Har statens inkompetanse ødalgt juleferingen for Nordmenn?

I dag kan vi lese i avisen og deromkring på nettet at det kan bli mangel på jule ribbe i Norge! Det mener jeg er ytterst bekymringsfullt i og med at dette er typisk julemat og vi enda ikke har beveget oss inn i jule høytiden og derfor ikke er i gang med å lage julematen til de mange bord og munner i de tusen hjem. Men hva om det allrede er for sent?

Alle vet at man spiser julemat til jul. Det vet også satene. Julen er en ytterst viktig høytid i vårt demokratiske vestlige samfunn, både i den forstand at det breinger fortagang i økonomomien, da julehandelen setter penger i omløp til beste for handlesnæringen der mange Nordmenn jobber og virker, pluss at deter en kristen feiring av Jesu fødsel, selsve starten på kristendomsens begynnelse, og årsaken til den religiøse tro som er selve årsaken og forutsetningen for at vi i dag kan leve i ett fritt og demokratisk vestlig land!

men hvordan belønner sosialistregjeringen sine landsmenn for sitt strev året gjennom når det nærmer seg jule feriengen? Jo, med sin håpløste inkompetenet landbrusk politikk har de sørget for at hundretusener av nordmenn kan riskiker å stå uten julemat på bordet når julen ringes inn!

Det er utelukkneden to parte som har skylden i dette: Den første er bøndene!

Norske bønder er sosialster! Det tørjeg påstå fordi det er rett! Ergo evenr de ikke å legge for dagen en sikikelg arbeids innstat! Norske bønder har sviktet sinn plikt når deikke evener å produsere mat til det norske folk og bør starffe med bøter eller fengsle! Hvor lenge skal vi tolerer at enekltsående aktører i landbruket, organisert gjennom dirkete sosialistiske kooperativer, ødlegger for produktiviteten og lønnsomhetene i landbruket, og regelrett stjeler folk flest’s penger gjnnpm om holde prisene skyhøye? Jeg sier nok er NOK! Vi trenger så avgjrt en markedsvenlig landbruls reform! Kommunismen fallt for tjue år siden, det er tydligvis bare i norsk landbruk kommunismen fortsatt eksisterer!

Nordsk landbruk er i dag i krise! Regjeringen spytter inn milliarder av folk flests skatte penger i landbruket for å opprettholde at landbruk som drives av utdaterete prisnipper! Kollektivbrukene i Nord Korea er sosialistregjeringens landbruskpolirtiske idealprofil! Jeg sier NEI! Det Norsek folk fortjener kun det beste, og gode Norsek matvarer! Vi må si nei til det sosialistisk styret landbruket, der det er viktigere å sørge for at dyr lever i luksusu enn at Nordemnne får mat på sine  fat! Borte med den romatiserte Dinsey aktige dyrevernstankengangen og inn med ett effektivt landbruk som har produksjon og profittsom sine lede stjerner! Da hadde markedskreftene sørget for at etterspøsrelen fikk svar fra tilbudet og alle fikk sin Norske julemat!

Man kan gså spørre seg hvorfor det er nettopp et produkt av svin som regejerings landbruks politikk har sørget for forsvinner fra butikkene. Det ville ikke vre første gang sosialistregjeringen gir muslimene særfordeler!

Følg med!

Annonser

113 tanker om “Har statens inkompetanse ødalgt juleferingen for Nordmenn?

 1. Arild:
  Nei, du har ikke dokumentert noe som helst, din sosialistprolaps!
  Du bare skryter av din egeng prosentregning som en snørrete barneskoleelev!
  Du har ikke sakt et ord om PRISNIVÅET! Og det er faktisk det som er saken her!!!!

 2. @Arild: At bare 11% går til mat viser jo at da har vi igjen bare 9% av pengene våre til andre ting, resten går til skatt og avgifter som spiser opp 80% av inntekten.

  Andre land har kjøpekraft hvor en kan bruke mye mer av inntekten på mat og annet og ikke på skatter og avgifter slik vi gjør! Prisnivået er sykelig høyt i Norge på grunn av sosialistens feilslåtte skattepolitikk.

  Egentlig har du ikke vist noe annet enn at i Romania har en mer kjøpekraft og penger enn oss siden vi kan bare bruke 11% av pengene våre på mat fordi staten tar nesten alt! Vi er et U-land…

 3. Hildegunn:

  Jeg trodde du var tilhenger av markedsøkonomi.
  Vi har større kjøpekraft, og kan betale mer. Da går prisene opp. Elementær markedsøkonomi. Prisnivået er et resultat av vår kjøpekraft, og at vi er et vanvittig rikt land.

  Jeg får faktisk vondt i sosialistprolapsen min av deg.

 4. Schje:

  Jeg aner virkelig ikke hva du tenker med eller på. Maten i norge er priset høyt, men ikke i forhold til vår relative kjøpekraft. Skattenivået er heller ikke helt på trynet. Her er en graf som viser dette:

  http(kolon,slash,slash)ic.pressflex.com/249.pressflex.net/images//1361.photo.jpg

  Og ja, vi har mye avgifter også, men helt ærlig. Vi har bedre råd enn de fleste mennesker i verden. Vi har ikke en dritt å klage på. Alle tall og statistikker viser dette. Personlig er det kun en ting jeg irriterer meg jævlig over, og det er prisen på biler. Der har det gått aaaalt for langt. Ellers håper jeg du har det bra, jeg har det ihvertfall veldig bra. Kjøper stort sett det jeg ønsker meg, når jeg ønsker meg det. Ribbe klarer jeg meg uten, hvis det går så langt. Pinnekjøtt er bedre uansett.

  Hvis du har noe mer å si, foreslår jeg at du dokumenterer påstanden. Det er uinteressant å høre på dine grunnløse personlige betrakninger. Få noe fakta på bordet eller hold kjeft.

 5. Johnny Walker, la meg gratulere deg med et utrolig velartikulert innlegg. Du tar virkelig problemstillingen på kornet. ALLE må jo vite at Støre aspirerer til Imam for islamske ekstremister.
  (Jepp, om noen skulle være i tvil….ironi)

 6. Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

 7. Jeg kan ikke ta noen som har en så elendig rettskriving alvorlig. Forøvrig var innlegget full av faktafeil også, og ikke bare skrivefeil. Foreslår at du får deg en jobb, gjerne i landbruket. Men det blir nok for tøft vil jeg tro…

 8. “Hvordan vet du hvor mange innvandrere det er i Norge?
  Hvordan vet du at USA er et demokrati?
  Hvordan vet du at Sør-Korea ble beskutt av Nord-Korea?
  Hvordan vet du at butikkene er tomme for ribbe?”

  Dette vet jeg fordi jeg følger med. Jeg er informert og kunnskapsrik. Derfor evner jeg å ta til meg kunnskap og informasjon, behandle denne og finne mine egne meninger og argumenter for disse meningene med bakgrunn i de kunnskaper jeg sitter inne med.
  Du, derimot, mangler evnen til å behandle informasjon mentalt. Du bare videreformildler andres meninger, og tilfører ikke noe

  høres ut som om du snakker om deg sjøl
  haha 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.