Demonstrasjon mot militant islamisme – finnes det ytringsfrihet i Norge?

Ja, for spørsmålet er nå stilt! Jeg stuller det for di det er et viktig spørsmål som det også er viktig å få et svar på. Og svaret kan vi få i dag! Det er nemlig i dag det skal arrangeres en demonstarsjon mot ekstrmistisk og militant islamisme i Norge og der mer bestmet i vår hovestdstad Oslo. Hvordan vil dette gå?

Jeg støtter selvsagt Norwegian Defence League og deres kamp mot islamstsik infyltelse i Norge. Det gjør alle Nordmenn. Men det utkjempes en viktigere kamp i dag. Kampen for ytringsfriheten! Det har seg nemlig slik at når etnisk Nordmenn,  lovlydige skattebetakere skal arrangere en lovlig demonstrasjon mot et av de største utfordringene for et fortsatt demokratisk styresett i Norge så blir de ikke møtt med annet en hets og sjikane fra sosialistene.

Ja, dette er noe vi har hørt så mange ganger før. Om noen våger å offentlig heve stemmen og ytre en mening som skiller seg fra det politisk korrekte, om noen våger å utfordre sosialismens meningsmonopol, hva møter dem da fra sosialistisk hold? Jo, som nemvnt: hest og sjikane! Og enda mer! For sosialustene nøyer seg ikke med kraftig ordbruk, de trur også med vold!

For i blitzere og andre sosialisters hode er nmelinlig virkelighetsoppfatningen slik at de, sosialistene altså, har rett til  å bryte alle slags lover og regler ovenfor de som har andre meninger enn dem selv!

De venstrevridde mendiene er sevsagt på sosialistenes side. Hva annet kan man vente av norkse medier, som er for inkompetente til å lever produkter som overlever på egenhand, men som er avhngige av pressestøtte fra den sosialistiske regjeringen for å overleve? Norge har ingen fri presse!!!

Pressen kaller det som skjer i Oslo i dag for en demonstrasjon mot muslimer. Det er selvsagt ikke tilfelle. Muslimer er mennesker sed islamsk tro. Muslimer er folk flest. Det proteseters mot militant islamisme. Militant islamisme er terrorosim og en trissel mot demokratiet. Er ikke det verdt å kjempe mot er ingenting verdt å kjempe mot!

Ytringsfriheten er en vikitgi menneskerettighet, den er grunnleggende for demokratiet. I dag settes den på prøve. I dag må vi alle ta stilling! Støtter vi ytringsfriheten og demokratiet, eller støtter vi sosialismen? Valget er vårt alles I DAG!

Følg med!

Annonser

10 tanker om “Demonstrasjon mot militant islamisme – finnes det ytringsfrihet i Norge?

 1. Det er i utgangspunktet i ingen som har stoppet dere i å demonstrere. At NDL klarte å mobilisere 10 stykker, kan de ene og alene takke seg selv for.
  Bekreftet jo bare manges misstanke om at islamhatere er feige mennesker som ikke tørr å utrykke seg andre steder enn på internett. Dere er patetiske hele gjengen.
  Det er lov å være kritisk til islam, men dere kan jo:

  1. Sette dere litt inn i hva dere blogger om
  2. Ta et rettskrivningskurs
  3. Løfte ræva å stille opp når dere har varslet en demonstrasjon.

 2. «Ytringsfriheten er en vikitgi menneskerettighet, den er grunnleggende for demokratiet. «.

  Egentlig er det dette rødt og forkvaklede blitzere protesterer mot. De ser ikke paradokset. Hjernevasket ungdom med et forvrengt verdensbilde. Det er synd i disse menneskene.

  Norwegian Defence League har kommet for å bli. Vi vil vokse etter hvert som folk oppdager hva som skjer med landet vårt.
  I England vokser de eksplosjonsartet. Norge ligger bare litt etter, som vanlig.

 3. Hei Hildegunn! Dersom dette ikke er kødd, noe jeg tror er tilfelle, så må du være det mest forvridde mennesket jeg noensinne har vært borti. Ikke bare er du på femårsstadiet i rettskrivning, men du er også totalt blottet for nyansert tenkning og innsikt. Men jeg er litt enig med debattanten som påpeker at du som får hest av sosialistene, er ganske heldig. Jeg kunne skrevet særdeles mye om hvor lite oppdatert du er, og hvor hjernevasket du virker. Men det gidder jeg ikke. Men fortsett for all del å underholde oss med svadaen din. Stor idrett Hildegunn!

 4. Veldig stilig av enkelte av dere å gå så til de grader til personlig angrep, latterliggjøring og ironisering av Hildegunn fordi hun mener noe annet enn dere! Dere gikk jo rett i ‘fella’ hennes, og viser jo nettopp de holdningene hun beskriver! Shame on you 😉

 5. Dere som håner og ler av dette vet ikke hva dere snakker om. Dere er folk som kjøper all venstrevridd manipulering som startet på 80 tallet med «ikke mobb kameraten min».

  Svar meg seriøst på et spørsmål bare…. Hvorfor kan ikke et kritisk argument rettet mot islam besvares med ordentlig dialog noen gang? Det kommer jo bare uvitent oppgulp og personlige angrep som svar hver eneste gang.

  Islam er ikke en religion. Islam er en totalitær ideologi på lik linje som nazismen for dere som ikke vet det. Det er fakta og kan bevises. Slutt å sleng dritt folkens og kom med argumenter.

 6. Kjære søte, snille, smarte *host host* Hildegunn.. (hvem heter i første omgang Hildegunn..?)..

  Jeg er så INDELIG glad for at du ikke er min lærer i politikk, eller for den saks skyld, norsk lærer. Men, det fine med deg er at du snakker rett ifra leveren, men jeg må spørre om du har røyket? for alt som kommer ifra deg er bullshit..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *