Modige Sarah Palin viser storhet – møter kun hets!

Vi har alle fått med oss nyheten om at en amerikank kvinne som dessuten var representant for Arizonan’s åttende valg distrikt til kongressvalget i USA ble skutt av en person i USA i går. Giffords var representant for det amerikanske sosialist partiet Demokratene, partiet til president Hussein Obama. Men i dette øyeblikkets tragedie kan det vise seg å reise seg en skjebnetime for demokratiet i USA.

Det sies at den antatte gjerningsmannen var en afagnistan veteran. Dette har min etterforskning vist at ikke setmmer. Men han hadde derimot forsøkt å verve seg til hæren. Dette viser at dette var en mann med ett stort ønske om å kjempe for de idealer som USA står for, nemlig frihet og demokrati, og mot frihetens og demokratiets største fiender, sosialismen og islamismen. For en slik mann må det være uutholdelig å se den retningen som USA har tatt under Hussein Obama’s styre, med skatteøkning, tvangsnasjonalisering av helsvesenet og et enormt budsjett underskudd. For slike som meg, som kan veldig mye om historie, vet at den sosialistiske lkonmiske modellen som Hussein Obama ønsker å innføre har historisk vist seg og ikke funger, noe mellom annet Sovvetunionen’s under gang beviser!

Den akyuelle kongressrepestentant støtte Hussein Obamas politikk. Selv om det på ikke noen mte retferdigjør slike handlinger, må politikere som støtter en politikk som tar fra folk flest deres frihet!

Desverre viser demokratene i USA sin sedvanlige kynisme og umenneskelighet for å slå poltisk mynt på denne saken! Dette går ut over USA’s sannsynligvis neste President, Sarah Palin, blir tillakt skyld for denne handlingen, grunnet intet annet enn at Palin hadde støtte en valg kampplan der det Republikanske partiet øsnket å vinne tilbake kongress seter fra demokratene,og hadde markert disse distriktene på et kart. Ingen fornuftig tenkende mennesker ville finne på å koble disse sakene, men som vi alle vet er verken «fornuftig» eller «tenkende» gode beskrivelser av sosialister.

Palin selv har i denne tøffe tiden kun vist seg som et stort mennekse. Hun har bedt for de innvlverte, og selv vist sin verdighet ved å ikke falle til sosialistene, pressen og demokratenes nivå. Hun er et ekesmpel til etterfølgelse for oss alle!

For oss fornuftige mennesker er det tydleig at dette er en del av den pågåande kampanjen for å demoniserer Tea Party bevegelsen. Den sosialistiske pressen, som ved å framstå på denne måten svikter og HÅNER sitt demokratiske oppdrag som folkeopplysere, ønsker ikke at frie og demokratikse krefter skal vinne fram på bekostning av sosialismen. Derfor denne kampanjen mot Tea Party bevegelsen.

Jeg vil igjen minne mine leser på mine store historie kunnskaper! Hva er egentlig Tea Party? Jo, det var en hendlese der det amerikanske folk i 1773 reiset seg i protest mot skatter og avgifter som ble pålagt dem, i protest mot inngrep i derse personlige frihet! Når denne bevegelsen nå er tilbake er frihetens fiender på vakt. Det er vårt ansvar som forsvarere av frihet og demokrati og stå sammen med denne modige beveglesne i kampen mot deres fiender i pressen og blandt den politiske venstrersiden.

Annonser

37 tanker om “Modige Sarah Palin viser storhet – møter kun hets!

 1. Jøss, første til å kommentere bloggen altså? Føler meg beæret..kanskje.
  Som meg blir antagelig de fleste andre kommentatorer litt lei av dette spinnville kvinnemennesket. Det var gøy et par måneder, men Hildegunn du har nok mistet nyhetens interesse. Du må ta’n MYE lenger ut enn hva du har gjort i det siste om du skal engasjere andre enn andre spik spenna gærninger og folk som fremdeles gidder ta deg på alvor.

 2. Bård:
  Jeg skriver ikke for din underholdning, din drittsosialisit.
  Jeg skriver min blogg fordi jeg står for mine modige meninger, og ingen har rett til krtisere meg!!!!

  Følg med!

 3. Selvfølgelig har folk rett til å kritisere deg.
  Dette er et fritt og demokratisk samfunn med full yttringsfrihet.
  Prøv gjerne NordKorea – der kan du nok be om retten til ikke å bli kritisert!

 4. Haakon:
  Hva faen er det du snakker om din skammelige banan???
  Jeg sier at ingen har rett til å kritisere MEG, altså min person, jeg snakker altså om USAKELIG PERSONHETS!!
  Jeg er selvsagt åpen for diskusjon omkring de saker jeg tar opp men når dere drittsoslaister ikke evner å komme med argumenter men kun personhets, da sier jeg bare det som sant er: INGEN HAR RETT TIL OG KRITISERE MEG!!!

  Følg med!

 5. «men som vi alle vet er verken “fornuftig” eller “tenkende” gode beskrivelser av sosialister.»
  Så til motsetning er det en god beskrivelse av republikanere, markedskrefter eller hva enn du kobler som anti-sosialt?

  Skryter du av sarah palin og kobler til saken om kongresskvinnen som kjemper for livet!? FY SKAM

 6. Du er virkelig barbarisk. Skjønner ikke hvorfor du blogger om politikk. I ET DEMOKRATI HAR ALLE RETT TIL Å YTRE SIN MENING UTEN Å BLI TRUET PÅ LIVET OG/ELLER SKUTT I HODET!!!! Drittkjerring, håper bloggen din blir nedlagt pga rasisme og nedlatenhet – du er rapportert

 7. Alex:
  I et demokrati har alle rett til å ytre sin mening, sier du. Men du er ganske tydlig på at dette ikke skal gjelde meg. Er du ikke litt dobbeltmoralistisk nå?

  Det er forøvrig pressen, både norsk og amerikansk liberal presse, som har koblet Palin til skytingen i Arizona.

 8. Forøvrig trenger man ikke gjøre den koblingen for å se at det er for sterk og krigersk retorikk fra enkelte i usa. CNN bla har også stilt det samme spm.

 9. Hildegunn, er denn bloggen seriøs? Finnes du i virkligheten? Finnes det er så forvridd menneske som deg på norsk jord?

  Mvh
  Nyskjerrig

 10. Trolleblogg med alt som skal til for å irritere på seg klikk og kommentarer. Skrivefeil, faktafeil, oppblåst selvbilde og meninger som er så bortinatta at at folk bare må bite på og kommentere slik som jeg gjør nå. Fillern!

 11. Det du sier er veldig motstridende her altså.

  På den ene siden hevder du at du er frihetens forkjeper, mens du på den andre siden ønsker å frarøve alles frihet til å si og mene det de måtte ønske.

  Dette må du forklare, om du kan..

 12. Hildegunn har faktisk full rett til å utrykke seg og å si hva hun vil om denne saken. Å ønske å hindre hennes rett til det blir å senke seg ned til hennes nivå. Siden jenta også nekter å diskutere serriøst, kan man bare som rasjonelt menneske se gjennom meningene hennes og hvis det irriterer grenseløst ikke bry seg. Fordi som sikert de fleste har skjønt (på tross av bloggerens eget forsøk på å ljuge på seg noe annent) så er ikke hildegunn noen viktig stemme innenfor politikk, eller egentlig noe i det hele tatt (untatt selvsagt ting som hva hun skal ha på seg, spise til middag, om hun skal lese mein kampf eller istedet skumme over litt nietzsche osv, osv). Personlig er jeg innom bloggen av og til fordi det er strålende underholdning, og jeg tviler i likhet med visse andre på at dette faktisk er en seriøs person. Hvis «hildegunn» finnes på ekte og faktisk har disse meningene er det grunn til å være litt mer pessimistisk på vegene av mennekseheten og kanskje vurdere om FrP er klokt i en regjering (selv om jeg tviler på at hildegunn er en representativ FrP’er. De er bare litt dumme og litt ekstreme, ikke så dumme og ekstreme(

 13. Sosial analprolaps, jeg tror du har rett i at «Hildegunn» ikke er en representativ for Frp. Jeg tror ikke Frp ville vedkjent seg en slik som «Hildegunn».

  Jeg tror det største problemet troverdigheten støter på her er ikke først og fremst den uhelbredelige grammatiske forvitringen, men heller det faktiske innholdet i blogginnleggene. Det er ikke saklig. Det er ikke diskurs. Det er ikke nyttig. Det er drittslenging, beskyldninger og generaliseringer som ikke hører hjemme i politikken.

  Dersom man virkelig er interessert i å skape engasjement forsøker man å underbygge budskapet- overbevise med argumenter. Det foregår ikke her. Det er for enkelt. Og gudsjelov for det, for budskapet som blir forsøkt formidlet her er skadelig (slik ser en ikke-underbygd generalisering ut).

 14. Hei.

  Måtte bare legge igjen et par ord etter å ha lest litt på bloggen din. Bare ett ønske fra min side: hvis du skal skrive en blogg, kan du være så snill å lære deg rettskrivning?

 15. Kine: du er ikke annet en en språk Jan-Thomas!!! jeg har et ønske også: Om du skal komentere kan du holde deg til REGLENE og slutte og komme med u saklige person angrep ditt diareutbrudd?!?

 16. Jeg ler så jeg tårene triller 🙂 Du er et festlig vesen. Jeg lurer, hva er dine regler for kommentering? (ja merk…det er faktisk med to m´er)
  Jeg får gå å tørke meg litt i rumpa og sende papiret til deg i posten siden du er så opptatt av diaré.

 17. Nå ler jeg bare enda mer. Det er jo i bunn og grunn fine regler det – som tydelig skal gjelde alle bortsett fra deg. Slett i vei og kos deg du vittige og frittalende menneske.

  Og som Ivar Aasen så flott sa i sin levetid:
  Kjært er livet med all sin harm;
  det klårnar, alt som det gjenger.
  Men endå treng eg ei von i barm
  om eitt som varer lenger.

  Jeg regner med den kanskje var av de groveste regelbrudd man kan gjøre mot en såkalt politisk debattant som deg selv og jeg regner derfor med at du vil hoppe i stolen av sinne, frustrasjon og slette hele driten. Godt nytt år 🙂

 18. Hei «Hildegunn»

  Jeg har et par spørsmål om diverse diverse saker her på bloggen din.

  Det første er om du selv har lest reglene dine? Da jeg har merket at du selv har brutt dem ved alle mulige anledninger.

  F.eks. «Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»

  Også skriver du noe om personangrep og lignende. Der du sier at personangrep er unødvendige og ulovlige på bloggen din. Men såvidt jeg kan se så gjelder dette bare for alle andre enn deg.

  Du må ikke tåle så inderlig vel
  den urett som ikke rammer deg selv!
  – Arnulf Øverland

  Noe til ettertanke for dine fremtidige kommentarer kanskje? 🙂

  Dette burde kanskje redigeres litt. Har flere eksempler om du ønsker, bare å gi beskjed.

  Det andre er hvor du får det ifra at du har mye kunnskap om historie?

  Jeg leser det du skriver om Tea Party hendelsen den 16. desember i 1773. Bare for å opplyse deg, så vil jeg gjerne få frem at Boston Tea Party var en aksjon mot styret som det britiske imperiet i USA, og «Det britiske Ostindiske kompani», som regulerte alt inntak av te i statene. Derav navnet «Tea Party». Det meste av te som ble produsert, ble eksportert til Europa, og dette er grunnen til denne aksjonen.

  Følg med! 🙂

 19. Kan jeg bare spørre deg Hildegunn.. Er du seriøs eller ikke? Du virker som en parodi, men jeg er ikke sikker..

  Håper faktisk at du er seriøs, for det gjør bloggen din litt mer morsom å lese!

  – Norskamerikansk fan fra USAs «sosialistparti» demokratene.

 20. Jens:
  Jeg driver min BLOGG!! Den er den viktigste politiske bloggen i landet fordi jeg ser tvesr GJENNOM sosialismens løgner og sesnurering av sannheten i Norge!!
  Følg med!

 21. Amerikanere trenger å lære seg å dele. Det er altfor mange rikinger og konger på haugen. Den dagen de selv får smake på fattigdommen, kan det hende de setter pris på det Obama prøver å få til. Jeg trodde mellomnavnet hans var Muhammed, men om det Hussein, Morten eller Hans, spiller ingen rolle. Han har selv sagt at han tror på Jesus, for han er et godt forbildet. Sarah Palin som sier at hun er kristen burde kanskje tenke litt mer på de fattige? For meg virker Obama mer kristen enn både Bush og Palin, selv om vi alle er syndere og i samme bås, det er ingen av oss som har noen grunn til å heve seg over andre. Jeg liker ikke kristenrikmannskultur: «Gud vil velsigne OSS», og så deler vi ut smuler i «nødhjelp» nå og da. Det er bedre å ha en fast og stødig hjelp i hverdagen til fattige mennesker, enn å komme med klatter av nødhjelp fra de rike; «veldedighet», når de trenger å bli kvitt litt til Frelsesarmeen fra klesskapene sine eller føler behov for å lette sin samvittighet og fremstå som Mr. and Mrs. Veldedighet, for i mellomtiden har tusenvis av mennesker dødd på gatene deres. Skjønner ikke at du er så forferdelig opptatt av Palin? Hun virker søt og snill, det er ikke dét, men Obama prøver bare å få det litt mer slik vi har det i Norge. For min egen del måtte jeg si opp livsforsikring for min familie nylig, for ingen vil forsikre en handikappet sønn, og det er mye å betale i måneden. Hvordan tror du de har det der borte, de som KUN må ha livsforsikringer for å overleve om det blir krise. Det eneste som er igjen, om de ikke har det, er matkuponger og kanskje et krypinn på et herberge om de er heldige? De rike lever i en rosa drømmeboks i USA. Det er på tide at de våkner opp og ser hva som foregår rundt seg, og det tror jeg ikke Sarah Palin gjør i sin hvite omgangskrets, heller ikke Bush, selv om han sikkert er snill og søt. De fattige trenger ikke rosa skyer, men mat på bordet og et sted å bo – og jobber, og kanskje hjelp til å få seg utdannelse? Vi er så privligerte i Norge at vi skjønner ikke hvordan fattige har det i USA.

 22. Runa:
  Ikke skriv så lange kommentarer om ting du ikke forstår deg på, slik som amerikansk innenrikspolitikk.
  INGEN har rett til å kritisere meg, jeg vet menlig mest om dette av ALLE i hele Norge!!!!!
  Følg med!

 23. Ikke vær dummere enn du er. Jeg sier at du ikke bør uttale deg om ting du ikke forstår deg på. Du har NULL kunnskap om amerikanske forhold, du baserer deg bare på fordommer og sosialistisk klisjeer.
  Følg med!

 24. Sarah Palin ær en sideshow. Dummare person får man leta efter, eller?:)

  Mvh
  Mikael

  Søk gærna på Sarah Palin på youtube, dår får ni se vilken katastrof hon ær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.