Er data lagrings arkivet og NAV slutten på friheten?!

Mange vet at jeg som en av de få viktige stemmene i norge holder stand mot sosialistske forbrytere i regjeringen og stats aperatet. Det bekymrer meg derfor at sosialistene nå som stasi skal inføre tvungen overvåking av alle landets borgere. Mobil kamera kan aktiveres og filmes med slik at den sosialistiske store bror kan ta alle som ikke bruker deres orivelianske nyw speek. NAV: Norges arbeiderkommunismens vakthund kan alt overvåke alle i landet med lov i hånd, snik innført av sosialstisne og islamistene har disse mer makt for og tvinge igjenom sosialistske meninger enn forsvaret, politiet og pst til sammen!!!! Angiver staten har vi lenge hatt. Sosialistne har som jeg tidligere har bevist jukset til seg seier i valgene i norge og vi lever i et de fakto diktatur under streng sosialistisk kontroll. Internet er den siste frie skanse for modige stemer som meg!!! data lagrings arkivet er et forsøk på å overvåke og ta over borgernes tanker!! du kan snart straffes for dine meninger for alle er registeret!! overvåknings systemet er alt på plas igjennom NAV uten at noen måtte spøres , sosialistnes gjør akurat som de vil uten at noen får vite det før det er for sent!!

komunisteene, sosialistene og kriminele innvandere er jo alt glad i kommunismen som regjeringen står for, men resten av oss ønsker frihet!»!1 vi ønsker ikke og la oss overvåke av sosialstne!!1 terrorister og sosialister går hånd i hånd og det er disse syke perverse «meneskene» som bør overvåkes og passes på!! hvorfor avdeker ikke NAV terror?!? hvorfor er det kun ærlige nordmen med det sosialstisne mener er menings avvik som skal overvåkes??! hvorfor stoppes ikke kriminaliteten og terrorene med NAV?!? jo fordi sosialsmen elsker de kriminele og terrorister og islamister!! disse kan gjøre som de vil men vi ærlige borgere skal overvåkes og tvinges i sosialismens navn til og skrive hva staten har bestemt!!! blogere har alt blitt angrept og trakasert av NAV fordi NAV ikke liker hva de skriver!!

Så skal sosialismen lagre alle data!!!  hvordan noe slikt kan brukes til så galt som til indoktrinering og ikke til og redde menesker fra kriminelle innvandere og sosialismens åk viser hvor sykt norge er i dag!! hvor lenge er det til NAV komer på døren din fordi du har blogget feil meing!? som norges viktigste politiske blogger lar jeg meg ikke stoppe av NAV eller DLD!!! Stå samlet og ri av stormen som sosialismen er!! Følg med!

Annonser

25 tanker om “Er data lagrings arkivet og NAV slutten på friheten?!

 1. Hildegunn,

  Tusen takk for alltd god blogging!! Jeg er fan. Av deg.

  Sosialistne overvåker snar alt. Fint du åpen øynene på alle. Mange flere er nødvendig. Det med Nav va rnytt.

  I øst Tyskland lagde de TRABANT!!! Det er langt fra det som kommer ut av Baieren: Tøffe BMW!!! Frihet mot overvåking. 100-0!! Samme alle stder. Romania også. Sniker seg p å I Norge!!!

  Soslalistiske samfunn består bare av overvåker, byrpkrater og kontrollørerer og KRIMININELLE pluss de som kjemper for FRIHET!!!

  DLD og foto bokser vokser opp alle stder!!. Jeg vil ikk overvåkes mer!!!

 2. Det som er så merkelig er hvordan AP har greid å lure folk til å stemme på de år etter år etter år. Støre og Stoltenberg hører til blant den økonomiske makt eliten i landet. De har aldri hatt en jobb og måtte JOBBE for føden.

  Men år etter år stemmer den norske saueflokken på disse landssvikerne som ikke tar vare på landets egne borgere men bruker skattepengene våre på innvandrer. Gamlingene ligger utpissa på aldersheimen og ikke alle får varm middag hver dag. Men ta en titt på norske fengsler som huser 60% utlendinger.
  Der er det hotellstandard i forhold til aldersheimene.
  Der er ingen logikk lenger i samfunnet og det mest ulogiske, er at det norske folk virkelig vil ha det sånn. År etter år etter år etter år etter år……..

 3. slaven: sosialistnes byråkrater skal nok snart sende krav om at solen skal kjøpe klima kvoter!!! moder jord er i norge en kjertring som driver med global oppvarming. at sosialistene lyver og vi har det så kaldt som aldri før spiller ingen rolle!!1

 4. toby: sosialsimen og islamismen lager gode steder for terrorister og kirminele innvandere og bo. gamle menesker med livserfaring som forstår og husker den tid da komunismen var fienden er en fare og må stues vekk og sultes i hel i moderne gulag!!

 5. bjørg: sosialismen og islamismen aresterer og angriper alle med feil mening!!! sharia er perfekt for sosialisme så derfor går de hånd i hånd og skaper lov brytere av ærlige mensker som ikke ønsker og være muslimer og sosialister!!!1 ekte kriminalitet står innvandere for men da er det beløning med luksushotell og lønn fra sosialistene som venter!

 6. Tror du forveksler sosialisme med totalitarisme, men jeg skjønner hva du mener. Datalagring og overvåkning kan selvfølgelig misbrukes dersom det ikke er implementert strenge kontrollrutiner for bruken av informasjonen. Likevel et nødvendig onde i dagens globaliserte verden, der kriminaliteten ikke kjenner noen landegrenser.

  Når det gjelder NAVs overvåking pga. den nye trygdeloven har vel pressen gått relativt hardt ut mot dette allerede, og det er mye som tyder på at denne hjemmelen vil bli endret ganske raskt. Bakgrunnen var vel at en lettere skulle kunne avdekke personer som feilaktig mottok trygdeytelser. I og med dette er den største utgiftsposten til staten, er det selvfølgelig viktig å iverksette tiltak som kan fange inn alle kriminelle snyltere. Konsekvensene av den nye loven ble vel at informasjonen ble svært lett tilgjengelig for NAV, og det ble igjen problematisk mht personvern.

  Hvor mener du grensen for overvåkning bør gå da, Hildegunn?

 7. Toby Jaco:

  Skulle ønske sykhjemsdekningen i Norge var bedre enn den er, men hvem gjør ikke det…

  Når det gjelder fengselsstatistikken din lurer jeg på hvor du har fått tallene dine fra. Kunne tenkt meg å kikket nærmere på de.

  Ifølge den informasjonen jeg sitter på, ser det slik ut (2002):

  Antall straffede totalt: 54 736
  Antall straffede Nordmenn: 45 567 (83,2%)
  Antall straffede ikke vestlige-innvandrere: 5 244 (9,6 %)

  Stemmer lite overens med dine tall. Men for all del, jeg er interessert i den dokumentasjonen du måtte være i stand til å fremvise.

  Her er min:

  Ref: http(kolon,slash,slash)www.ssb.no/emner/00/02/notat_200466/notat_200466.pdf (side 116).

 8. Bjørg:

  Hvilke data baserer du utsagnet ditt på?

  Det ser fryktelig fredelig ut på denne statistikken ihvertfall:

  http(kolon,slash,slash)www.nationmaster.com/graph/cri_mur_percap-crime-murders-per-capita

 9. Arild.

  Du sier overvåking er ett nødvendig onde.

  Grensen for overvåkning? Det bør ikke utføres generell overvåking i det heletatt. Overvåking bør kun tilates i enklttilfeller og etter søknad til rettsinnstans fra politiet/pst. Jeg er for at terskelen for at slik overvåking kan senkes hvis det kan sannsynliggjøres en reell mistanke om kriminell aktivitet.

  Men generell alltid tilstedeværende overvåking bør IKKE tillates.

 10. Forøvrig bør PST/Politiets rett til å nekte Ola Nordmann rett til innsyn i «mappa si» fjærnes. Dette ble snikinnført noen år etter at loven om rett til innsyn ble opprettet, helt sinnsykt. Regjeringa er jo fullstending bi-polar. Lund-kommisjonen avdekket jo hva som skjer når noen får lov å overvåke fritt (dog den gang ulovlig).

  I dag er eneste forskjellen at det er blitt gjort lovlig å overvåke fritt, for dokumentasjonen kan igjen tilbakeholdes, slik at Ola Normann ikke får innsyn.

 11. Arild:

  jeg er nok enig i at det ikke er 60% innvandrere i norske fengsel, men man må også se på prosentandelen innvandrere i fengslene i sammenheng med andelen innvandrere i befolkningen. Da vil du allikevel se at innvandrere er veldig overrepresentert i fengslene.
  Ser man i tillegg på alvorlighetsgraden i den kriminelle handlingen som har ført til fengsling er innvandrere også her i stort flertall når det gjelder alvorlige forbrytelser som voldtekt, grove ran, narkotika, drap og blind vold. Dette er ikke til å dytte under en stol.

  At den rødgrønne sosialist regjeringen vi har i dag er så positive til innvandring er kanskje ikke så rart. Jeg vil tørre å påstå at dette er «importerte stemmer» som hjelper å holde regjeringens makt ved like. Uten at jeg har tall på det her nå vil jeg tro at ca 80% av alle ikke-vestlige innvandrere i norge stemmer rødgrønt og da er det jo greit å slippe flest mulig inn uten å stille særlig krav hverken til identifisering, integrering eller noe særlig annet.

  Jeg for min del kan se at det finnes positive sider med det flerkulturelle samfunn, men når det gjelder islam er jeg utrolig skeptisk. Jeg kan ikke se at islams totalitære verdier er forenelige med ett fredelig demokratisk samfunn som vi har utviklet oss til å bli.

 12. dritt lei…:

  Selvsagt er det andelen av ikke-vestlige innvandrere høyere. Jeg gav jo deg referansene. Det er jo bare å lese tabellen som jeg la ved. Det sier jo likevel lite om årsakene. De er jo i så måte mest interessante. Jeg har heller ikke uttalt meg om disse.

  Personlig forbeholder jeg meg retten til å ikke TRO noe som helst, uten et snev av dokumentasjon. Jeg var kritisk til et tall på 60 %, og kunne dokumentere hvorfor.

  Alt for mange spyr ut tall og meninger som de tar fra løse lufta. Ofte er de i tillegg svært kontroversielle. Jeg fatter ikke at det skal være nødvendig. Vi lever i en tid der det meste av litteratur er ekstremt tilgjengelig for de fleste. Det er for mange hønsehoder i verden til at vi her i Norge trenger å bidra.

 13. dritt lei…

  Bra tippa forresten. 73% av ikke vestlige innvandrere stemte på de tre regjeringspartiene under kommunevalget i 2007. Resultat fra stortingsvalget i 2009 viser at ca. 75 % stemmer på parti fra venstre fløy. Noen vil finne trøst i at stemmedeltakelsen er 25% lavere enn i resten av befolkningen.

  Ref:
  http(kolon,slash,slash)www.ssb.no/emner/00/01/10/rapp_201019/rapp_201019.pdf

  http(kolon,slash,slash)www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/200802/01/tab-2008-04-11-01.html

 14. Til slutt kan jeg fremsette en hypotese før jeg stuper i seng:
  (Noen andre kan jo finne data som underbygger eller svekker hypotesen)

  Etnisk norske bosatt i den østlige delen av Oslo stemmer i større grad på «røde» partier, enn etnisk norske bosatt i den vestlige delen av Oslo.

 15. Hilde Gunn, beklager at jeg må utpeke dette..!

  Majoriteten av tyngre, organisiert kriminalitet blant innvandere, er hovedsaklig begått av øst-europeiske «bander». De som du betegner som «islamister» derimot står ikke for denne typen kriminalitet, men heller mindre alvorlige lovbrudd.

 16. Vetle:

  Du har vel hørt om A-gjengen, B-Gjengen, Young guns og hva de nå enn heter..?

  De er sannsynligvis blandt de aller tyngste kriminelle vi har her i landet, og de fleste er (norsk-)pakistanere med en klar muslimsk bakgrunn. Og de er ikke minst organiserte.

  Du nevner øst-europeere som de som begår de alvorligste forbrytelsene her til lands, noe jeg ikke er helt enig i.
  Ja, de gjør mye faenskap, men de holder seg stort sett til innbrudd og ran (alvorlig ja), men jeg vil tørre å påstå at drap, voldtekt, kidnapping og narkotika er minst like alvorlige forbrytelser og her dominerer nevnte gjenger samt Afrikanere(voldtekt).

  Leste i en utredning som heter «Innvanding og Kriminalitet» at 27 av 1000 nordmenn utøver vold, mot 55 av 1000 når det gjelder ikke vestlige innvandrere.
  Man kan kanskje argumentere for at disse tallene ikke er voldsomt store, men det er allikevel dobbelt så mange ikke vestlige innvandrere som det er nordmenn.

 17. Arild må være et sosialistisk nøttetryne!!!!! Han sier: «Datalagring og overvåkning kan selvfølgelig misbrukes dersom det ikke er implementert strenge kontrollrutiner for bruken av informasjonen. Likevel et nødvendig onde i dagens globaliserte verden, der kriminaliteten ikke kjenner noen landegrenser.»

  Har du en sosialistisk overvkningsbyrkåkrat i magen kanskje? FOR: Da vet du at all kriminalitet kan stoppes!!!! Full sosialistisk sladder kultur og kamera og utsyr inn i tusen hjem. Saken løst!!!! Fot lenker og kamera og mikrofon og sateliter og 25% OVERVÅKERE!!! Da like du deg kanskje????

  TRABANT VS MERCEDS!!!!!???? ARILD VS HILDEGUNN!!!! SOSIALISME VS FRP!!!!!!

  hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!

 18. At du velger å tolke mitt utsagn som støtte for bruk av utbredt overvåkning, er ditt eget problem. Jeg har ikke sagt noe konkret om dette.

  Igjen viser du at du ikke forstår det folk skriver.

  Når det gjelder NAV saken er det ikke kontroversielt å reagere på på den. De har åpenbart gått for langt, men du forstod vel heller ikke at jeg mente det.

  Her er det jeg skrev:

  «Konsekvensene av den nye loven ble vel at informasjonen ble svært lett tilgjengelig for NAV, og det ble igjen problematisk mht personvern.

  Hvor mener du grensen for overvåkning bør gå da, Hildegunn?»

  I det hele tatt var innlegget mitt bare noen generelle betraktninger og lite konkret om hva jeg spesifikt mener.

  Så må du huske på å ikke bruke opp alle utropstegnene dine.

  Jeg anbefaler deg å ta et språkkurs, med hovedvekt på leseforståelse.
  Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.