Hildegunns TV-tips: Dexter

Følg med! Jeg har på min blogg publisert mange poulære filmanmedlers og å tenkete jeg og også inkludere omtaler av TV serier i mine poulære blogg! Jeg er nemlig svært oppservant på det som finnes av god TV underholdnig og utsyrt med kritiske øyne og ett åpent sinn! I dag skal jeg ta for meg en TV serie som er populær om dagne, nmlig den Amerikanske TV serien Dexter!

Dexter har fått sitt navn etter hovedpersonen som heter Dexter. Han arbeider som åstedstekninker med blod som speial felt for politiet i den amerikanske byen Miami. Men! Han har også en hemmlighet, han er nemlig en seriemorder også! Dette er ikke en vanlig kombiansjon, men det som gjør det hele spesielt er at Dexter velger å bruke sine morderiske tilbøyeligheter til en en så positiv egenskap som det går an, menlig til kampen mot urettferdighet og sosialisme.

Seriens tradisjonelle tilnærming til TV mediet er svært bra! Man finner dyktige skuespillere og spennede handling, slik at man gjennom å se på blir underholdt, noe som er selve premisset for å se på en TV serie. Gjennom mine gode kontakter i USA har jeg fått sett alle episodene som er lagte av denne serien og vaet derfor at det er spennede hele tiden også i de episodene som ikke er sent i Norge!

Men la oss nå gå videre til det som er selve «det spesielle» vde denne seriern. Det er dens samfunnskritikk, og denne samfunnskriyikken er ikke lietn heller, den er så enorm at den rokker ved et av selve grunnpilarene i vår vestlige, demokratiske styreform: Dexter setter nemlig fokus på rettsstatens iboende sosialisme!

Påstanden om  at «alle fortjener en rettferdig rettsak» er blitt hevdet å være viktig for demokratiet. En slik tankegang er bare mulig om man er en elitistisk selvgod sosialist som ikke har noe som helst slags kontakt med den virkelige verden som folk flest lever i. Hva er rettferidig med at mordere og terrorister og andre kriminelle skal få forsvare sine gjeringer? Det finnes ikke rettferdig, denne ordninge er bare innført frisosialsiter symaptiserer meer med kriminlle enn med vanlige folk, siden den perverse ideologien de bekjenner seg til er kriminell i utganspunktet!

I TV serien Dexter blir det altså gjort noe med dette! Dexter søker ut og finner de som har sluppet unna ansvar for sine handlinger grunnet nettopp denne isboende sosialismen, og altså inkompetansen, i rettststaystemet. Og han dreper dem! Dette dilemmeate blir da påført TV seeren og man tvinges til å ta ett standpunkt til om det «riktige» egentlig er det riktige.

Når man ser denne serien bli også alle tåplige sosialistiske argumenter mot dødsstraff grundig tilbakevist! Man lærer å se kriminneller for det de er: Hensysnløse egoister som trur vårt demokratiske samfunn fordi deres gjerninger blir totleret av sosialsitiske myndigheter, istedet for å rykke denne onskapen ut med roten med en gang, og fjerne den kriminelle fra smfunnet en gang for alle!

Jeg anbefale denne serien på det groveste! Jeg gir den terningkast: 6!

Følg med!

Annonser

48 tanker om “Hildegunns TV-tips: Dexter

 1. lol

  btw, hvis du mister de kontaktene dine i USA, så kan du alltids prøve piratebay eller torrentz! 😉

  Kos deg med tv’n, snuppa!

 2. nakkeskudd uten lov og dom! Den er god fra et selværklert geni som mener å kjempe for frihet og demokrati!
  Noen som får assosiasjoner til politistat og facisme????

 3. Hildegunn:

  Det er jo ganske beskrivende for ditt kunnskapsnivå, at du finner inspirasjon og støtte for ditt politiske ståsted i amerikansk fiktiv TV-serie. Du burde kanskje åpne noen faktabøker i stedet for..

  Du sier:
  «Påstanden om at “alle fortjener en rettferdig rettsak” er blitt hevdet å være viktig for demokratiet. En slik tankegang er bare mulig om man er en elitistisk selvgod sosialist som ikke har noe som helst slags kontakt med den virkelige verden som folk flest lever i. Hva er rettferidig med at mordere og terrorister og andre kriminelle skal få forsvare sine gjeringer? Det finnes ikke rettferdig, denne ordninge er bare innført frisosialsiter symaptiserer meer med kriminlle enn med vanlige folk, siden den perverse ideologien de bekjenner seg til er kriminell i utganspunktet!»

  En rettferdig rettsak og medfølgende gjennomgang av anklagene er selvfølgelig et grunnleggende prinsipp for demokratiet. Uten en slik praksis kan hvem som helst bli dømt for ting de ikke er ansvarlig for. En udemokratisk stat kunne da lett ha tatt knekken på all oposisjon på en svært enkel måte. Dette er en universell rettighet, som må opprettholdes for enhver pris.

  Hvordan kan du være motstander av islamifisering, og samtidig forfekte et slik syn er utenfor min fattevne. Det er jo nettopp fraværet av en slik rettspraksis som holder totalitære religiøse regimer i live.

  Av alt du har skrevet Hildegunn, er dette det dummeste.

 4. Arild:
  Dexter er en høyst reell TV serie. At du i hele tatt klarer å hevde det ikke er det gjør at man må stille spørsmål ved din even til å skille mellom virkelighet og fantasi!
  Følg med!

 5. Hildegunn:

  En liten skrivefeil fra min side, jeg mente åpenbart ikke at serien ikke finnes, men at den er basert på fiksjon. Du klarte dermed som vanlig å unngå den knusende kritikken. Som vanlig er du ikke i stand til å se dine gigantiske selvmotsigelser og totale mangel på forståelse.

  Du tapte igjen.

  PS: tenk om jeg skulle henge meg opp i dine skrivefeil…

 6. Arild:
  Du uttrykker deg så vannvittig lite språklig persist, og så påstår du det er MIN feil at det ikke går an til å forstå hva du mener??
  Latterlige gaffel!

 7. Jeg såg på Dexter i går jeg. Greit nok. Masse etiske dilemmar rundt dette med straff/hva gjør man med det verste krapylene osvosv. Temaet er belyst utallige ganger opp gjennom årene i både bøker, filmer og TV-serier. Egentlig ikke noe nytt.
  Men det kommer også frem at Dexter selv er temmelig «mørk». Så syk kanskje…. Og på tross av sympatien man kan få for «prosjektet» hans så kan man selvsagt ikke støtte noe slikt i virkeligheten.
  Hildegunn, Dexter , mafiaen og Taliban kan ha en slik rettsløshet for seg selv. Jeg vil heller ha den «sosialistiske» varianten. Ha en fin dag 🙂

 8. Hildegunn:

  Jeg har innrømmet min språklige feil. På tide å ta tak i kritikken du får.

  Men det er du vel ute av stand til….

  Du har ingenting å komme med. Du har tapt!

 9. PS :

  Jeg syns Arild uttrykker seg både presist , logisk og med substans jeg…
  Jeg har i hvertfall ikke noe problem med å forstå han 🙂

  Jeg har forsåvidt ikke problem med å forstå det du skriver heller , Hildegunn. Men forstår du det selv????

 10. gunnar:
  Om du setter «u» foran presist og logisk, og tenker deg at substans er en kjønnssykdom er jeg helt enig i din karakteristikk av Arild.

  LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Hildegunn:

  Kall det hva du vil. Du bare understreker mitt poeng, du er ikke i stand til å svare. Du har åpenbart ingen kunnskap om emnet.

  Du har tapt debatten!

 12. Arild:
  Jeg har langt mer kunnskap om dette emnet en det du ha. Av dine kommentarer kommer det klart fram at du har ytterst begrenset kjennskap til den aktuelle TV serien, mens jeg derimot har sett ALLE episodene!

  Følg med!

 13. «Påstanden om at “alle fortjener en rettferdig rettsak” er blitt hevdet å være viktig for demokratiet. En slik tankegang er bare mulig om man er en elitistisk selvgod sosialist som ikke har noe som helst slags kontakt med den virkelige verden som folk flest lever i. Hva er rettferidig med at mordere og terrorister og andre kriminelle skal få forsvare sine gjeringer? Det finnes ikke rettferdig, denne ordninge er bare innført frisosialsiter symaptiserer meer med kriminlle enn med vanlige folk, siden den perverse ideologien de bekjenner seg til er kriminell i utganspunktet!»

  Dette handler ikke om TV-serien. Dette er generelle politiske og samfunnsmessige betrakninger. At du ikke forstår hva du selv snakker om viser igjen hvor ufattelig ignorant du er.

  Du er en taper!

 14. Hildegunn:

  Jeg syns Arild har kommet med en velbegrunnet og prinsipiell kritikk av ditt syn på kriminelle, rettstat, demokrati osv. Bedre enn den jeg kom med…..
  At du ikke har fått med deg den kritikken han har kommet med kan kanskje tyde på at han også har rett i det han sier om deg ??? ; at du rett og slett ikke har peiling på hva du skriver om?? Enn videre ; at den delen av hjernen som håndterer mottak, evaluering og kommunikasjon/dialog er satt ut av drift? Jeg bare spør……:-)

 15. Gunnar:

  Det er klinkende klart at Hildegunn ikke evner å imøtegå kritiske bemerkninger. Hun har aldri gjort det, og kommer aldri til å gjøre det.

  Årsaken er åpenbar. Hun har ikke tenkt gjennom hva det hun sier innebebærer, og har ingen evne til å ta selvkritikk. Jeg er sikker på at hun innerst inne vet at hun tar feil, men i frykt for å tape ansikt, velger hun å fokusere på uvesentligheter som skrivefeil o.l.

  Sånn er det å være en taper.

 16. Arils Says: «Av alt du har skrevet Hildegunn, er dette det dummeste.»

  ER det mulig ARILD å ikke angripe personen Hildegunn????? Hver gang haver gang hver gang hvergang? IDOIT!!!

  Hvorfor syr du ikke igjen taper nebbet ditt?!!! Skjønner du ikke at alle er lei av sosialistiske snadrdringen din???

  TAPE igjen tryne din idiot!!!! Gnur nesen din i de rumpe sprekkene den høre hjemme: SOSIALIST RUMPER!!! IGEN og IGJEN og IGJEN!!!!!

 17. Ringrim:
  du er skikkelig søt når du er sinna!!! Eller kanskje du er Hildegunn sitt alter ego??
  Uansett så ser jeg deg for meg akkurat sånn som sinnataggen i Frognerparken. Bare jævli rød i trynet – og kanskje masse gulhvite kviser??? Nei unnskyld – nå ble jeg litt usaklig…..:-)
  Personangrep er jo ikke noe ok 🙂

 18. Ringrim:

  Er du Rimgrim? Hvis det jeg skriver er dumt, hvorfor har du ingen motargument. Jeg har forklart hvorfor jeg mener Hildegunns utsagn er dumme. Klarer du det samme?

  Neppe…

 19. For ordens skyld, jeg poster igjen.

  Ringrim:

  Er du Rimgrim? Hvis det jeg skriver er dumt, hvorfor har du ingen motargument. Jeg har forklart hvorfor jeg mener Hildegunns utsagn er dumme. Klarer du det samme?

  Neppe…

 20. Anbefaler alle som lurer på åffer vi er her nede i Afgannistan å ta en titt på Dexter. Vi driver i prinsippet med det samme som Dexter. Utrydder psykopata. Så verden ska bli et tryggere sted for våre kjære.

  Skulle ønske serien blei sent på nrk og tv2. Så de som stemte på de rødgrønne skjønner at det nytterke å plassere psykopata på luksushotell neri Halden. Og kalle det «fengsel». Sånn som den rødgrønne justisministeren er frekk nok til å gjøre!

  Nytter i det heile tatt ikke å trekke musslimterrorista for retten serru. Eneste dem skjønner er et nakkeskudd. Eller to viss det fremdeles rykker i kadaveret.

  Men vi gidder ikke partere dem som Dexter gjør. Erke nødvendig. Åtseldyra tar seg av renovasjonen her nere i ørkenhælvete. Effektive som bare faen!

 21. Arild: «Jeg har forklart hvorfor jeg mener Hildegunns utsagn er dumme. Klarer du det samme?»

  Nei. Det slipper jeg. Hildeguns utsagn er ikke dumme. Dine er!!!

  Skaen er at du ikke argumentrer skikkelig. Du kommer bare med person angrep!! Dne usaklige munndriten din får hele internett til å stinke. Sosialistisk stank!!!

 22. Rimgrim:

  Her var argumentasjonen min:

  «En rettferdig rettsak og medfølgende gjennomgang av anklagene er selvfølgelig et grunnleggende prinsipp for demokratiet. Uten en slik praksis kan hvem som helst bli dømt for ting de ikke er ansvarlig for. En udemokratisk stat kunne da lett ha tatt knekken på all oposisjon på en svært enkel måte. Dette er en universell rettighet, som må opprettholdes for enhver pris.

  Hvordan kan du være motstander av islamifisering, og samtidig forfekte et slik syn er utenfor min fattevne. Det er jo nettopp fraværet av en slik rettspraksis som holder totalitære religiøse regimer i live.»

  De står foreløpig ubesvart, av deg, av Hildegunn, og alle andre tanketomme folk. Dere evner ikke besvare fornuftige argument. Derfor kaller jeg dere for idioter.

  Du har i tilleg uttrykt at dette ikke er skikkelig argumentasjon. Det gjør deg til den største tosken av alle.

  Du har ingenting å komme med. Som vanlig.

 23. Hildegunn/Rimgrim:

  Her kan du se hvordan det går når en ikke har rettssikkerhet:

  http(kolon,slash,slash)www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=112447187

  Sånn er det i udemokratiske islamske land. Jeg håper du ser at du har argumentert for en slik ordning.

  (Hvis dere kan engelsk da…)

 24. Arild,

  Først og siste setning fra deg. Personangrepet DU begynte med:

  «Det er jo ganske beskrivende for ditt kunnskapsnivå, at du finner inspirasjon og støtte for ditt politiske ståsted i amerikansk fiktiv TV-serie.!” og «Av alt du har skrevet Hildegunn, er dette det dummeste.»

  Du BEVSIER jo SOSIALISME I PRAKSIS med den fulllkommet userøse måten du «argumenter på». Så når du allerede har ødelagt for alle interessete , slik AT de er forsvunnet klippe og limer DU og FORDREIER SANNHET!!!

  Sannheten er at du driver med personangrep!!! Du er ikke verdig seriøse svar. Du disker deg selv!! Kan du ikk bare ta stanken din og stikke???!!!

 25. Rimgrim:

  Når en skriver idiotiske ting fortjener man å bli kalt en idiot. Jeg har skrevet mange svært seriøse og veldokumenterte innlegg MANGE ganger, uten å ha fått et eneste fornuftig svar.

  Du klarer nok en gang ikke ta tak i sakens kjerne. Du har sagt at jeg ikke har argumentert. Nok en gang har er ditt utsagn et falsum. Jeg har argumentert og dokumentert, som jeg normalt gjør.

  Du er ute av stand til å svare. Du har ingen forståelse. Jeg konkluderer at du er en tosk.

  Ikke EN JÆVLA gang klarer du å komme med noe substansielt. Helt utrolig.

 26. Rimgrim:

  Jeg driter i om du synes jeg er en idiot, du står fritt til å mene det. Og jeg oppfører meg sikkert ofte som en idiot også, det har jeg ingen problemer med å innrømme.

  Jeg har likevel enn mening om det som faktisk er saken her, og evner å begrunne den. Akkurat det kan ingen ta meg på.

  Du og Hildegunn klarer ikke forsvare standpunktene deres, gang etter gang, etter gang. Derfor er dere idioter. Alt faller på steingrunn, så fort dere blir motsagt.

  Enda en gang klarer du å henge deg opp i tull. Hvor er argumentene dine angående sakens kjerne? De finnes ikke. Du har ingenting å komme med. Latterlig.

 27. Mye er skrevet om saklihet gjennom tidenene. Norges egen professor i filosofi, Hr. Næss, lagde regler. Du ARILD er hlet ute på bærtur.

  Ignen og igjen kan du ikke annet enn USAKLIHETER,

  !. Først INLEGG FRA Arlid: person angrep!!!!
  2. svar: UMULIg å svre!!
  3. Påvisning: Angrep fra ARILD!!
  4. Nytt angrepp fra ARILD!!

  HVIS DU VIL TA ALVORLI ARILD ASÅ MÅ DU SKJERPE DEG VELGDIG!!! SLUTT MED PERONGREP SÅ LKANSKJKE DU BLIR TATT ALVORig!!!!!!

 28. Arild says: «jeg oppfører meg sikkert ofte som en idiot også, det har jeg ingen problemer med å innrømme.»

  Arild Says:»Når en skriver idiotiske ting fortjener man å bli kalt en idiot.»

  Arild Kvangarneds: Du er jo en IDIOT!! Kan du for OSS og DEG SELV stikke unnna??????!!!!!! Du stinker din sosialiosyteke idoiot!!!

 29. Rimgrim:

  Jeg beklager at har kalt deg og Hildegunn idioter.

  Håper du kan svare på mine veldokumenterte påstander.
  Arne Næss har vært en del av mitt pensum på universitetet, så jeg kjenner til han. Kan ikke se at argumentasjonen min bryter med noe av det han har sagt. I så fall må du være litt mer spesifikk i din påstand.

  Jeg avventer et svar fra deg på det jeg etterlyser.

 30. Jeg synes språket ditt er ikke-norsk. Hvis man skal virke viktig, bør man skrive riktig- ellers får man et galt inntrykk.

  Enten så lider du av dysleksi eller så har du aldri lært deg ordentlig norsk.

 31. Kjære Arild!

  Arne Næss ber meg gjøre deg oppmerksom på at han helst ser at du ikke blander hans person inn i dine debattinnlegg.

  Selv om han «har vært en del av» ditt «pensum på universitetet, har han intet ønske om å assosieres med dine debattinnlegg.

  Mvh Gud

 32. Kom ved en beklagelig inkurie til å glemme et «hermetegn» i mitt forrige innlegg. Hermetegnet skal, som den oppmerksomme leser vil ha oppdaget, stå etter «universitetet».

  (Også jeg kan være feilbarlig. Det skammer jeg meg ikke over å innrømme. Men nu tenker jeg alt er vel plassert på sin rette hylle. Som vanlig.)

  Kan også nevne, mens jeg likevel har ordet, at Arne Næss setter pris på Rimgrims henvisning til hans saklighetsregler. Det har han bedt meg om å gjøre debattantene oppmerksom på.

  Men altså, mer oppmerksomhet fra Arild, er som tidligere nevnt, alldeles uønsket.

  Mvh Gud

 33. Ok jeg har noe jeg må innrømme.. Jeg, Gud og Telemark bataljon er en og samme person. Jeg beklager på det dypeste at jeg har brukt opp tiden deres på denne måten og håper at dere kan tilgi meg. Unskyld, unskyld, unskyld. Jeg lover å aldri skrive blog igjen og legger nå ned hele livsverket mitt.

  Og unksyld for at jeg vannæret navnet ditt gud.

  Er dere forsesten kjennt med utrykket troll? altså internett fenomenet? http://www.urbandictionary.com/define.php?term=troll

 34. Rimgrim:
  Jeg er fult klar over at du oppererer med mange ulike navn i mitt KommentarFelt. Ingen kan lure meg, nei!
  For øvrig er du lang fra den værste når det kommer til dette.

  Følg med!

 35. Kjære Rimgrim!

  Herregud, Rimgrim! Hva FAEN er det egentlig du driver med?

  Kan du ikke lese innenatt? Jeg understreket jo i mitt forrige innlegg at Arne Næss likte innleggene dine, pga. det høye saklighetsnivået.

  Men det var altså ikke godt nok for deg! Du vil altså være GUD også? Makan til stormannsgalskap!!!!

  Nå kan du bare vinke farvel til alle drømmer du måtte ha hatt om å komme til Himmelen! YOU BLEW IT, PUNK!

  RIKTIG GOD TUR TIL ALLER INNERSTE HÆLVETE, RIMGRIM!

  Mvh Gud

 36. HILDEGUNN ER ET TROLL, DONT FEED THE TROLL. INGEN ER SÅ SINNSYKT DUMME SOM DETTE. OBVIOUS TROLL IS OBVIOUS.

 37. faen for en syk kjerring du er.. stakkars! du har virkelig problemer. jeg skal anmelde deg, slik at du blir sendt tilbake til det galehuset du har rømt fra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.