NEI til nytt år!

Jeg skulle gjerne gratulert mine fans med God Jul og Godt Nytt År, men desverre er det ikke noe nytt å og gratulerer med! Jeg NEKTER nemlig og akseptere det nye året, det påståtte 2011! Hvorfor det spør kanskje du? Svaret er at jeg med hele men hjerte og sjel støtter fremskrittsbevgelsen, denne flotte folkfreonten for en fornying av det Norsk samfunnet! Fremskrittet er det MOTSATTE av sosialsimen og desverre er det sosialismen som styrer i Norge i dag!

Dette er mitt NYTTÅRSFORSETT! Så lenge den tilbakstående sosialismen hindrer FREMSKRITTET i å være den drivende kraften i vår samfunn vil jeg forstsette å kjempe uredd for frihetem, for demokratiet og for fremskrittet!

Jeg vi vere Lyste som leder veien mot et Norge der personlig frihet og det kristne vestlige demokrati triumferer ov ondskapens sosialsime og islamisme.

Kun da kan det bli ett GODT NYTT ÅR! Følg med!

Annonser

10 tanker om “NEI til nytt år!

 1. Hærregud! Jeg er på ingen måte noen ekstrem sosialist, men du er pinadø noe for deg sjøl, kvinne. Finn deg en blåruss og bli rikmannsfrue, det er nok det beste for deg. Jeg ser fram til flere blogginnlegg fra deg, Hildegunn, jeg håper denne bloggen fortsetter inn i evigheten!

 2. Skal du forby ordninger som er betalt av det kollektive som politi, brannvesen, helsevesen, posten? etc etc etc

  I.e Sosialisme, som forresten er et paraply uttrykk.
  Du har drevet med denne bloggen en god stund nå, men du har fortsatt ikke lært deg definisjonen av det uttrykket du bruker mest her.

 3. @weeub: Hva i helsikke har sosalisme med paraply å gjøra????
  Hildegunn bøver vel ikke definnere sosalisme Det holler at ho veit va det er for noe drit og ike minst at ho foteler sånne som bl.andre deg ditt nek va det går ut på!!! Min definsjon av sosalisme er forestten å ikke gide å gjøra en dags ærli arbe men forlange at andre ska betale gillde for deg!!!! Føler deg kansje litt truffe eler va weeub???????!!!!!!!!!!!!!

 4. Når man er så elendig i norsk som det du er, så burde du vel ikke kalle andre for tilbakestående. Skulle nesten tro du selv var en jævla svarting.

 5. Dysleksi? Ja den var god du. Dette har ikke noe som helst med dysleksi å gjøre, dette er rett og slett bare dårlig norsk. En som droppa ut av skolen litt vel tidlig. Det ser ut som at det er fler av disse Frepperne som er elendig i norsk, ikke at det er noen bombe. Bare å se til Trond-Geir. Hadde vært direkte flau hadde jeg vært en av dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.