med sin ergeste forkjemper for og rasere  vår historie og kultur arv og åpne for homofile og kvinner i kirken og som også ønsker og gi bort alle kirker i landet til muslimene etterhvert som de tar over landet!? Er det en sosialistisk dekk operasjon for og kunne kvitte seg med de kristne som ikke støter dem?!! vil vi få overbiskop gellius utnevnt av sosialistne og vår maktesløse konge som blir truet med avsetelse av sykdomen sosialisme utnevnt om få uker?!

Brev er sendt gelius som biskopen og ingen av de ekte kristne i kirken er kjent med som selvfølgelig gitt i kopi til kommunismens høyborg NRK, bevisene er klare!? Enda et bevis er humanismesosialistenes støtte til forslaget!! De vet selvfølgelii at Gellius vil gi dem all sin støtte og dele med dem når han er blitt trygt plasert som overhode!! forfalskede proseser for og skape misnøye blant den hjerne vaskede norske befolkning som sosialistne kontroller gjenom media. GEllius kandidatur har blitt nøye planlagt og lagt opp. hans populæritet skulle økes ved og tvinge han inn i skal vi danse ved bruk av trussler mot tv2 og ved hjelp av sosialistsike koloberatører i jorunalistiskk standen og siden har han gitt ut pornografiske bøker som hyller umoral og fyll som skal bygge opp hans popularitet i den blinde befolkning som lar seg villlede av den sosialistiske presse! En nøye planlagt sosialistisk konspirasjon må en ha øyne for og se, og det har jeg!!!

STATSkirken blir overlatt Gellius takket være den sosalistiske konspirasjon!!! de siste kristne blir fordrevet fra landet og igjen sitter sosialismen som religion med yppersteprest Gellius som hyller sodoma og gomora og overlverer vår kultur arv til islamister!!!

Jeg tør og si sannheten og fortelle hva som skjer!!!!! nå skal selv religionen bli en del av sosialstenes syke system!! En skamdal er det!!

90 tanker om “Sosialismen som religion?! Gellius som overbiskop i en sosialistisk kirke?!

  1. Stein: JA! sosialismne vil skape en sosialistik kirke!! bra du sprer budskapet om faren på facebook!! twitter og facebook er DEMOKRATISKE!!

  2. rolv: din sosialistske analprolaps!!! hvordan våger du og forsøple komentarfeltet mitt med din sosialistiske avsporing??! dine bidrag er som fugle drit på en nyvasket bil!!!

  3. Jeg fant noe på bloggen din om Hellas:

    «Se bare på det greske skriftspråket! Dette er totalt ulykt de vestlige skrtis språk og viser ett land i total utakt med den vestlige sisvilisasjons storhet.»

    HAHAhahahaaaaaaaa

  4. Slapp av Hildegunn! Selv i sekulære USA går andelen kristne ned. Statskirken har nok liten effekt på sin egen undergang.
    Verden går fremover, vitenskapen gir oss flere og flere svar, og det blir mindre og mindre grunn til å være overtroisk. Heldigvis.

    Ref:
    http(kolon,slash,slash)b27.cc.trincoll.edu/weblogs/AmericanReligionSurvey-ARIS/reports/p1a_belong.html

  5. rolv: dine sosialistske herske tekniker og forsøk på av sporing preler av meg som perler for svin! dine bidrag og forsøk på latteri gjøring er like velkomen som en Riesenschnauzers avføring ville være som middag for en undualt!!!

  6. Arild: Dine løgner er gjenomsiktige for alle med sant og godt sinn!!! USA er det beste landet i denne verden noe et sosialistisk prolaps som deg ALDRI vil forstå!!! dere forfalsker bevis for og konsturere en kommunisme virklighet!! SKAM DEG!

  7. Det ser heller ikke så ille ut for land som har få kristne/religiøse. Norge, Danmark og Sverige ligger normalt langt oppe på rankingen over land med høy levestandard, samtidig ligger de høyt på rankingen over land med stor andel ateister.

    http(kolon,slash,slash)www.adherents.com/largecom/com_atheist.html

  8. Veldig bra hildegunnm,

    Men: Kan deg være en avleningsmanøver? At sosialistene ed den ytterstepresten BISKOPEN ofrer lammet som skuebrød for de ekte kristne og at biskop4ne er sosilaister og at de bare har ventet på og kanske til og med oppmuntre til slik at Gelius skrev sex boken slik at ingen skal oppdage tidsnok hva de holde oå med??? Altså at det går lengre tid til det hele er klart???

    Det kan bli litt spekulatvt uten alle fakta?

  9. Jeg er veldig glad i USA jeg. Har nettopp lest boka til Bush (Desicion Points), interessant lesning forøvrig. Fox News og Bill O´Reilly fremstår jo som moderate sosialister i forhold til deg, Hildegunn 😉

    Og forresten, du er jo glad i fakta Hildegunn (selv om du aldri dokumenterer det du presenterer som fakta). Her er litt mer:
    Andelen ateister i USA var på 90-tallet rundt 8-10%. Gjett hvor liten del av de insatte i fengsler som var ateister på samme tidspunkt.

    Svar: 0,21 %

    Ser ut som ateister oppfører seg bedre enn kristne….

    http(kolon,slash,slash)www.holysmoke.org/icr-pri.htm

  10. Jeg holder meg til saken, Hildegunn.

    Du skriver: «Endelig tar kirken også kaster ut sosialisten Gelius!? STATSkirken har lenge vært et sosialistisk prosjekt for og svekke den kristene tro og all moral!»

    Jeg prøver å vise at å svekke den kristne tro er bare positivt, så ingen grunn til å fortvile…

  11. rolv: I USA ser en sosialismen som den sykdom og pest den er! USA kjempet mot sosialsmen i over hundre år og vant en knusende seier!!! Det er bare noen få sosialister som deg og Stalin som ikke ser hvor fantastisk dette landet er!!

  12. Arild: dine bidrag er som vann på gåsa!!! dine argumenter basert på antagelser og sosialistisk propaganda!!! du velger og tro ikke og forholde deg til FAKTA I SAKEN!!! dine avsporinger er et klart tegn på at du er av en sosialitisk avstamning og ute av stand til å tenke klart eller diskutere saklig!!

  13. Du må neste klargjøre hvilke krav som må stilles for at det skal godkjennes som fakta. Hvis ikke, så har jeg ingen mulighet til å vite hva fakta er.

  14. Er dette innlegget hentet fra «Mein Kampf» eller?

    Skremmende hvor hjernevaskede, paranoide og tilsynelatende gærne folk kan bli av religion.

    «Religion er opium for folket»

  15. Hildegunn: «Arild: dine bidrag er som vann på gåsa!!!»

    – Jeg har vel aldri kalt deg for ei gås? Den beskrivelsen får du stå for selv. Synes det likevel er litt slemt å dra gjessene ned i driten på den måten.

    Hildegunn: «dine argumenter basert på antagelser og sosialistisk propaganda!!!» du velger og tro ikke og forholde deg til FAKTA I SAKEN!!! dine avsporinger er et klart tegn på at du er av en sosialitisk avstamning og ute av stand til å tenke klart eller diskutere saklig!!»

    – Argumentene mine er basert på undersøkelser som har benyttet seg av vitenskaplig metodikk. Objektivitet er et ideal, og vi kan ha meninger om validiteten til all forskning, men da bør en nesten kjenne styrker og svakheter til de ulike metodene. Har du innvendinger mot undersøkelsene må du gjerne komme med motargumenter. Falsifikasjon av hypoteser er bare positivt, men uten noe som helst dokumentasjon kommer du ingen vei.

    Vår høyt teknologisk utviklede sivilisasjon er basert på vitenskapelige prinsipper. Uten fremveksten av av disse, ville hverken du eller jeg hatt denne diskusjonen på internett. Håper du forstår såpass…

    Vår diskusjon er mao et positivt bevis på at disse prinsippene fungerer.

  16. Fred: Skamdale er et flott uttrykk for verden sosialistne prøver og tvinge på oss! bra at du ser hvor galt dette er og er med og sprer ordet!

  17. Arild: Harad Eia og hjerne vask har vist oss hva din ideologiske tåke forksning er for noe! ikke noe annet enn sosialitstisk propaganda i marxismens høy borg universitetene!!! forventer du virkelig og bli tatt seriøst når du står naken som keiserens nye klær?!!!

  18. HILDEGUNN: Den idiotiske kjønnsforskningen i Norge ble avkledd og stemplet som useriøs og tendensiøs. Det var nettopp fraværet av forskningsmetodikk og vitenskapelige rammer det ble fokusert på. De norske «kjønnsforskerne» var åpenbart subjektive, og kunne i alt for liten grad begrunne funnene sine vitenskapelig. De viste i mange tilfeller manglende innsikt i elementær kunnskap om vitenskapsteori (jeg setter deg åpenbart i samme kategori, da du aldri fremlegger vitenskapelig dokumentasjon for det du sier).

    Dette stod i sterk kontrast til representantene fra ledende Britiske og Amerikanske forskningsinstutisjoner. Amerikanerne har spesielt sterke tradisjoner for statisktiske analyser. De benytter dette til og med mye i popkultur, særlig innen for sport.

    Jeg har fremlagt tall fra amerikanske forskningsinstutisjoner. Du svarer kun med tanker fra ditt eget hode. INGENTING DU SIER KAN DOKUMENTERES.

    Gå og lek med de norske kjønnsforskerne som du forakter. Dere er samme ulla.

  19. En litt merkverdig sak. Personlig visste jeg ikke at Norge har så mange kirkegjengere som det nå har kommet frem. I kirken jeg besøker så sitter det noen her og der. At Gellius vil trekke folk til kirken, det tviler jeg på. Kanskje av nysgjerrighet et par ganger, ja også julekvelden, da er det vel der som på Toten. Presten sa på julekvelden for noen år tilbake at jammen er det mange religiøse på Toten. Ellers i året så han vel bare tomme benker.
    At Gellius gjør så mye rart og om det passerer er det skremmende. Men det hjerte er fullt av renner munnen over med (i hans tilfelle pennen). Men er han den nye frelseren vel så har vel Vårherre en mening med dette. Personlig så får jeg holde meg til gamlepresten i mitt kirkesogn. Blir det for kjedelig så finnes pinsemenighetene i nærheten. Liker bloggen din Hildegunn.

  20. Og for ordens skyld, Hildegunn. Det er min personlige mening at Gelius er et fordømt hønsehode. Til tross for dette, ser jeg ingen grunn til å koke sammen en konspirasjonsteori. Det er KUN min personlige mening.

  21. Arild: Fint at du endelig kom til fornuften og forsto at alt du har skrevet bare er din egen personlig mening og ikke basert på fakta! Du er ettt skritt nærmeere og slite deg ut av sosialismens strengte åk!!! FLOTT!!!! om du bare kan se fakta klart som meg så vil du forstå hva som som foregår!!

  22. Hildegunn, ærlig talt!

    Fakta er noe som er observerbart for alle. Fakta kan aldri være tilgjengelig kun for noen få individ, eller deg spesielt. Dette er selve definisjonen på fakta.

    http(kolon,slash,slash)en.wikipedia.org/wiki/Fact

    Det er ikke fakta at Gelius er et hønsehode.
    Det er ikke fakta at Geilus er en del av en sosialistisk konspirasjon.

    Så lenge du forfekter fakta uten at det er fakta, så snakker du bare tull.
    Du nekter konsekvent å forholde deg til å dokumentere påstandene dine.

    Du har ingen argument, ingen dokumentasjon, ingen logiske sammenhenger, ingen plausible konklusjoner.

    Du har faktisk ingenting håndfast å komme med. Jeg prøver forgjeves å vise deg hvordan du må gå frem for å kunne argumentere troverdig, men det er tydeligvis helt håpløst.

    Hva mer kan jeg si…

  23. Og forstå meg rett. Jeg ønsker å bli motsagt. Jeg liker å diskutere. Jeg liker å forholde meg til andre synspunkt. Men for guds skyld, kom med noe som har rot i virkeligheten. Det er jo 100-ganger så interessant å finne håndfast informasjon, analysere, diskutere for og i mot, konkludere, falsifisere og sannsynliggjøre.

    Det er jo dette som gjør oss opplyste og i stand til å utvikle oss i en positiv retning.

    Kom igjen!!!

  24. Arild: Jeg hadde håp for deg, men det ser ut til at du står fast i det sosialistiske verdenbildet ditt som hører til historienes skrap haug!!!! Sovjet er død på tide og leve i 2010 og ikke 1938!!!

    Fakta er lett for alle og se!! at du går rundt blind i verden med lukkede øyner er ikke min feil!!! du må plasere skyld der skyld skal verre!! det er sosialistnes hjernevasking som har skadet deg!!!

    Det er lenker til alle mine fakta i mine innlegg!!! jeg vet også veldig mye og er veldig kunnskapsrik!!!

  25. Ok, da får jeg lage ja/nei spørsmål til deg, kanskje det blir lettere å forstå for da:

    1. Fakta er lett for alle og se!! at du går rundt blind i verden med lukkede øyner er ikke min feil!!! du må plasere skyld der skyld skal verre!! det er sosialistnes hjernevasking som har skadet deg!!!

    Spørsmål til deg: Du fikk definisjonen av fakta med meg. Mener du at mitt eller ditt politiske ståsted kan påvirke hvordan vi opplever fakta?

    2. Det er lenker til alle mine fakta i mine innlegg!!! jeg vet også veldig mye og er veldig kunnskapsrik!!!

    Spørsmål til deg: Du skriver f.eks: «Hvorfor kvitter sosialistne seg nå da med sin ergeste forkjemper» og poster en link til en vg-nettside. Er det faktaopplysninger i denne artikkelen som beskriver hvorfor sosialistene kvitter seg med sin argeste forkjemper?

    Jeg vil gjerne ha et ja/nei svar på disse to spørsmålene.

  26. 1. Så hvorfor sier du at jeg er blind for fakta fordi jeg er hjernevasket av sosialismen, samtidig som du innrømmer at politisk ståsted ikke kan påvirke opplevelsen av fakta. Dette er jo en selvmotsigelse.

    Kan ikke du bare innrømme at du tok feil? (Det er faktisk ikke umennskelig å gjøre feil, vi gjør det alle sammen en gang i blant)

    2. Da foreslår jeg at du viser til de setningene i artikkelen du finner støtte for dette. Jeg kan ikke engang se at ordet sosialist/sosialisme er nevnt.

  27. Jeg er enig med bloggeier.
    Det er altfor meget av denne avskyelige holdningen blandt norsk presse og i opinionens meningdannere, at de såkallede «liberale» prester skal kunne slippe unna med å definere kirkens holdninger bort fra det evengeliske grunnlag for den kristne tro.
    Man ser tydlige skadevirkninger av denne utvaskede religionen overalt i samfunnet.

  28. Arild:

    1. Fakta kan ikke på virkes av politisk stå sted. Sosialismen er ikke et politisk stå sted men en pest og en sykdom som sykisk bryter ned menneske sjelen og gjør den ute av stand til og sanse og oppfatte virkeligheten. Du er hjernevasket og ikke i stand til og oppleve fakta og være objektiv og derfor forstår du ikke hva fakta egentlig er!!

    Jeg prøver bare og hjelpe deg til og se klart og bryte ut av sosialsimens åk!! du er på god vei!! ikke fall under kontrollen!!

    2. Du klarer ikke se propaganda og planta artikkler fordi du er hjernevasket. Jeg kan ikke vise deg det når du ikke er våknet opp og forstår hvordan samfunnte fungerer!!!

    Du må forstå at sosialstne kontrollerer ALT!!! sannheten kan du få her og hos andre gode borgerlige bloggere som tør hvor sosialsimen ikke når!!!

  29. Opprørt, Ullern: Du er våken!!! det er bra!! Sammen er vi sterke!! Dette kommer ikke sosialistne til å slippe unna med!!!

    De har sikkert alt sett at jeg har oppdaget dem og endret på planen sin!!!

  30. Forsåvidt enig i at Gelius er en avskyelig fyr. Skadevirkningene av mindre religion i samfunnet er derimot små. Dette standpunktet har jeg dokumentert ovenfor. Norge skårer høyt på levestandardmålingene, samtidig har vi høy andel av ateister/agnostikere, i forhold til andre land. En kan si det samme om Sverige/Danmark.

    Så slapp av, alt går bra selv om vi blir mindre religøse…

  31. Hildegunn:

    Jeg håpet du kunne svare rasjonelt på de to enkle spørsmålene. Bare fordi du sikkert innså hvor feil du tok, trenger du ikke gå i forsvar med tåkeprat og tull.

    Jeg gjentar den ene av mine siste anmodninger:

    1. Så hvorfor sier du at jeg er blind for fakta fordi jeg er hjernevasket av sosialismen, samtidig som du innrømmer at politisk ståsted (les gjerne sosialistisk tankegods) ikke kan påvirke opplevelsen av fakta? Dette er jo en selvmotsigelse.

    Det nytter ikke at du sier sosialismen ikke er politikk men en sykdom.
    Du må da kunne klare å svare seriøst på dette enkle spørsmålet.

  32. Hildegunn : «Du må forstå at sosialstne kontrollerer ALT!!! sannheten kan du få her og hos andre gode borgerlige bloggere som tør hvor sosialsimen ikke når!!!»

    Sosialistene kontrollerer ALT, samtidig kontrollerer de IKKE ALT – da de ikke har kontroll over internett og borgerlige blogger.

    Hvordan klarer du å mene disse to tingene samtidig?

  33. Arild: Det er fint at du er enig hele veien men jjeg kan ikke forstå hvorfor du alltid skifter mening i neste inlegg? Er det to av deg her?!

    Hør her din ubetydelige busemann fra en syk ku!! du kan ikke avkreve meg noe som helst svar på dine syke sosialistiske opfattninger som ikke er basert på FAKTA!! du er tydelig forvirret!!

    Du er jo ikke i stand til og lese det jeg skriver engang fordi du er så hjernevasket!!!!1 Jeg forstår likevel at dette ikke er din feil siden du har blitt programet i den sosialistiske skole til og tenke og mene som du gjør og være blind for FAKTA!

  34. Arild: Internettservere ligger for det meste i fri demokratiske land som USA. Selv om også sosialismen og islamiseringen har fått sitt fotfeste der er folket der våkent og de kan ikke gjøre som de vil1!!

    Skjøner du ikke forskjel på Norge og WOLD WIDE WEB?!?? Har du fått hjerneprolaps!?!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *