Hvorfor HATER forsvarsministern Norsk militær storhet?

Nordmenn er vikinger. I etniske Nordmenn renner vikingblodet ufortynnet! Nordmenn har til alle tider været det mst beundrde folkesalg i verden, og da spesilet med tanke på vår vikingarv: med våpen i hand! Middelalderen’s mektigeste ledere hadde sine livakters elitestyrke bestående av vikinger! Norkse vikinger var ande folkeslags SKREKK! Ingen kunne stoppe oss! I dag er Norge et fredlig land, men våre landsmenn er fortsatt verdens beste soldater! Hvorfor nekter da den sosialistiske regjeringen å annerkejnne våre soldaters fantastiske innsats?

I libya kjemper nå modige mennesker, mennesker som ønsker å sie NEI til Gaddaffis styre, mennesker som ønsker å si NEI til den tilbaksetsående sosialismen og islamismen som har styrt Libya i mange år! Disse mennesken elsker vesten, og vestens idelaer, basert i den kristne kulturarv: frihet, fremskritt og demokrati. Alle inteligente  mennesker elsker Vesten’s verdier, da sier det seg selv hvor kjempedumme sspislostene er.

Som et sivilisert vestlig kristent lande r det Norge’s PLIKT å ståtte disse modige opp rørener! Til og med den sosialistiske regjeringen har i et sjeldent inteligent øyeblikk innsett dette!

Men hvrfor støtter da ikke sosialistregjeringen soldatene?

Se bare på i dag! Man har klart å ta ut en av Gadaffis sønner i et luftangrep! Mye tyder på at det var Norske fly som utførte dette eneståsnde vellykkede angrepet! Men forsvarsministeren NEKTE å annerkjenne de Norske pilotene for deres heltemodige innsats for demokratiet! Hvorfor HATER forsvarinsminsteren de Norske soldatene? Hvorfor HATER sosialistregjeringen de som riskierer livet for Norge’s og friheten’s sak? Hvorfor HATER sosialistene demokratiet? Det er inten mindre enne en SKAMDALE!!!!

JEg forlanger regjeringesn avgang for å ha sviktete demokrtiet og friheten. En regjering som ikke 100 % støtter kampen for frihet og demokrati har sviktet sin mandat og er svikere mot det Norkse folk!

Følg med!

Annonser

15 tanker om “Hvorfor HATER forsvarsministern Norsk militær storhet?

 1. du er ei stupid kjerring som har glemt at man skal betale på den andre siden for alt man/kjerring har gjort på denne siden.
  du glemte, snobbete kjerring, om karmaloven.
  dreper du i dette livet, så skal ditt avkom betale ditt gjeld med sine liv eller du selv blir levende brent etter renselse i helvete.

 2. Følg med!
  Alle andre religioner enn den Vestlige kristendommen er falske og derfor bryr jeg meg: IKKE om det du skriver din sosialist!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Hildegunn:

  Du feiler allerede ved første påstand: «Nordmenn er vikinger». Vikingetiden ble avsluttet for ca. 1000 år siden, ergo er vi ikke lenger vikinger.

  Derfra og ned, så fortsetter du med en endeløs rekke av udokumenterte utsagn. Det hele blir vanskelig å forholde seg til på en seriøs måte.

  Eks: «Nordmenn har til alle tider været det mst beundrde folkesalg i verden». Hvor tar du dette fra? Det vil overraske meg stort om du kan vise til en eneste bok/avis/nettside/tv-program som konstaterer dette faktum.

  Skriv en ny artikkel du, der du går gjennom hver setning, og sørger for at du har dokumentasjon som underbygger meningene dine.

  Da, og først da, kommer folk til å ta deg på alvor.

 4. HIldegunn:

  Ja det gjør det. Det ble sagt av Franklin D. Roosevelt under overrekkelsen av skipet Kong Haakon VII, og var inspirerende ord for motstandsbevegelsen i Norge under 2. verdenskrig. Frem til da hadde situasjonen i Norge et frynsete rykte, da en amerikansk journalist beskrev nordmennenne som likegyldige når tyskerne masjerte ned Karl Johan i 1940. Roosevelts uttalelse var med på å rette opp dette intrykket.

  Denne hendelsen kan ergo ikke legges frem som dokumentasjon for ditt utsagn “Nordmenn har til alle tider været det mst beundrde folkesalg i verden”.

  Du tar med andre ord fullstendig feil.

  Hvorfor kan du ikke bare legge frem noen veldokumenterte faktaopplysninger og dra noen konklusjoner ut i fra disse, i stedet for å bare snakke tull?

 5. Du har jo et helt vrid synspungt på alt her i livet! og det styggeste ordet du vet er «sosialist»! kan tenke meg at du har mange venner og at du lever et lykkelig liv… det er synd at du øddeleger for deg selv på denne måten…

 6. Hater du intelligens? Norges viktigste politiske blogg?? You got to be kidding me. Kan tenke meg at du har et jæææææævlig liv hvis du tenker slik du skriver her inne. Ikke det at jeg ønsker deg noe bedre heller 🙂

 7. Å være viking har ikke noe med blod å gjøre, det er en livsstil 😉

  Vikingene herjet rundt fordi de var nødt til det. Opprinnelig var de fredelige bønder, men så ble tilværelsen uutholdelig i nord, da må man ut å plyndre…

  Som de fleste små nasjoner, kom vikingene med tilbud om livvakttjenester, da de ikke kunne legge under seg en hel verden, som f.eks. romerne, mongolene, USA m.m., så i stedet for å prøve seg på det, valgte de å bli livvakter/leiesoldater. At de ble valgt hadde selvsagt noe med at de var gode krigere, men det var nok mer fordi vikingene ikke var kristne, muslimske krigsherrer brukte vikingene til å sloss mot kristne.

  Og dessuten… de mest krigerske vikinger kom fra Danmark og Sverige… og disse to landene er så vidt jeg vet fortsatt mer kjent enn Norge…

 8. Når muslimene liksom lever i middelalderen så er det forferdelig, men når nordmenn lever i middelalderen og er vikinger så er det fint. Jaja.

 9. @Liberalistisk snobb

  «Å være viking har ikke noe med blod å gjøre, det er en livsstil»
  Det er en kultur og et levesett.

  «Som de fleste små nasjoner, kom vikingene med tilbud om livvakttjenester, da de ikke kunne legge under seg en hel verden, som f.eks. romerne, mongolene, USA m.m., så i stedet for å prøve seg på det, valgte de å bli livvakter/leiesoldater. At de ble valgt hadde selvsagt noe med at de var gode krigere, men det var nok mer fordi vikingene ikke var kristne, muslimske krigsherrer brukte vikingene til å sloss mot kristne.»

  Dette var jo hovedsakelig når de greide å reise så langt som til Tyrkia, dvs seint i vikingtiden. USA? USA har da aldri eurobret noe? England, Frankrike, Spania og Tyskland har eurobret noe.

  «Og dessuten… de mest krigerske vikinger kom fra Danmark og Sverige… og disse to landene er så vidt jeg vet fortsatt mer kjent enn Norge…»

  Ingen husker lille Norge i sammenhengen, vi har ikke gjort noe som tilsier at vi skal fortjene det i forhold til våre to nærmeste naboer. Vi har Olje, fisk og poteter. De har Lego og Volvo. To gigantiske merker som hele verden kjenner. I tillegg så har vi et rimelig lite folketall, folk tror vi er hovedstaden i Sverige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *