26 tanker om “Timbuktu

 1. Så du mener forfølgelse og massedrap av mennesker, basert på etnisitet, rase og seksuell legning, er sammenlignbart med å kaste ut noen fra et privat backstageparty på en konsert?

 2. Arild:
  Å stenge noen ute fra fellesskapet grunnet politisk syn, rase eller legning er sosialistisk, og begge de avbildede personene har stått for slike holdninger.

  At du ikke evner å se hvor godt jeg med bilder her illustrere mitt poeng skyldes at du er mindre inteligent.

  Følg med!

 3. Konspirasjonteoretikeren:
  Niqba og burka er, når alt kommer til, bare klær. Klær har man på utsiden av kroppen, men holdninger sitter inne i hodene til folk.

  Holdninger er lang farligere enn klær.

  Følg med!

 4. Hildegunn:

  Frp er heller ikke fremmed for å kaste ut folk:
  http(kolon,slash,slash)www.bt.no/nyheter/lokalt/Kastet-ut-av-Frp-1212080.html

 5. Skal ikke Timbuktu få lov til å selv bestemme hvem som skal være på hans private fest? Du som er forkjemper for demokratiet – uten frihet til å bestemme over ens eget liv og da inkludert ens private fest, hadde vi ikke hatt demokrati.

  Det var ikke snilt eller fint gjort, men har Timbuktu ikke lyst til å feste med Siv Jensen, så skal han få lov til å slippe. Synes det var en kraftig «statement», jeg.

 6. Hildegunn:
  Nettopp, holdninger er langt farligere enn klær. Der er vi enige.
  Så hvorfor er FrP så redde for disse klesplaggene? Det er jo bare klær, som du sier.

  Her synes jeg FrP viser en holdning som ikke er bra.

 7. Hildegunn er fantastisk.:-) Hun viser ytterste høyres intellektuelle fallitt. Hun karikerer Frp på en vulgær men helt ok måte. Slem , men rettferdig:-). Hun viser hvordan Frp og islamistene trenger hverandre og nærer hverandre. Hun viser hvordan høyreekstreme og venstreekstreme trenger hverandre for å forsvare sin egen eksistensberettigelse. Og hun viser hvor LIKE de er. Skift ut sosialisme med kapitalisme, og jøder/muslimer med vantro/hedninger/satan så har du en knippe med illeluktende tvillingsjeler. De er heldigvis ikke mange – men fy fader så de bråker!!!
  Ha en fortsatt fin dag!

 8. hhahaah, denne bloggen er noe av det dummeste jeg har sett på lenge. Håper virkelig det bare er tull, ellers er det bare så trist at det ikke er pinlig engang.

 9. HVA??? Kan detta verkligen stemma? At min kjära veninda Siv Jensen skulle ønska at menga seg med denna «svenske rapparen»?

  Omöyligt! Otenkbart!!! INTE FAEN!!!!!!!!

  Ennu et eksempel på en fullstendig talentløs eksibisjonist som forsøker at få sig «femten minutters berømming», ved at henga seg på en kjendis.

  Var det «Timbuktu» han kalte sig? Han borde resa dit. Og stanna der!!!! FÖr FAEN!!!!!!!!

 10. Glömde forresten at fråga, Hildegunn:

  Hvem är den kjekka karen på nedersta bildet (under den impotänta rapparkukjävlen)?

  Han med den stramme uniformen åg den DIGRA barten? Honom kunde jäg verkligen tenkt mig at suga reellt av nångång! MJAAUUU!!!!!

 11. Jammen…
  du kan da ikke klage på at en fyr velger å hive ut folk fra sin private fest?! Det må da folk få bestemme selv, og det må da hvertfall DU forstå, du som er så for selvbestemmelsesretten?

  Kanskje du egentlig innerst inne er litt sosialist og vil at staten skal styre hvem som skal få komme på fester hos hvem? Hehe 😀

  Og hva er egentlig forskjellen på det du skriver om timbuktu og det du selv skriver i bloggen din. «Jeg er Timbuktu og vil ikke at de som mener det samme som meg får være med bla bla bla…»
  «Hei, jeg er Hildegunn og jeg mener at alle som ikke mener det samme som meg er venstrevridde og stokk dumme sosialister».

  Skummelt at du ikke ser det selv fordi nesa er i veien…

 12. @ Meg:
  Hvis du gjorde et ærlig forsøk på å lese Hildegunns blogg med litt mindre forutintatte briller, ville du ha skjønt hva som er
  «forskjellen på det du skriver om timbuktu og det du selv skriver i bloggen din».

  «Timbuktu» kaster ut de han ikke liker.

  Mens Hildegunn lar alle mulige tullinger, inkludert «venstrevridde og stokk dumme sosialister» som deg selv, slippe inn på bloggen hennes. Selv de som æreskjeller henne (og da skulle det faen meg bare mangle om ikke Hildegunn skulle få lov til å gi igjen med samme mynt!).

  «Timbuktu» er en talentløs tulling. Navnet stammer fra det historiske muslimrottereiret Timbuktu i Afrika. Det sier vel det meste om hva slags degenert type denne såkalte «rapperen» er.

  Hildegunn, derimot, er en av skandinavias mest talentfulle bloggere. Hun har et kjent og kjært norrønt navn som betyr «stridsmøy». Og det er også det hun er: En varm og modig forkjemper for ytringsfriheten! (Også for analprolapser som deg, «Meg».)

 13. «At du ikke evner å se hvor godt jeg med bilder her illustrere mitt poeng skyldes at du er mindre inteligent.»

  haha. Funny at du kritiserer noen andre for å være mindre intelligent når du ikke en gang klarer å skrive ordet riktig.

 14. Milly:

  Har du data som viser at det er sammenheng mellom dysleksi og intelligensnivå? Hvis ikke, er din kommentar like ignorant som det meste av innholdet til Hildegunn.

 15. Du har selvfølgelig helt rett. Høyt intelligente mennesker kan ha dysleksi. Ble litt «smittet» av urimelighet ved gjennomlesning av bloggen 😛

 16. @Milly: Hildegunn er i svært godt selskap. De to geniene som har betydd mest for forståelsen av vår verden, Albert Einstein og Charles Darwin, slet begge med lese-og skrivevansker.

  Det gjelder altså å lese Hildegunns artikler med fokus på meningsinnholdet. Og ikke la seg distrahere av den uortodokse ortografien og setningsbygningen.

  Da vil enhver som besitter selv et snev av intellektuell ærlighet, måtte innrømme at Hildegunn er en fremragende, ja rent ut sagt genial tenker!

 17. Det er mange troll ute og poster på denne bloggen her. Synes det er ganske slemt av dere å «støtte» opp under Hildegunn på denne måten. Er jo nesten som å lure penger fra en tilbakestående person.

  Finnes alltid noen mennesker som roper veldig høyt og slår ned på andre som velger å tenke for seg selv. Se bare på nazistene/nynazistene f.eks. Eller de radikale muslimene, Maoistene, osv osv.. Der kan vel også «holde-fingrene-i-ørene-og-synge-høyet»-mentaliteten stamme fra?

  Hildegunn er i «godt» selskap 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.