Hussein Obama og Osama – to stykker av samme al??

I dag kom den etterlengetete nyheten om at Osama bin Laden var død! Dette er det mange som har ventet på og høre fordi bin Laden var en av tidenes verste terroister og står bak drapene på millioner av mennesker. Dette viser også den vestliige demokratiskekristne verden’s TRIUMF over sosialistiske og islamistiske ideologier! MEN! Har vi fått vite hele sanneten bak dette? Jeg tviler!

Hvorfor har dette tatt så lang tid? Det er snart ti år siden 11. septemeber 2001, da verden for alvor fikk se hvor grusom den sosialits-støtttese islamistiske terroirismen er. Siden da har man drevet jakt på bak mennenen og ikke før i dag er bin Laden funnet. Er det realistisk og tro at dette kan ha tatt så lang tid. Vetslige mennesker er heldige. Fordi vi er vetslige! Det betyr nemlig at vi lever i høyt utviklidee og demkratiske land, takke være vår kristne kulturarv! Dette betyr også at vestlige militærer styrker er verdens beste. Og at verdens beste mennesker skulle bruke ti å r på å lokalisree en ikke-vestlig person som ikke har tilgang til samme bakgrunn og hjelpemidler virker for meg utenkelig!

Hvordan ligger da dette an?

Jeg mener det er all grunn til ogr rette kritikk mot president Hussein Obama. I går ble bin Laden drept. Hva gjorde så Hussein Obama? Jo, han fikke liket til bin LAden gravlagt i sjøen. Etter MUSLIMSK skikk! Ja, det er jo slik at en muslim som Hussein Obama heller vil behage sine muslimske brødre enn å sørge for at sitt egete folk får rettfeerdrighet. Og dette sørger også for en eveig tvilsomhet omkring bin Laden’s død. Er han egentlig død? Når ingen har sett liketm hvordan vet vi da atdttete ikke er et sosialistisk-islamistisk komplott for å undergrave innstasten USA og vesten gjør mot terrosiems og undertrykking og for frihet og demokrati?

Hussein Obama har gjort alt han kan for å stoppe denne kampen. Han har ville trekke sstyyrkene ut av Irka og Afagnistan FØR krigen og demokratiet er vunnet og dermed gjo makten til Taliban, kun for å score billige valgkamppoeng på hjemmebane. Dette er grov manipulering av demokratiet og et SVIK mot USA’a stolte demokratskiem tradisjoner!

Jeg mener Obama og Osama er to stykker av samme al! BEgge har gjort det de kan for å ødlegge frigheten og demokratiet i verden og i Vesten. Nå er en(?) av dem ikke lenger blandt oss. Hussein Obama, som på typisk sosialistiske vis kom med hest og sjikane fremfor argumenter da han ble bedt om å bevise at han faktisk var amerikansk borger, vil tape valget neste år. Da vil verden forhåpentligvis igjen snu i demokratisk retning!

Følg med!

Selvsagt skyldes dette også at sosialistiske krefter har motarbeidet USA’s søken etter rettferdighet. Sosialister er nemlig av den oppfatning at USA’s fiender er deres venner. Terfor er detfor Norske sosialister helt naturlig å støtte grusomme rørsler som Taliban, fordi de er motsatndere av USA. Det er et faktum at Norske sosialister jubler hemningsløst hver gang et uskyldig vestlig eller jødisk mennseke blir derpt av Hamas, Al-quaida eller taliban. At sosialistene har søkt å beskytte bin Laden er desverre ett faktum.

 

Annonser

27 tanker om “Hussein Obama og Osama – to stykker av samme al??

 1. Har skrevet kommentar på noe av det andre pisset og oppgulpet du presenterer på bloggen din og anbefaler at du finner på noe annet å gjøre.

  Du kan antageligvis ikke noe for at du er dum, men du trenger ikke å legge det fram for hele verden.

 2. Kan du egentlig skrive, Terrorister skrives ikke «TERROISTER»

  LÆR DEG NORSK FØR DU PUBLISERER NOE OFFENTLIG PÅ INTERNETT.

  Obama er broren til Osama, HAHAHAHA LOL
  Osama hadde jo 52 søsken og har samme etternavn Hussein

 3. Kjære Hildegunn.

  Vanskelig å komme igjennom det du skriver med så dårlig norsk.
  Kan du få litt hjelp av mor eller far neste gang?

  Mange takk

  Jan Thomas

 4. Tjære, tjære Hildegunn!

  Det er mogleg å installere norsk ordliste som tillegg i Firefox. Noko eg vil analfabetale på det mest kapitalistiske! Den vil kunne sette raude strekar under dei mest talibansosialistiske-skrivefeila dine.

  «stolte demokratskiem tradisjoner!» Her vil du får raud strek under «demokratskiem» og kanskje og tips om korleis skrive ordet rett. Det manglar ikkje på gode dømer for ord som du lett kunne fått litt hjelp til av ei ordliste.

  Uansett dette er berre bagatellar.., Hjarteleg takk for ein svært underhaldande blogg! Eg trur du kunne fått deg ei bra karriere som standup-komike. Eg ensar ein lun og god humor under den fascistiske fasaden.

  Følg med!
  Skjønner ikkje heilt (Følg med!) kvifor du er så i mot Obama.. Eg er ikkje heilt sikker på om eg likar han så godt eg heller, men han er i mine auge i allefall betre enn (Følg med!) Bush.. Uansett er han kun ei nikke(Følg med!)dukke for dei verkeleg mektige familiene i verda t.d. Rockefellers og Rothschilds.. Det er dei som styrer showet, og dei brukar BÅDE kapitalismen og sosialismen for eiga vinning og auka makt.

  Følg med!

 5. Du skriver bra Hildegunn, drit i alle som går på FORM (skrivefeil) og ikke INNHOLD!!!De er lavd utviklede sosialister uten evne til å se sammenhenger dette er typisk for sosialismen, det vet vi!

 6. Haha, lær deg og skrive først, men har du dysleksi, så respekterer jeg deg fullt ut 🙂

  Secondly, du kommer med så patetiske argumenter som er høyest usaklige, at det er nesten ikke vits at du åpner kjeften for allmennheten. Alle har riktignok ytringsfrihet, men man bør nok a litt vett blant folk. Det mangler du til de grader!
  Hva har Islam med dette å gjøre? Jeg er muslim, og jeg støtter ikke Al-Qaida, terrorisme osv. Det er ikke mitt ideal å sprenge alt og alle som ikke tror på religionen min. Det er opp til enhvert menneske å velge selv. Dessuten så påpeker du at »de beste menneskene i verden er de vestlige».. Synes ikke du det er litt diskriminerende med noe dose rasisme i det? Fascisme kanskje? Deler folk etter hvordan de er?
  Nei, dette må være noe av det dummeste jeg har hørt.

 7. Kan du slutte og skrive «følg med!» merker jeg blir kvalm hver gang jeg leser det!! fysj!! blir rett og slett sint på deg..om meningene dine som du stakkarslig ikke kan noe for.

 8. Altså, dette må være noe av det mest PATETISKE jeg noensinne har lest i hele mitt liv. Gjør oss alle en tjeneste og steng deg selv inn i et rom og kom aldri ut igjen.

  Herregud..

 9. Oioioi.. Du mener altså at bin Ladens hode skulle blitt behandlet som et slags trofe..?

  Kan jo nevne at per dags dato finnes det i hovedsak to type grupperinger som liker å trofere med døde kropper, Mexicanske narkokarteller og muslimske terrorister. Og nå da også Hildegunn.

 10. Hildegunn sier jo mye morsomt, men dette var ekstra vittig:

  «Er det realistisk og tro at dette kan ha tatt så lang tid. Vetslige mennesker er heldige. Fordi vi er vetslige! Det betyr nemlig at vi lever i høyt utviklidee og demkratiske land, takke være vår kristne kulturarv! Dette betyr også at vestlige militærer styrker er verdens beste. Og at verdens beste mennesker skulle bruke ti å r på å lokalisree en ikke-vestlig person som ikke har tilgang til samme bakgrunn og hjelpemidler virker for meg utenkelig!»

  La oss bryte teksten ned litt. Hildegunn stiller altså spørsmål ved tiden det har tatt å finne Osama. Forklaringen introduseres ved å konstatere at vestlige mennesker er heldige (sant nok – for mange i vesten i hvert fall). Hun finner det så nødvendig å konstatere at vi er heldige fordi vi er vestlige. Altså, vestlige er heldige fordi de er vestlige. Tror jeg aldri har sett et så åpenbart ulogisk og åpenbart sirkulært utsagn. (Jeg lo godt her) Det er også åpenbart meningsløst i denne sammenhengen, da det ikke sier noe om kompleksisteten rundt å finne en person som har ravet rundt i afghanske fjellhuler i åresvis, og til slutt funnet veien til pakistan (mest sannsynlig i skjul av en rekke fundamentalistiske grupperinger som har støttet Osamas sak.)

  Videre kommer en utdyping av hvorfor vi er heldige. Vi lever i utviklede og demokratiske land (også sant), og årsaken er at vi er kristne. Dette er selvfølgelig svært diskutabelt, da industriell utvikling og demokrati, korrelerer i stor grad med sekularisering av samfunnet. (Den amerikanske grunnloven og «the founding fathers» er et godt eksempel på dette). Men uansett, dette kan diskuteres. Vi er fremdeles like langt unna et svar på den primære problemstillingen hun har fremsatt.

  Så konstaterer hun at vestlige militære styrker er best. (Også sannsynligvis sant). Men sier absolutt ingenting om hvor vanskelig/lett det er å finne et individ i de afghanske fjellene.

  Til slutt sier hun at hun ikke forstår hvorfor de ikke har funnet Osama før, da vi har mye teknologi. (Her kommer den eneste relevante setningen i forhold til problemstillingen.) Det faktum at svært mange grupper har både forsvart seg og beseiret/angrepet effektivt til tross for mindre utviklet teknologi gjennom historien, velger hun ikke å nevne i det hele tatt. Det kan være greit å minne om at hele saken dreier seg om at en liten gruppe mennesker, har angrepet og forsvart seg godt mot den høyteknologiske delen av verden. Afghanere har i særklasse en god CV i denne sammenhengen, da de aldri har blitt beseiret av ytre fiender.

  Oppsummert:

  Hildegunn spør: Er det realistisk å tro at dette kan ha tatt så lang tid?
  Hildegunn svarer: Hun forstår ikke hvordan det kan ha tatt så lang tid.

  Her ble vi sannelig ikke mye klokere nei….:)

  Ganske morsomt, og ganske avslørende for Hildegunns del…

 11. LOL
  Du er så morsom, «Hildegunn»!!!!!!
  Jeg fatter ikke hvor du tar det fra ;o)
  Om jeg prøvde hardt tror jeg uansett ikke at jeg hadde klart å få til så mange skrivefeil, man skulle tro du er en apekatt som noen har gitt et tastatur. Og forresten, meningene dine passer også en apekatt! Er du kona til Julius? Eller søsteren, kanskje?

 12. Hildegunn, du MÅ skrive en artikkel på stoltebergs sosialistiske svikeri av Kongen og Det Norske Folk!!!Brennhet sak!!!!

 13. Ene dagen sier du at monarkiet er det eneste sanne demokrati og neste dagen sier du: «USA’a stolte demokratskiem tradisjoner!» Nå må du bestemme deg. Hvis monarkiet er det eneste sanne demokratiet har USA aldri hatt demokratiske tradisjoner. Bare innrøm det.

 14. He he. Norge er en av USA’s mest lojale støttespillere og har vært det siden krigen og for det aller meste under et sosialistisk AP-styre. Hvordan kan du da si at sosialistene er USA’s fiender? Tror ikke du engang VET forskjellene på sosialisme, kommunisme, kapitalisme, facisme osv. Når sant skal sies tror jeg ikke du vet noe som helst. Jeg lurer på om denne bloggen er skrevet for å provosere. Hvis ikke burde du oppsøke din fastlege snarest og jeg tror det kan være lurt å pakke med seg noen klær for jeg tror innleggelsen blir langvarig.

 15. Da har fått lest bloggen din! Og som sagt tidligere her, du må lide av paranioa og vrangforestillinger. Håper for din del at dette er en spøk.

  Bra du fikk satt på plass Obama; en negerjævel som ble president! Men du «glemte» tydeligvis at Bush regjerte før ham, han klarte ikke å fange bin Laden – til tross for at han fullstendig ødela økonomien…

  Men med sin cowboyhatt og kristne tro, så må vel nettopp det kunne tilgives?! Slik som pastoren som brente koranen, noe som førte til at norske Siri Skare ble drept i hevnangrep.

  Husker du at tullingen ikke angret på det han gjorde, selv om Siri Skare og andre ble drept. All religion er farlig; når det er tullinger som bikker over. Ikke bare muslimene du er såååå redd.

 16. Successfull troll is successfull.

  Here Gud. Sossialisteere er tilbakeståere.
  Sjønner ike at di blir trållet.

 17. Lo virkelig godt av «konklusjonen» din, Arild! Du traff spikeren på hodet når vi snakker om Hilde Gunn.

  Forresten, ditt delvis invalide kjøtthode : Amerikanere har en tendens til å mene at Obama representerer en sosialistisk politikk, men fakta er den, at demokratene ligger temmelig godt plassert på høyrefløyen den også. Trolig et sted mellom Høyre og FRP- så ser ikke hva du griner over.

 18. Jeg klarer ikke å finne ut om Hildegunn er troll/kødd/fjas/pek eller ikke… Klarer det rett og slett ikke!

  Problemet er at selvom hun/det er så til de grader på jordet, (Sosialistene er på lag med taliban etc.) så kan man ikke skyve under en stol at det faktisk finnes så utrolig gale mennesker som er så kåte på FRP og ellers alt som har med det konservative å gjøre at de havner så langt ut på jordet.

  Det finnes faktisk drit mange av de! og samtlige er kjempeglade i å spre rundt seg med ignorante halvmongolide erindringer og utsagn. Gjerne i en blogg!

  Hadde «hildegunn» vært av motsatt politisk oppfatning hadde alle skjønt med en gang at det var en spøk.

  Men siden hun er på den siden hvor det finnes så mange oppriktig mentalt tilbakestående individer, så kan man ikke utelukke at «hildegunn» faktisk er en person og ikke en humrende nerd som ler av alle som tar hun/det(/han?) seriøst. Det faktum at mange her er enig i det «hildegunn» ytrer sier noe om det som finnes av dumhet på den ytre konservative fløy.

  Om «hildegunn» er ekte eller spøk myntet på iltre sosialister tror jeg aldri vi vil finne ut av.

  PS.
  Vet at «hildegunn» (om hun eksisterer) ikke skjønner kvekk av det jeg har skrevet her da det ligger litt over 2.klassepensum i norsk skriftlig, der hun/han/det opererer. Så denne kommentaren er til dere som også tenker i samme baner..

 19. Trollhunter :

  Jeg tror nok flere av oss er usikre på den hensikten Hilde Gunn har med denne bloggen, da hun virker så ekstremt forstyrret at jeg personlig tviler på at noen kan «leke» noe slikt.

  MEN, jeg må rette deg på en ting : FRP er ikke et konservativt parti.

  Det å være konservativ betyr å lengte/se tilbake på de verdiene som allerede er i samfunnet. Fremmskitt-spartiet derimot er det strake motsatte.

  Høyre er konservativt, FRP er neo-liberalistisk.

 20. godt poeng.

  Men FRP’s politikk er på mange områder lik det vi forbinder med en konservativ politikk (innvandring, privatisering, skattelette, etc, etc..) derfor syntes jeg det ikke blir en feil beskrivelse av partiet.

  De er i prinsippet det du sier, en slags blanding mellom liberalisme og konservatisme, men den politikken som er mest fremtredende hos partiet er definitivt konservativ, akkurat som politikerne og frp-velgere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *