God Jul til alle nordmenn og fremskritsbevegelsen spesielt!!!

Julen er en tid for om tanke og jeg er full av om tanke for mine etniske vestlige og norske venner i vårt flote land!!! Vi må også bruke jul til refleksjon og i går var teror på norsk jord et faktum! Julen er heldivis en tid hvor en ser håp for at snik islamiseringen kan reverseres! når en ser hvor sterkt julen og kristendomen står blant folk flest varmes mitt hjerte og jeg gløder av kjærlighet for friheten og retferdigheten som sosialistene ønsker og ta fra oss!

Sosilaimsen har jo for lengst overtat julen i vårt flott frie land! sosialistene har innført tv-programer fra DDR og sovjet, deres komunistiske forbilder, for og over kjøre flotte norske jule filmer som flåklypa om driftige entreprenører og et sterkt og flott norsk nærings liv!! troen på det private har altid ståt stødig og i stedet ønsker sosialstne at vi skal alle se på komuistisk tv om at en får uten og skape selv slik som tre nøter til askepott. Jeg håper mange sier nei til sosialisme i julen og forstår at tre nøter til askepott og john blund er komunistisk propaganda fra DDR!!! dette er fra historiens søpelhaug!!

min evige opfordning er derfor like viktig i julen som ellers: Følg med!! For vi må se virkeligheten som den er og se sannheten og kjempe for friheten!! Jeg ønsker alle nordmenn og spesielt fremskritsbevegelsen en god og sosialist og islamistfri jul!!!

GOD JUL NORGE! GOD JUL ALLE MINE TUSEN FANS!!!

Annonser

17 tanker om “God Jul til alle nordmenn og fremskritsbevegelsen spesielt!!!

 1. Hildegunn uintelligent? Ikke fan ! Se bare den elegante hyllesten til Flåklypa ; disse urnorske bygdeorginalene som måtte ha hjelp av noen muslimske oljesjeiker for å få til noe som helst.
  Veldig bra. Denne fjottete Frp-karikaturen setter virkelig Frperne i skammekroken!!!

  God Jul til alle nisser:-)

 2. Kjære Hillegunn!

  Tusen takk for hilsen! (Gode og artig påpekninger i bloggen!! Her er TV slått AV!!!)

  Jeg ønsker deg en riktig god jul også!!

  Jeg følge med!!!

  Beste hilsen, Rimgrim

 3. Folk må slutte og provosere seg av dette.
  Personen som skriver dette sitter og koser seg bak pc en sin og ler over at folk lar seg lure.
  Tviler sterkt på at noe av det som skrives her har noe rot i virkeligheten 🙂

 4. God jul til deg også ditt forrykte kvinne(?)menneske. Måtte neste år bringe LITT fornuft inn i skallen din. (eller kanskje ikke? denne bloggen er jo fornøyelig)

 5. Jai sines Hildegon blåg fineste nårsk avis! Jai spise
  nashonalmater fra di nårske mann; GRANDISO, nor
  jai i Hildegon lese på blåge!

  GOD JUL til alle nårsk i hjemme kveld!

 6. Du virker helt skrudd Hildegunn, men du har et stykke igjen før du er like gal som norske sosialister!!! Kom igjen!! Prøv hardere, og kanskje en dag blir du den nye Kristin Halvorsen! Håper du har like syk stemme som henne og. Keep up the good work!!

 7. På vegne av alle oss som i årenes løp blitt hedret med tittelen «analprolaps»:

  Et ydmykt ønske om en gledelig jul til vår landsmoder og frelser Hildegunn M. Tønder Olsen, og et ønske om at du fortsetter å bringe oss håp, lys, hjertefred og bøtter av kjeft gjennom denne romjulen.

 8. Har nettopp rettet en henvendelse per mail til Norsk Rikskringkasting, i hvilken jeg varmt anbefaler at Hildegunn får tildelt sendetid umiddelbart etter statsminister Stoltenbergs fjernsynstale.

  Stoltenbergs sosialistiske og muslimvennlige holdninger, og tilsvarende forrakt for «kapitalistene» (de av oss som forsyner vår nasjon med arbeidsplasser, og dermed skatteinntektene den sosialistiske regjeringen ødsler på trygdefinansierte utkantkommuner og ulovlige innvandrere), vil da på en utmerket måte kunne balanseres av den sunne, Fremskrittsvennlige fornuften Hildegunn er slik en fremragende formidler av.

  Håper du tar oppfordringen, Hildegunn! Vi er flere her oppe på Montebello som ser frem til å heve en Chivas Regal for deg når vi nu går inn i et nytt år. (Selv om gleden naturligvis dempes betraktelig av det ytterst beklagelige faktum at vi dessverre må slite ennu noen år til med den rødgrønne regjeringen.)

 9. Har nettopp mottatt svar på min henvendelse til Norsk Rikskringkasting om å la Hildegunn få tale til det norske folk på direkten, når vi nu om ikke så altfor lenge går inn i et nytt år.

  Svaret er negativt. Ikke så overraskende, når man jo er velkjent med at NRK, som det aller meste av media, er innfiltrert av sosialistiske landsforrædere.

  Vel, vel. Da får vi ta til takke med Hildegunns utmerkede blogg. Enn så lenge. Kommer Fremskrittspartiet til makten, vil i hvert fall undertegnede gjøre sitt aller ytterste for å få plassert Hildegunn i sjefsstolen i kringkastingen!

 10. Jeg er helt sjokkert over at noen kan være så dum som det du faktisk er, og fortsatt ha evner til å åpne ei dør, sette seg i en stol og skru på en pc

 11. @Nei: Det blir helt feil å sammenligne Hildegunns blogg med Annesboble.

  Hildegunn driver Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg!, mens Anne skriver innsiktsfullt og klokt om sitt eget liv som stolt og frigjort kvinne.

  Begge blogger kan forøvrig anbefales på det beste! Begge er utvilsomt blant de aller ypperste i bloggverdenen!

  Hvordan i all verden du kan koble et nedlatende utrykk som «dummeste» til noen av disse bloggene, er alldeles ubegripelig!

  Er det noe sted man dyrker både alminnelig sunt folkevett og høyverdig intellektuell debatt, så er det sannelig på bloggene til Hildegunn og Anne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.