Får vi vite sannheten om drapshaien i Egypt?

I de siste dager har vi med sjokk og vantro kunnet lese om tinge som ikke er hyggelige å finne i vannet! Nemlig: En morderhai! Ja, dette er faktisk det som har skjedd i Egypt. Når det nå er vinter og kaldt i Nprge og land vi liker å sammenligne oss med er det mange som reiser til varmer land for å nyte sin velfortjente ferie. Men hva skjer nå ferieparadiset ikke lenger er ett paradis? Følg med!

I Egypt har en etniskvestlig kvinne blitt drept av hai! Samtidig har det kommet fram at haien er lokket til strendene av de innfødte! Dette kan kanskje virke som tilfeldige tilfeldigheter, men om man begynner å stille spørsmål kan man se at det er mer med denne saken enn det man skulle tro. Nemlig: Egypt er et muslimsk land, altså er det muslimer som har lokket haiene til strendene derde etnisk vestlige mennesken bader. Kan det tenkes at disse muslimene også er islamister og terrorister? I så tilfelle ville det være i deres natir å utsette de vestlige mennskene for livsfare! Det er med all grunn til å tro at dette dreier seg om islamistisk terrorisme!

Jeg mener dette er en for skummel sannsynlighet til at vi kan la det ligge. Verden er blitt mindre, og vi etnisk vestlige mennsker som takket være vår kristen kulturavr lever i frie demokratiske land, har både muliget og rett til å reise og se verden. Men kan vi ikke lenger stole på at de innfødte som tar i mot oss har vårtbeste i øyne og sinn?

Mye tyder på det! Jeg vil derfor oppfordre alle til å følge med og velge sitt reisemål med omhu!

Følg med!

Annonser

57 tanker om “Får vi vite sannheten om drapshaien i Egypt?

 1. Christian Øvre-Wiik Says: «Takk til Hildegunn for nyttig og innsiktsfullt forbrukerstoff!»

  Ja, det er AKKURAT derfor jeg er fast leser av denne bloggen 😀

  Skjønt – kan vi være sikre på at denne haien ikke ble brukt som brikke i en konspirasjon? En sionistisk falsk-flagg-operasjon? Er ikke denne måten å kverke sin middag på litt kosher også?

  Følg med!!!

 2. Rimgrim:

  Du forstår fremdeles ikke. Sosialisme har ingenting med innføringen av DLD og gjøre. Hvis sosialistisk tankegods hadde ført til innføring av DLD (og lignende tiltak) hadde ikke SV vært motstander av dette, da SV er det partiet i norge som er mest preget av sosialistisk tankegods.

  Er dette fremdeles uklart for deg? (sliter med å forklare det tydeligere)

  Sosialisme er altså irrelevant i denne sammenhengen. En trenger mao ikke bruke sosialismebegrepet for å forklare hvorfor folk er tilhenger av DLD.

 3. Rimgrim:

  Du må også definere hva du mener med sosialisme, det finnes flere ulike typer.

  Eks:

  Libertarian socialism (noen utdrag):

  «Proponents are known for opposing the existence of states or government and refusing to participate in coercive state institutions.»

  «Libertarian socialists regard all concentrations of power as sources of oppression that must be continually challenged and justified.»

  «In lieu of corporations and states, libertarian socialists seek to organize themselves into voluntary associations that use direct democracy or consensus for their decision-making process.»

  Dersom vi snakker om denne typen sosialisme blir det vanskelig å se hvordan en skal være tilhenger av en statilig overvåkning, når en er grunnleggende motstander av en statlig sentralisert maktstruktur.

 4. Haha, herregud dette kan ikke være seriøst xD. Terrorister som lokker haier til å utføre jihad for dem xD Man kan si mye om deg, men god fantasi har du ihvertfall!

 5. Arild,

  SV = kommunisme
  AP = sosialisme

  Begge deler former for sosialime. Se på historien: AP hade tette pånd til overvåking helt siden krigen. SV BLE overvåkt!!

  Altså: Intnre norske historske forhold som overstyrer! (Ppå grunn av gamel medlemer i SV)

  Hvorfor krangle? DLD er REN ONDSKAP!!! UANSETTT!!!!

 6. Rimgrim:

  Du har så lite peiling at det er ikke vits i å kommentere det du skriver lenger. En må ha et minimum av kunnskap for å kunne delta i en diskusjon.

  Les en bok, eller noe…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.