SuperHildegunn I TIDEN!!

Denne innlegget har jeg blogget via en MOBIL ENHET! Jeg er nemlig svært teknologisk og vet i motsetning til sosialistene at gjennom stadig bruk av vestlig teknologi bekrefter jeg med det vestens storhet og fremmskrittsvilke!!!

For meg er teknologien en daglig triumf, og som etnisk Nordk er det min plikt å være høytrknologiks! Gjør som meg, lev i tiden! Kun slik kan vårt demokrati overleve!

Følg med!

Annonser

60 tanker om “SuperHildegunn I TIDEN!!

 1. Ateisme representerer forresten ingen filosofisk retning, eller en spesifikk ideologi. Det er kun fraværet av tro på en guddom.

  De fleste er delvis ateister da de tror på en guddom og forkaster alle de andre.

  Det er egentlig et merkelig ord i seg selv. Vi har f.eks ikke et ord for de som ikke tror på astrologi.

  Å være ateist sier egenlig ingenting om hva ditt moralske eller politiske ståsted er. Kun at du ikke tror på en guddom.

 2. ok. jeg skal utdype det. hvis du er en fiktiv person skapt av den samme som står bak hildegunn er du ganske kul. Da har denne bloggen overgått seg selv og da er jeg en idiot som ikke har skjønt noe som helst. hvis du derimot er en reell person som faktisk bruker timesvis på å argumentere saklig mot en åpenbart ironisk blogg, da er du en idiot.

 3. mongotown:
  Haha. Jeg er faktisk nesten enig, kanskje helt…
  Det føles ganske idiotisk til tider. Samtidig er det artig å lese svarene en får. Jeg ler mye.

 4. kvangarsnes@hotmail.com:
  ser den. og jeg burde sikkert ikke blande meg inn og la hildegunn og «hennes» motdebattanter holde på. på en annen side synes jeg det er litt pinlig at folk jeg er rimelig enig med sitter å drite seg ut dag etter dag. jeg begynner å lure på om denne bloggen er skapt for å drite ut islamofobiske frp-stemmende rasister eller for å drite ut sosialister uten ironisk sans.

 5. Jeg er sikker på at kvangarsnes@hotmail.com har rett. Denne bloggen er satt opp av folk som på en ironisk måte ønsker å vise oss hva slags folk de mener FrP består av. Og denne «Hildegunn»-figuren de har skapt er en god karikatur.

  «Hildegunn» blir rett og slett oppgitt over folk som ikke skjønner det åpenbare hun skriver om. Hun mener at synspunktene hennes er så åpenbare at de som ikke umiddelbart er enige må være sosialister og/eller idioter. Hun mener å vinne debatter etter å ha gjentatt poengene sine eller ved å komme med nye som hun henter ut fra eget hode. Å legge frem dokumentasjon for å underbygge sine påstander finner hun selvsagt ikke påkrevet, de er jo så åpenbare.

  Jeg tror de som støtter FrP gjør seg selv og partiet sitt en bjørnetjeneste ved å debattere mot denne karikaturen. Et meget godt eksempel er denne diskusjonen. Man kan jo ikke som seriøs debattant delta i en diskusjon som har utgangspunkt i at man må være etnisk norsk og kristen for å kunne bruke moderne kommunikasjonsteknologi fullt ut. Hvor mange av verdens utviklere, forskere og ingeniører innenfor dette feltet innehar de to egenskapene monn tro? Særlig mange kan det neppe være.
  Slike debatter bør man som seriøs skygge unna.

 6. Det er ingen FrP’ere som argumenterer mot Hildegunn, Lur Ingen. Men du har rett i at hun er en god karikatur på FrPere. Og jeg er enig i at å mene at etnisitet ikke henger sammen med evne til å bruke PC og mobil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.