Stoltenberg kjenner ikke Jesu fødsel – Vil han at nordmenn skal måtte føde i en stall?

Jens Stoltenberg er sosialist, men han er desverre også statsminister i Norge. Det sier seg selv at dette er en uheldig kombinasjon. Grunnen til dette er at Norge er ett demokrati. Og jeg og mange andre ønskerat Norge skal fortsette å være  ett demokrati. Men! Da er det slevsagt et enormt problem at vi har sosialister i makt posisjoner. Fordi som alle vet er sosialsme det motsatte av demokrati. Og når Stoltenberg i dag på typisk sosialistisk vis viser forakt for kristendommen, som er selve fundamentet som demokratiet hviler på, er det UTILGIVELIG! Jeg forlanger stsatminsteren’s AVGANG!

Forrakten for den kristen tro er nemlig bare toppen på isbrget! Det er nemlig SKJEBNNS IRONI som her er i sving! Jesus ble nemlig føt i betlehem. Jens Stoltenberg tror dette skjedde i Jerusalem. Denslags kunnskapsløshet er å forvente fra sosialister men ikke fra en statsminister! Denne kunnskapsløsheten om altsom har med Israel og gjøre preger ogsås sosialistene mittøsten politikk! For i setdet for å samlem vårt støtte bak det demokratiske landet Isreal som støtter sosialtene ukritisk hamas og talibanistiske regimer, som terrordreper tusenvis av mennesker hvert år. Det er en skam!

Dette er den samme regjeringen som lar islmistiske errorister herje fritt i Norge!

Men Stoltenberg har virkelig noe å lære av Jesus sin historie: Menlig at det beste er å bli født på et egnet sted, som et sykhus med føde avdeling!

For saken er nemlig sliktat sosialistregjeringe ønske å legge ned lokalsykehus og dermed føde avdelinger i hele landet. Dette er altså snakk om loka sykehus, som man ofte finner på mindre steder og i distriktene. Hvorfor ønsker sosialistregjeringen å gjløre dette? Svareter like enkelt og selvsagts om det er grusomt:det er et et ledd i sosialistenes planer om etnisk rensing av Nordmenn!

Faktum er at lokalsykehus ligger på steder som ofter er mindre enn større steder som f .eks de største byene. På slike stedr har man i hovedsak en befolkning beståned av etniske Nordmenn. I de største byene ser man en snikislamisering ute av kontroll med at satdig voskede antall  muslimer. Derfor øsnker sosialistene å avfolke distriksnorge! Ved å få folk til å flytte fra distriktene til byene der de i langt større grad kan bli sniislamister og ved å sørge for at de etninstk norske banr som blir avlet fram i Ditsrtikt’s Norge ikke får leve å vokse opp! Dette er intet annet enn etniskrensing!

For sosialistregjeringen er det viktigere at muslimer i Oslo enn Nordmenn i distrikt’s Norge har en god helse tjeneste.!

Annonser

45 tanker om “Stoltenberg kjenner ikke Jesu fødsel – Vil han at nordmenn skal måtte føde i en stall?

 1. Vi nordmenn er jo ganske brutale, feirer jul fordi da døde jesus (ikke en stor «J» foran det tulle navnet). Men å bli kvitt karen? Nei, det var for mye å spørre om.

 2. Det som virkelig er tragisk her, fra det lille jeg leste, er din elendige grammatikk og manglende evne til å se ting fra flere sider.

 3. Orket ikke lese hele innlegget, men jeg reagerte fundamentalt på dette utsagnet:

  «Det sier seg selv at dette er en uheldig kombinasjon. Grunnen til dette er at Norge er ett demokrati. »

  I et demokrati er det den som får flest stemmer som får styre landet. Det forventer jeg at du er klar over. For tiden er dette Jens Stoltenberg og hans parti. Du får bare godta at du og dine synspunkter er i mindretall. Det er nemlig prisen for å bo i et demokrati.

 4. Andii:
  Hvem faen tror du at du er din dumme sosialistprolps? Du har INGEN RETT til å kritisere meg!!!!
  At du er så EVNE VEIKK at du ikke eng ang klare å komme med fornufeige argumenter man bare snakker om påståste skribe feil som en typisk anslprolapssosialie bate evisrr at du ikke er anner enn en språk-Jan Thomas!!!

  Følg med!

 5. Jeg skal ikke gidde å rette innlegget ditt, men jo jeg har full rett til å kritisere deg ettersom vi bor i et demokratisk land. Jeg er bare bekymret for Norges fremtid, ettersom jeg ser at skuffende få nordmenn faktisk har korrekt grammatikk.

 6. Hva i alle dager har Stoltenbergs «blemme» med «forakt for kristendommen» å gjøre? Stoltenberg demonstrerer i stortingssalen at han ikke er så opptatt av hvor en fantasifigur påstås å være født. Det blir akkurat som å hevde at julenissen bor på sydpolen, når de fleste mener det er nordpolen som er stedet. Ja, noen hevder faktisk at han bor i Drøbak.

  Norges viktigste politiske blogg… LOL!

 7. Alt det her med Jesus..bop,bop. Forskningen mener at Jesus slett ikke ble født for 2010 år siden, for hvis en skal ta utgangspunkt i astronomien, var det en konstellasjon av de store planetenes stilling på himmelen som var julestjernen. Og det var ikke i det samme årstall. At man har lagt den kristne julefeiring til rundt 20. Desember kommer bare av, at man lenge før kristendommen ble oppfunnet feiret vintersolverv på denne tid, joul kaldte man festen. Det betyr hjul, altså at årshjulet dreiet fra mørket, mot lyset. I virkeligheten en hedensk fest, som man kristnet, derfor lagt på denne tid av året.
  Demokrati er ikke en kristen oppfinnelse, det var grekerne som først begynnte med noe som lignet det, men i et ganske annet format enn det vi legger i begrepet. Vikingene likeså, de innførte de første ting i Europa, hvor flertallet med avstemninger bestemmte lovene.
  Norge ble tvangskristnet av Olav Tryggvesons leiesoldater, med vold og terror, betalt av den katolske kirke. Presis som islam tvang folk til og bli muslimer, ellers fikk de hodet hugget av. Man kan derfor ikke kalde Norge for et kristent land, men et tvangskristnet land, og derfor har kristenheten i Norge gjennom alle tider vært temmelig overfladisk. For et par hundre åer siden og før, hadde kirken enorm makt over folket, de ble brennt på bål som kjettere og hekser, og satt i gapestokk til offentlig bespottelse, akkurat som i muslimlandene i dag.
  Heldigvis er vi kommet over den her menneskefiendlige ondskap, ellers hadde vi nok vært det sammested i dag, som muslimlandene, underutviklet og i den mørkeste middelalder.

 8. For en tulleblogg. For meg ser det ut som at det er ei som ikke har det fjerneste anelse om hva demokrati er. Rottekjerring! Det du sier om at demokrati er basert på kristendommen, og din holdning til den FOLKEVALGTE sier jo meg en god del om hvor demokratisk du er. Har du forresten fullført barneskolen? Det lurer jeg virkelig på. Det største tegnet på at Norge er demokratisk er nettopp at vår statsminister er religionsnøytral. Og at sånne kjerringer som deg får lov til å skrive så mye tull.
  Det du definerer som demokrati er jo en stygg form for anarki.

  Hadde jeg møtt deg nå så kunne jeg fint ha utført litt «DEMOKRATI» på deg.

 9. «Stoltenberg kjenner ikke Jesu fødsel – Vil han at nordmenn skal måtte føde i en stall?»

  Du vet ikke hvor rett du har, Hildegunn! Det er nettopp det Stoltenberg vil! I samarbeid med Senterpartiet vil de rødgrønne gjøre bøndenes staller på bygda om til fødestuer, samtidig som de legger ned lokalsykehusene!

  Hvorfor? Fordi bøndene vil ha ennå flere sugerør ned i statskassa! Nå skal milliardene til lokalsykehusene istedet gå til bøndenes staller. Som står tomme frodi det ikke lenger lønner seg å drive med husdyr.

  Sånn blir det når landet skal styres av sosialister og bondetamper!

 10. @Mizanur: Yo mann! Du hørres ut som en jævvla ålreit duud asså!
  «Hadde jeg møtt deg nå så kunne jeg fint ha utført litt “DEMOKRATI” på deg.»jævvla bra sagt asså, jeg lo nesdten rastafariafletta a meg (viss jei hade hat en da, skjønneru!!)! Kanke vito åg kanskje non av fettera dine dra ne te akersellva å «utført litt DEMOKRATI» på non blonne nårske horrer!!!Harke lyst te å vente te jei komer te PARRADISS åg får DEN SKOKKEN a jomfrur lissom, skjønneru! Fårr det bli jævvla lenge te!!!Vil ha no vått lompe på pølssa NÅ MEDDET SAMME!! Faenn heller nå kokere neri der du veit, skjønneru!!! KANFAEN mei ikke vente lengre!!!!!!!

 11. Jeg ble først sjokkert over din totale feiloppfatning av hva et demokrati er, og deretter din begrunnelse for at en sosialist ikke hører hjemme i et demokrati. Deretter begynte det å demre for meg hva slags kaliber du var av. Stokk dum kaliberet for å være presis. Det er innlysende at du er syk og lider av kraftig munndiaré, som innebærer at all dritten kommer ut av kjeften din (i dette tilfellet traff det tastaturet).

  Sist av alt vil jeg kalle deg et nek og påpeke at hvorvidt noen tror på gud har null relevans for deres evner som politiker. Det finnes unntak, men da er grunnen at de er ekstremister og at troen er en hevn- og ondskapsfylt drivkraft.

 12. Ikke så rart at statsministeren ikke visste at Jesus ble født i Betlehem? I barneskolene i Norge er ikke kristendom og læren om den pensum lenger. Nå får elevene i den norske barneskolen undervisning av muslimske kvinner i burka hvor flott og bra alt er med islam iflg mine barnebarn. Så det er sikkert bare riktig tankegang av Stoltenberg at kristen historie ikke betyr en døyt. Nå gjelder det å tilpasse seg fremtiden i Norge der muslimene om noen år får det demokratiske flertallet. Lykkelige muslimer i Norge som sikkert vet å bruke oljepengene på sin riktige måte i fremtiden

 13. Jeg synes folk kan holde seg for god til å påpeke skrivefeil til stadighet. Det blir for smålig. Det viktigste er at vi forstår hverandre.

  Når det er sagt så er det ingen vet hvor Jesus er født, når han er født, eller om han i det hele tatt var født.
  Ordet «Jul» er norrønt og viser til feiringen av vintersolverv (dvs at solen «snur», og det går mot lysere dager).
  Dette er grunnen til at vi har julefeiring i utgangspunktet, men kristendommen har såklart vært ute og hjernevasket som vanlig.
  Så jeg er ikke bekymret over at Stoltenberg ikke har brydd seg om å lært en fiktiv historie.
  Jeg er ingen fan av verken Høybråten eller Stoltenberg;)

 14. til personen bak Hildegunn:
  Takk for noe av det morsomste jeg har lest på lenge 😀 og wow hvor sinna folk blir på deg! Tenk at de faktisk tror at du mener det du sier (og at du t.o.m er en ekte person) thumbs up!! 🙂

 15. vel jeg har mye imot sosialistene og spesielt SV. er kristen selv men mener ikke at jeg kan si at et kristent diktatorisk styre kan ha makten og fortsatt være demokratiske. Du sier litt imot deg selv her, men enig i at Stoltenberg ikke skulle vært statsminister kan jeg være. Syns bare at påstandene og begrunnelsene dine virker veldig amatørlige. XD

  Men det jeg virkelig skal være enig med deg i er at den der dumme sosial/ delvis kummunistiske politikken driver med etnisk rensing av det norske folk. de aksepterer mer hva de utenlandske gjør og de vil også gi dem bedre muligheter enn oss nordmenn. så er de fleste politikere nordmenn selv. om dette er bevisst vet jeg ikke, men alle kan vel se at mye av dette skjer i virkeligheten???

 16. nå veit jeg hva slags folk som skal styre Norge i fremtiden . jeg tror
  at i fremtiden skal Norge bli nødt til å importere folk som skal styre Landet og ikke IT-folk og Håndverker .

 17. @Ayn Rand: Eller «Ali Ramadan», eller noe lignende muslimsk, som du vel i virkeligheten heter. Du må være tidenes mest åndsvake bloggleser. Du høres ut som en typisk islamist. Dere har jo en pervers tilfredsstillelse av å kalle alle etnisknorske kvinner for «horer».

  Og hvorfor i all verden skulle Hildegunn ønske seg en ordbok til jul? Budskapet hennes er jo glassklart for alle oss som setter pris på hennes kjempefine blogg. Til tross for hennes befriende ukonvensjonelle grammatikk og ortografi.

  Det du selv burde ønske deg til jul, er en bok om Norsk skikk og bruk. Det nytter ikke å bruke Koranen, Hadithene og åndsvake, kvinnefiendtlige imamprekener som rettledning i vårt KRISTNE fedreland, skjønner du.

  Din forbanna rettroende FASCISTISLAMISTKUKJÆVEL!!!

 18. Fantastisk!! Takk skal du ha Hildegunn for at du er tilbake i god(?) gammel form.
  Var rent bekymret noen dager da du skrev innlegg praktisk talt uten skrivefeil. Godt å se du er tilbake som den samfunnsrefseren (yeah right!) du ønsker å være.
  Kostelig!!!

  P.S. Jeg følger med

 19. Du er faktisk helt sandblåst i topplokket.
  Sjekk bloggen min. Den er skapt med det ene målet for øyet å ødelegge og knuse hvert eneste innlegg du legger ut på din blogg. Les der så ser du kanskje hvor dum du er. Alle dere andre kan også lese den, og følg gjerne mitt eksempel for å spare oppegående mennesker for å komme over denne bloggen

 20. Ayn Rand:

  Synd du er død. Superinteressant forfatter og filosof. Ekstremkapitalist og anti-religiøs. En sann forkjemper for mennesklig rasjonalitet.

  Jeg vil anbefale alle, spesielt deg Hildegunn, å få inspill fra en av vår tids fremste tenkere.

  Lykke til.

 21. Jeg er overbevist! Jeg har fulgt med på denne bloggen og påfølende debatt den siste uka + lest litt bakover : HILDEGUNN ER MANN, SOSIALIST OG MUSLIMSK FUNDAMENTALIST!
  Det er så opplagt og selvsagt at det neppe trengs å argumenteres for. Kanskje har han i tillegg humoristisk sans – men det kan ikke uten videre leses av innleggene. At hun faktisk er en hun og i tillegg mener det hun mener blir i overkant urealistisk for meg – Kort og godt fordi dumme folk normalt ikke er i stand til å koke i hop så mye tøv så ofte og på så kort tid som han gjør.:-)

 22. Å nei Gunnar, ikke ta fra meg illusjonene om Hildegunn som en ung vakker arisk valkyrie, dog så dum som et (morra)brød at hun villig sprer beina for enhver som gir henne et kompliment *lermegfillete*

 23. Fredrik:
  Jeg ønsker deg velkommen som blogger i det store og viktige blogg universet!! Jeg håper du kan drømme om en gang å ha en blogg som er like stor å viktgig som min! Selv om det nok ALDRI VIL SKJE!!!!!!

 24. @Fredrik: Har fulgt din oppfordring «sjekk bloggen min».

  Holdt på å sovne før jeg var halvveis gjennom den.

  Bloggen din kan sammenfattes i ett eneste ord (sitat: Homer Simpson, som jeg går ut fra at du og andre kvisete fjortisnerder er kjent med): Boooooooooooooooooring!!!!!

 25. To sosialister skille seg ut her på bloggen:
  Fredrik Duna Østvang og Arild Kvangarnes.

  Personagnre på personangrep på Hildegunn!!! Hvorfor??? HAHAHA: De kan ikke annt for de er SOSIALISTER1!!!!

  dEN ARROGANSNE som sosislisten viser OG PÅ STORTINGT av JENS STLTENBERG er EKSTREM. Fløels smil fra talestol MEN, og et er viktig: Etnisk rensede nordmenn på landet?!!! Snart i buer også?? HELE LANDET? SNART? NEI!!!!!!! Vi VET hva som skjer og KAN STOPPE sosislistmens onde utbedring i samfunnet!!!!!

 26. Kristen kvinne og stolt av det!:

  Haha, jeg så ikke kommentaren din før nå. Du vet åpenbart ikke hvem Ayn Rand var. Du får google henne. Ayn Rand har ABSOLUTT ingenting med islam å gjøre.

  Kunnskapsnivået på denne bloggen er til å le seg ihjel av.

  Rimgrim:
  Du vet ikke hva sosialisme er, så hvordan du kan si at noen er sosialister er uforståelig.

 27. Arild : og for et SPROG denne kristne, stolte kvinnen utstyrer seg med!!! Her får vi på en måte en moderne legemliggjørelse av korstogene, tvangskristningene, inkvisisjonen, de kristne torturkamrene, heksebrenningen og den systematiske utryddingen av innbyggerne i Amerika samt slavehandelen i Guds navn. Alt i ett. Hatet. Intoleransen. Forakten. Og disse vil at vi skal hisse oss opp over Islam?????
  For en vidd og for en humor! Islam og kristendom er sugd fra samme bryst. Fanatikerne i begge leirer må gjerne utrydde hverandre. Det blir ikke noe pent syn – men da får vi ganske sikkert en fredeligere verden.
  Følg med!

 28. Arild says:»Rimgrim:
  Du vet ikke hva sosialisme er, så hvordan du kan si at noen er sosialister er uforståelig.» At du har tungt for forså skjønner ALLE andre. PÅSTANDER holder ikke!!!!!

  «Sosialister» er ogsså skjells ord for noen som ER DUMME!

 29. Rimgrim :
  Jeg visste det! Du er skapsosialist! Bare folk som ønsker sosialisme kan så til de grader som du og Hildegunn fremstille høyrefolk og frppppere så usedvanlig dumme, usaklige og kunnskapsløse som dere fremstår. Genialt! Stå på!
  Til alle andre : Følg med!
  🙂

 30. Gunnar,

  Ovendt PSYKOLOGI virekr ikke!!! DuER typiusk sosialist som påstår og påstår: SINNSYTK.

  Ikke er du den først e helle som påstår nou DUMT her!!! Køene av soslistiske idoter som prøver seg i Norges visktigste politiske blogg er endeløse. Alle SOM prøver ARGUMENTER fra sosalistisk side feiler: Kun personangrep kommer. Igjen og igjen. Hele tidene hele tiden hele tiden!!! Idioter!!!

 31. Rimgrim:

  Du fremstår som en 7 år gammel gutt som ikke har fått helt tak på hvordan en skal ordlegge seg skriftlig. Du har gjennom hele denne bloggen utvist en ufattelig kunnskapsløshet, og mangel på rasjonalitet. Dette har jeg dokumentert uttallige ganger, uten at du en eneste gang har svart på en seriøs måte. Du er fullstendig uinteressant, og det er meningsløst og gå inn i en saklig diskusjon med deg. Jo mer du sier, jo mer viser du hvor liten forståelse du har for de enkleste spørsmål.

  Det beste for deg, og for oss andre, er at du leser innleggene – men avstår fra å kommentere noe som helst.

 32. Arild:
  Helt enig med deg.

  Rimgrim:
  Hørt om dette med å se splinten i andres øye men ikke bjelken i ens eget?

  Det er jo det som er så facinerende på denne bloggen jeg uforvarende kom innom ; det er jo m.a du og din meningsfelle og ledestjerne Hildegunn som ikke tåler motargumenter og stort sett argumenterer med hodet fullt av fordommer på promp og bæsj-nivå.
  Jeg tar gjerne en debatt om det meste – basert på fakta, verifiserbar kunnskap og fornuft – når som helst.
  Men gjørmebryting tiltaler meg ikke.

 33. Er det noen som kjenner så jævlig godt til Jesu’ fødsel at det gjør noe egentlig? Noen som var der? Og når det nå dreier seg om geografiske beliggenheter, så må man jo ta høyde for at det kan ha forekommet tilfeller av erosjon iløpet av de visstnok 2010 årene, som kan ha flyttet både Jerusalem og Nasaret langt unna der de var i utgangspunktet. I tillegg til alle andre feilmarginer som har en finger med i spillet, slik som oversettelser, omskrivinger, romerifiseringen av hele skriften, etc..

  Men så skal det sies at jeg ikke bryr meg så fryktelig mye om omstendighetene rundt Jesu’ fødsel. Ha en fin jul og følg med!

 34. Adam og Eva fikk to drittunger av hankjønn og der stopper bibelhistorien, nei vent litt de fant vist noen sauer pare seg med og slik ble de religiøse født. Nei gud druknet vist alle under syndefloden og startet på nytt, like idiotisk selvfølgelig.
  Og så har vi det babelske tårn? jeg bare spyr om du tror på dette våset?

 35. Hei Hildegunn!

  Jeg ble anbefalt å lese bloggen din og oppfrodret til å komme med et innlegg. Beklager at jeg ikke tar opp tråden om sykehus, jeg kan så altfor lite om det, og er så dårlig i geografi at den siste utviklingen med Molde vs. Kristiansund gir meg lite, jeg vet ikke helt hvor på kartet det er en gang, men mistenker at det er i Norge, muligens i nordvest en plass. Sånn sett blir Jens Stoltenbergs manglende kunnskaper om Jesu angivelige fødested som en fis i storm å regne, men nå er det han som er statsminister, ikke jeg.

  For de som mener at Jens manglende kunnskaper om hva Betlehem burde bety for ham har noe med dårlig norsk skole å gjøre, så har jeg fått høre at han gikk på Steinerskole. Rudolf Steiner, hvis lære naturlig nok har en ørliten sammenheng med Steinerskolene, igjen, noe jeg har fått høre, var visstnok synsk. Om jeg ikke husker feil kunne han lese rett fra Akashakrønikene, en nyttig ferdighet som flere burde ta til seg. Der leste han at det var minst 2 Jesuser, en av dem ble visst født i Jerusalem. Så det er fort gjort å blande. Men ta ikke mitt ord for det, studer det selv, jeg har en god link der man kan starte.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Steiner#Steiner_and_Christianity

 36. Vel nå er ikke jeg religiøs, men med bibelen som referanse så kan det jo strengt talt sies at Jesus promoterte en form for sosialisme.
  Han støttet jo i alle fall et egalitært samfunn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.