SuperHildegunn I TIDEN!!

Denne innlegget har jeg blogget via en MOBIL ENHET! Jeg er nemlig svært teknologisk og vet i motsetning til sosialistene at gjennom stadig bruk av vestlig teknologi bekrefter jeg med det vestens storhet og fremmskrittsvilke!!!

For meg er teknologien en daglig triumf, og som etnisk Nordk er det min plikt å være høytrknologiks! Gjør som meg, lev i tiden! Kun slik kan vårt demokrati overleve!

Følg med!

Annonser

60 tanker om “SuperHildegunn I TIDEN!!

 1. Det er vel ingen plikt å være bruker av teknologi, men spennende å vokse opp i en tidsalder der utviklingen går raskt. Vi får være takknemlige for det.

  Hvorfor blander du etnisitet inn i dette egentlig? Skjønte ikke den koblingen.

 2. Det er klart at etnisitet har noe med dette å gjøre. At etnisk norske Hildegunn behersker det teknologiske i motsetning til muslimer og andre mørkhudete, pluss selvfølgelig sosialister. Ingen riktig etnisk nordmann kan være sosialist, fordi det er det samme som å være landssviker!!

 3. Hvis du mener at andre etnisiteter ikke behersker høyteknologi, må du nesten dokumentere dette. Jeg kjenner ikke til at det finnes genetiske mekanismer som hindrer bruk av teknologi ihvertfall. Ei heller noe statistisk materiale som viser korrelasjon mellom etnisitet og beherskelse av høyteknologiske verktøy.

  Uten dokumentasjon, er dette bare tanker i hodet ditt. De har liten verdi for oss andre.

 4. Å bruke GOD teknologi er det beste, og å bruke teknologien demokratisk slik jeg gjør er en strke for vårt gfolk og vårt demokrati.

  Sosialister og andre elitister bruker derimot produkter og teknologi fra Apple, og undergraver på den måten demokratiet og friheten!
  Følg med!

 5. Hvorfor svarer ikke du på det enkle spørsmålet du fikk?
  Klarer du det ikke? Var det du sa bare tull?

  Her er det: «Hvorfor blander du etnisitet inn i dette egentlig? Skjønte ikke den koblingen.»

 6. Arild:
  Jeg er stolt av å være Norsk, jeg er stolt av Norge. Og det kommer jeg til å fortsette å være uansett hva du mener. I ett fritt samfunn er bruken av demokratisk og god komunikasjonteknologi ett VÆRE ELLER IKKE VÆRE for vår fri og demokratuiske samfunnsform, det må du da skjønne!!!!!
  Følg med!

 7. Arild:
  Nå har jeg forklart meg svært grundig å godt omkring bruken av teknologi i ett demokratisk samfunn. Når man i tillegg vet at blandt forutsetningene for ett demokratisk samfunn er vestlig etnisitet og kristen religion er det ikke rart at jeg som etnisk Nork er en svært dyktig bruket av modrene teknologi!
  Følg med!

 8. Betyr det at mennesker med annen etnisitet ikke kan lære seg å benytte teknologi? Demokrati og teknologihåndtering er altså betinget av genetiske faktorer?

 9. Det kan nok hende at mennesker med annen etnisitet pluss sosialister og muslimer kan lære seg å ringe med mobiltelefonen, men neppe noe mere enn det.

 10. Din hypotese:
  Ikke-etniske nordmenn kan neppe lære seg stort mer enn å ringe med en mobiltelefon fordi de er underlegne oss etniske nordmenn på alle områder (underforstått innen høyteknologi)?

  Så hvis jeg gir en asiatisk mann en mobiltelefon, vil han ikke klare å utføre en mer kompleks operasjon enn å ringe med telefonen. Klarer den asiatiske mannen å utføre andre ting enn denne enkle oppgaven, så vil utsagnet ditt være falskt.

  Kan du gå god for denne kontrollen som jeg har skissert?

 11. Hva er vistne med denene kveruleringen?

  Hildegun er super og en viktig stemme i demokrtiet. At hun er bedre enn ander å bruke teknolgi demonstrere hun greit. Supert! Hun ar rett i at det moderne norske demokratite trenger stemme som kan bruke tknologi. At hun er bdre enn sosialister til det er hele bloggen et bevis for!!!

 12. Rimgrim:

  Hvor har hun demonstrert det? Ved å si at hun er det?

  Så hvis jeg sier at jeg er bedre enn hildegunn, så har jeg demonstrert det?

  Det finnes hundretusenvis av bloggere i verden, og alle er laget av ulike etnisiteter, så hvis blogging er bevis på at en er bedre til å bruke teknologi, så har du nettopp bevist at Hildegunn tok feil.

  Kan ikke du være så snill å ta en iq test. Jeg vil gjerne høre resultatet.

  Igjen, du får dumme folk til å fremstå som genier.

 13. Arild,

  Igjen har DU STARTET MED PERSONANGREP! : (DUSIER: «Kan ikke du være så snill å ta en iq test. Jeg vil gjerne høre resultatet. Igjen, du får dumme folk til å fremstå som genier.)»

  Igjen har DU BEVIST AT DU ER DUM! : (DU SIER: «Det finnes hundretusenvis av bloggere i verden, og alle er laget av ulike etnisiteter») Alle er laget av ulike etnisitetet? Hahahaha!!! Du mener at DET ER LIKE MANGE ETNISTETER SOM BLOGGERE? KOKOKOKOKO!!!!!

 14. Hey, du er i slaget i kveld. Jeg ser poenget ditt. Det var en dårlig setning, den gir åpenbart rom for din tolkning. Jeg skal reformulere den slik at du kan bli i stand til å gi et svar:

  Det finnes hundretusenvis av blogger i dag. Bloggene er skrevet av mennesker med ulik etnisk opprinnelse. Dersom blogging er bevis på at en er bedre å bruke teknologi, så betyr dette at alle etniske grupper er «bedre». Det vil igjen si at alle er like gode. Som igjen er mitt personlige utgangspunkt. Vi er alle likeverdige, uavhengig av etnisk opprinnelse.

  Da ser jeg ingen grunn til å understreke at jeg er etnisk norsk fordi jeg er flink.

 15. Rimgrim:
  Siden vi henger oss opp i skriftlige ting i dag. Her er noen av dine feil:

  1. Hva er vistne med denene kveruleringen? – 2 feil
  2. Hildegun er super og en viktig stemme i demokrtiet. 3 feil
  3. At hun er bedre enn ander å bruke teknolgi demonstrere hun greit. – 2 feil
  4. Hun ar rett i at det moderne norske demokratite trenger stemme som kan bruke tknologi. – 4 feil
  5. At hun er bdre enn sosialister til det er hele bloggen et bevis for!!! – 3 feil
  6. Ikee for at det har NOE MED NOE å gjøre: MEN: KOrea og Japan er vel “den vestlige verden” selvom de er i østen? – 5 feil

  Det var feil i alle dine seks første setninger. Jeg fant totalt 19 feil i disse, uten å lese grundig korrektur.

  Godt gjort!

 16. Calr,

  Nei Kina har langt å gå. Japan har vært i føring lenge. Korea rett bak. begge er utviklete samfunn og demokratai. Vestlige på mange måter. Linken din nevte ikke kIna?

 17. @Rimgrim: Jeg tror du er sosliasist. Er du sosaislist? Det høres ut som om du er slisiasosist! Komunasismten er daud, vet du.

 18. Rimgrim:

  Nei, kina var ikke omtalt i den forrige linken, men for et mer helhetlig bilde kan du jo titte på denne:

  http://www.weforum.org/pdf/GITR10/TheNetworkedReadinessIndexRankings.pdf

  Det er en oppsummering av en omfattende rapport om informasjons- og kommunikasjonsteknologi i 133 forskjellige land, og som du ser ligger kina langt ifra nederst. Man ser f. eks. at land som Hellas og Italia kommer dårligere ut enn Kina, og Hellas regnes vel som demokratiets krybbe. Hva du vil tolke ut ifra det er vel opp til deg.

  Hele rapporten er å finne her: http://www.weforum.org/documents/GITR10/index.html

  Det eneste jeg vil påpeke med dette er at påstanden din (og hildegunn sin), om at man ikke er i stand til å benytte seg av avansert teknologi om man ikke er født i et demokratisk samfunn, er noe grunnløs. Helt grunnløs faktisk.

  Jeg er skeptisk av natur, og derfor betviler jeg ofte ting jeg blir fortalt hvis de ikke kan støttes opp med noen form for dokumentasjon.

  Derfor spør jeg deg: har du (eller hildegunn for den saks skyld) noen dokumentasjon som tilsier at man ikke behersker avansert teknologi hvis man er født og oppvokst i et udemokratisk land? Har dere lest noen studier som avslører en relasjon mellom ens teknologiske kompetanse og styringsform i ens hjemland?

  Og mens vi er inne på det, du sier du har bevist at Arild er dum. Når gjorde du det? Et sitat ville ha gjort seg som bevis her.

  Følg med!

 19. haha! dette er både god underholdning og tidenes dårligste Frp-reklame. Jeg tipper Hildegunn er SV-er som prøver å befeste manges oppfatning av Frp-sympatisører som både usaklige og korttenkte. Det som er enda mer interessant er alle sympatisørene som dukker opp her. Historia viser at verden stort sett går framover og folk blir mer opplyste, selv om det går skummelt sakte med noen.

 20. Carl:

  Rimgrim har ikke forstått verdien av bevisføring og dokumentasjon. Han finner på ting i sitt hode, og regner med at alle skal ta det for «god fisk».

  Jeg har ved flere tilfeller fremlagt dokumentasjon som går i mot ubegrunnede konklusjoner. Dette blir enten oversett eller besvart med at jeg er en sosialist.

  Det er komisk og tragisk på samme tid, og forklarer hvorfor det er krig i verden. Slike mennesker finner en overalt, dessverre. Å tro ting uten et snev av bevis, er en synd mot menneskeheten.

 21. Se bare på Hildegunns utsagn: «Nå har jeg forklart meg svært grundig å godt omkring bruken av teknologi i ett demokratisk samfunn.»

  Hvor finner du den grundige forklaringen?

  Den er selvfølgelig totalt fraværende. Disse menneskene vet ikke hva en forklaring er. Under har jeg limt inn alt Hildegunn sa før dette utsagnet. Det eneste hun har gjort er å si at det er viktig å bruke teknologi i et demokrati. Ikke en plass har hun gitt en forklaring. Like fullt hevder hun å ha forklart seg svært grundig. Å gjenta at noe flere ganger er altså ikke en forklaring. Det har det aldri vært, og det kommer heller ikke til å bli det. At det ikke er mulig å ta dette enkle faktum innover seg er helt utrolig. Når en får svar og kritikk på det en sier, er det normalt å utdype og begrunne sine synspunkt.

  Her er alt hun skrev i forkant:

  Denne innlegget har jeg blogget via en MOBIL ENHET! Jeg er nemlig svært teknologisk og vet i motsetning til sosialistene at gjennom stadig bruk av vestlig teknologi bekrefter jeg med det vestens storhet og fremmskrittsvilke!!!

  For meg er teknologien en daglig triumf, og som etnisk Nordk er det min plikt å være høytrknologiks! Gjør som meg, lev i tiden! Kun slik kan vårt demokrati overleve!

  Å bruke GOD teknologi er det beste, og å bruke teknologien demokratisk slik jeg gjør er en strke for vårt gfolk og vårt demokrati.

  Sosialister og andre elitister bruker derimot produkter og teknologi fra Apple, og undergraver på den måten demokratiet og friheten!
  Følg med!

  Jeg er stolt av å være Norsk, jeg er stolt av Norge. Og det kommer jeg til å fortsette å være uansett hva du mener. I ett fritt samfunn er bruken av demokratisk og god komunikasjonteknologi ett VÆRE ELLER IKKE VÆRE for vår fri og demokratuiske samfunnsform, det må du da skjønne!!!!!
  Følg med!

 22. Arild:
  Først og fremst må du forstå hva demokrati er, hva det innbærer. Det gjør du nemlig ikke. Du tror nemlig, i likehet med alle sosialister, at demokrati bare er ett pent ord, en merkelapp man kan sette på ett system man liker. Det er KJEMPEFEIL!
  Demokratiets minimusmkrav er at man kan leve i et fritt, kristent samfunn, og at man har frihet til å ytre seg fritt, og enda viktigere: komuniserer fritt. Der er moderne teknologi superviktig! Det er kunn i demokratiske land man kan utnytte moderne tekonlogi fullt ut, realisere den demokratiske teknologienes fulle potensial!
  Følg med!

 23. Jeg er fullstendig enig i at teknologi KAN være demokratifremmende, dersom det blir brukt riktig. Teknologien kan likevel misbrukes for å undertrykke og kontrollere en befolkning. Det er derfor rammevilkårene for bruk av teknologi, og hvordan den blir implementert i befolkningen som er avgjørende. Ikke minst må hele befolkningen ha økonomi til å kunne bruke teknologien. I så måte vil økonomisk utvikling være avgjørende, ikke etnisitet eller religiøs tilknytning.

  Det synes klart at internett vil være en demokratifremmende teknologi, selv om det i mindre demokratiske land blir lagt strenge filter på informasjonen. Det vil være ekstremt vansekelig å kontrollere en så enorm informasjonsmengde som interett representerer. Jeg skal likevel ikke forfekte dette for hardt, da jeg ikke kan vise til dokumentasjon som støtter synet mitt. Jeg får komme tilbake til dette senere.

  Jeg er likevel skeptisk til noen av premissene dine. At et demokrati er avhengig av kristendom for å fungere, synes ikke klart. Mye tyder på at fraværet av religion og sekularitet korrelerer med et høyt nivå av demokratisering og ytringsfrihet. Dette har jeg dokumentert tidligere.

  Du har heller ikke forklart koblingen mellom etnisitet og teknologi. Før du kan gi et god forklaring hva du mener med dette, synes jeg du skal holde deg for god til komme med slike ytringer.

 24. Arild:
  «Jeg er fullstendig enig i at teknologi KAN være demokratifremmende, dersom det blir brukt riktig. »

  Ergo har jeg altså helt rett!
  Følg med!

 25. Haha, selektiv lesning. Du klarer faktisk ikke å svare på de kritiske spørsmålene du får. Helt utrolig.

  Jeg har aldri sagt du har feil i alt. Du har feil i mye, men du nekter å forholde deg til den delen. Ikke en eneste gang har du gitt et fornuftig svar med tilhørende dokumentasjon på det du kritiseres for.

  IKKE EN GANG.

 26. Hildegunn:

  Demokrati og religion:

  Jeg begynner med de landene som er høyest på demokratirankingen (2006):

  1. Sverige – skåre: 9.88 – (23% tror på en Gud)
  2. Island – skåre: 9.71 – (38% tror på en Gud)
  3. Nederland – skåre 9.66 – (34% tror på en Gud)
  4. Norge – skåre 9.55 – (32% tror på en Gud)
  5. Danmark – skåre 9.52 – (31% tror på en Gud)
  6. Finland – skåre 9.25 (41% tror på en gud)
  7. Luxembourg – skåre 9.10 (44% tror på en gud)
  8. Australia
  9. Canada
  10. Sveits – skåre 9.02 – (48% tror på en Gud)
  11. Irland – skåre 9.01 – (73% tror på en Gud)
  11. NewZealand
  13. Tyskland – skåre 8.82 – (47% tror på en Gud)
  14. Østerrike – skåre 8.69 – (54% tror på en Gud)
  15. Malta – skåre 8.39 – (95 % tror på en Gud)

  Det ser ihvertfall ikke ut som om religiøsitet påvirker demokratiseringen i en positiv retning. Hvis du mener kristendom er en nødvendighet for et demokratisk samfunn, foreslår jeg at du dokumenterer dette. Jeg kan heller ikke finne en definisjon på demokratiet, som viser til kristendommen som betingelse for dets fremvekst.

  http://www.economist.com/images/rankings/Democracy.jpg
  http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_atheism

  Jeg forventer ikke veldokumentert svar, men det hadde vært hyggelig om du hadde overrasket oss.

 27. @Arild: Alle landene du lister er jo fra vesten og er kristne. Snakk om å legge frem beviser som motsier en selv. Du beviser jo godt hvorfor vi må bekjempe de som ikke er vestlige og etniske europeere! Det er jo klart at vi i vesten utsettes for et angrep fra den despotiske delen av verden dominert av Islam!

  Du legger jo frem bevisene selv. Ser du ikke hvor farlig denne religionen og dens kulturarv er i motsetning til den vestlige? Vil du virkelig erstatte kristendommen med Islam og innføre tvangsekteskap og kjønnslemlestelse under et kalifat styrt av sharia? Er det hva som er demokrati i sosialister øyner i dag?

 28. Hildegunn og Schje:

  Kristendom og demokrati går bra sammen – det har jeg aldri sagt noe om. Det kan likevel være umulig at kristendom er en betingelse for demokratiet. Det oversikten viser er at fraværet av religiøsitet øker sannsynligheten for en sterkere demokratisk stat.

  Hvordan kan da kristendom være en betingelse for demokrati?
  Jeg kan da hevde at humanisme er en mye bedre suksessfaktor for et sterkt demokrati. Det skal jeg ikke gjøre, men tallene støtter dette i større grad, enn den støtter deres påstand. Slike kausale forhold er ekstremt vanskelig å fastslå, og jeg holder meg for god til å si noe definitivt, men det synes klart at kristendom IKKE er NØDVENDIG for å utvikle et sterkt demokrati. Da måtte i såfall listen vært snudd på holdet.

  Forøvrig er jeg sterk motstander av utbredelsen av islam. Jeg er sågar mostander av all overtro. Problemet er at dere fører en argumentasjonslinje som kun fører til økte fordommer, i stedet for å ta tak i reelle problemstillinger. Eksempelvis Hildegunns påstand om at staten har en strategi om å snikinnføre islam i politiet fordi en norsk jente ikke kommer inn på politiskolen. Dette er grunnløse påstander i beste fall. Skal en kunne forfekte hardt en slik årsakssammenheng bør en sitte med svært god bakgrunnsinformasjon, og dermed være i stand til å dokumentere og føre sin sak godt.

  Det eneste en oppnår er å skape unødige fordommer, frykt og splid, basert på ikke-reelle forhold. Det er demagogisk tåkeprat.

 29. Jeg får også legge til at Thomas Jefferson, en av hovedforfatterne bak USAs uavhengighetserklæring grunnleggerne av det moderne demokratiet, skrev i 1802:

  «»…I contemplate with sovereign reverence that act of the whole American people which declared that their legislature should ‘make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof,’ thus building a wall of separation between Church & State.»

  En av grunntankene bak demokratiet var at religion og politikk skulle adskilles og eksitere uavhengig. Norge er ikke en sekulær stat formelt sett, men politisk har kirken svært liten innflytelse. Vi er i prakis en sekulær stat. Dette underbygger igjen min argumentasjon: Fraværet av religiøsitet styrker demokratiet.

 30. @Arild: Ingen demokrati har oppstått mens humanismen eller ateismen har rådd.

  Det er kun kristendom som har ført til stabile fungerende demokrati. At humanisme og ateisme har fått være i disse demokratiene er på grunn av at demokratiene aksepterer andre enn massen. De eneste statsformene som er basert på «humanisme» og ateisme er kommunistiske diktatur slik som Sovjet. At du mener at denne styringsformen som er basert på humanisme er mer suksessfull sier vel litt om hvor du står.

  Merkelig at du som påstår at du stemmer Høyre og påstår at du er motstander av islamismen på denne bloggen forsvarer fremveksten av den anti-demoraktiske ideologien islam og hyller kommunistisk styre?

  Jeg vil anta at du egentlig er en sosialist som prøver å redde deg inn fordi du forstår hvor flaut det er å bli tatt for å gå islamistenes sak og hylle statsformer og ideologier som har mange titalls millioner liv på samvittigheten.

 31. Sche:

  «Ingen demokrati har oppstått mens humanismen eller ateismen har rådd»

  Nei selvsagt ikke. Verden var jo gjennomsyret av religion før demokratiet befestet seg. Jo mer utviklet demokratiet blir jo mindre religiøse blir vi, og jo mer tar det humanistiske tankegodset over. Det var som jeg skrev over, først når en forstod at en måtte skille kirke og stat, at vi fikk de første velfungerende demokratiene. Dette har jeg både historiske og statistiske referanser på. Hva mer kan jeg si?

  Russland var preget av religion før kommunismen tok over. De forkastet religion (slik vesten gjør nå), men valgte et totalitært udemokratisk styresett. Resultatet var selvfølgelig at alt gikk til helvete. Jeg vil på ingen måte si at fordi kristendommen var til stede når kommunismen vokste frem kom først, så er kommunismen avhengig av kristendom for å vokse frem.

  At jeg stemmer høyre må du nesten bare tro meg på. Vanskelig å dokumentere. Jeg drar ikke din ærlighet i tvil, jeg bare er mostander av ditt meningsinnhold. Jeg har aldri forsvart fremveksten av islam, kun argumentert imot ubegrunnede påstander om islam og muslimer.

  Jeg er kapitalist og forkjemper for individuell frihet og det moderne informasjonssamfunnet. Jeg er tilhenger av vitenskaplig utvikling, og det er vitenskaplige objektive standarder jeg benytter meg av når jeg argumenterer i mot deg og Hildegunn. Jeg har uttallige ganger referert til vitenskaplige undersøkelser, som benytter seg av vitenskaplige prinsipper og metoder. Vår velstand og utvikling står og faller på at vi alle kan benytte oss av disse. På den måten kan vi gjennomskue dårlig og god vitenskap, dårlige og gode argumenter.

  Gjør oss alle en tjeneste og svar med samme mynt.

 32. @Arild:

  «Nei selvsagt ikke. Verden var jo gjennomsyret av religion før demokratiet befestet seg. Jo mer utviklet demokratiet blir jo mindre religiøse blir vi, og jo mer tar det humanistiske tankegodset over.»

  Dette er din egen mening og har ingenting med hva som er fakta å gjøre. Statskirken står sterkt, det samme gjør andre kirker i vesten. I USA er det helt normalt å være kristen. Du er på bærtur og tolker kun verden slik du vil se den selv.

  Thomas Jeffersons skriblerier er ikke noe sannhetsvitne for det du ønsker, spesielt ikke tatt ut av kontekst slik du gjør. Igjen kommer du med «dokumentasjon» uten å evne å forstå hva du legger frem og hva det faktisk er.

  Sovjet kastet bort religionen fordi de forsto at nestekjærlighet og kristne verdier ikke er forenlige med kommunismen og sosialismen. De forsto at med kristne verdier ville de måtte få demokrati, derfor kvittet de seg med religion. De totalitære vil selvfølgelig som du helst at staten skal være alt og at staten og politikken skal være enerådende.

  «Jeg har aldri forsvart fremveksten av islam, kun argumentert imot ubegrunnede påstander om islam og muslimer.»

  Akkurat ja, så du angriper selvfølgelig alle som ikke hyller religionen. Det er vel egentlig det du vil si? Har du hørt om SIAN? Det er noen som arbeider mot fremveksten av islam, du derimot er islamistenes nyttige idiot!

 33. Arild:
  Japan er et interessant tilfelle, da Japan, som du nevner, mangler den kristetradisjonene og kulturarven som er nødvendig for demokratiet. Men som du kanskje vet så ble demokratiet i Japan påfør utenfra, av amerikanerene etter krigen. Dette demokratiet er i høyeste grad basert på kristen verdier som frihet og menneskeretter.
  Det samme, altså demokrati innført etter vestlige, kristen prisnipper, er også tilfelle i Israel.
  Følg med!

 34. 1. Det er ikke min egen mening. Det er statistikk. Her er ett eksempel fra USA, andelen ikke-religiøse øker fra 8 % – 15% de siste 20 årene.
  Ref: http(kolon,slash,slash)www.americanreligionsurvey-aris.org/reports/ARIS_Report_2008.pdf

  2. Statskirken i Norge: «Oppslutningen om kirkelige aktiviteter har vært synkende de siste tiårene. Døpte i prosent av alle nyfødte falt fra 96,8% i 1960 til 73,9% i 2006. Andelen konfirmerte av alle 14-åringer falt fra 93% i 1960 til 66,7% i 2006. Andelen av alle ekteskapsinngåelser som ble gjennomført av Den norske kirke falt fra 85,2% i 1960 til 44,2% i 2006.»

  Fremdeles ikke min mening. Jeg referer til statistiske analyser. Jeg kan vise deg hvor, men du er vel ikke interessert i dokumentasjon virker det som.

  Morsomt at du kritiserer meg for å ha manglende kilder, og at jeg tar ting fra eget hode, så har du aldri dokumentert en eneste påstand selv. Allmennkunnskap og historie er du heller ikke tilhenger av.

  Nei, det er bare tullprat fra deg, Schje. Det blir lattelig å fortsette en diskusjon når du viser deg å være så utrolig ignorant.

  Gjennom flere meningsutvekslinger har du ikke klart å bidra med en eneste dokumentert opplysning til støtte for ditt syn. GRATULERER, du er dagens tosk!

 35. Hildegunn:
  Bra. Der kom du med relativt gode argumenter. Men jeg er fremdeles uenig i grunnpremissen din. USA var definitivt en avgjørende støttespiller for opprettelsen av Israel. Men jeg mener fremdeles at sekularitet er viktigere en kristendom, når det kommer til demokratiutvikling. Det samme gjorde «the founding fathers», som grunnla det amerikanske demokratiet, og det var disse verdiene som var viktige når en skulle opprette et nytt demokrati.

  I Israel finner man et sterkt demokrati, og en sterk sekulær stat. Bare 27% holder sabbathen hellig ifølge nye undersøkelser. Det går helt klart også her mot en sterkere «avkristning» totalt sett.

  Demokrati er «in». Gud er ut.

 36. Arild:
  Du er virkelig ute å kjører om du ikke skjønner at den moderne sosialistiske gudløsheten og kristondomshatet (og islam-forherligelsen) som man ser i dagens venstrevridde presse og i samfunnest meningsmonopolister sosialsitene, er en frihet de har grunnet demokratiet, og at demokratiet er et resultata av en kristen kulturarv.

  Gud er ikke ut. Det er Gud som er årsaken til vårt demokrati!

 37. Hildegunn.

  Gud eksisterer ikke, så han kan umulig være årsak til noe som helst.
  Religion eksisterer, men det gjør troen på julenissen og UFO`er også.

  Men for en som ikke aksepterer dokumentasjon og bevisføring som utgangspunkt for argumentasjon, så er jo ikke jo ikke uttalelsene dine overraskende.

  Tanken om demokratiet oppstod forøvrig, ifølge hisoriske dokumenter, før kristendommen.

  Vel vel, en kan jo forøvrig tro hva en vil…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.